Stranden, körkort,napp och månadsdag

Ja först kan vi börja med att jag idag har haft mitt körkort i 1 år! Jag är mycket glad för mitt körkort och ångrar att jag inte tog detta tidigare!

DOCK, har jag faktiskt bara körkort för automatare- vilket jag inte ångrar. OCH skulle jag ångra mig krävs endast en uppkörning av manuell bil!. Det var ett smidigt sätt att få sitt körkort på 2 veckor! :)
Iförsig nu ade jag kört lite manuell bil innan så jag kunde "köra" bil... Jag rekomenderar er om ni vill ta ert körkort snabbt att ta för automatare ;).

Jag känner faktiskt 4 st som försöker/ har körkort för endast automatare..! Det är vanliga än vad man tror!

I olika fall 'är jag glad att jag har automatare och inte manuell.. Jag får inga pinsamma moterstopp och jag kan enkelt köra i uppförsbackar med massa stopp utan att behöva vara rädd för att kana/glida bakåt :)

Nog om det!

Sen är den 29:nde alltid speciellt för mig.. Pontus och jag blev tillsammans den 29:onde.. dock i okt och förlovningen också 29:onde. Så idag har vi varit ihopa i hmm.. 6 år och 8 månader!

och sist men inte minst så stack jag och syrran till stranden idag med barnen! Lite bilder!


Åkte hem till syrran och byttade bil.. Åkte hennes cabbe :)





På stranden.. idag blev det mossbystrand! Jätte fint är där!




Hampus ligger och solar :)




I går infördes även Nappförbud här! Något jag trodde skulle bli skit svårt! Tji fick jag- det gick superlätt! Eller så var hon kanske bara  så trött att hon orka inte bråka emot- det får vi se nu när det är läggdags! ;)

Tivolit..

Hittade lite mobilbilder från tivolit i helgen!
slänger in några här!







Barnen mådde som en prins och prinsessa när vi åkte hem :)

Nöjda barn = glad mamma och pappa!

Midsommarafton och lite till.

jag är urkass på att skriva blogg men har varken tiden eller lusten.

I tisdags?- Jo i tisdags fick jag besök av Eva på mitt jobb :)



Hon gjorde så allting gick mycket snabbare och roligare och det blev både frukost och glass tillsammans.
Sedan åkte hon hem och jag blev klar och åkte sedan till Jessica- brossans tjej och fördrev tiden där tills jessica skulle visa mig vart frisören låg.
2 timmar senare var jag ljusare och riktigt fin i håret- jag är jätte nöjd!
Klippning, slingor för 680 kr på Expo på lorensborg! Rekomenderas! Dit kommer jag gå fler gånger!!


Ja annars dem andra dagarna händer inte mycket.

Midsommarmorgon började med frukost och sen ritade barnen, ja även pappa ritade medans jag började städa.
          

Lite över 15 kom våra gäster. Pernilla, calle och Amanda! 

       

Det blev tradionell mat :)

  

Hampus somnade i soffan men nathalie och amanda lekte :)

När klockan tickade mot sovtider åkte besökarna hem och jag gick och la mig i sängen och tittade på tv tills ögonen stängdes :)


Dagen éfter- lördag, i skrivande stund!

Fick sovmorgon idag- tack älskling! Dock kunde jag inte sova men vilade dock till 10.. vaknade med huvudvärk :(

Idag ska vi till Limhamn till svärföräldrarna på middag och sedan ska vi till marknaden där och åka lite karuseller :)

Hej svejs!                                                                                                                                                                                                                                           

Till frisören 2011 :)

Ja det var faktiskt längesen jag var hos frisören. Jag går dit rent för sällan. Men sist klippte jag mig i filippinerna. Annars klipper jag mig faktiskt själv. Fast det blir ju bara lite i topparna på det uppklippta håret. Aldrig det längsta håret. Men i morgon har jag iallafall bokat en tid hos frissan. :) hur det blir får ni se i morgon :) Nathalie är helt blöjfri både på natt och dagtid.! Så någon som vill ha ett halft paket blöjor i nr 6 - hojta :)!! Ja på jobbet går det bra! Jag trivs fortfarande, denna veckan jobbat man bara 4 dagar :) det är toppen! På fredag är det midsommar! Det ska firas med Pernilla, Calle och amanda :) Varit precis på system bolaget och köpt cider för min del. Sommar cider med någon äpple och fläder smak, smakade den på brossans student och den var jätte god. Annars är jag ingen öl, cider eller vinpimplare. :) Nu är vi på väg för att hämta upp våra små hjärtan! Idag till middag blir det pasta-hjul med köttfärssås :) snabbt enkelt och gott :) Hej hej :)

Helgen

Ni missar inte mitt tidigare inlägg som jag gjorde nyss?? Om brors student?

Fredag - läs tidigare inlägg.

Lördag- då var jag sjölv utaqn sambo och barn nere hos mamma och pappa och hjälpte till att städa lite efter gårdagens fest. På eftermiddagen körde jag och hämtade Pontus och barnen och sen hade vi alla grillning där nere.

Söndagen kom Sara,Andre, benji och amanda och lekte med oss :) Det var himla trevligt och vad stora barnen hade blivit :)


Idag är det tisdag, tisdag kväll och Nathalie har nu varit blöjfri i ca 1 vecka :) i natt sov hon dessutom utan blöja och det gick kanon :) Sen är det nappens tur att åka... :/


Så nu ska jag ta och hoppa i säng och kolla om det finns något på tv! Hej!

