missnöjd

Jag får det inte rätt! Jävla skit längenhet. Hur dum kunde jag vara och flytta till en mindre lägenhet när vi väntade tillökning :)!. Jo svatet är att man tog vilken lägenhet som hest bara vi kom till Limhamn... Och där trivs jag jätte bra- ångrar bara att vi inte hade fått en fyra!
Nu står allt stilla.. Barnens rum! Det är skit!. Jag får inte rätt på det... Jag hatar tanken på att dem inte kanske kan dela rum när dem är större.. Vilken tjej vill dela rum med sin bror och tvärtom? Tanken på att  man kanske måste flytta får mig att kräkas. jag vägrar flytta mer! Jag sover hellre på soffan då så en unge får vårt sovrum...men det går heller inte för vi har inte den möjligheten.. Det funkar men då vet vi inte vart datorn ska stå och vardagsrummet blir MINIMINI...
Jag går här hemma och försöker få Hampus rum att bli bättre hela tiden men jag lyckas inte.. Den där sängen måste ut! Den är så stor och klumpig!. Sen har han sitt bord  med stolar som han älskar.. det kan jag inte kasta.. sen har han en jätte fin nallephu bänk som han fick i doppresent av marine- den åker inte ut! Sen har han en bokhylla som också måste vara kvar för all förvaring. sen har han någon back med leksaker i.. sen har han ju sin gåstol och bobbycar.. Men vart tusan ska nathalies leksaker få plats? Hon har inte så mycket än men det kommer ju.. Dockor och dockvagn..
Jag blir så knäpp när jag ser att det inte får plats någonstans..

jag sitter fast.. kan inte komma på någon direkt lösning mer än att i morgon åker våning sängen ut.. Lika så den där gungsaken.. In med två mindre barnsängar ( lika bra att köpa båda meddetsamma)  som inte är så breda och långa som den stora vånningsängen är..Tror vi får mer plats i rummet när våningsängen åker ut även om två små juniorsängar kommer in!.

Försöka ge barnen "varsin sida" av rummet.. Den ena sidan nathalies saker och den andra hampus..Dela rummet i lite färg också! Göra det mer till ett gemensamt rum än bara blått blått blått..

Sen får man se vart allting leder till..

ska sova nu! gick och la mig innan men kunde inte sova fören jag hade en liiten lösning på allt..

Vänner...

Var finns du min bästa vän?

Jag tycker det är svårt med vänner.. Det är få man hittar som har samma INTRESSEN som en själv. Det är svårt att hitta vänner som har samma EGENSKAPER som en själv. Det är svårt att hitta vänner man kan LITA på..

Jag har vänner som jag inte kan lita på.. Jag har vänner som inte har samma intressen som mig. Jag har vänner som inte har samma egenskaper som jag. Vänner som jag egentligen kunde varit utan. Ärligt talat så har jag ingen bästa VÄN heller. men jag har min mamma och tur är det för annars hade jag känt mig så ensam!.  Hon kan man säga är min bästa vän!.
Hon är den enda jag kan lita på och hon är också den enda jag kan prata om allt till!  Det är så skönt att jag har min mamma, vad hade jag gjort utan henne!.


  Idag kommer syrran och Mange hit!. Dem ska äta middag med oss och sen ville hon låna med Hampus hem!.
Dem kommer kl 17 och vad ska jag göra tills dess? Pontus har varit så gullig och diskat och gjort fint i köket!
Bäddat sängen också :)
...............

Vaknade 8 idag och åkte med Nathalie till min mammas jobb för att få skickat iväg månadsjournalen..

Blir lite extra pengar den 20 feb :),  har jobbat 2 helgdagar + 5 lördagar :)  men allt det går till dopet!.
 Nu är ju detta det sista dopet så då tänkte  jag kosta på det lite extra :)
Vi ska ju inte ha fler små kottar nu och när Nathalie är lite större hoppas jag att jag får syskonbarn som kan vara här och busa ofta och då kommer det kännas som man har många barn :).. Men man får bara det roliga  jobbet och det är ju kanon hahaha :)



Hampus ville provligga hos syrran :)

Gå eller ta buss?

