Dagar som passerat och idag!

I lördags åkte vi ju till Alexandra i Lindås / Emmaboda!  Vi körde in en hel timme så vi hann att åka och titta på hennes och Martins hus! Jätte fint var det! Sedan åkte vi vi vidare till lokalen.. Var lite stelt i början, man visste inte vem man skulle prata med, kände ju bara Alex, Martin och träffat Alex mamma några få gånger innan så man visste inte riktigt vart man skulle ta vägen :) Är ganska öppen av mig men är inte den som börjar ett samtal bara så där med någon jag inte känner! Men efter vi hade slagit oss ner vid borden kom några minuter senare  ett par och frågade om det var ledigt framför oss!   Absolut var det och vi säger bara- vi fick dem bästa bordsparet man kunde få! Från det dem satte sig hos oss till vi åkte hem skrattade vi i non stop!.  Dem hade även barn, en flicka och hon var nog lika duktig som Hampus med att hitta på hyss :) Ja vi hade en jäkla rolig kväll iallafall :).
Hennes mamma höll tal som var så fina :) och maten var underbar :)
Alexandra och hennes man Martin!.
Alla presenter och blommor!
Sen var det söndag!  Kom hem två på natten , sängen kallade!  och på morgonen åkte Pia hem!  Sen gick vi och mata fåglarna och sen gick vi och handlade jag och barnen medan Pontus var och handlade saker till vår panna som är lite skum!.
Måndag- Pontus var hemma från jobb, vi hade en mysig frukost!
Tog och sjöng lite klappa klappa kaka och Nathalie klappar med :) Så duktig så :)
Plockade lite rönn och ekollon och dekorerade med lite nu till hösten!  
* mysigt *
Lite lek!
Sedan begavs det till BVC då Nathalie skulle dit! Stor flicka nu!
10 Månader
vikt: 9980g Längd 73 cm.
På kvällen var det dags för föräldrar mötte för hampus blivande dagis! Dagisfröknarna var jätte trevliga och det var 18 barn på avdelningen.. ( bara en avdelning med 3 förskolelärare) Tror Hampus kommer stortrivas där!.
Idag tisdag har det bakats! vanilj och kanel bullar! Nu tittar Hampus på film och Nathalie tar sitt sovpass! När pappa kommer hem ska vi till skogen hela familjen + Dante och gå och höra kvistar knaka under skorna! Älskar det!!  :)

Välkommen till världen :)

Välkommen till världen säger vi till Ida och macke som idag bara för några minuter sen fick deras son! En kille som jag var säker på att hon skulle få, det var vi nog fler om som gissa på kille :) .
Nästkusin nr 2 för Hampus och Nathalie!.   :) Stort grattis till dig Ida! :) Välkommen till mammalivet ;)

Jag ringer på fredag- så ses vi på lördag!. :)

jag kommer med bilen, vi tar oss en....    Haha ja i morgon är det då dags för fest i småland!  Fixade presenterna idag då jag inte vetat innan vad jag skulle köpa men med lite hjälp från Eva idag så kom jag på vad jag skulle ge så nu strax ska jag slå in det i papper!.
Skulle bara uppdatera bloggen lite!.  Så i morgon är det full rulle hela dagen, farmor Pia kommer och passar barnen!.  Ska bli kul att klä upp sig lite och komma hemifrån! Äta lite god mat.. fast  visst känns det konstigt att åka till en fest där man inte känner mer än 2-3 personer och så är det en stor fest.. Så det känns lite jobbigt om man får kalla de det...   men det ska nog gå bra, hoppas jag :)
Det var allt för idag, känner inte för att skriva just nu.! Hej hopp!

Tatuering färdig!

^
Svärmor Pia först ut :)
Pia´s  tatuering!
Innan det är dags!
Färdig!

på jakt efter en åkpåse! + +uppdatering

ni kanske vet hade jag en röd åkpåse från bugglesnuggle med vita stjärnor! Jag älskade den men sålde den när vintern var över och jag behövde pengarna :) . Nu när vi har flyttat upp här till landet och en bit längre upp i skåne tänkte jag att en ny åkpåse får kanske inköpas! Först tänkte jag bara ha overall till henne + täcke men det går inte så bra eftersom hon måste ha något under sig eftersom hon sitter så lågt ner i vagnen så något varmt måste hon ha!. och som sagt det blir kallare här så då vill jag ha något rejällare än bugglesnugglen.  jag vill ju min prinsessa ska vara varm :). Kollade runt lite på nätet. och fann dessa två! 
den förste ska visst vara rejällt varm! Upp till  4 år, man lägger "lapparna" omlott med hjälp av karrborreband, bara att "öppna  upp då man är i butiker eller på tåg eller så. finns två olika lager av tyger så man kan använda den på sommaren också med det tynnare lagret.  Märke:  Lodger
Nr två är upp till ca 2 år..   man kan öppna och ta av "locket"- dra åt lite vid huvudet märke:  Elodie. 

