Pepparkakor *Gott*



Börjar dagen med ett nytt bus från Hampus!.
Innan förde han köksstolarna till diskbänken för att "diska" och stoppa saker i micron! Nu kör han på en annan variant.. Kylskåpet!.  Wow! det var ju häftigt att stå där och möblera om! Dock tycker inte jag detsamma!

Sedan har han börjat vakna på nätterna och ropa på mig, MAMMA säger han! -- BAPPIS!. Ger jag han nappen somnar han om igen..han får en flaska välling vid sex tiden när Pontus eller jag gick till jobb.. Nu väckte han mig halv tre förra natten och jag trodde klockan var sex så jag gick upp- kissade samtidigt som vällingen stod och värmdes.. Tittade sen på klockan!. Lurare där! :)

Stor  handlade i onsdags, brukar inte göra det men nu gjorde jag! Gick bland brödet och hittade PEPPARKAKOR! Blev så sugen att jag köpet ett paket!

Igår gick vi på förmiddagen och träffade Kevin och Johanna, fikade- sen till lekplatsen en liten stund.. Hämtade ut mitt HM paket.. Munktröja till Hampus, en body till Nathalie, ettt par mamambyxor och en mammatröja!. Allt passade perfekt :).
Kom hem så hade jag fått ytterliggare en avi!. Väntart på fler så vi får se om fler dycker upp när posten kommer! Köpt lite tradera saker!. Och väntar på mitt Halens paket!.

Sen ringde Johanna, vi möttes upp igen och åkte till festivalen!. Åt lite, Kevin åkte karuseller och sen sänkte han en brandman :). *duktigt av honom!!. 4 år gammal :).  Sen kollade vi lite stånd, sen mc donals och sen tog vi bussen hem!.
Lagom hemma var det sängdags för hampe!.

Idag är det fyrverkerier- ska se om det blir med älskling jag går dit med eller med mamma!: Tänkte fota lite :)...

det var allt för idag!

Ha en underbar helg!.

// Diana

Ingen vagn men nya kläder :)

Blev ingen vagn igår, efter att ha visat Pontus annonsen hade hon ändrat den.. Nu var det lite saker som skulle göras på den, och det är jag inte intresserad av. Då kan vi lika bra vänta lite, fick en fråga om vilken vagn det var, och det är emmaljunga twin cerox 360!. Det är den enda vagn som verkar lättkörd och så har jag barnen mot mig!. Jag tycker inte om när jag inte kan se mina barn!. Så det är en enorm stordel om dem sitter mot mig!.

Ska hämta HM kläder idag :). Hade beställt lite mammakläder! Hopppas få mitt halenspaket också så kan jag hämta ut dem samtidigt.. blir annars ett himla springande!.

Har Hampus här i mitt knä,  han behövs klippas igen!. var inte längesen farmor klippte han sist!. Värsta ogräset :)

vad ska man mer skriva i en blogg om? Några tips om vad ni vill läsa om?? =)..


// Diana

Syskonvagnen!

Jag har hittat den! Min syskonvagn som jag vill ha!. Den är i helt svart, med mjuklift till- till JÄTTE bra pris!. MEN vagnen är inte i skåne.. Utan i varberg... =( .. Ovanför falkenberg =(. En bra bilfärd upp =(.. *skit också*..  man kanske skulle kunna fråga om man fick pruta lite eftersom bensinen kostar?!. Skickade sms precis till Pontus och frågade när vi ska köpa vagnen men han svarade inte.. Igonerar han mitt sms eller har han inte tid? *ler*

Samtidigt tycker jag det är för tidigt att köpa vagnen, det är 3 hela månader dit.. Men sen samtidigt så tänker jag att 3 månader är inte långt om man tänker att det är 3  löner och det ska inhandlas så mycket annat.. 

