Slutar med Studiofotograferingen!

Ja det är inte med stor jag säger det, bara lite sorg :) Jag har gjort av med min fotostudio!.

Anledningen är att jag blir sällan nöjd med fotograferingarna jag gör till kunder. Även om jag får mycket beröm av bilderna jag levererat så känner jag mig ärligt talat okunnig! Ibland har jag svårt att få rätt på ljuset eller fantasin till rekvista finns där inte! Jag tycker bilderna blir lite uttråkade och jag har svårt att se att någon verkligen vill betala för bilderna.. Det är så jag känner det.

Sen tycker vi att gäststugan är i för dåligt skick så alla blixtarna fick stå i storarummet och då blev det svårare att fotografera. Att åka hem till andra och fotograferar- det lönade sig inte..

Så ingen studiofotografering mer för mig..  Vem vet vad som sker i framtiden..

Så alla kunder- jag tackar så hjärtligt för mig!

Jag kommer fortsätta fotografera men mer privatbruk eller vänner , inga tjänster förutom bröllopsfotograferingar utomhus dem jag redan har bokade i sommar...

Nu när sommaren ska komma snart får man fotografera ute i stället :)


  

Tvillingarna Linnea & Emilia





Ja vem som är Emilia och vem som är Linnea har jag ingen anning om :) Men söta är dem iallafall, håller på med deras bilder just nu!  :)

ÄÄöööö?


Slänger in en bild på våra galna ungar :)

Kommer inte ihåg när jag blogga sist.



Iförgår hade jag 3 stycken barn här. Det var en storasyster med hennes tvillingsyskon som skulle fotograferas :)
* håller nu på med dessa bilder samtidigt som jag bloggar,ska få dem klara tills idag! *
Efter fotograferingen åkte vi in till biltema för att handa en liten pass och plånboksväska till resan, nackkudde till flyget, rengörningsservetter till bilen och jag har velat ha en sån där gul skylt där det står Barn i Bil. så en sån inskaffades också. Sedan fikade vi och sen begav vi oss till Eva och Neo!



Där gick vi till lekparken. Vi hade te, kaffe i varma termosmuggar och barnen fick saft. Till det åt vi kanel och vaniljbullar som vi hade bakat i helgen. Vi hann med två lekplatser.

Neo och nathalie :)




Sen gick vi hem till Eva och åt korv med bröd! Jätte gott efter massa lek!

Igår var vi lediga från dagis.. Ja vad gjorde vi? Minns inte.. Jo jag satt med bilderna. och sen skrev jag långa mail ;) och sen möblerade vi om rejällt.. Pontus och jag byttade rum med Hampus! Så nu har Hampus det största rummet i Janstorp :) Tänkte köpa en liten barnsoffa till han sen att ha här inne! Jag rullad in även min dator tills hans rum.. Så nu är här fint på hela övervåningen!

Idag var vi i alla fall på 4årskontoll. Det gick bra förutom att hans syn på vänsteröga inte var helt ok så nästa vecka ska vi tillbaka och kolla synen igen.

Däremot hörde han bra, han rita sin streckgubbe som han skulle, han gick balansgång, gjorde hörseltestet, fick klippa i ett papper,  han vägdes 18,9kg och var 107 cm lång och följde sin kurva fint :)
Hon lyssnade på hans tal och sa att han hade lite problem med S men det visste vimredan. Vi har dessutom fått en tid till Logopeden i morgon men BVC sa att hon trodde inte logopeden skulle säga något mer då detta var mycket vanligt hos andra 4 åringar.  Vi får se vad dem säger i morgon! kl 08 har vi fått tid!

Nu ska jag fortsätta med bilderna!

HEJ!


söndag

Ni har väl ställt om era klockor??