http://www.freshmilk.se/index.php?cPath=35&sort=2a&page=3 


så nu säger jag HJÄÄLP :) hehe finns i flera färger förstås...



Tack för alla svar :) Efter att nu ha suttit och letat lite mer om den där  Lodger så är jag helt övertygad om att en sådan åkpåse får det bli! Så supersmart den är!!  Visst ser den varm och gosig ut! Nu återstår bara vilken färg och var den är som billigast att handla den kostar en del..

( bilder från Google)

 

veckans to do!

Vill bara meddela att ja soffan är vit men det var den bara i 2 min tills Hampus kom in med skor och skulle provsitta soffan och jag inte hann säga pip fören han satt där så stiligt!
Tur att soffan går att tvätta och vitt tvätt är lättare att få rena än andra färger då man kan använda klorin eller köpa speciell tvättmedel för vittvätt. :)
Sedan kommer vi skydda soffan med filt där Hampus sitter!
Här är veckans lista:
Måndag : Idag, inte mycket. Bara ta det lugnt.. Hämta Ellos paket innehåller kläder till barnen!
Tisdag : inga planer men det blir väl att tvätta, får ha linne på mig i morgon och jag har ont om linnen  då det inte används så mycket så det betyder tvätta :)
Onsdag : Åka in till stan, möta upp syrran då hon ska passa sina systerbarn :) , vidare till Tacua med Pontus och svärmor då hon och jag ska tatuera oss :) .
Torsdag : inget planerat men tänkte höra med Eva om hon är sugen på att ses
Fredag : eller kanske träffa Eva här? Måste inhandla Alex present :)
Lördag : jobba tidigt för att sedan hem, fixa till sig och sedan åka till småland för att fira alex.
Söndag : vara utmattad :)

Ny soffa och besök!

Idag har det varit fullt upp hela dagen!
Började morgonen med att tvätta av vår soffa för den skulle säljas!
Precis innan vi ska köra och köpa våran soffa bestäms träff med Eva, Emil och Neo på eftermiddagen!
Vi mötte upp syrran och mange när vi hämta sofforna för dem fick köra släppet då vi inte har drag på våran bil!
Väl hemma lastade vi av våra soffor och på med vår gamla soffa och sen blev det grillning!
Vi, syrran, mange, eva, emil och lilla neo + hundarna! Var trevligt!
Efter syrran och mange hade kört så gick Eva och jag och handlade efterrätt och blöjor!.
Kom hem , fikade lite och dem körde för en liten stund sen!
Här är lite bilder från idag , bilderna får tala för sig själva :)


Min älskade soffa! Fotöljen har jag redan lagt beslag på!.  :)

Biopremiär!

Idag efter jag hade slutat jobb fick jag en ide om att gå på bio med Hampus :). sagt och gjort! G-force stod på listan!. Men innan vi gick på bio var vi inne en runda och hälsade på Marine :) Som bjöd på glass, maränger och chockladsås! Mycket gott!  Och sen bar det av till bion! Hampus han åt massa godis till reklamen och då väl filmen startade, gick Hampus ögon i kors :) Där satt man på bion, med den finaste killen i hela salongen, sovandes så sött, ja det var härligt :). 3d var mycket roligt att se! Hädanefter vi hyr film får det bli med 3d! Vilken skillnad!.
Ja det var om dagen det..
I morgon är det HANDLA SOFFA!!!  *  i hope!! *
kommer bild då ;)

flickträff!

