visa fynd!

Glömt och visa mina fynd ju från shoppingen jag gjorde med mamma när vi var där>!


Hampus shopping: overall,  t-shirt , luvtröja , strumpor + gardiner!


klänning/tunnika, halkstrumpor, våtservetter + body!

sparbössa, såsbringare, ram + 2 krukor!

Älskar att sjunga!

Jag letar ivrigt efter ett xbox! Jag vill så gärna få tag i ett sånt där "singstar"skitsak! jag älskar att lyssna på hög musik, vråla ut allt jag kan, men sen att det låter skitdåligt, det struntar jag i ;) om jag är själv vill säga! Annars sjunger jag tyst :) Men jag älskar att sjunga iallafall :)

Som tex nu, köpte ett par billiga hörlurar på netto igår för att få någon musik i datorn!. och nu sjunger jag så fint så! :)  bara jag och barnen hemma och dem säger inget :) ÄN, vänta några år till så säger nog dem att mamma du sjunger förjävligt :) Men tills då tänker jag sjunga på :) Så är det någon som vet några bra kareoki sak så hojta till! Vill ha sådant som man hör artisterna sjunga också, för då hör man inte mig så mycket :) :)

har testat xbox varianten och den gillar jag!. men lägga 3-4000 kr på det är inte så jätte kul..

Heeelt fast!

Ja jag har blivit beroende  :) Av Farmville på facebook! Syrran vissade mig detta och nu är man fast :) Det är verkligen jätte kul men jag tror det är bara nu i början som man är så aktiv! Men just nu är det kul iallafall :)

Kom hem från mina föräldrar  i torsdags! Hade haft ett par UNDERBARA dagar där!
I fredags målade jag vårt sovrum! Vissar inte bilder ÄN för vi ska riva gadroben där och göra det fiint så det kommer bilder sen när detta är gjort!
Idag är svärmor här och ska hjälpa oss att måla matsalen! Dem är och handlar saker just nu med hampan!.

Ska bli vitt där inne för vi har inte en enda vit vägg i vårt hem så då fick det bli vitt där :)

nu ska jag gå! dem kom just tillbaka!!

Hej!

frågar efter dagis!

Han är så go lille Hampe mannen! Igår när mange och monika kom berättade Hampus att han skulle börja på dagis för mange! Han ser så framemot det! I morse när han vaknade, helt yr sa han- Hampus dagis?
nej inte idag svarade jag.. en annan dag, men snart!
åh vad han längtar :) ja jag med, det ska bli så kul för honom! Och jag och nathalie kan mysa lite mera :) helt underbart go är hon! Så glad och snäll! Hon drar sig upp på saker så att hon står med hjälpa av att hålla i sig! Sätter man sig ner och sträcker ut handen vill hon gärna ta den och gå till en så nä vi kommer hem ikväll ska sätta ner gåvagnen ner på bottenvånningen så hon kan börja använda den ifall hon vill!

föresten- jag har en gåstol till salu om någon behöver!

Åker hem ikväll! mamma kör oss hem men det blir inte förens mycket senare idag, vet inte om vi skulle hitta på något med monika och mange idag! tycker inte det finns så¨mycket att göra än att shoppa och det gjorde vi i förgår!

Får se vad som händer!

föresten , min nyfikna läsare" så du gick och köpte dig 1000d :) hoppas du bir nöjd :)  har du frågor är det bara att fråga på :)
om du behöver inställningar tex för att fota vattendroppar eller, svartvit,  eller bäckar så vattnet blir blått :)
du bor inte i skåne va? tänkte vi kunde ut och fota tillsammmans * hihi *

fråga innan ni antar saker.

Till Maria.. och alla ni andra som bara tror sig veta.

Jag hatar folk som antar saker, utan att inte enns veta vad som ligger bakom eller som nu, antog du att hampus åkte utan bilbarnstol och predikar om vilken risk jag utsätter honom för!! ETT BARN!  MITT BARN! Vad tror folk egentligen. .  Du ser ingen stol för bilden är mörk och hans bilstol är mörk. men kolla på hans bälte. Hade han suttit utan bilstol hade väl inte hans bilbälte suttit som det gör. utan då hade han nog haft det vid halsen? Och sen kan man kanske mer skriva- Åker inte han i bilbarnstol?

Det är jobbigt att folk antar utan att veta "sanningen" Så snälla, nästa gång ni antar något, fråga istället!!! Så som bilder visar behöver inte vara sanningen!


Det gör mig väldig arg och ledsen att ni tror jag är så korkad och hade satt min son i en bil utan bilbarnstol och sen tala om om vilken risk jag utsätter honom för! 

Men jag kan gärna meddela att han sitter i en ordentlig bilbarnstol! Märket: Akta Graco XTP
Den på bilden är Hampus stol, fast jag har tagit bort den för huvudet nu! Just den stolen sitter han i bilen på bilden också!

och kan också medela att Hampus sitter framåt! Han är över 15 kg och får detta! Man får det -  men det rekommenderas att sitta bakåtvänd så länge det går men hampus är åksjuk och kräker 99 % då han sitter bakåtvänd! Så för våran familj passade detta oss bäst att ha honom framåt! punkt slut :)

hos mormor & morfar!