Dennis / brors pefekta studentdag! ;)

Brossans student kunde inte ha blivit bättre. Vet inte om jag tidigare skrivit i bloggen att hans flickvän gjorde slut för ca 1 månad sen vilket tog min bror väldigt hårt. Dem hade varit tillsammans i mer än 3 år..

Dennis ville givetvis ha tillbaka sin älskade och på studenten var det meningen att hon skulle komma dit, efter hon gjorde slut var dem fortfarande vänner.
Men Jessica hade lite överaskningar :) Hon hade sagt till dennis att hon inte kunde komma just när han gick ut vid 13,10 utan skulle komma på kvällen vid 15.  När vi stod och väntade på Dennis var Jessica med oss och Dennis fick sin första överaskning :) Han blev givetvis jätte glad :)





Då fick dem åka syrrans cabbe!












När klockan var 18, 19 hade alla gäster kommit. Då fick Jessica sin överaskning ( hon trodde hon var den enda som var full av överaskningar men inte då inte :). Jessicas föräldrar körde in på gården och Dennis trodde Jessica planerat detta men Jessica stod lika förvånad  :).

Jag kom lite senare vid 19 tiden för Pontus bil hade vi fetta problem med vid rundellen vid sturup så där stod vi halva dagen så jag blev sen. Pontus skulle dyka upp på festen så fort farmor hade kommit för att passa barnen.

Jag kom och innan vi skulle äta tog jag lite bilder på min bror.



Tyckte denna bilden blev jätte fin på honom så jag visar bara denna  :)

Sen tog vi bilder ihop med Jessica  men visar er bara denna för den gillar jag mest :)



Efter Jessica gått iväg säger Dennis att han inte förstår något. Hon hade kramat och pussat på honom och han visste inte hur han skulle tolka det men jag visste vad som var på gång och sa- dina svar kommer att komma :)

Vi gick in och satte i oss i det fina tältet mamma och pappa hade fixat. Där bjöds det på smörgåstårter som syrran hade gjort! Innan man fick hugga i på maten hade mamma ett litet tal och sedan hade Jessica något att läsa upp!
Kan säga att väldigt många satt med tårar i ögonen * inklusive mig * där Jessicas sista mening i brevet var- vill du bli min igen? Och så klart svarade Dennis Ja :)

Det var så fint och sedan festade vi alla till det med groggar, snaps och alkoläsk - eller ja jag drack det i lagom mängd :).

Vid 02 gick jag och la mig då jag hade varit vaken sen 05 och stått vid en bil som inte ville funka i 3-4 timmar...

Men dagen kunde inte ha slutat trevligare <3


Hinner inte.

När klockan slår 05,00 ringer min mobil.. Då går både Pontus och jag upp. Kläder på , sminket lätt på och sätter upp håret sen är jag redo. Då tar jag fram frukosten och hämtar dem kläder till barnen som jag lagt fram kvällen innan. Vi tar vars ett barn och hjälper till med väckning och påkläddning för att sedan gå ner till frukostbordet. Vi äter frukost tillsammans och sedan lämnar vi barnen ihop. Det är mysiga morgnar vi har ihop :) När vi hämtat barnen börjar jag direkt på maten och när maten är intagen säger barnen att dem är trötta. Så medans jag gör barnen klara för säng dukar Pontus av bordet. Det blir godnatt saga för barnen och vid 18,30 är barnen i säng och somnar snabbt. Ja igår var jag hos syrran som gjorde naglar på mig och dagen innan det kvällshandlade jag så denna kvällen SKA jag i säng tidigt! :) Därför blir bloggen dåligt uppdaterad! I morgon är det firmafest hos pontus - samtidigt som brossan min tar studenten så pontus får komma senare! Farmor ska även komma och passa barnen i morgonkväll så Pontus och jag kan bli lite runda under skorna tillsammans för en gångs skull ;) Ha en skön helg!

Jobb, helg och sommar!

Ja mitt jobb går jätte bra. Jag trivs jätte bra, är väldigt glad att jag har fått ett jobb som passar mig så bra. Pontus och jag har inte börjat samköra men vi börjar på tisdag, om inte han skulle lämna in sin bil igen. Men att vi kan gå upp och äta frukost tillsammans, lämna och hämta barn ihop är roligare också. Jag kan sköta mitt jobb helt efter egna val och kan ta min rast när det passar mig. Jag är ledig på alla helger och röda dagar och det uppskattar jag eftersom Pontus och våra familjer också jobbar mån- fredag. Jag jobbar helt själv, och jag trivs jätte bra i tystnaden/ lugnet faktiskt!. Jag tror jag har hittat det perfekta jobbet för mig just nu och det kom mycket lägligt! Längtar väldigt mycket till nästa månad då första lönen kommer in :). Barnens tycker det är kul på dagis, idag är det lördag och vi är lediga. Körde och köpte en liten barnpool innan idag så barnen har badat. Eller ja mest plaskar och hoppar :) Nathalie sover middag, Hampus badar och jag ligger och solar. Jonas kom igår och senare på kvällen kom även farmor och Vicki. Nu håller Pontus och Jonas på med ved. Imorgon söndag har vi inga planner men funderar på kanske stranden..! Måndag kanske vi skulle träffa Marine! Ha så härligt i det fina vädret!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0