I går var vi hos svärisarna, pontus föräldrar, alltså barnens farmor & farfar och faster!
Och som vanligt bjöds det på otroligt god middag!!  Det var riktigt gott, och nu blev jag hungrig haha :)
Vi kom hem vid halv tio och jag och sambon skulle se om det fanns något på tv men jag somnade.
Igår var även pernilla, calle och amanda här på en liten fika med kaffe och negerbullar som jag hade snabbt rullat ihop!
Och idag började morgonen med att vi veckahandlade och tittade på staket! Och nu har jag just pratat med mamma och våra vänner i filippinerna på face. Tiden börjar ju närma sig.. Vi åker inte nästa söndag men söndagen där efter :) alltså 14 dagar... Ja allting är så gott som klart, får dem sista fickpengarna på fredag. Ska inhandla en liten reseväska som man hänger runt halsen till det viktigaste . Ska rota fram min andra handväska. Annars har jag nog förberett allt! Väskan är packad- bara det sista som necesär och handdukar..
Ja iallafall nu är Pontus och Hampus ute och handlar, jag sitter vid datorn och nathalie sitter på hampus dator " min första dator".
Ska nu gå ner och förbereda maten idag som består av ugnsbakad falukord med lök, ost och tomat samt matgrädde och hemmagjord potatismos!
See ya!!

Herrarna på besök!

Happy friday

Idag tänkte jag- vad sjutton ska vi hitta på idag.. Men dagen rann iväg ganska snabbt!.

Bärjade med att vi låg i sängen till 09,45 steg upp och åt frukost.

Efterdet gick jag ut i verkstaden och tittade bland våra kartonger.. Jag hittade en hel del saker som jag tog in i huset bland annat fingerfärg till barnen!
Barnen lekte med tågbanan medans jag såg - våra bästa år för att sedan plocka fram fingerfärgerna så det fick målas lite :)




Dem hann precis bli klara med färgerna så kom Monika, Nicke och Molle!

Mer om monikas besök kommer i ett annat inlägg. Hundarna blev fotograferade!

Sedan åkte dem hemåt och barnen och jag tittade på Ensam hemma, tills det var dags att börja på maten!
Efter maten hade Pontus kommit hem men gick sedan ut i verkstaden och barnen och jag gick upp på övervåningen, barnen lekte och tittade på film och jag sitter och kollar igenom dagens bilder och pratade med Pernilla i telefon i 2 timmar :)

Ger ett litet förslag till er med iphone- att skaffa Viber.. Då ringer man gratis till varandra!

Det var våran dag det, vi får se vad som händer i helgen!

Onsdag & Torsdag

Igår lämnade jag barnen på dagis lite innan 09. Dem skulle åka skolbussen in till Skurup och titta på Djungelbandet! hampus tyckte det skulle bli riktigt roligt att få åka skolbussen och alla barn tyckte detsamma. Dem struntade i djungelbandet och hade nog hellre velat åka buss mera :)

Efter jag lämnat barnen körde jag och handlade lite frukostbullar och lite coca cola som pernilla hade beställt! Vi två är colaberoende! Det är så gott! Sen bar det hem till henne och amanda. Åt lite frukost, amanda skullle ladda en blöja som jag gärna byttade - jag är så bebissugen!! ;) och så begav vi oss till Ikea :) Pernilla fyndade en del och jag fick ett par morgonskor av henne *tusen  tack * - det var det enda jag var ute efter så då fick jag dem av henne !Jag försöker spara varenda krona till resan nu som närmar sig med storsteg! Mindre än 2,5 vecka kvar!


Amanda i bilen på väg hem :)

När klocka slog 13,55 stod jag på dagis för att hämta mina små gryn. Vi åkte hem och hämtade Dante och en kaka och begav oss sen till syrran för att fika lite och sen åkte vi hem igen för att börja på maten som blev klar precis när pontus steg in genom dörren! Sikken lyx han haft denna veckan, komma hem till lagat mat varje dag :)

På kvällen såg vi en beckfilm- flicka i jordkällaren tror jag den hette? jätte bra var den!
Barnen somnade fort, likaså Pontus i soffan och jag avslutade kvällen med lite prat med pernilla och greys.

Fick även ett mms utav Alexandra :)



Hon hade framkallat fotografierna jag tagit på Elly och ramat in dem! Det blev jätte fint!

