Idag jobbar vi sista dagen för detta året....

Idag jobbar vi sista dagen för detta året. Jag har på känn att denna helg kommer gå väldigt fort, jag som vill ha lite semester nu :). Två heldagar räcker knappt när man har saker planerade. :) hinner inte koppla av. Igår träffade jag marine, hon fick provat sin brudtärneklänning och den satt mycket bra på henne :). Dock har jag velat nu ha en annan typ av klänning men det får vara så här nu- det blir bra det med :). På nyårs festen vi ska på är det färgtema- lila eller rosa. Jag har redan en lila klänning så det var lätt val. Sambon däremot hade inget av färgerna. Så igår tog jag och Marine vår fina bil och körde till mobilia och inhandlade slips till Pontus. Det blev en lila så kanske bestmannen kan ha den slipsen på bröllopet :). Så kommer den iallafall till användning två gånger :). Blev även fyrverkeriinhandlingockså. Så nu är det avklarat! Idag är det fredag och ikväll är vi bortbjudna till pontus farmor på middag- ska bli både trevligt och skön att slippa laga mat :). Annars har de inte hänt mycket mer! Ha en trevlig fredag!

Igår kom Pontus hem med den nya familjebil...

img_1102 (MMS)

Igår kom Pontus hem med den nya familjebilen! En jätte fin Honda accord 08. Type-s. Provkörde bilen igår och oj vilken skillnad på att köra en "ny" bil! Hoppas man vänjer sig snabbt vid att inte sitta stel som en pinne för att man är rädd att ta i sönder något :). Syrran har en cross country V70 och fick för någon vecka sedan halva bilen repad av någon idiot! Brossans bil blev stulen för en vecka sedan och han hade "bara" en Volvo 855. Så visst är man lite rädd när man har en sådan fin bil men jag vill inte tänka så. Jag brukar tänka på vart vi parkerar och undviker dåliga ställen. Syrrans bil blev repad på Nydala och brossans bil på kopparbärgsgatan och det är inga bra ställen precis.  Ja nog om det- onsdag idag. Får bli tvätt och städdag efter jobb! Och till middag blir det nog något med fläskfilé!  Vad har ni för er denna onsdag?

5 månader kvar :)

Julen har varit jätte bra! Älskling fick björn Borg kalsonger och jag fick utav honom smycken till bröllopet :)
Vi skulle egentligen inte ge varandra men så hitta jag billiga smycken så blev det ändå presenter hehe :)

Barnen fick så mycket nya leksaker så det var tur dagarna innan att jag sorterade på rummen!

Lille julafton firade vi med Pontus föräldrar, faster Vicki och gammel farmor hemma hos oss.
Julafton firades nere hos mina föräldrar , och iår var jag jultomte vilket var svårt tyckte jag :) nästa är har vi redan bestämt att Pontus får vara tomte :)

Och idag annan dag jul så var det den årliga familje träffen hos Pontus mormor Anita! Alltid lika trevligt att träffa hans släkt! Nästa gång vi gör det är antagligen på vårt bröllop :)

Idag är det 5 månader kvar tills vi står i fina kläder och lovar varandra att älska varann i nöd och lust :)

Idag köpte jag även en blu ray spelare! Men får det inte att funka direkt- ska ringa service i morgon och se om jag kan få rätt på det!
Älskling var dessutom idag med min pappa och kollade bil. Det slutade med att sambon köpte en ny familjebil till oss som kommer köras mest av mig * fniss*
Jätte fin var den och den hämtas i morgon :)

Så nu kommer jag kunna känna mig fri igen- jag har varit utan bil i ca en månad och vi har ju jeepen men en bil på landet då känns det lite jobbigt när man annars är van vid att själv bestämma när man vill ut och köra :)

Ja det var nog allt för idag :)
Jobbdag i morgon- jag hade gäääärna velat vara ledig i en dag till :)

Otrogen?

Satt precis i bilen och parkerat då jag ser en kvinna prata ganska högt i mobilen. Hon såg arg ut och ju närmare hon kommer min bil hör jag henne säga ett och annat till personen i luren. Hon nästan skrek på gatan. Hörde man på hennes ord har personen i telefon hittat en ny, antagligen varit otrogen men ångrat sig så kvinnan skrek dra åt skogen och åk hem till tjejen.

Får sån knut i magen när jag ser andra par bråka. Eller när det handlar om otrohet. Otrohet för mig är inte acceptabelt. Hade Pontus varit otrogen mot mig hade jag aldrig, och så menar jag det verkligen aldrig tagit tillbaka han!
Fy fan att leva med att ha massa tankar om , tänker han på henne , var hon bättre än mig, gör han om det. Jag hade aldrig kunnat lita på människan igen!

