Ett nytt kapitel i deras liv.

Idag börjar Nathalie på stora avdelningen. Innan har hon varit äldst på lilla avdelningen men nu var det äntligen hennes tur att få gå över! Som hon längtat och sett fram emot det!! Hon sken upp som en sol när hon hörde av dagisfröken -Jenny att hon skulle få gå in på stora.! Vi såg att hampus fack var borta :) Johan var också där som är fritidsledaren och sa att Hampus skulle få gå upp till fritids sen.

Dagis och fritids har sammanslagning på morgonen och på eftermiddagen. Så det kommer bli att vi hämtar och lämnar barnen på samma ställe - skönt för våran del :).

Skolan börjar nästa tisdag så vi trodde han skulle få gå på dagis tills dess men nu går han på fritids fram till tisdag den 21. Han blev också glad :).

Mammas stora barn <3

Annars är det sista veckan vi jobbar :). Sen har vi våra två sista semesterveckor. Så på måndag har Nathalie semester och Hampus börjar skolan på tisdag så då ska vi ha lite tjejmys hon och jag undertiden han är i skolan :).

Och nästa torsdag flyger vi :). Solbrillor måste inköpas så jag tänkte ge mig ut och kolla rean i veckan ;).

Nu är frukost intagen!
Ha en fin måndag!

Samvete- vad fan är det?!

Ja på min födelsedag förra veckan slarvade jag bort mitt bankkort vid en parkeringsautomat. Efter tre timmar upptäckte jag detta och ringde min bank för att spärra kortet.

Idag skulle jag kolla mitt saldo. Då hade jag minus på mitt konto. Jag fick en chock. Q-park hade dragit pengar. 4 st dragningar på 900 kr var. Alltså totalt 3600 kr. Jag blev så ledsen och förstår verkligen inte hur man kan göra så mot någon. Så idag har nästan hela min dag gått en massa ringande och en polisanmälan. Visste inte om det var banken eller qpark som blir återbetalningsskylldiga men det var banken.. Så nu tar det några veckor innan pengarna kommer tillbaka . Dock har jag nu minus på mitt konto och den straff avgift får jag själv betala :(.

Det löser sig med tiden. Det viktiga är att jag får tillbaka dem pengarna.
Jag förstår bara inte hur jävla dum man får vara mot andra. Personen vet ju att någon kommer bli oerhört ledsen för det han gjort. Har han inget jävla samvete?? Blir så jävla arg på personen- äckligt gjort!

Så i morgon blir de en lång arbetsdag för att jobba in det jag missade idag.. Men den helg- skönt!

Om två veckor landar vi i Kreta vid denna tiden ;)

bilderna från igår :)

 Barnen har fått nya vänner :)
 
 
 
en fin blomma 
 
 
 
En bild på Marine och sin fina kamera
 
 
 
Våra kära barn :)
 
 
 

Fotokurs hos mig :)

Igår var det fullt upp. Pappa kom och skulle hjälpa oss med taket som han även hade gjort på lördagen. Det var dock inte så mycket dem kunde göra eftersom det skulle bli regn mot kvällen. Pernilla och jag skulle ha en liten fotokurs men hon ville ha sol och det var mulligt så vi ska ta det en annan dag istället. Dock svårare att fota med sol ljus men då får hon mer att jobba med ;). Vi körde till Staffanstorp på bygg Max och köpte rännor till huset och sedan när vi kom hem var Jessika där- Pontus jobbkompis. Hon hade kört hojen ut :). Vi fikade och sen gasade hon i väg vilket barnen tyckte var coolt :) Marine hade fått en system kamera utav sin Robin så dem kom på eftermiddagen. Visade Marine lite tips om kameran och jag hoppas inte det blev för rörigt för henne :). Hon tog iallafall jätte fina bilder :). Jag fotade också och tänkte visa er bilderna ikväll! Fick en jätte fin bild på barnen när dem pussas :). Marine och robin körde efter 21 så det blev sängen direkt för barnen och sedan gick Pontus och jag och la oss. Surfade efter bärbar dvd med dubbla skärmar och att det ska finnas batteri på dem. Tror jag ska kika lite efter jobb på media markt.. Måste ha en sådan innan vi reser! Kommer bli bra att va den i min bil också :). Förhoppningsvis lite tystare då dem är experter på att alltid bråka i bilen eller vara väldigt högljudda.. Bara jobba två veckor till sen semester :). Nu har jag ätit en vetebulle och bloggat så nu är min frukost slut tycker jag ;).

Min födelsedag!

I onsdags fyllde jag 28 år.. Jag hade inte Bestämt något kalas, men två tårtor ville jag baka och sen dem som ville komma fick göra det! Kvällen innan frågade min svägerska Vicki om hon fick bjuda mig på lunch för att fira mig :), svärmor var i Tyskland i Tyskland och ringde mig i också dagen innan + sms på dagen :) iallafall jag åkte hem till Vicki efter jag hade slutat jobb. Då fick jag sms av Pontus om en bil till salu. Jag har länge velat ha en egen bil igen men vi har väntat på en bra bil. Pontus min kära man är ganska svår när det gäller bilar :). Dem ska vara fräscha, Inte gått för många mil, inte ha haft många ägare, säljas av en bra firma, inte vara för dyr,vara rätt årsmodell och besiktad. Så han såg då en bil på blocket och sa att jag kunde åka och titta på den. Hämtade upp med Vicki och körde dit. Det "hördes" bra om bilen ( Kan ju inte ett skit om bilar). Men ville jag provköra fick jag återkomma senare då dem hade fullt upp. Så Vicki och jag gick ut och åt god bak potatis med kycklingfyllning! Sen hem och fick med mig svärfar. Men väl framme på bilfirman märkte jag att mitt bankkort var tappat! Sen blev det stress med allt. Fram och tillbaka... Fick spärrat kortet.. 6 långa dagar innan jag får nytt :(. Iallafall på väg hem beställde jag mjölk och grädde av Pontus - till tårtbaket. Chefen ringde, Pernilla ringde, pappa ringde. Pontus ringde och hade glömt mjölken. Slut i rutan.. Hem, få Pontus kort och handla. När jag sedan precis kommit hem stod Joseph och Natalia där :) mycket trevlig överraskning :) mamma, pappa och Brossan kom också :). Jag fick fina blommor, mycket choklad som jag älskar ;) och pengar :) kvällen slutade såå bra! Helnöjd! Och igår efter jobb, möte jag upp Pontus för att han skulle köra hem vår andra bil. Idag fredag jobbade man på som vanligt. Sen en tur inom mekonomen och willys. Ett snabbt besök på polisen på passavdelningen. Sen hem, åt, lekte med barnen och när dem hade kommit i säng hjälpte Pontus mig med att byta oljefilter och bytta oljan sen satt vi och snackade med grannen och dem tog sig en grogg. Nu 23.22 sitter dem fortfarande kvar där ute och jag ligger i sängen och ska sova nu. Så denna veckan har verkligen sprungit iväg och jag ser fram emot att det är lugn helg nu. O 3 veckor åker vi och dem andra två lördagarna innan har vi uppbokade med fest och släktmiddag! Nu ska jag stänga ögonen. Natti natt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/499312/images/2012/pic_501c41fbe087c322040001e7.jpg" class="image">

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0