Måste bara sätta in denna bilden.
Dessa tjejer ska jag träffa inom kort!
Till vänster - Eva- henne ska jag träffa i morgon, mumsa frukost och shoppa på ikea.
I mitten Alexandra som jag träffa den 26! Ska bli skoj!.
Och till höger- hon som pekar! Syrran min som jag ska träffa i morgon också!
Ska åka till syrran i morgon utan man och barn! Ta några drinkar och spela gitarr hero och sjunga så huset skakar :) hennes man är bort så det blir tjejkväll :).
(bild: två år gammal då syrran fyllde 20 år)



Och en annan sak jag med vill berätta är att ytterliggare en vän till mig dem har nyligen bestämt sig för att skaffa barn och det är ju väldigt kul att fler i vår vännerkrets skaffar barn :)
Nu ska vi ta och gå handla lite blöjor!.
Hejsvejs!

crazy duck!


Börjar dagens inlägg med ett foto på en anka!.
Igår hade jag så himla kul! Och jag önskade att jag hade min nya mobil med mig! Eva blev jagad av ankorna :).
Ska berätta lite bättre- igår träffade jag och mina små hjärtan eva och hennes hjärta och skulle mata ankorna! E hade köpt 3 stora bröd och Hampus och jag började mata ankorna medans Neo ville ha lite mat först!
Ankmatningen gick ganska bra förutom att dem där jäkla fiskmåsarna kom! Och jag hatar dem! Ibland kan man ge dem mat och som tack blir man nerskiten!  men det hände inte igår eftersom jag försökte skrämma bort dem så dem fina änderna kunde få i sig lite mat!.

Sen gick vi vidare och rätt som det var så kom det flygande ankor mot oss! Dem hade sett bröden och blev väldigt ivriga.  När vi försökte gå därifrån kom dem fint gående bakom oss!.  Sen började den galna kvinnan  (eva då alltså) kastar bröd EFTER oss! Vi började springa och där sprang ankorna efter oss! Tyckte inte alls det var så kul- skulle verkligen ha haft en kamera med oss :).
Det blir mycket videobloggar här sen i bloggen så ni får se hur tokig den där eva kan vara :).
Eller som mina barn tex!
Hampus kom iförgår med hela huvdet smörjt av något.. visste inte om det var tvål eller magarin.. Hittade sedan magarinpaketet.. Han blev ganska len i ansiktet så ni som vill få len hy, testa magarin! :)


Sitter och lyssnar på Matchbox 20- ett band-  en person fick mig att lyssna på. Dem är faktiskt väldigt bra tycker jag!. Att städa till eller tex nu att sitta vid datorn och skriva blogg. 
Hade jag haft körkort hade den spelats mycket i min bil :) .

Idag är det tvättedag!
 Tänkte hänga ut tvätt och se om den blir torr ute fast det inte är sommarvärme, solen är ju framme..

Igår var vi inne hos takwa och jag visade upp min blivande tatuering! Så nästa vecka ska jag sitta och lida i en stol ;) 
precis vid kotorna ska den sitta mmmm härligt!. *not* 
Sedan kom jag på en till tatuering jag vill ha.. På benet, där nere, två kinatecken som står för mina syskon! 

Ni får ha en toppen dag i dag! Nu ska jag se våra bästa år!





 

Min mormor har fått lägenhetsplats :)

Ni som läst min blogg flittligt vet ju om att min mormor inte bor i sin egen lägenhet. Där har hon inte bott sen i februari- hon har pendlat mellan sjukhus och kortidshem, sin egna lägenhet kommer hon aldrig hem till då hon inte klarar sig själv.  Så nyss ringde mamma och sa att mormor har fått plats på ett vårdberoende! Alltså eget rum men ändå service precis som hon bor nu men här får hon ha sina egna saker, egna tavlor uppe och egen telefon på rummet! Det blir mer hemmakänsla då och man kan komma och gå precis som man själv vill!.
Hon bor på kortidshem men på andra våningen är det vårdberoende!  Det blir jätte bra till min mormor :) .


Annars så är det lugnt idag. Orkar inte göra så mycket idag..  Får komma på vad vi ska ha till middag idag.. Några ideer?!

Pontus blev fäst vid min egna designande tatuering igår så han vill med ha den men han vet inte vart.. Får syna hans kropp sen när han kommer hem så man kan se en ledg plats :) Han är ju ganska tatuerad den killen!.

Ja det var allt för idag! Ska ta lite bilder sen på nathis- hon växer så det knackar!.  SEX tänder har hon nu! :)

tatueringsval!.

så jädrans svårt att få till en bra tatuering!