Jaha, dagens  dilemma ska man gå till kronprinsen eller försöka komma på den där jäkla 4.ans buss ?

Kan nog ta bussen in och sen gå hem? Eller testa och ta ettans buss hem och gå resten av biten? Har aldrig gjort det förut, men jag vill ha motion!. Ska ju träffa syrran och fika med henne en timme. 
Jag vill få bort den där bilringen jag har när jag sitter ner... Fast jag vet inte om den går att få bort? Det är ju hud bara..  Inte mycket fett.. var och solade igår iallfall! Härligt.. Jag läntar tills det börjar synas!.

Skulle på barnvagnsbio igår men jag sket i det.  Jag trodde man satt med barnvagnen och då funkar det ju med två barn men annnars är det inte så lätt!.

Annars är Januari snart slut och därmed slutar Eva i morgon :) Grattis till dig som har lite semester nu fram till bebis kommer :)..  Vi får snart träffas igen!






Kläder

beställt mer kläder...



Nu ska det inte shoppas mer!. och shoppas det så är det bara till dopet :).


bordsplacering+ mat.

Var och kollade på lokalen igår som vi ska ha till fikan efter dopet!

Så fin lokal, fin och fin- mycket gammmlingar som har lokalen så det sitter gammla tavlor som inte är dem nyaste precis men allt man behöver finns där nere så det är verkligen kanon!! Det är stort där nere , lätt att köra med syskonvagnen där nere- nathalie får sova i den om hon blir trött =). Finns kök med all porselin och diskmaskin + 3 kaffebryggare och ca 8 termosar- kan det blir bättre =). Ett litet mindre rum med soffor och tv som är ett rökrum!.  Hälften av alla som kommer är rökare så det är bra med det rummet. Sen är det då där vi alla ska sitta.. Satt  och skrev bordsplacering igår då jag vill sära på visa folk *kan inte berätta varför men mina vänner kan nog gissa sig till det* !! Eller? ;)

Kom på också vad vi ska bjuda på och jag skriver det inte här hehe =) Vet hur jag ska ha dektrationen ochså och har massa tips nu men jag berättar inget  :)- men jag måste ut till ikea så mycket kan jag säga haha :)

var på BVC igår. Lillan väger nu 5350g och var 58 lång! har börjat med 62 kläderna och dem sitter bra, får vika upp armarna på visa plagg men hellre det än att det ska sitta trångt- hatar när barn har på sig för små kläder.. Det ser så hemskt ut!. Gick inom Lindex och köpte vita strumpbyxor och vit body att ha under dopklänningen!. Lär ju vara ganska kallt i februari :). så hon får ha en filt på sig också när vi väntar på att få gå in i kyrkan! Sen när vi kommit till lokalen och fotat en massa så blir det klädbytte!.

Idag är det barnvagnsbio i Limhamn! Ska se om vi går dit!.

Ska sola ikväll, ska bli skönt!

Pappa bajs!

Igår kväll vid halv åtta efter vi hade ätit gick jag och solade en kvart. det ska visst räcka 15 min att sola med min hudtyp.. Aldrig solat här i Limhamn förut så vi får se om det blir något resultat!.hde string på mig för att se om man kan se skillnaden och tittar man nu i lite mörkare rum så ser man vart dem suttit så jag antar att det ska räcka med 15 min åt gången!.

