Hipp hipp hurra för vår älskade Nathalie! ...

Hipp hipp hurra för vår älskade Nathalie! För exakt 3 år sen den 23 nov 2008 var det en söndagsmorgon. Jag vaknade kl 07 över att jag kände att tryck mot ryggen, Kl 09 åker vi in på bb och 11.16 är tjejen född.. En helt perfekt tjej som idag blir 3 år! Vad tiden går fort! En glad, busig och så envis tjej :) Morgonen började med presentöppning till frukosten och fler presenter får hon ikväll :). När vi kom till dagis var flaggan uppe för hennes skull och hennes foto satt uppe :)! Blir en bra dag för våran tjej :).

För exakt 3 år sen var vi på kronprinsen o...

För exakt 3 år sen var vi på kronprinsen och kollade på trolleri. Köpte även nathalies bb kläder och undrade när hon skulle komma. Jag hade ingen anning att förlossningen var så nära. Natten till den 22 var Hampus dessutom sjuk minns jag. Barnen sover gott i sina sängar och Pontus och jag ligger nerbäddade i vår säng. Och just kom Nathalie in till oss i tomteklänning.. Julkläderna fick vara pyjamaser idag tyckte Hampus :). Så nu ligger hon här mellan oss och somnade snabbt om. I morgon börjar vi dagen med presenter :) god natt nu blir det att sova tidigt :)

Ikväll ska jag nog göra bloggen lite bröll...

Ikväll ska jag nog göra bloggen lite bröllopfin :) och uppdatera angående bröllopet- ifall ni vill det??! :)

God morgon! Igår var det måndag. Veckorna ...

God morgon! Igår var det måndag. Veckorna går så snabbt! Igår var det 1 månad tills vår son blir 5 år! Även väldigt nära julen, det är svårt att tro men snön får faktiskt hålla sig borta lite till. Är så orolig att snön ska vräka ner att man blir insnöad när man ska fira juldagarna. Och kylen kanske är tom. Jag vill inte fira julen så... Ja min bil är såld. Så just nu har vi bara en bil.. Det funkar nog ett tag. Får se vad för bil framtiden ger oss.. I morgon fyller vår Nathalie 3 år :) det ska bli kul att fira henne och se henne öppnar presenter :). Hon är ju så mycket mer utvecklad och inte längre ett litet barn. Igår när jag slutade träffade jag Vicki på svärmors café! Det är hon som har café rönnen som kanske någon känner till? Iallafall så åt vi lunch ihop och den blev det bestämt att hon skulle följa med oss hem! tycker det är jätte trevligt när hon kommer själv hos oss! Barnen gillar det också och vardagen får en liten brytning på annars att vara densamme. Ja det är väl det som hänt! Hörs i morgon!

En helg som susa förbi.

Veckorna bara springer förbi och det gör helgerna också..  I fredags kväll åkte vi till Ida, macke och melvin och åt god flygande jacob.. Det var år sen vi åt det och det var himla gott! Måste få receptet sen!

Efterätten blev glass och det går alltid hem :).

Var hemma undefär vid halv ett tiden och det blev sängen direkt.. Lördagmorgon vaknade hela familjen kl 10! Gissa om det var härligt! kl 11 var Hampus hos sina kompisar albin och elias. jag och nathalie åkte ner till min mamma för att åka sen bort till Johanna museet. Där fick Nathalie träffa tomtenissarna och fick en godispåse av dem.

Massa underbar julstämmning. Hämtade hem Hampus och sen tog vi det bara lugnt. Jag var skit trött och somnade redan vid 21. Tråkig sambo jag är :( Vi gick upp idag söndag kl 9 oc då hade jag legat och dragit mig i två timmar.

Farfar kom och skulle fixa något med POntus och jag och barnen åkte igen ner till mina föräldrar med min dator så jag fick laddat hem massa julmusik.. Brände över det på dvd skiva men det gick inte att spela i dvdspelaren så får se om jag kan bränna över det på vanlig cd och spela det så.. Annars vet jag inte hur jag ska göra.. Funkat innan..


Aja annars bjuder denna veckan på att vår fina dotter fyller 3 år :) på onsdag :)





En gammal bild på vår middagsdejt hos Eva , Emil och Neo den 28 oktober! :)





Mina älsklingar <3

Eva, Märta, Astrid, Ulla. Ett kärt barn har många namn!

Eftersom det är fredag= sluta tidigare , begav jag mig och handlade på Ica maxi! Jag tjänade hela 200 kr av att handla med deras rabatter och Ica kortet! Tyckte jag var bra :).