Hmm vi får se! :)

Igår var Pontus ute och fiskade och fick hem 4 stora torskar!. Han har blivit en riktig fiskare :)..  lagt av med bilarna och byttat hobby :). det är kul för honom, för oss också för det känns som vi har fått det bättre,mellan oss =)...

Pratade just med Pontus, ska se om vi kan få barnpassning så ska vi åka och hämta vagnen isåfall :).

barnmorskan idag! -uppdatering

Idag ska jag till barnmorskan =).  Hör bebisens hjärtlud. kolla blodtrycket och mätta magen :). Ska bli kul :)  I morgon är det tid för 3d :).. Det gick inte att avboka så vi får ju ta tiden då :).. Hoppas bara inte jag blir missnöjd!.

Fler som är gravida! Vet nu 3 personer- två av dem umgås jag med :).. Herregud =). När jag var gravid var där inte en enda som jag kände som var gravid!. Så KUL :)..  Blir massa pratade om barnvagnar och allt :)..

Hampus är så go :) han kommer med sin mage- spänner ut den och så ska våra magar buffas :). Min mage är ju hård nu så han tycker det är kul :). Än har han inte känt någon spark, han bara klappar på magen och "munpruttar" på den! han förstår inte att han ska ha handen nätt och känna, för liten för det.. Skule vilja ha ett gulligt foto på oss men svårt att ta, hampe är inte stilla en enda sekund :).. Jäkla busfrö är vad han blviit =).  Tur man är ung så man hinner med i svängarna *haha*.

Ska snart gå till barnmorskan! Återkommer senare!.



Återkommande:

Blir inget 3d/4d i morgon.. Mailade med en super trevlig dansk och hon tog bort min tid, gratis =).. Skulle jag ångra mig så är det ju bara att boka en ny tid! Ju längre man går desstu bättre blir bilderna- så vi får se sen!
Fick min lönespec, idag! Fy faro vad glad jag blev!. Måste ha pengar till syskonvagn ;)  Sen vill jag till Ullared :). Ska nog upp där i oktober med mamma!. Vi har pratat lite om det!. Vi får se när det blir av bara!. handla bebissaker och julklappar och hampus födelsedagspresenter :).

idag v 25+6 hade jag Sf mått 23.. och hennes hjärtljud låg på 145! :).
Jämförde med hampus.. sfmått med honom i samma vecka var 25.. Så jag ahr mindre livmoder nu men ändå större mage =/.. Hade också gått upp 4,6 kg!

Halens shopping!

Idag har jag handlat lite på halens!.
Nya gardiner till köket och vårt sovrum!. Och ett sängöverkast till vår säng blev det!.  Får se hur det blir sen när det kommer upp!.

Skulle vilja möblera om- bytta Hampus rum med vårt men det är för mycket jobb med det!. Sen är det nog bra som det är faktiskt.. Men tycker inte vi får vårt sovrum snyggt bara.. Det är väldigt litet. Hoppas det blir snyggt  med dem nya gardinerna bara!. Och ett sängöverkast- det kan göra mycket!.

Längtar till tisdag- då är det barnmorskan som gäller.. Träffar den barnmorska som ska följa mig resten av dem 15 veckor som är kvar!.  På onsdag är det tid för det 3d/4d :).  Vet inte varför men det känns inte så lockade med 3d/d4 längre.. kanske för att jag känner att jag skulle vilja ha dem pengarna till annat?  Jag vill till Ullared och köpa massa bebissaker samt till hemmet!. Jag vet ju att bebisen mår bra där inne och när jag ser på andras 3d så tycker jag inte man ser så tydligt som jag önskar man hade gjort..  Hmm jag har nog bara förvirrade tankar just nu... jag har längtat efter detta 3d/4d hur länge som helst...

Pontus tog lite bilder på mig/magen nyss...


Med mina mammabyxor på :).. v 25+4!