Fick även ett sms här om dagen om att en kund var så nöjd med sina bilder och hade redan framkallat och hängt på väggen och rekommenderat mig till många av sina vänner och att vi skulle ta en  6 månaders bild :) Då blir man glad! :) Det är kul att se bilder hemma hos folk där jag tagit bilderna :)

Ja idag har jag letat lite jobb, skickade iväg lite cv:n. även om jag ska på en interjuv snart så får jag ändå leta lite vidare ifall det med skulle "skita" sig..

Ikväll ska jag dessutom hoppa in och jobba lite. 18-22- perfekt tid :)
Hos brukaren jag var i fredags hos.. detta är nu 3 gången jag åker dit som vik sen dec... Men jag trivs jätte bra hos den brukaren så jag åker mer än gärna dit!

Ja om 1 timme ska jag hämta barnen.. Förbereda maten efter barnhämtning och sen vet jag inte vad vi ska hitta på... Skulle behöva rensa lite till i gadroben.. Vi har för mycket av pontus kläder där.. han har typ 200 t-shirtar som inte används. ja nått sånt får vi hitta på- barnen och jag..





Till Pernilla:

klicka här  och alla andra som är intresserade av att hyra stugor vid gekås :)

gekås stugor 


 Timmerstugan, 600 kr per natt. tyckte jag verkade bäst- kolla :)





 

oooha hela natten!

Sitter på spotify och lyssnar på musik, kollade just mailen och kommentarer på bloggen.. Läggde nyss upp en bild på mina små hjärtan som är på dagis nu!  I morgon ska dem åka bussen in till Skurup och ttta på djungelbandet :) det blir nog kul för dem.. Jag har just hämtat in ved och städat av lite i min bil.. Bara dammsugning kvar men det får jag göra sen...

Annars händer inget annat denna veckan.. bara lugnt.. nästa vecka händer desstomer.


Ja annars hände inget speciellt igår.. Jag och barnen tog det lugnt och pysslade lite.

 





Sedan tog jag en liten bild på söta nathalie- hon ville det själv och då fick jag passa på- hon gillar ju annars inte att stå framför kameran :)

Ja det var den måndagen!

mina trollungar :)



Gud vad jag älskar mina små söta troll!
Även om dem kan göra mig otroligt galen och gråhårig <3

Helgkul

Ja har inte bloggat på ett tag.. Fick tråkiga besked i tisdags.. Jag fick inte jobbet som jag gick brevid gång. Hon valde en annan.. Jätteledsen blev ju jag som verkligen så gärna ville ha det jobbet men men. Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Men Pontus kusin -Ida visste vart det fanns en ledig tjänst så den 1 april ska jag på Interjuv och håller tummarna att detta går bättre! I fredags fick jag dock Jobba lite! Hos en brukare jag fått hoppa in akut till innan också i december. 07.30-18.30. Så på kvällen var Jag glad för att jag hade fått jobba och haft en bra och fin arbetsdag och för att det var helg :) Lördagen bestod av farmor och farfar kom och åt middag hos oss på kvällen men dagen spenderade vi med syrran, jag och Nathalie ifallafall. Vi shoppade lite rengörningsmedel, klorin och nya städmatrial! Och idag har vi stor städat, dammat och tvättat! Kl 14 kom Jannica, Jimmy och deras neo 4 år. Vi bjöd på semlor och lite kakor och barnen hade jätte roligt! Jag, Jannica och Jimmy har bodde på samma gård när vi var små :) Jimmy var min granne och jannica var min kompis + att våra pappor spelade fotboll ihop :) jag hade inte sett Jimmy på 17 år! Och Jannica lika länge men förra året träffades vi :) himla roligt var det och hoppas vi kan träffas alla snart igen :) Nu ligger jag i syrrans soffa och väntar på henne. Hon ska slinga mitt hår! Det var våran helg!! :)