Sen åkte jag till Eva och neo! Ett stort grattis säger vi till eva som blev faster och neo som fick en kusin.

Ja den dagen jag blir moster/ faster kommer jag också vara en stolt sådan.

Förstår inte mig på folk som inte väljer att ha någon relation med sina syskonbarn. Att inte finnas där från början gör ju ingen skillnad. Något man inte har från början är nog inget man saknar när man är äldre. Alltså släktingar.
Jag har en morbror. Sen har jag fastrar och farbröder. Jag träffar bara två av dem nu och det är egentligen synd.

När man är barn är det nog mer speciellt tror jag. Mina barn har en faster som dem älskar- men det är för att hon bryr sig om dem och vill umgås med dem. Jag tycker det är jätte roligt!! Den dagen hon får barn blir det ju mycket roligare på tex jular och andra högtider man firar ihop :).

Jag har också syskon, men dem väljer själv hur delaktiga dem vill vara.. Jag vet bara hur jag som moster vill vara. :) jag vill vara den tuffa mostern man ringer när man är sur på sin mamma :)


Ja nog om det- ringar är nu utvalda- hittat en ring jag gillar :) ska bara visa Pontus och höra vad han tycker :)


Ikväll blir det fredagsmiddag hos ida, macke och melle :) det ska bli trevligt!!

Trevlig fredag på er!!

Fler vigselringar

Tre ringar till som var fina! Svårt det dära! Titanringar blir det nog i allafall! Och minst en diamant i!

Vilken tycker ni nu är finast? Av alla ringarna ? Jag har nog två favoriter.... :)

Vigselringar

Ja vi hade ju beslutat oss för ett par ringar men jag har redan tröttnat på dem. Så det är ju tur att dem inte är köpta än!..

Vi ska iallafall inte köra på det orginela och ta guld.. Ingen av oss använder det så det passar inte oss.

Här är lite bilder på ringar jag tycker är fina :) Dock kan jag inte bestämma mig. Vet bara att jag vill ha en diamant i ringen! Men diamanten får inte sticka ut ur ringen, har redan en sådan ring och diamanterna slipps neråt. Kanske beror på att ringen jag nu inte är äkta diamanter? Och ringen får gärna vara bred.




 

 denna är på 6 mm bred så den är ganska "stor!"

.



vilken tycker ni är fin?


Ny vecka!

Ja en ny vecka är här!
Den innehåller inget ovanligt idag, tandläkaren i morgon. Dem ska ta min ena sida både uppe och nere och gräva i mitt tandkött. Jag har enligt dem så mycket tandsten att det är är nära till tandlossning. Så detta måste göras akut.
På onsdag har Hampus fått ny tid till ögonläkaren. Och på kvällen är det twlight med fyra tjejer- det längtar jag till!! Så onsdag är en bra dag! Och på torsdag är det tillbaka till tandläkaren för att göra andra sidan av munnen. Men tandläkarbesökena är inte färdiga där. Nej sen har jag ett hål och sen ska proceduren gå om igen efter 2 mån. Sen får man se om det behövs en tredje gång- men det vägrar jag! Detta kommer kosta och jag är så arg att det kommer NU!!! Vi har ett bröllop som är bokat och dit går mina pengar till!!
Känna så konstigt det här med tandläkaren. Dem kan egentligen säga till en vad som helst som behöver fixas i munnen för man vet inte ett skit. Dem kan luras och säga att man har ett hål utan man vet om det egentligen. Om man inte är så smart och kollar rönkenbilderna.

Iallafall sen på fredag ska vi hem till Pontus kusin med familj :) det ser jag också som något kul så ja. Veckan är full med trevliga och mindre trevliga saker!

Och sen föresten inväntar jag på tärnornas klänning! Ska beställa en till klänning eftersom att jag bestämde mig för att ha EN till tärna med!!! :) Marine saknades så hon blev också tillfrågad :)
Så nu är det Eva, Marine och Jannica :). Inbjudningskorten har sakta börjats skicka ut. Skickar nog ut dem flesta i nästa vecka eller veckan därpå!

Hej svejs!

Tandläkarbesök slutar aldrig bra. Som jag...