Har försökt komma på en bra tatuering att göra.. det ska vara något med mina barns namn! och jag har beslutat mig för att göra den på nacken. och så var jag inne på ett hjärta med banderoll men tycker det blir för blaskigt.
så kom jag på ett litet hjärta som lundmyr of sweden har kunde man haft på H som i Hampus! Men då tycker jag den blir för "klent".

Eftersom jag redan har tatueringar på armarna och i svanken vill jag inte köra på något stort eftersom då kan det bli för mycket också. men så kom jag på denna

texten är fin men för grova linjer på bokstäverna.. Ja något som inte riktigt stämmer med den tycker jag!.
Men tror den hade passat bra på min nacke.. den ska ändå sitta så pass långt upp att den syns precis vid tröjkanten.  den är enkel , min egen ide.. tror jag kör på den.. man kan inte tänka för länge för då blir man bara knäpp! finns så mycket man vill ha och så mycket olika saker man kan göra!

 Min andra tatuering! Som ska göras vid senare tillfälle! Ska försöka få in lite blommor där, så den blir mer tjejaktig! En inpulstatuering som en lärling fick göra medans pontus blev tatuerad av ägaren till studion!  vill få in ett antal blommor där, och kanske någon blomma längre ner så man fyller armen lite- på ett fint sätt.  Tycker inte om heltatuerade tjejer men gör man något snyggt- pryder en arm med vackra blommor eller en sida av midjan och uppåt tycker jag är jäkligt fint!.  Jag tänkte inte fylla min arm med blommor men som sagt- något tjejaktigt! Gärna en nyckelpiga någonstans med! Det hade blivit en fin sak för min mormor som alltid tänker på hampus då hon ser en nyckelpigg :).

Gud vad man blev sugen på tatueringar nu :) var 4 år sen nu jag satt under nålen! Pontus ska snart tatta sig och har fått tid så jag hoppas jag kunde kommit där mellan och gjort den med barnens namn!

Nej nu kom Pontus in från sitt bilmekande ( han har köpt andra däck och fälgar!. Så nu ska det lagas mat!. skit fräsiga fälgar- får ta foto på dem i morgon :)

Nu ska jag gå! Hej svejs!

hej bloggen.

Säger man hel bloggen eller hej läsare? fast jag tar nog denna blogg som en dagbok, en öppen dagbok som andra kan läsa om dem vill...

Vaknade vid åtta, mindre kul.. då var Hampus vaken, går till 100 % in och väcker bebis!. och vaknar hon och hör att vi är vaken så blir hon skit förbannad :) . Lilla stumpelumpan!.

Igår var vi hos fasater vicki som blev 19! och idag kommer det hit.. Jonas är här också, vi hämtade upp honom igår när vi körde från limhamn! Sitter och funderar på min blivande tatuering.. vet vad jag ska ha nu!.  men vet inte om jag ska sätta det på handleden eller i nacken typ..  ganska högt upp i nacken så den syns fast man har en t-shirt. sen har jag ju lite kortare hår än till axlarna så den syns om jag inte har en hög tröja i nacken.
jag har lite forbi för att tatuera handleden, jag är så känslig där vid nerverna och blodådror.. sen har jag ju ofta armband på mig så då hade den kanske inte synt särkillt mycket.. Nej i nacken blir det nog! alltså precis under halsbandslänken. där precis vid dem sköna kotorna!!!! *GAAH*  hehe :)

Iallfall så är det inga större planer i veckan, tar det som det kommer! Lön på fredag och det ser jag framemot! Vill ju ha nya soffan :) .

ja får se om det tas lite bilder idag! Längesen jag använde den sådärr ! :)

Så fina ord..

Loggade just in på min bilddagbok.. En främmande tjej hade skrivit till mig...



Du ser ut att vara en sån där söt och snäll mamma som älskar sina barn mer än allt annat på jorden. Om jag någongång får barn själv, då vill jag nog bli som du. :)

Då blev jag glad :) tack till dig främmande människa , försökte gå in på din bdb men var lösenord..

Såna ord värmer så i hjärtat!.

 

whatever!. + uppdatering.

Igår kom Eva och Neo hit! En myckt trewlig dag!.  Skönt väder hade vi med så man kunde njuta av chocklakaka, grädde och keffe ute i trädgården!. Bilder laddas upp sen.

Åkte med och lämnade dem sedan på tåget och när jag komhem hämtade jag mitt halens paket + hm! Alla kläder satt bra så jag blev glad :) Nu inväntas bara ellospaketet!.