Många gravida just nu :)

Jippie :) Nu börjar mina vänner också bli gravida :). *wihoo*. Fick reda på idag att ett par vi känner fick reda på att dem ska bli föräldrar :)

Har bara en kompis som har barn och det är ju Johanna med sin kevin!  Och det är så kul, att fler vänner skaffar barn :).. Det är ju annars lite ensamt på den fronten..  Dem vänner som inte har barn blir ju inte att man träffar lika ofta för det är mycket festande eller att dem gör annat.. Inte så mycket "familjesaker".  Så det ska bli kul, när dem är bebisar finns inte så mycket att göra men vänta tills barnen är ca ett år då blir det annat :).,  Och då gör det inget om det är något år mellan barnen, Zoo , lek och bad och sådana saker uppskattas av alla åldrar =)..

Väntar nu också på att min bästa kompis ska bli gravid :).. Dem är inne på sitt andra försök så vi får se när det vill ta sig där!.

Annars har man jobbat idag, Pontus kom och hämtade mig då kompisen Johan passade Hampus! Kom hem till en jäkla stank :)  Dem hade fiskat igår och fick FEMTON kg sill igår!. och det stod Johan och fixade och stekte när jag kom hem.. Jag hatar fisk så det var ingen trevlig doft för mig :).

Annars ska man ta det lugnt idag!. får se vad som hittas på- Pontus ska ut och fiska idag igen!.

// Hej svejs!.

Gravid v 25!

 
Börjar dagen med ett litet foto :).
Pontus och jag pratade om hösten/ julen för några dagar sen, och sa att när Hampus har jacka och mössa, fullt påklädd är han så j*kla söt :). Så det blev ny jacka och mössa igår! Och jovisst- så söt han blev :).


Väntan på lillasyster:

Du har gått 175 fulla dagar av 280 (63%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 0 fulla dagar(v25+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 25 nov 2008
Du har 105 dagar kvar till förlossning.
( Från Familjeliv)..

Blir så mysigt att ha två barn nu till julen :).. Då är tjejen ändå någon vecka gammal och man har kommit in i vardagen. Kan gå och handla julklappar när jag är mammaledig, men två barn i vagnen :).. *mystanke*. 

Iallafall- ondsdag idag, exakt en vecka till lönning :) och vårt ultraljud! Ska bli så intressant att se lilltjejen :) Hoppas hon gör något skojigt på filmen :).
På tisdagen- dagen innan ska jag till barnmorskan.. Mäta magen och sådana saker. Höra bebisens hjärtljud. första möttet förutom inskrivningen som inte räknas direkt.

idag ska Hampus, dante och jag till skurup!. Till mina föräldrar, min bror!. Mamma och pappa jobbar men Dennis min bror och hans girle jessicka ska vi umgås med!. Vi ska baka i massor :). Sista veckan dem är lediga, sen börjar skolan!.
Tur jag inte går i skolan- skoltiden var något jag hatade så fruktansvärt mycket!.

Ska sedan träffa marine på fredag- då även malmöfestivalen drar igång.. som jag helst ska undvika.. Att åka 4.ans buss i vanlliga fall med barnvagn är hemskt.. Ofta jag ska hem från stan som jag fått vänta hur många bussar som helst för att kunna komma på, jag är heller inte den som tränger mig och bara SKA PÅ.- som vissa.  Tänk då när det är festival Nä fy faro! :)

Ja har inte mer att tillägga så ha en underbar vecka :).

// diana

Sista jobbvecko-dagen idag!.

kan man säga så? Sista jobbvecko- dagen =).  Iidag slutar jag nämligen jobbet på vardagarna =).. Jobbar i morgon - Lördag och kommer bara jobba lördagar nu fram över!. Annars kommer jag gå hemma med vår plutt!.