Nej jag anser att man går inte så långt utan att något är fel i sitt eget förhållande. Och vill man vara Med någon annan, gör man slut först.

Men det är mina åsikter bara.
Nu är frukosten slut!
Jobb jobb!

Och du- nyfiken läsare- grattis att ha varit mamma i ett år :)

Grattis vår Hampus 5 år!! :)

Grattis älskade unge :)

Tänka sig att man varit mamma i 5 år nu.! :)

Idag blir det julfirande på dagis och sen efter jobb ska jag hämta barnen och mormor och shoppa julklappar och ikväll blir det middag och tårta med ida, macke och melvin :)

Shoppa!!! Och träffa Alex :)

Idag är det tisdag och jag ska jobba på, hoppa över både frukost och lunch för att sen mötta upp Alex :) det var länge sen sist så det ska bli roligt. Tyvärr följer inte elly med :(

Iallafall tänkte jag shoppa idag vilket jag ser mycket framemot! Längesen jag shoppa! :)

Igår shoppa jag också- hudvårdsaker.
Jag har fått massa äckliga finnar så jag gick in på Apoteket och frågade vad det bästa var så jag fick en salva som jag ska ta på varje kväll och tvätta bort på morgonen, man kunde öka till 2 ggr om dagen om man hade stora problem men efter att ha provat en natt - tyckte jag se redan skillnad!! Men kanske var fantasi- vi får se om ett par dagar :).

Idag tänkte jag Iallafall se om jag kunde hitta en makeup primer. Inget jag använt förr men tror det skulle ha passat mig!

I morgon kommer redan min lön så då är det julklappsshopping- det ska bli skoj :)

Nu ska jag jobba! Hejhej

Julmiddag hos oss i skurup!  Ja nyss har v...

img_0457 (MMS)

Julmiddag hos oss i skurup!  Ja nyss har vi avnjutit ett julbord hos oss. Teddy och Nina som både är lastbilschafförer firade nog sin jul idag för nästa lördag är det julafton och då jobbar dem. Så vi hade det här och det bjöds på det vanliga julbordet - gott var det!  Sen hoppade vi över gröten som var i kylen i gick på ostbickan med chockladask- gott :) Nina som hade jobbat och sovit väldigt få timmar var mycket trött så det blev inte så jätte sent- Nathalie somnade i soffan men nu ligger dem nerbäddade i sina sängar och även jag.. Brudklänningen jag hade sett på en hemsida och bestämt mig för fanns ute kvar! Gissa om jag blev sur!  Så nu är jag på jag efter ny klänning. Har redan hittat 3 som jag skulle vilja ha så får se vilken det blir av dem :) Nu ska jag surfa vidare! Natti natt.  Exakt för 10 år sen idag åkte du morfar in på sjukhuset för att du inte orkade kämpa mot cancern mer. Den 19 december är det 10 år sen du försvann. Jag minns ditt utseende och hur du var men rösten minns jag  inte direkt. Jag minns ljuden du gjorde när du kramade mig och strök ditt skägg mot min kind för du visste att det sticktes..  Jag saknar dig och mormor.. Speciellt sådärr till juletid då det finns så många barndomsminnen som kommer upp.  <3 Natti natt.

Fredag!!!!! Härligt! Och valet om vigselri...

Fredag!!!!! Härligt! Och valet om vigselringar har skitet sig , jävla klydderöv jag är! Är nu på jakt efter ringar igen. Det ska vara stilrent. Titan och breda! Någon som har förslag till mig??

Nathalie med sin fina isbjörnar som hon fi...

img_3593 (MMS)

Nathalie med sin fina isbjörnar som hon fick från oss när vi hade varit i Tyskland. Den följer med till dagis och ligger i lådan hela dagen och sen är den Brevid henne hela tiden :)

Sankta lucia sänk mig en tia!

I söndags kom vi hem från en hel mysig weekend med hotell och julmarknad med vänner. Har nog inte skrattat så mycket på minst 100 år. :)

Påtal om att leva så länge har jag läst ut twlight boken nu så nu vet jag hur allt slutar :)


Ja bilder från Tyskland kommer sen. Har dem på Facebook om någon vill titta!

Annars är det den 13 idag och det är lucia. Ikväll är det lucia på dagis och farmor och faster ska komma och titta med! Längtar tills ikväll :)

Sen i helgen ska vännerna komma igen för då ska vi ha julknytkalas, och nästa vecka fyller vår son 5 år. Och på lördagen sen är det julafton!
Har ni julkänsla i kroppen?

Nej nu ska jag börja jobba! Hej svejs!

Går och lägger mig med fel man!