Och nu har man kläder att ta på sig tills Alexandra fyller år! Känns skönt!.

 Snart är det våra bästa år sen ska jag städa här i huset! I morgon är det jobb sen fyller barnens faster år! hela 19 år :) så då ska det bli middag hos farmor och farfar! Tror pontus åker in med barnen med tåget så möter jag upp dem på centralen efter jag slutat jobb och sen tar vi bussen till limhamn!.

På söndag ska farmor, farfar,, gammelfarmor och devin komma upp!. Se vår fina matsal och hampes rum som inte är rosa längre :) . Så då får man passa på att städa huset idag! solen tittar fram så jag tror jag hänger ut tvätten där idag! Ska nog passa på att byta sängkläder med! En riktig städning blir det nog idag :)

Försten om 3 veckor får jag min NYA MOBIL :)
 Beställde den igår men det var 3 hela veckors väntetid på den så det är bara att invänta tiden!.

 den 2009-09-09 fyllde min pappa år :) Han blev 48 år! Tycker det hörs så gammalt :) Snart 50 för tusan :) gammal gubeb börjar han bli :) min kära pappa! :)
mamma fyller också är nu i sep så dem skulle slå ihop kalaset så vi får se vad som kan hittas på till dem i födelsedagspresent! Har lite planer :)..

Annars var det inte mer att berätta för idag!. Som sagt- länger nog in bilder här sen från igår!.

uppdatering!

Har nu städat hela huset, tvättat två maskiner tvätt. nu ska jag pusta ut med att lägga upp två bilder från igår.
 två busbarn vil ha chockladkaka!

 en glad neo  :)




trädgårdsstädning..

skit tråkigt, känner inte alls för det!  Ska ut och städa i trädgården.. tänkte ta på nathalie en liten overall så kan hon krypa runt i trädgården!.

Återkommer kanske senare. har inget kul att skriva idag.. Eva och Neo kommer i morgon hit, ska bli kul!.

iphone, matsal & tåg!

Ris eller ros?

Någon som har den?? Iphone GS

 funderar på att skaffa denna sötsak!. tyvärr är det en jäkla leverans på dem!

Nu lilla mamma ska du få se vår matsal!.





Ja idag blir det att kolla på våra bästa år, såg det inte igår så det får bli idag! Ska först hänga upp barnenes nytvättade tvätt! Sen efter det packar vi ihop oss och tar tåget och sen bussen in och träffar pappa Pontus!
 Han var såå duktigt igår med barnen, det var frihet för mig , ska du veta!
Sen ska vi åka till **** och handla present till Alexandra, den vackra damen fyller år den 27sep och ska ha partaj den 26 sep så då är det barnfritt, bilresa upp och ha skoj! Förhoppningsvis äta god mat och trevligt sällskap* hihi*
Sen ska vi ta bussen hem allihopa för sen kommer det fönstertittare klockan sju!.

Så ser våran dag ut idag!. Försten- Nathalies femte tand har kommit :)  och hon går runt bord och fnissar :)
Hoppas på den nya mobilen så jag kan spela in henne lite!
Vem vet- jag kanske gör små videobloggar som har blivit så populära haha :) då ska ni få höra min fulla jäkla skånska som jag hatar :)

tack och hej leverpastej!

tittar in igen, såg mamma hade lagt upp bilden så jag slänger in den här!



sent på kvällen, nathalie var varm och trött. hampus var uppjagad då han busade med ett annat barn :)  jag hade satt upp håret då det var varmt. men vår första familjebild blev det iallafall!




så här såg vi ut när vi kom :)

Shoppingdag!

Fick bli en internet shoppingdag idag på Hm, Ellos och halens!

TILL HAMPUS



4 tunna tröjor, en vinterjacka, ett par jeans, och ett par mjuksbyxor + munktröja.


Till Nathalie.


3 st polotröjor , benvärmare, 3 st bodysar + 3 st byxor!


TIll mamma ( för en gångs skull)


pellingkräm, leggins, lyckor, värmejus. hipsters 3 st, en tunnika , t-shirt

jeans, polotröja, bh och en klänning/tunnika.


Till PAPPA

Hemligt!! :) födelsedagspresent!.

nu ska jag se vad vi ska  ha till middag idag!
 Hej!.

Jäkla ellos..