Kom hem och badade båda barnen!. Och sen var klockan redan halv tio innan dem kom i säng!. Nathalie somnade meddetsamma vilket hon brukar göra, lite svårare med Hampus! Han hade sovit sen middagstur så han somnade inte fören ja jag vet inte när för jag somnade själv!. Innan vi somnade iallafall så låg vi och läste saga..  Sen släkte vi lampan och Pontus ( äcklig som han kan vara- så släppte han sig! och det var ingen smygare kan jag säga! Då sa Hampus, - Pappa bajs! Gud som vi skrattade!. Det lät så roligt när han sa-  pappa bajs!. :)

Igår på barngympan följde jag med ändå. Nästa söndag ska jag gympa med honom!  Det förstör lite att jag är där för han springer till mig hela tiden! Sedan var där en större bebis än Natha som satt i barnstol och skrattade och lekte med nyklar det tyckte Hampus var jätte roligt så han sprang till bebisen hela tiden och ville leka med den :)



Ska strax gå och handla!
Idag blir det korv stroganoff med ris!.


Helgen.!

Fredag:

som sagt mamma och jag åkte en tur till bokskogen för att fota!. På kvällen gjorde jag massa negerbullar :)


 Ett vattenfall, bilden är inte ändrad utan orginal.


Lördag:
Jag åkte till jobb, när jag kom hade pontus stor städat hela lägenheten! Han är jätte duktig
- synd bara det händer en gång om året ;).
Efter en liten stund hemma kom jessica och niklas då killarna skulle hålla på med båten.
jag och jessica gick och handlade med ungarna !
Lagom till middagen, bjöd på Lasangette så kom farmor som pontus hade fixat som barnvakt!.
Pontus bjöd på bowling och tyckte vi behövde komma ut och ha lite skoj!
Hemma vid halv elva och då sov barnen så sött!.

Ganska skönt nu när Nathalie sover i egen säng då man kan bre ut sig lite i sängen.
 Sen sover hon till tre på natten så hon sover över ett pass
- så man får lite fler sovtimmar i sträck vilket uppskattas :) ..

Söndag
Sitter och skriver denna blogg :),  tösen fick sin ersättning nyss och Hampus leker fint inne på deras rum!. fast säger fortfarande hampus rum då hon inte är där inne :) och sen är det fortfarande mest blått där inne- fast jag försöker ändra på det!.

Skickade dem sista inbjudningskorten igår till dopet!
Och jag är SÅ glad!. Alexandra min vän från Emmaboda kommer ner till dopet!
Hon skulle egentligen jobba och hade redan tagit ledigt dagar i februari  men hon gjorde ändå så att hon kunde komma ner, det kallar jag super snällt :). Du är bäst gumman!!

Idag ska Hampus på barngympa med farmor och jag stannar hemma och städar lite tänkte jag ! även om pontus redan städat så har vi vår lille hampe som stökar upp :) 
Kanske passar på att hyran en film och ligga i soffan!. Vi får se vad det hittas på!.

Tisdag morgon är det bvc! och på eftermiddagen kommer syrran hit och så ska vi titta på lokalen som vi hyrt till dopet!.
Sen på  onsdag är det barnvagnsbio i limhamn.. funderar på att gå dit- men tråkigt att gå själv =/
Torsdag ska vi åka till kronprinsen och fika med min syster.. så ser planerana ut!
Hoppas lillan är frisk till på fredag så kanske vi kan bada hela familjen :)


fredag idag!

idag är det fredag, pappa är hemma och ska ta ungarna medans jag och mamma ska ut och fotografera.. Vi ska nog till bokskogen!

Satt och tittade efter den rosa tröjan jag ville ha från Halens.. Jag måste ha klickat in fel tröja för igår när jag gjorde det stod det att leveransen var i mars.. så det  gick inte men nu när jag gjorde om det så fanns den i lagret så jag får tröjan ändå , eller rättare sagt blusen :)
 Tänkte ha ett par vita tajta jeans till och ett par svarta stövlar till det. Men jag får se hur den sitter först när jag får den..

Beställde en kjol också,

 och två smycken
 
och ett par jeans, guldiga..




måste gå nu, mata nathalie och sen kommer mamma!.