Tandläkarbesök slutar aldrig bra. Som jag skrev igår kände jag på mig att det inte skulle bli en bra torsdag. Så bra mins magkänslor var. När jag gick därifrån kunde jag konstatera att denna julen blir väldigt fattig. Varenda krona som blir över när räkningarna är betalda går till nya Tandläkarbesök.. Detta känns väldigt gråtfärdigt eftersom mina tänder kostade 12 000 kr förra året och tänderna blev klara i mars detta året. Så jag blev väldigt ledsen och arg när jag gick där ifrån. Han frågade när han kunde satte upp tid för " operation" och jag svarade gärna efter julen vilket jag fick till svar att så länge kunde det inte alls vänta. Hur rik tror dem att man är.?????!! Det gör mig arg.!!! Så just nu känns det väldigt jobbigt! Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren när det handlar om så mycket pengar och det går inte att få ihopa ekonomiskt.. Usch- nu ska jag försöka att inte tänka på det - godnatt!

Torsdag- skit dag!

Idag är det torsdag. Denna dag har jag fasat för. Ska nämligen till tandläkaren. Och jag får alltid höra- använder du tandtråd? Sen sist jag var där har jag använt tandtråden flitigt men jag räknar med att få höra det ändå... Hörde på radion förra veckan att det var nog ett standard uttryck dem använder...

Sist jag var hos tandläkaren var i somras. Det var då jag blev klar med mina 2 rotfyllningar. Idag är det vanlig koll med jag är väldigt säker på att han hittar något som måste fixas bara just för att jag spara pengar samtidigt som det är jul! Usch jag vill verkligen inte dit... Och jag hatar att rönka munnen, ha dem äckliga sakerna i kinden och bita ihop- det gör ont på mig och jag har så lätt för att klöckas.

Idag får det bli ett klagomålsinlägg!!

Jag är inte på topp idag...

Hej då.

Sökes till bröllopet.

Söker efter en billig servitris att servera på vårt bröllop ? :)

Även någon i släkten eller vänner som läser min blogg som är sugen på att filma vigslen?


Någon som har en fin bil att köra oss i?? :)

Ja det mesta är redan planerat men dessa saker återstår :)

Nu ska jag jobba vidare- åt en tidig frukost!

Tjingeling!

Kommer ni kanske ihåg jag sa jag beställde...

Kommer ni kanske ihåg jag sa jag beställde smink på nätet ? Jag såg sedan att dom hade dragit pengar två gånger. Jag hade sett fel. Dem har dragit pengar men sen satt in dem igen. Så nu tror jag inte där kommer något paket. :( Det är ju nästan 2 veckor sen och frakten skulle ta 7 dagar om jag förstod det rätt :/ så lookfantasic rekommenderas inte.... Idag har jag pysslat med barnen. Till bröllopet. Mamma och Robbi var hos på förmiddagen igår och åt äpplekaka hos oss. Visade henne Evas scrapbook och mamma blev med sugen att scrapa till julen så vi ska ha en sån pysseldag till julen :) Sen har vi bokat hotel i början på december till Tyskland till Lübeck med Teddy och Nina - det ser vi framemot :) Snart ska barnen sova och jag ska lägga in tvätt och sen blir det nog att somna i soffan till en film med Pontus :)

img_7527 (MMS)

Ja som sagt igår var det trevlig fredag me...

img_8220 (MMS)

Ja som sagt igår var det trevlig fredag med Eva, emil  och neo och nu är vi Påväg till svärföräldrarna för att lämna av barnen för någon timme då Pontus och jag ska till Teddy och Nina :) dem bor kvarteret brevid :) så vi ska äta mat ihop med dem och det blir säkert trevligt- det är hemskt trevliga människor :) Hörs i morgon bloggen!

Gulliga Eva kom igår med sin familj på mid...

img_1146 (MMS)

Gulliga Eva kom igår med sin familj på middag. Först blev det pastagratäng och sen smulpaj med vaniljsås. Och till idol blev det snacks :) Eva hade vin med sig som jag blandade med sprite så går det att dricka :) Eva hade med sig massa scapbookssaker som jag fick! Hur gulligt är inte det :) jag ska göra festhäftena till bröllopet så då är det roligt med lite scapbookssaker :)

Tärnklänningar bokade!

Då är tärnklänningarna bokade och betalda. Nu ska vi bara invänta dem så dem kan provas på :)

Sitter och kollar lite smycken samtidigt som jag hör Hampus ligga och hosta i vår säng :( han fick just hosmedicin och vårt fönster öppnades mer.. Ogillar hans hosta.. Han har så känsliga reflexer att han kräks lätt...


Var även på panduro hobby och handlade lite tillebehör och pysselsaker :)


Idag är faktiskt den första dagen jag handlat något till bröllopet! :)

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0