Åkte till mina föräldrar igår som bor utanför skurup!. Resan ditt gick bra, sov hela vägen.. Värre var det när vi skulle hem.. Bara 5 minuter hemifrån så kom all dricka han hade i magen =(. Fick stanna bilen, ta ut honom, klä av honom och torka honom så gott det gick. Det är inte ofta han kräker nu, men när han väl gör det mår vi så dåligt allihopa.. Det blir rena rama paniken och vi försöker få ut honom så fort som möjligt i friska luften. Han blir själv ledsen dessutom. Igår gick det bättre, han kräkte och vi torkade honom sen var han glad igen! Hemma blev det snabbdusch fast han inte alls var sugen på det.. Välling- blöjbyte sen gick jag och hampus och la oss. Somnade gott!.

Pontus skulle få sin båtplats den 1 augusti- men han som har platsen nu ( blivit vräkt) vägrar flytta sin båt.. JAHA- hur gör man då? Finns inte mycket man tydligen kan göra åt saken?!.  Finns ingen båtbärgare och man kan inte ge böter på en båt?!.  *märkligt*.

Iallafall igår blev det en del bilder- börjar lära mig objektivet nu :).




Inte det finaste att ta på men det var skoj iallafall :)

Fler foton finns på vår billddagbok- såklart :).
Och föresten - vi har byttat användarnamn!

Vi heter nu VaraHjartan!.

http://varahjartan.bilddagboken.se

Ville ha vårahjärtan men man fick inte använda åäö =(.

Sen har vi dagens fynd!.


Till vår tjej!.


Också till vår tjej :).


Saker till vår son :)
Byxor och en väst.

Allt för idag!. Hejsvejs!

Jag börjar ju bli tjock !.

 Det är sant, jag börjar bli tjock! Har inte vågat gå och ställa mig på vågen sen jag blev gravid. Och efter jag hade ätit igår ställde jag mig på vågen!  FEM JÄKLA KILO hade jag gått upp!.  Jag mår dåligt.. Med Hampus gick jag upp totalt 10 kg!.  och då vägde han ändå 3840 g. Nu väger bebisen ca  500 gram och är ca 27 cm lång :), och vad är dem andre 4,5 kg till för?  =)
Nu kan jag inte krama Pontus utan att magen är i vägen :). Men det är ändå skönt för har jag vanliga jobbkläder på mig så ser man inte att jag är gravid- det tycker jag är skönt!.

Magen v 23  En lagom tajt  tröja!.

Håller på med och leka med mitt objektiv 7-300mm.. det är inte lätt att använda.. Någon som kan berätta hur man tar på insekter? Försökte just ta på en nyckelpiga men får inte det som jag vill ha det =(...

Helgen som varit!.

I fredags fyllde jag ju år!.   Tackar för gratulationerna :). Fick det som jag önskade mig mest- Ett nytt långt objektiv!. Fick det från min sambo och mina föräldrar!. Tog lite tid att förstå sig på det men det ska nog gå bra så smånning om :). Jobbade först- sen hämtade vi min present och sen hem snabbt och byta om och packa för då skulle vi ta en tur med den nya båten :). Johanna, Johan och deras Kevin följde med. Sen var det hem, Handla, mötta Jessica och sen kom dem andre, hade  grillning och sen tårta på kvällen ! Det var trevligt!.

I går lördag var det jobb på förmiddagen och på eftermiddagen var det släktträff på Pontus sida! Som vanligt var det också jätte trevligt :). Har en väldigt snäll släkt :). 

 Idag söndag- ja då är det att njuta av ledigheten! Jobbar en vecka till, 6 dagar sen är jag mammaledig till 2010 =)!



Främre del av båten :)


Denna båten gick fort :)


På släktträffen kom en ny "medlem". Elsa 11 veckor gammal :).
Hon tuggade på trädet och Hampus tänkte han med skulle provsmaka trädet, sekund efter bilden tas gnaggar han på trädet :*TWWWWIII* Säger jag :)

Idag är det min födelsedag :)

Idag är det min FÖDELSEDAG :)..


Ska nu gå till jobb :).

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0