// Out!

målning + besök!

Idag fick jag för mig att måla lite :) Målade Nathalies spjällsäng vit och hampus bord med 2 stolar fick också bli vita!. matchar sen när det ska stå på barnens rum :)...

Precis efter det kom Tant Eva :) . Hon hade med sig god mjuk pepparkaka!.  Och så drack vi te till det och pratade lite skit =)..

Fick postat dem flersta inbjudningarna igår men sen tog korten slut så jag fick köpa fler och skickar dem siste i morgon!

I morgon ska mamma och jag ut och fotografera.. Längesen jag var ute nu så det ska bli skoj!. Få se om det blir några fina foton  :) Vi ska nog till bokskogen om jag inte minns fel  :)

Ska ta och gå ut med Dante och sen gå och lägga mig.. pontus och jag skulle ha lite tid för oss själva men han är och letar efter något i skåpena så det får väl bli en annan dag!.


natti natt!


Tid för dopet.

Då har jag fått en tid för dopet :). Det blir i februarui men säger inte datumet fören jag skickat inbjudningskorten :) Ska köpa kort idag och få det skickat - helst idag :) *Längtar*

Fast jag har inte hittat den dekrationen jag hade i mina tankar.. Någon som har lite ideer? Ni som döpt töser, vad hade ni för dekrationer?

Ska bjuda på smörgåssnittar och tårta, lite kakor.. Ska se om jag kan få tag på mkb och boka lokalen här nere..  Ska strax ta på oss och gå till affären och handla lite! Annars är det lugnt idag!..

Svar på lite frågor :

barngympan är på friskis och svettis- vi går på heleneholm!. Barnen ska vara minst 2 år gamla.


babysim, Eva det hade jag gärna gått på men det är lite svårt nu när Hampus också går hemma med oss.. Annars hade jag velat gå på babymassage eller mammagympa men ¨vart ska man göra av lille Hampe då :)- det är det enda negativa med att ha Hampus hemma  :)


Rubrik?

kan inte skriva någon rubrik idag, har  massor att skriva!.

Dop*
Försökte ringa till prästen idag men dem återkom i morgon, så i morgon ska jag få tid till dopet =). Ska titta lite i kataloger och se om jag hittar något snyggt att ha på mig.

Toalett*
Pontus ville överraska mig igår när vi var iväg med att måla om toaletten och ta bort alla krokar och enna skåpet. Men det blev katastrof enlig Pontus så nu har han ringt MKB och vill ha badrummer renoverat. vi får nog en tid i mars- april och det tar ca 3 veckor, så den värsta veckan när alt ska rivas flyttar vi till mina föräldrar. Då blr det dusch och in med en liten tvättmaskin!

Städning*
Har stor städat idag.. Rensat så mycket jag bara kan!  Möblerat på ungarnas rum dessutom!.Och nu är det dags för att tvätta ett antal maskiner tvätt!

Ullared*
bestämdes att det blir ullared den 1 maj :)


Gympan*
var på familjegympa igår :=) bilder kommer här!
 hampus i gul tröja!


hampus är den killen som står i mitten när alla andra ligger ner :)

Barngympa!



Idag ska vi på barngympa :).
Klockan 14,00 kommer farmor och hämtar upp oss så ska dem på barngympa på friskis och svettis och jag och Nathalie ska titta på :)
Hoppas få ett foto på honom!

*fisk han håller i handen, den skulle vara med på bild*

dop-planer

Barnen  vaknade vid nio... Var så trött att Pontus fick ta ungarna så jag fick vila lite.. 
Sen gick jag upp och cyklade till jobb!. 
Var lite svårt att jobba för det var massa flyttgubbar där så städningen fick bli som den blev!.