Saknar gamla vänner

Igår fick jag väldigt tråkiga besked.. Jobbet som jag gick brevidgång, jag fick svar igår att brukaren tyckte inte vi matchade varandra. Det kändes tufft att få det beskedet eftersom jag trivdes och tyckte att allt gick jätte bra. Stället, arbetstiderna, lönen var dessutom perfekt för mig. Nu är jag tillbaka till ruta ett igen och ser är fan inte kul! Jag känner mig pinsam och dålig.. Jag kämpar och kämpar och sen när jag är vid mållinjen så sätter någon forten framför mig så jag stupar.. Letandes fortsätter.... Skit också.. Nya tag.... Just nu steker jag voffler. Visst hörs det konstigt!! Det ser ut som pannkaka men smakar voffel :) ska bli gott! Ikväll ska syrran göra mina naglar fina! Dem senaste dagarna har jag saknat några vänner jag inte direkt har kontakt med idag. Vänner som har betytt jätte mycket för mig men eftersom dem/vi gled bort betyde nog dem mer för mig än vad jag gjorde för dem :( Synd att man kan mista så nära vänner bara på 1 år.. Jag skulle så gärna vilja höra av mig till dem men håller mig tillbaka... Det var dem som släppte taget så det känns bara- desperat? Men som sagt- saknar dem... Nu ska jag snart servera mina barn mat , mysa framför tv.n till barnprogram :) Hej.

Nathaliten är sjuk...




Jag tycker så synd om denna lilla tjej.. Nathalie är så gott som alltid snorig och hostig... Kanske är det bara för att det är "vintertid". Jag minns inte hur hon var i somras... men nu har hon varit förkyld till och från så långt bak jag kan minnas =(

Natten har gått bra- inget hostande- i försig fick hon dunder medicin innan hon skulle sova.. Igår var det helt okej. Så jag tänkte hon skulle få gå på dagis...  Så vaknar hon och hostar som bara den.. Ja då kan jag inte lämna henne på dagis.... Ja och nu när hon vaknat till liv- då slutar hon hosta! Eller ja inte slutar men ingen host på ett tag nu...

Aja, fick bestämt med syrran iallafall att hon och jag skulle till ystad. Hon skulle handla present, men nu fick jag ändra plannerna lite så nu får barnen följa med!


Annars hände inte så mycket igår..Vi var bara hemma i pyjamas, möblerade om i alla rum här uppe och jag tyckte det blev - tummen upp :)

Nej nu ska jag försökta pilla lite med min design här! Hejsvejs!

ps- har ni eller vet någon som har en intressant blogg om foto eller mammalivet så får ni gärna skriva ner den i kommentar rutan- brukar ligga och läsa lite bloggar på iphonen när jag har har en lugn stund!

Mossbystrand i Mars 2011

Igår åkte hela familjen till stranden.. Denna stranden har vi inte varit på innan- kommer ju inte från skurup från början.. men vi blev glatt överaskade och denna strand kommer vi vara på mycket till sommaren :)  Vi hade ca 2 mil dit.

Mossbystrand





Dante var även med och han älskade det.




Lite kul i sanden




Hampus tyckte det var intressant med vågorna





Lilla nathalie :)







Hade en känla av att dante inte skulle kunna motstå att gå i vattnet! Pontus skulle visa hampus hur man kastar sten i vattnet och dante trodde givetvis att det var något han skulle ut och hämta..  Trots den svinkalla vattnet bekom det inte Dante! Han tyckte det var kul att doppa tassarna!






Efter vi var på stranden åkte vi hem och pontus och jag lagade middagen tillsammans <3
När den stod i ugnen körde jag och hämtade pengar från loppisen jag hade sålt på. jag blev av med 3 av 4 påsar kläder & leksaker! Fick med mig väldigt lite hem, varav en kudde, jacka, regnskor och 3 skjortor + 2 leksaker. Leksakerna sparar jag till bebisgäster och skjortorna får följa med till filippinerna. Där finns säkert barn som vill ha dem!


Dagen avslutades med Solsidan och Pretty woman!.

Blåbärspajrecept

Här kommer det efter frågande blåbärsreceptet som är busenkelt!



Gör gärna dubbel sats av smulpajen! Detr är ju bara så gott!! :)




* Ett paket frysta blåbär köpte jag.. tror den ligger på 200g? men är inte helt säker... Vill man inte ha blåbär passar detta till äpplen också ( 5 äpplen) !



Smuldegen
*2 dl vetemjöl
* 4 tsk socker
 *100g magarin Serveras med glass eller vaniljsås..


