Äntligen kan han leka på sitt rum!

Äntligen ka Hampus leka på sitt rum.. Det enda som ska fixas är en växasäng! Den ska stådär spjälsängen står för tillfället...  Sen ska spjälisen in till oss där bf därmar sig.. Och sen när det inte är mer mat på natten får vi se om båda barnen flyttar in gemensamt till sitt rum!. Hampus sover ju hos oss och vi älskar det alla tre :)...  Det är såå mysigt att ligga och snutta på honom :). Nu äter han inte på natten längre, vaknar inte och ligger inte kloss intill en längre som han gjorde förr så man får plats ändå :).  Men med nästa barn kan man omöjligt ha en två åring, en gubbe och en nyfödd brevid en :) så det blir hårdträna på att ligga i spjälis för den nye :).

     

Finns mer bilder på bilddagboken...


En sak jag är glad över- jag har inte spytt sen i onsdags :) Dock mår jag illa men jag tror jag behöver några järntabletter eller så... Tror det har med mitt blodtryck att göra eller något sådant!. Ska försöka ringa till Barnmorskan i morgon.. Har ringt dit men ringer alltid fel tider... 
 
I fredags var vi hjos mina föräldrar och grillade :) Det var jätte trevligt.. Mamma tror det blir en flicka!. 
I lördags tog vi det lugnt!.  Jag hade jobbat på förmiddagen, sen kom svärmor och gick och lekte lite med Hampe! Då hade pappa storstädat Hampus rum och satt upp tavlor och hyllor!. Blev fint!. Ska ha andra gardiner bara.. och lite fler runda mattor i olika färger.. Det ska vara mycket färger på barnens rum!. Ska sätta upp några stora svarta tavlor sedan också.. ska bara hitta fina motiv att ha i tavlorna!. Sen på kvällen åkte jag till min mormor och hälsade på! När jag kom hem sov Hampe så det var mysigt att få krypa ner till honom och pussa lite på honom innan man somnade!.

Idag har det inte hänt mycket.. söndag = slappe dag. Städat lite. Dammsugat all dante hår!. Vattnat blommor och sådant smått..  Lagt upp bilder på bildddagboken för er som är nyfikna :)

http://crazyfamily.bilddagboken.se/p/main.html

// Out

Strul med bloggen?

¨Någon mer som bloggen strular för? Jag har skrivit inlägg som aldrig kommit in... Skumt..!

Iallfall så mår jag bättre idag och igår var det också ok!. Ska inte säga det är bra för jag mår fortfarande illa men inte lika mycket och jag kan röra på mig! *skönt*!
Har inte fått tummen loss att ringa till barnmorska för inskrvning! Är nu i v 9!  Så det är ju ingen brådska :)
Brösten har blivit större * det är det enda roliga just nu hahahah*.

Annars har det inte hänt så mycket! Inhandlat en bokhylla till Hampus!.  Ville köpa växa säng till honom också med ekonomin tillät det inte.. Har ju innestående lön så jag fick bara lön för mitt lördagsjobb och för två veckor på bron! Så det räcker till mat och räkningar men inte mycket mer än så- så säng får vänta!!!

Fick blommor utav Pontus kompis Jonas så jag har nyss satt dem i blomsterlådan och möblerade ute på balkongen! :) Får se vad Pontus säger när han kommer hem :)... Om tre timmar kommer POntus och Jonas så ska vi göra hemgjorda pizzor!! *GOTT*.

Annars har vi varit barnlediga i natt :)..
Vi åkte till Ystad bryggeri igår och åt plankstek!.  Hampus farmor hade Hampe så jag och Pontus fick lite egen tid! *uppskattas*..  Så vi hade natten för oss själva också och sov ända till 10 :). Tog sen bilen och körde och handlade lite och när vi kom hem lekte Hampus på gården med Farmor och en tjej han hade raggat upp :). Tycker dock han är för liten så hon fick inte följa med hem vilket hon säkerligen ville då hon jagade Hampus vart han än gick!.  *haha*

Ja det var allt för denna helgen!.

Hoppas ni andra har haft en kanon helg!!

// Out image28

Fredag!

Idasg är det fredag och jag slutade redan lite över 10.. *skönt*..

Ska snart ta bussen till min syster.. Titta på våra bästa år :) Har inte sett det på evigheter och vi har inte kanal 3.. Eftter programmet ska vi gå till kronprinsen och träffa min mormor och fika! var så längesen hon såg Hampus så det ska bli kul!

Annars är allt lugnt! Ska nästa vecka ringa barnmorskan och boka tid för VUL och inskrivning!

// Out

Lekplatsen igår

Igår mådde jag för en gångs skull ganska bra, bara liite illamående.. Idag har det också varit illamående men inte lika mycket som det är annars!

Så igår sken solen och vi gick och träffade Johanna med hennes son Kevin som blir 4 år i år! Efter det gick vi ett par runder i LImhamn och snackade allmänt skit! När vi kom hem var det kvällsmat-  Gulaschsoppa med potatismos! Så jäkla gott!. Sen hade jag köpt en bok- Förväl älskade Holly!. Intressant med sorgsen bok.. Handlar om två tjejer som försvinner spårlöst... Till 99 % hittas dem alltid mördade någonstans... Och sant.. Dem hittas döda i ett dike.. Boken är pappan som har skrivit, så det är verkligen intressant och tårarna kan komma ibland... Tycker om sådana böker som berör en...

Nog om det, idag ska vi träffa Johanna och Kevin igen!. SKa snart gå iväg till dem. Handla med oss fika och sen hem till dem och kolla deras lya :)

Kommer in lite bilder på gårdagens lek på bilddagboken! :)
http://crazyfamily.bilddagboken.se/p/main.html


 // Out

Jag vill må bra!

Inte alls kul... Har nu flyttat och det känns väl bra... Fast jag vill må utmärkt.. Några dagar innan  vi flyttade blev jag så fruktansvärt trött... Jag klarar inte av att natta Hampus för då somnar jag själv.. Fast jag försöker hålla mig vaken. Och försöker Pontus väcka mig blir jag bara elak... Det är så skönt att få sova när man är trött!.  Och sen 2 dagar tillbaka går jag runt med illamående i kroppen!. Mest på morgonen då är det verkligen hemsk.. Trött och illamående- känns som man är sjuk.. Så här blev det väl när jag klagade på att jag inte kände någonting och hade inga som helst graviditetsymptomer..  Med Hampus mådde jag bara illa på en dag.. och spydde... Jag hoppas inte denna gravidsiteten blir för jävlig när Hampus var så lätt...

Sen har jag ju börjat nytt jobb!. Har varit där i 1½ vecka nu!,. Han jag jobbade med gillade jag inte- och som tur var kom det in en annan äldre man som skulle bli min arbetskollega istället! *Bra!*
Synd bara att jag nyss jobbat där, skulle jag känna mig riktigt kass en dag är det inte så fint att sjukanmäla sig precis när man fått nytt jobb...
Här kommer lite dåliga bilder på vår nya lägenhet! Tog bara snabba bilder för vi fick just igång vårt internet :)
   
http://crazyfamily.bilddagboken.se/p/upload.html

p.s idag -blir det baconlåda´och tv Talang 2008  :)

// Out

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0