Gick och dagdrömmde som jag alltid gör på jobb, räcknade hur många personer vi blir till dopet..
Som jag sa innan ville jag ha en litet dop denna gången, med bara den närsta... mina och pontus familj..
Våra mormor,  pontus morfar och farmor... Våra syskon med respektive! Och vänner som vi umgås med!.
Så det blir ca 25 personer! Det räcker, sist var vi dubbelt så  många,men då var också Hampus speciell..
Första barnet, barnbarnet, barbarnsbarn!.
Vi ska se ifall vi kan få låna lokalen som är i samma byggnad som vi bor i.. Där är bord , kök, toalett och allt som behövs!
Får se vad vi ska bjuda på, vill ha något enkelt!

Och jag ska fundera lite på dektrationen.. Skulle vilja ha värmeljus på borden  och skulle vilja ha typ rosa stenar på borden.. Det ska gå i rosa allting!
Och vad för kläder ska jag ha på mig?? *wii* Något rosa iallafall :)
Jag älskar att planera!!

Sen skulle vi få toaletten total renoverad tänkte vi, men vi tar nog bara bort den ena skåpet och river ner dem fula krokarna- spacklar och målar det vitt.. 
Så nu längtar jag att få inreda toaletten när den är klar med en ny matta, nya fina handdukar!.
 


Hemtex!

Jodå det blev Hemtex idag! Fanns inte riktigt det jag var ute efter men hittade lite andra saker!

En träskål till matbordet.. tänkte ha lite frukt i den!.



 2 st lampor.  satt dem på våra nattduksbord.. prynadskuddarna vi har i sängen är i samma mönster som skärmarna!

 Dålig bild men det är ett silverfat som jag ska ha ljus på . ska stå på storarumsbordet!

Vi funderar på att få badrummet renoverat så nästa gång vi ska till hemtex blir det inredning till toan :)


fredag- pappa är hemma!

Idag är det fredag och pappa är hemma för han är pappaledig på fredagar! vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. Det var meningen att vi skulle åka och bada idag men båda barnen är förlylda och hostar så det är inte så lämpligt!

Jag vill däremot åka till mobilia  för att gå in på hemtex och se vad för kul dem har där! 

Tycker det är skit tråkigt att bara gå hemma- helt själv.. Funderar på att sätta upp en lapp på bvc om det finns några andra mammor i min ålder som har barn, som bara går hemma!... Hade Hampe varit på dagis så hade vi nog gått på babysim eller babymassage- då hade man träffat andra men nu går han hemma med oss.. Och tur är nog det för annars hade dagen varit ännu tråkigare.. Nathalie kan man ju inte leka med direkt.. Antigen så sover hon eller så ligger hon och tittar. Visst pratar man med henne och så men det kan man inte göra i flera timmar :).,

Pontus och min förstfödde ligger fortfaranade och sover och klockan är strax 10 :). Nathalie somnade här i mitt knä.. Hmm om man skulle tagit på oss och gå ut med Dante!  Så får det nog bli!

Hej så länge!!

Onsdag!

Dagen börjar ju inte bra alls!. Dels att Hampus har gått och blivit förkyld+ hosta! Fick sin morgon välling i morse och sen började han hosta igen och då kom ju givetvis all välling upp!. Fick byta sängkläder sex i morse...Mindre kul!.  Sen sov vi till nio!.  Stumpan är så duktig som sover i sin säng, hon har börjat hoppa över ett nattmål!. *skönt*
Hampus och Nathalie går och lägger sig vid nio tiden.. sen sover hon till ca tre på natten! Sen är det mat vid sex tiden- då får dem varsin flaska båda två!. Sen sover vi om till klockan nio!.

När jag vaknade så blev jag så sugen på att göra slingor i håret.. så jag funderar på att göra det.. Ska se om man kan göra det på sig själv!!

Sen fick jag då det där samtalet från syrran *läs förgående inlägg*.. Ville så gärna att hon skulle säga att det var ett skämt!. Det ställer tillså jäkla mycket just nu! Speciellt för min familj!. Min mamma jobbar ju heltid där, nu blir hon omplacerad och det kan vara några timmar på olika ställlen varje dag!. NÄ FY!.