Gör så här: jag brukar smörja en form med lite magarin.. Skölj, skala och skiva äpplena i skivor.. Lägg i formen. Blanda magarin, socker och mjölet och smula smöret tillsammans med sockret och vetemjölen. Det ska inte bli en deg utan väldigt löst.. Ska inte vara stora klumpar av magarin- ta då lite mer vetemjöl. Sen lägger man bara över smuldegen över blåbären eller äpplena. In i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min..


RIKTIGT GOTT OCH ENKELT!

    och lätt för barnen att vara delaktiga :)

rena rånet!

Läste på Emelies blogg om att dem skulle campa i år.. Det är något som jag även vet att emil( evas sambo) var intresserad att göra. Och det är sådant som inte alls inresserar mig.. men så läste jag på emelies sida och det fick mig att öppna upp ögonen faktiskt :) Jag har alltid vetlat resa någonstans med husbil istället och googlade just... Husbilar finns att hyra från 8400 kr/vecka och husvagnar för 2900 kr/vecka. SVIMMADE TILL!! hmm var det så jäkla dyrt hade jag ingen anning om! Dock är dem väldigt fina med toalett och dusch i! Hittade nyss en husbil, jätte fin för 3500 på blocket! Ah- det ska tänkas sommarplanner med sambon sen :)

Kräk är det jobbigaste som finns.

Ingen rolig rubrik, men igår var det inget roligt! Jag är hellre förkyld eller har värsta hostan än må illa och spy! Igår åkte jag till jobb, Elin- det är bara brevidgång så jag vet fortfarande inte om jag får jobbet.. Men jag hoppas! Vi åt frukost och åkte sedan mot ridskola. Kom hem och åt min lunch, går dagens rester- Chile con carne. Efter jag hade ätit mådde jag skumt! Jag blev hemskickad lite tidigare från jobb eftersom det inte fanns mer att lära och tänkte då jag kunde göra mina ärende tidigare men mådde fortfarande illa att jag besökte varje toalett ifall jag skulle spy. Hämtade barn och när jag kom inom dörren kom det. La mig till sist på toa eftersom jag kräktes varje timme och vilade i mellan. Somnade på toa och i natt vaknade jag av att jag nog kunde sova i soffan utan att behöva rusa till toalettstolen. Nathalie och Hampus har hosta båda två, nathalies näsa forsar- som vanligt. Så i natt drog jag ner henne till mig så hon fick bättre luft och dricka vatten. Pontus är totalt döv när han sover och märker inte när hon ligger brevid och kallar på honom.. Hon somnade gott om brevid mig i soffan <3 Vaknat och nu mår jag inte illa längre men är svag i kroppen och yr när jag går. Så det blir sängen för mig idag. Tråkigt som f*n eftersom finalen för melodifestivalen är idag och vad gärna sett den med vänner eller familj :(

Torsdag och fredag sen är det helg!!

Idag har vi tagit det lugnt. Vi åt god frukost och sen begav vi oss till affären. Efter det körde vi inom biblioteket som jag inte hade besökt innan. Vi fick med oss några låneböcker hem och efter vi kommit hem och ätit lite mellis så läste vi en bok framför Brassan och mös.. Barnen hjälpte mig med dukning och matlagning lagom tills pappa kom hem från jobbet. Nu sover barnen, hamp vaknade precis av en mardröm så Pontus är hos honom lite. Precis avnjutet en god Blåbärspaj som jag gjort själv. Aldrig ska jag mer köpa färdig när det var så enkelt att göra egen!! I morgon är det jobb och sen ska jag hämta ut pengar, och sen lämna kläder på loppisen sen är det helg! Skönt att bara jobba 2 dagar i veckan hihi Fick samtal innan om en intervjuv som fotograf!! Rena drömmen men tyvärr bara ett jobb som varade inte alls så länge så då går det andra jobbet före! Vill ju att ett jobb där jag kan stanna så länge som möjligt på- ha en framtid! Ja vad sen helgen bjuds på- det får vi se!! :)

Beställt klart!