Försöker beställa kläder på Ellos med sidan går som sirap... suck...

det enda vi har planerat idag är at vi MÅSTE hämta ut min förstoring på posten!  Den har legat där nu ett tag men jag har inte haft vägarna förbi så däför har jag inte hämtat ut den!.

återkommer sen med mina fynd!

söndag- världens tråkigaste dag!

ja det tycker jag i allafall att det är! Dem flesta affärer har stängt, eller inte öppet så länge, det är ingen kul shopping dag i heller, förutom om det hade varit ikea förstås :)  jag älskar Ikea! 

Iallfall så har jag spenderat mina pengar så jag kan inte shoppa =(  får vänta 2 veckor tills pengarna trillar in igen och då ska det inskaffas en ny soffa :)

Ektorp, en trea och en tvåa hade vi tänkt oss, vilken färg det har vi inte bestämt oss för!!  + tvbänk och soffbord + färg på väggarna!  ja jag längtar iallafall till löning :)

Vad som annars hänt i veckan, onsdags var vi hos Eva och neo- bilder finns på bilddagboken!


torsdags, skulle vi in och träffa marine men vädret var skit så jag målade trappan och listerna i matsalen!
fredag- målade jag nathalies rum från rosa, till grått och det blev då hampus rum! nathalie får stå ut med grönt rum- men tjejer kan väl ha grönt : )
Tänkte måla lite blommor/ shabloner på hennes väggar så det blir lite mer tjejigt :)

  hampes rum

 nathalies rum.
Lördag jobbade jag och sen var det kalas hos min kusin som blev 20 år! Mamma tog lite bilder på oss som jag sedan ska lägga in!.

Och idag är det då en sketen vanlig söndag då man undrar vad man ska hitta på.. Förutom att gå och veckohandla hade jag tänkt!
Pontus är med Niklas och gör något- får antagligen med sig möblerna hem som vi ska ha i matsalen? * hoppas * ska bli kul att få ordning helt på matsalen :)

Ja det var nog allt för idag!
Ha det så gott!

MAMMA, hon säger mamma!

Min kära dotter 9 månader säger nu MAMMA :)

En morgon vaknade jag av att hon sa mamma, jag flög upp! Där stod hon i sängen och sa mamma.

Det låter så underbart i mina öron :)  även om hon ibland säger mamma med sin monsterröst som hon kan få ( ni som känner nathalie förstår när jag säger  * monsterrösten * :)

Ville bara säga det!! :)

jag har blivit kär!

I denna låten 

Celine Dion - Alone

så skön natt :) + uppdatering

En mycket trevlig natt fick man  :)

Fick en ide med att flytta in Nathalies växa säng som inte används in till vårat sovrum och sa till Hampus att han kunde sova där i natt.. Och det ville han gärna :) Ett litet steg närmare till att han ska sova på sitt eget rum.. Jag tror inte , kan nästan garantera att han inte vill sova på sitt rum redan nu då han är väldigt myspysig av sig och gärna vill ligga brevid oss när vi sover och tittar på film! Och det säger man ju inte nej till :) man får passa på , om några år tycker han nog det är äckligt att få en puss från mamma ;) . Sedan vaknar han på nätterna och säger välling mamma, eller mamma bappis, så han är inte mogen..Han hade inte känt sig trygg!  men jag kände att det med säng brevid oss- det skulle han vara mogen för och tänk så rätt jag hade- det gick jätte bra och jag & pontus fick sängen för oss själva :) har ju haft sängen själva dem få nätter hampus har varit hos syrran eller så men nu är den VÅR FÖR ALLTID :)  Himla mysigt och jag behövde bara sträcka ut handen så kände jag min pojk där! Ahh det blev himla bra!  :)

Planer för idag är att handla blöjor och gå till kommunhuset och få ett papper.. Handla mat idag med- lite potatis och mjölk- resten har jag hemma! Blir torsk och potatis med senapssås idag! MUMS!

Sen i morgon ONSDAG: Då går tåget till store Neoplayo och hans mamma!. tar med kameran då för nu var det himla längesen jag tog kort på Neoplayon!.  

På torsdag går färden till Marine och Nellie! Ska försöka få lite fina kort på henne :) .

Lördag- Då är det jobb och sedan kalas för min kusin Jessica som fyller 20 år!

Annars är det lugnt dem övriga dagarna! Det var allt för idag!. Nu ska jag läsa lite bloggar :)



En bild från idag!


( Gungar i trädgården )


Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0