Sen fick jag paket som jag strax ska gå och hämta..

Sen i eftermiddag är det middags hos Jessica och Nikas!..


Sorliga nyheter.. =(

Fick just samtal från syrran.  Känns förjävligt nu.. För det företaget jag jobbar på har blivit uppsagda där jag/vi jobbar... Har fram till juni eller juli sen är det slut.... Känns så fruktansvärt tråkigt för det jobbet jag hade kunde inte bli bättre!  Det var nära och bra, trivdes skit bra!. Och dessutom kunde jag gå hemma längre med barnen och få ut en bra "lön+fp" ändå!
FAN FAN FAN!.  Trodde faktsikt inte detta skulle hända- var så säker på att vi skulle få stanna!. Två av våra chefer ska dessutom sluta! Så allt är verkligen botten just nu..
Kommer gå och tänka på detta hela tiden nu *suck*

Hoppas det kanske kommer in ett annat jobb framöver... Jag ska ju inte börja jobba fören början av 2010 så det är ju ett tag till så på den tiden kan mycket hända!. Jag klarar ju mig egentligen utan mitt lördagsjobb, men ändå =(..

vart ska bebisen sova?

Jag känner mig faktiskt stolt, över henne lilla Nathalie!.
Nathalie sover i sin säng sen 2 nätter tillbaka!
Med Hampus fick jag inte honom att sova i sin spjällsäng när han var bebis
Och ändå försökte jag vid olika perioder men det gick verkligen inte.
När jag fick hem Nathalie från bb så sov hon en natt i sin säng och sedan gick det inte alls..
 Hon vaknade hela tiden och gnydde.

Men nu verkar det funka, hittenstills iallafall! 
Fick gå in till henne tre gånger igår men jag gav mig inte.. Fast jag var nära för jag var såååå trött!.
Därför det blev så med Hampus- jag var för trött och gav upp..
Bara jag fick min sömn så brydde jag mig inte om vart han sov!
Och så är det fortfarande med honom *haha* han är 2 år och sover mellan oss :). 
Jag tänkte faktiskt ta in båda barnen i sitt rum för att få dem att sova i egen säng och i sitt rum.
Men det vill jag inte.. Vågar inte ha henne i samma rum som Hampus helt ensamma.
 Men vet inte vad han gör med henne.
Och sen har jag inte mage att kasta in honom " hans rum ligger i andra ändan av lägenheten"
och få honom till att sova själv när alla andra ligger i sovrummet.
Men så här är bra tills Nathalie är äldre och dem kan sova i samma rum!
Då får man ta jobbet då med Hampe!.
Iförsig tycker jag allting är lättare med Nathalie faktsikt! Men det är nog mycket för att man har lite "vana" nu! Man förstår mer hur och vad man ska göra för att det ska bli bra :)





Igår var min familj här, det var trevligt!. Mycket mat blev det :)
Men det var kul! Nu kan man ju sitta alla i köket och ha det mysigt!.


Lägger in en liten bild på barnen, tagen igår!.
Älskade Hampe som är så duktig!!!!

Idag måndag- vad ska man hitta på då?
Gå ner till banken och skaffa ett konto till Nathalie som man kan spara pengar på.
Är jätte dålig med Hampus konto att sätta in pengar, tur hans gammelfarmor gör det då och då :)
Så det inte ekar på det *haha*



I morgon är det tisdag.. Då är det läkarbesök på BVC med Nathalie och sen är det tvättedags!.
Onsdag,- då ska vi på middag hos Jessica och Niklas!.
Torsdag- ledig
Fredag Pontus är pappaledig! Han ska vara pappaledig nu i ca 1,5 år!  Så får vi se vad som hittas på då!.
Lördag jobba
söndag- hampus börjar på friskis och svettis för barn :)




Bjudning på middag!