Så nu har jag beställt dem sista pengarna till resan, ska hämtas på fredag efter jobb.. Efter jobb ska det också lämnas in kläder till Barnloppisen som är öppen i helgen! Där kan man fynda riktigt mycket!  Förra året handlade jag för ca 500 kr och fick hur mycket kläder som helst, inklusive överaller och vinterjackor till båda barnen! 

Jag försöker verkligen snåla och hålla hårt i pengarna så jag kan få med mig några fickpengar till resan men det är svårt när man är arbetslös.. Men jag kämpar på- har en underbar sambo som föröver pengar till mig så jag kan köpa mat och tanka,eller hitta på något med barnen när det ekar på kontot <3 <3 Och nyss beställde jag underkläder och stumpor till mig och barnen för det verkligen behövdes!! Så nu väntar jag ivrigt på det paketet- annars får vi gå underklädslösa!

hihi nu kommer nathalie med en ny blöja i handen och säger- blöja full.. Dags att byta :) Men det gör hon själv också :)

Snart dags för henne att  sova- natten var inte för roligt.. 3 kräkningar, fick renbädda två gånger  och dusch mitt i natten!  :/ Hon hade sån hosta att det blev för mycket för reflexerna!



Ser inte så ut men där finns massor av plats till- men det kommer nog bli en full väska :)




Hej och hå!

MÅNDAG? TISDAG?

Undrade just vilken dag det var idag.. tisdag är det ju!! sitter hos syrran, ska hämta en TV till nathalie som vi får gratis och låna hem resväska men mamma sa pappa hade några stycken större än monikas så får kolla det ikväll. Tänkte jag snart skulle börja packa så smått. 
Vi ska strax bege oss mot passexpeditionen och skaffa nytt pass.. Onödig kostnad då mitt pass fortfarande är giltligt till sommaren men när man ska åka till filippinerna får inte passet vara för gammal fast det fortfarande äe giltligt- förstår ni? haha

så är sitter jag spacklad som tusan- nej då men smink syns så svagt i deras kamror så jag har fått kladda på lite extra!


Får pysa nu! det var lite om dagen!


MISSA INTE BARNLOPPISEN PÅ LÖRDAG KL 12-16 & söndagen  kl 10-13  i Slimminge bygdegård i Janstorp.

Lördag & söndagens familjebilder+ bilder från förr

I lördags var vi som sagt hos pernilla, calle och amanda ! Lite bilder från kvällen










Tänkte jag skulle ta lite flera sådana här familjefoton för att sedan göra fotoböker att framkalla istället för att framkalla foton i stykvis och ha i tråkiga fotoalbum.  På såviss blir det trevligare att titta i i framtiden och se vad man gjorde och vilka vi umgicks med, vad för äventyr man gjorde som barn!



Pernilla öppnade även sin gamla dator och fann ett par bilder från 2004 :)


Midsommarn 2004- jag och syrran hos pernilla på fest :)




Pernilla och jag hemma hos mig när jag bodde hemma :)




Pernilla och jag ute på magasinet i trelleborg :)


Det var vår lördag det! och roligt var den :)


Efter lördag kommer söndag och den spenderades hos syrran! Vi hade roligt med gips..

 

Händerna blev speciella, nu kan vi se hur små barnens händer verkligen var när dem var 4 och  2 år gamla- dessa händer står nu fint på vår skänk!


Det var våran helg!

Idag är det måndag och jag har JOBBAT! Eller ja brevidgång, kan man inte direkt kalla kanske för att jobba men jag fick prova på  :) Nu är vi lediga tills på fredag, och i morgon ska jag fixa nytt pass!


natti natt!