Tar med mig Edward i sängen idag och drömmer mig in i boken :)

Idag fick jag post. Jag hade glömt att jag hade skickar efter storleksringar. Eftersom Pontus hade lite svårt att komma till en butik och kolla ringstorlek gick jag in på nätet www.ringbutiken.se och beställde hem provringar med Storlekar på - gratis! Många hemsidor jag hittat tar en avgift för att man lånar hem ringarna men inte ringbutiken. Så på två minuter hade vi kollat våra ringstorlekar och i morgon skickar jag tillbaka ringarna och kan nu beställa vigselringarna i rätt storlek :)



Skriver från förra veckan med hade inre blivit publicerat.

Idag är det tisdag. Tisdag- en helt okej d...

img_0217 (MMS)

Idag är det tisdag. Tisdag- en helt okej dag på jobb. Gjorde julextra redan förra veckan så jag har lagom idag. Dock försöker jag jobba in. Idag när vi hämtar barnen på dagis är det dropin Julpyssel på dagis! Det ska bli väldigt mysigt :)   Jag älskar twlight  filmerna- jag älskar Edwards personlighet , hur han skyddar Bella och hur han är mot henne. Såg ju del 1 av breaking dawn.  Vick säger böckerna är bättre, därför har jag lånat boken av henne och jag har igår börjat läsa boken. En tjock bok. Men den är bra så det ska nog gå bra :).  Läsa böcker är inte min grej annars, tror jag är ganska kräsen. Boken måste handla om något som berör mig.  Twlight boken hade jag förmodligen inte läst om det inte vore för filmen och jag är så nyfiken på slutet av filmen ;)  Ja annars har jag inte mer och berätta.  Hej hej  Bilden är 1 år gammal :)

Samma ringar- olika priser!

Ja jag sitter och kollar ringar ibland, jag vet vilka vi vill ha men roligt att kolla olika ställen priserna skiftar ganska mycket.










Ja - lika mycket ingår, gravering och frakt men priset skiljer sig på 3000 kr! Det enda är att den billiga ringen tar längre frakttid eftersom det inte är från sverige.


Barnens kalas.  Igår hade vi barnens kalas...

img_6391 (MMS)

Barnens kalas.  Igår hade vi barnens kalas. Vi hade bara bjudit mor och farföräldrarna. Det blev helt andra planer än väntat. Gammelfarmor och gammelmormor kunde tyvärr inte komma. Svärmor/ farmor var väldigt sjuk så hon kom inte, men som tur var kom Vicki och farfar. Så morgonen började med affären för att köpa ballonger som jag totalt glömt.  Inget kalas utan ballonger!!  Sen satte jag igång lussebullebak, negerbullar och hallonstänger. Sen bakades även en jordgubbstårta. Farfar och faster kom och barnen fick dessa fina stolar med varsin kudde och filt :) dvd filmer, pengar, skjorta till hampus, hellokitty vantar och mössa till Nathalie.  :) Senare åkte dem hem jag började städa för att sedan sätta igång med maten. Lagom färdig med mat och en ny tårta kom morfar mormor morbror med sin Jessica och Robbi :). Morfar hade med sig en fyrhjuling till Hampus :) Hampus fick en traktor och blixten strumpor, Hello Kitty strumpor, ett stort sett man gör halsband i till Nathalie.  En häst på pinne som låter till Nathalie och en annan leksak till Hampus som jag inte vet vad den heter.  Kalaset  slutade vid nio och då somnade barnen gott, jag likaså ;) hade slavat i köket verkligen hela dagen.  Idag blir det bara vilo dag och tvättdag!

Om 6 mån är jag gift!

Ja om mindre än 6 månader ringer kyrkklockorna för mig och Pontus! :)
Det är pingstafton , 26 maj 2012.

Inbjudan till bröllopet är utskickade nu, alla har kommit utom en som fortfarande ligger kvar hemma då jag inte hitta hans adress :).
Att vi skickade ut dem så tidigt var för att många i vår omkrets åker på resor och hittar på annat kul :)
Många tackade ja så fort dem fick inbjudan och det är kul. Då vet man redan nu hur mycket man ska fixa och hur många man ska göra/ köpa med häften, bordsplanneringskorten mm.

Allt är redan bokat förutom bilen från kyrka till lokalen. Vi har lite altenativ.
Kläder till Pontus och barnen tar vi månaden innan och min klänning skickar jag i feb. Tärnornas klänning finns i min gadrob.

Ja därför skrivs det inte så mycket om bröllopet.. Julen är här och den är så mysig- det är skönt att ha jul och påsken så det tar upp lite tid innan bröllopet- annars gissar jag på att man hade blivit knäpp :)

Idag är det fredag- så jäkla skönt. Eva med familj kommer ikväll :)
Och i morgon kommer våra föräldrar på kalas för barnen :)

Blir en bra helg känner jag!, nästa helg åker vi tillTyskland och övernattar på både båt och hotell :)


Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0