Idag blir det bjudning på middag för 8 pers :)  Inte varje dag man lagar mat till så många =).

Syrran och hennes sambo hade Hampus från fredag till söndag! Hon kom hit effter sitt jobb och hämtade honom! Han var så glad när han gick, han älskar verkligen sin moster!.
Han ringde senare på kvällen och det var helt underbart att höra honom glad och han sa hejdå mamma hejdå pappa! Då vet man att han har det bra!.

Eva kom till oss på fredag eftermiddag och vi pratade lite skit! Ska bli så kul att hon snart får sin bebis! Ska bli kul med lite vänner som är småbarnsmamma som jag :) Då man kan träffas när man är mammaledig och hitta på lite saker! Även om barnen kommer vara 5 månader mellan dem så är det absolut ingen större åldersskillnad när dem är äldre!.
Längtar till hon får sin bebis!

Sen tog Pontus och jag det lugnt, Nathalie var lite gnällig när vi tittade på lets dance! Hon saknade nog sin bror :)

På lördagen åkte jag och jobba, kom hem - gjorde ´mig i ordning och sen åkte vi och handlade och sen hem till syrran och mange och lagade middag och åt med dem. Pontus skulle sen hem och ta en öl med Johan! Monika och Mange blev sugna att åka till våra föräldrar så jag, nathalie och dante åkte med dem och överasskade mamma! Vi hade jätte trevligt! Bestämmde även att mamma ska ta min mormor och komma hit idag! Jessica och Dennis följer med! Min mormor är ju väldigt svag i sin kropp och går jämt och trillar så hon är lite nervös! Det är dörför hon aldrig har varit här på besök.. Vi har ingen hiss...  Och bor på 2 våningen! Så idag ska hon äntligen komma :) Hon har inte sett hampus på 2 månder och Nathalie på 6,5 vecka!  Dem kommer vid tre.. åker sen hem vid åtta då min mamma ska lämna av mormor och Jessica fören sen åka till kastrup och hämta min pappa som varit i Ungern på jakt!.
Så jag ska bjuda på middag och mormor fick beställa mat. Fiskpinnar, hemgjord potatismos med kaffegrädde! Och syrran skojade och sa om inte dem också var bjudna! Jo kom ni med och vipps är vi 8 pers som ska äta, 9 med Hampus :)

Ska nu gå och handla och sen städa! Sen ska hampe och jag leka med lera! Köpte en "maskin" igår som man kan trycka ut lera i olika former!.

Första natten Nathalie sov i sin säng :). jag ska försöka få henne till att sova i egen säng. Så vi kom hem ett. så sov hon där till klockan sex.. mat+ ny blöja sen vaknade hon halv nio! Inget gnäll alls! Hoppas det håller i sig :)

Nu kallar Hampe på mig! Måste gå!!

hejhopp!!

Traderaauktioner!

*PHHUUU*
Nu har jag rensat i barnens gadrober!. En massa kläder som jag la upp på tradera

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=81703429

Någon som vill fynda?? :)


Massa shopping!

Blivit en del shopping på senaste tiden!.

Först beställde jag 16 plagg från HM.. Kläder till både mig och barnen!.
Sen beställde jag en bugglesnuggle som jag ska hämta ut i morgon =).
Sen idag hade dem outlet på Pysen här i Limhamn och handlade minst 10 plagg där!. Tyvärr hade dem inte så mycket kläder till hampus, det är nog den storleken som säljs fortast.. Dagiskläder...

Mamma har varit här idag och fikat! Min mormor skulle också ha kommit men hon har gått och trillat igen så vi tar det på söndag istället.. Hoppas hon kan då! Hon har aldrig varit här än så det ska bli trevligt och få visa både lägenheten och Nathalie.. Hon var endast 4 dagar då hon träffade henne sist!.