Massa bilder men inte idag

I fredags togs det inga bilder, vi hade bara en mysig kväll vi i våran familj. Men ingår var det lördag och kvällen spenderades med Pernilla och Calle vilket var mycket trevlig. En liten ledsen Amanda men till slut somnade hon och även våra barn somnade i deras soffa :) bilder kommer läggas upp i morgon. Dagen idag har bestått av roligheter med moster. Vi gjorde gipsansikten på oss vuxna och på barnen gjorde vi händer :) roligt att ha som prydnad och roligt för barnen att se hur små dem egentligen varit :) Bilder på det kommer också i morgon :) Nu är Svedala, sen hem och duscha och i morgon är det brevidgång för mig 07-16 :) önska mig lycka till ;)

Melodifestival med vännerna

Idag är det lördag. Den består av tvättning, tågbanebygg med barnen,  och nu sitter jag vid datorn medans barnen ligger framför tv:n och myser! Hamp har just varit ute med pappa i garaget men kom in och att nu blev det för kallt. Jag hittade lite gamla videosnuttar på barnen när dem var bebisar.. Tänkte jag måste börja filma dem lite mer - det är roligt att ha när dem blir äldre eller som bara nu att titta på och minnas tillbaka när dem var bebisar.. Tiden går ju så snabbt!

Filmade dem nyss med min systemkamera men lyckas inte få in klippet i datorn.. Hmm.. Har funkat innan-tror jag ...

Iallafall, ikväll är vi bortbjudna till våra kära vänner Pernilla, Calle och Amanda! Detta skulle vi göra för några helger sen men alltid något som kommit i vägen men nu så :) Både jag och barnen är förkylda men det är amanda och pernilla med så vi kan snyta i kapp ikväll :)

Vi har det som tradition med Pernilla & Calle att vi ser melodifestivalen varje år tillsammans :)


Från förra året   pernilla väntade "urban"- jag trodde hon väntade en pojk och kallade honom det :)

det var lite om dagen idag! Uppdaterar kanske senare..




Familjen N

Skulle lägga upp lite bilder sist men det tog för lång tid.. Nu ska jag försöka igen och lägga upp bilder på familjen jag var hos i förra veckan!

















tack för denna gång! Vi ses när dottern är runt 6 månader :)

Söta underbara Elly



Bjuder på lite fler bilder från underbara elly!












Sista bilden Elly med sin fina mamma som är en kär och underbar vän <3

Låt det gå framåt!

Idag började dagen lite tidigare än vad den brukar göra.. Jag hade en tidig tandläkartid så barnen fick börja några minuter tidigare sen blev det fart till Malmö..  Tandläkaren gjorde vad han skulle och sen begav jag mig till willys och veckohandlade.. När jag stod på willys ringde dem från Sydassistans som jag hade varit på interjuv i tisdags och ville träffa mig igen, så nästa vecka ska jag gå brevid i 2 dagar! Det är bara ett vik- dem vet inte hur länge men jag tyckte detta kändes så rätt så jag har hållt tummarna på att dem skulle höra av sig och att jag var den utvalde.. Nu vet jag inte om jag är utvald eller fler ska gå brevid så jag håller fortfarande tummarna!

Därefter åkte jag inom syrran- skulle klippa hennes hår men vi pratade och tiden rann i väg tills det var dags att hämta barnen.. Hem och sen städade jag och fick rensat i köksskåpena! I morgon är det övervåningens tur att bli städad! men på förmiddagen ska jag in till sydassistans och gå igenom papper och annat..

Nu är barnen i säng och jag ska ner och göra pontus sällskap i soffan med lite gott..

Först visa er lite bilder men det sätter jag i annat inlägg!.

Resevera pengar!

ja ska man till filippinerna måste man resvera pengar.. Låter dumt..

Man måste gå in på forex via internet tex och skriva hur mycket man vill växla in, hur många som ska åka, datumet vart du ska åka och hur länge du ska stanna.. undrar varför..

Sen får man bara föra över en vis summa pengar till landet. Där nere i landet kan du hämta ut pengar sen via masterkort eller skicka (monogram heter det så?)

Förra veckan testade jag att beställa dem första pengarna till resan..  500 svenska kronor.



Då fick jag 3110 peso tillbaka.. Gissa om man kände sig rik att ha dem i plånboken!.  Jag ska beställa fler pengar på torsdag :)

Nathalie i söndags



Är hon inte tjusig i farmors glassögon :)

Barnen hade badat i badkaret därav blöt hår :)  får passa på att bada där eftersom dem är dem enda i familjen och vännerna som har badkar :)

Vad har ni mina läsare-  badkar eller dusch??

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0