Ska nu ner i tvätten! Pontus har just nattat Hampus så sen blir det lite vuxentid! *skönt*!.

Ha det gott!
Bilder finns på bilddagboken.se   varahjartan!



jag smälter!



ÄNTLIGEN!!! Äntligen fick jag hennes leende på foto, ett halv leende åtminstonde !! :)
 Gud vad jag smälter ner jag ser att hon ler :)

idag är det måndag-sambon är ledig!. Han skulle ge mig sovmorgon men eftersom han gick och la sig två inatt antar jag att jag får ge honom sovmorgon istället :)



Redan tankar om dop :)

Jag älskar att planera!. Tycker det är så kul :) Igår när jag jobbade gick jag och tänkte på Nathalies dop!
Denna gången ska vi ha ett litet dop!. På Hampus dop var det så mycket folk, all släkt- även dem som man inte ens umgås med speciellt mycket.. Jag satt inte ner en enda gång, smakade inte ens på maten.. Hann inte, och så vill jag inte ha det denna gången!. Det ska vara lugnt och mysigt!. Denna gången kommer det vara för dem närmsta. Våra föräldrar, och våra morochfar föräldrar samt vänner vi umgås med!. Och sedan kaffe-repet kommer att vara hemma, inte i lokal!.

men samma klänning och samma kyrka som Hampus hade :)

 fast denna gången med rosa band så klart ;)

 och så ska hon ha på sig rosetten :)

och så ska vi vara i denna kyrkan
 Sankt pauli kyrkan i Malmö.. Både jag, Hampus och mamma är även döpta i denna kyrkan!.
har även släktingar som är gifta i denna kyrka!.

och flickan ska heta. Nathalie, Monica, Nova Andersson Johansson!!

Har redan tänkt på dekration också *ler*. Och hyrt in fotograf * min kära mamma ;-) *.

Dopet kommer vara i början av nästa månad!. Får väl ringa och boka tid snart.

Nog om dopet!.

Beställde just en åkpåse till Nathalie, fick beställa den nu för den verkar vara slut i lagret hos många!.

  Buggle snuggle,  filt/åkpåse. Tycker denna är skit snygg!!

Kanon till våren tänkte jag när jag tar bort liggdelen!. Fick ta bort liggdelen med hampus när han var 4 månader- då ville han inte ligga hela tiden. !. Det kommer fortfarande krävas täcke då och då passar denna åkpåse och man kan nog få plats med ett tunt täcke under!.  Längtar tills jag får hem den :).


Början på 2009



En bild på vår nyår!. Firades med Johanna, Johan och Kevin!. Lugn kväll men jätte trevlig med god mat och trevligt sällskap!!




Barnens Farmor fyllde år igår, fredag så vi gick dit på middag! I födelsedagspresent fick hon en tatuering som hon sagt att hon skulle vilja göra.. Två hjärtan på handleden med ett H och ett N i!. Så vi får se om hon vågar :) Hon fick även en jätte fin ram med foto på barnen tilllsammans!





Nathalies klädsel! Allt i hello kitty =) även bodyn under =).. Gud vad kul det är att shoppa och klä lilla loppan! Det finns så söta kläder!!

Shoppade lite på hms hemsida igår. 16 st klädesplagg!  Några tröjor till Hampus, till mig både tröjor och ett par byxor samt vårjacka till nathalie och massa annat! Jo jag vet att jag är tidig med vår jacka men så sööööt den var =).

Satt även på försäkringskassan igår och kollade hur jag skulle ta ut mina dagar..Ska ta ut måndag, tis, och onsdagar!. Sambon tar ut fredagar så vi kan ha familjedagar då för jag jobbar ju på lördagarna!.

Som sagt, lördag idag och nu ska jag göra mig redo för jobbet!. Sen är det bjudning på middag här till svärföräldrarna! Deras spis gick sönder igår!

ha det fint!



Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0