Är hos mina föräldrar! Kom igår! Det är så skönt att åka hit. Slippa behöva laga mat, städa, tvätta mm, bara ta det lugnt! Det är så skönt!  Igår kom vi hit.. gjorde inte speciellt mycket.. Hampus åkte en tur med sin morbror som skulle tanka :) Det tyckte Hampus var intressant och åka bil helt själv med morbror :)


 gosar med mormor!
Sen tog vi det bara lungt!

Idag har vi hittat på skoj! Jag och mamma tog barnen och åkte in till ystad! Vi gick runt och tittade i affärer fick i oss lite mat och sen åkte vi hem till morfar!

 man kände sig liite som en kändis när en galen kvinna gick och fotade oss :)
Hampus lämnade shoppingen till oss tjejer så han tog sig en tupplur under tiden! Nathalie fick komma upp och testa kläder och var på ett strålande humör. skumt,  fast hon bara är 9 månder gammal har hon redan det stora intresset som vi tjejer har,  att shoppa :) Hon ställde gärna upp på att testa kläder :)

 Nathalie testar en vintermössa. ( hon har redan en höstmössa men jag fastnade för denna så den la vi på shoppinghögen " mössan är på sne på bilden"

 Åt en god mjukglass!

 En bild på min mamma, barnens mormor!


Shoppingen till Nathalie! Mormor tycker tiden gått så fort så nathalies månadspresenter hon får utav sin mormor hade blivit lite försenade så mormor tog igen dem månaderna  nu :)  Tusen tack underbara mamma, jag valde kläderna, mormor betalde * det gillas hihi *

 En härlig shjal fick med  av min mamma! armband & hårfärg!

 -ingen bra bild men ville bara visa att jag blivit svarthårig igen :)

tack och hej för idag!

Nathalie 9 månader!

Idag blir tjen 9 månader gammal :)

Det firas med grillning :)  Snart äta hoppas jag då jag är super hunrig!

I morgon är det begravning =(..  barnen ska vara hos mormor under tiden och sedan ska vi ( jag och barnen) sova där ett par dagar och umgås med mamma som har semester :)

Ont i halsen.

Fy sören vad jag har haft ont i halsen idag!  Skulle tro att jag svalt ett rivjärn ! Borde kanske bli cool som tonåringar och spotta sig omkring.

Jobbat idag, fått  komma hemmifrån lite. och varit för mig själv . Najs!  Pontus tog Nathalie igår kväll ifall hon skulle sova dåligt nu när hon är förkyld så jag kunde gå och lägga mig tidigt! Kom hem innan idag och sa till sambon- kom  nu så går vi till restaurangen i Höör!.  Sagt och gjort så åt vi god mat... Sen ringde min pappa och frågade om Pontus ville följa med ut på jakt! Pontus tackade ja! Han har aldrig varit på jakt för så det såg han framemot! Så nu sitter jag här själv och ska ner och frosa chocklad och mysa själv framför tv.n! Jihooo jag får bossa över fjärrkontrollen!  :)


Natti natt!

En rejäll förkyldning.


En rejäll förkyldning har vår tös fått! 
Har hon nappen i munnen och nyser åker den en meter ut  ;) det ser rätt skoj ut! Tog just bilden på henne.. Hon har ingen feber iallafall! Tur vi stannade hemma idag, och har en mysdag!



 mitt hjärta o gravering som jag köpte på festivalen.

En helvetes natt!

Fy fan vilken natt jag haft och vilken gårdag!

Ja flera nätter i rad har varit jobbiga då Hampus haft hosta och jag ligger som klarvaken av att höra hostattackerna och bara inväntar på tillfälle när jag hört nog och går ner och lägger oss i soffan då hostan brukar avta med lite medicin där.
Låter man han hosta i sängen så slutar det med kräk över hela han och sängen =( och det vill gärna undvika!
Vill ju helst inte ligga nere i soffan då den inte är så skön att sova i! Men vad gör man...

Sen sover man skit dåligt där och sen ska man då vara igång hela dagen av att nästan VAKTA Hampus då han hittar på så mycket "jävelskap"  nu för tiden. Jag förstår att han verkligen behöver komma in på dagis nu och att han nästan klättarar på väggarna här hemma men vi får snällt invänta till 26 okt då vi fått plats som tidigast<! .
- men är man dödstrött så orkar man inte vara "snäll". Att säga lille hampus så får man inte göra utan man blir så förbannad på honom och skäller ut honom.. Vilket man såklart för dåligt samvete för sedan.. Men det känns som kroppen inte klarar mer! . Kan heller inte ta en liten sovtur elller bara vara för sig själv eftersom barnen inte sover båda två samtidigt..  Det är jätte påfrestande just nu ..

Igår var vi på festivalen! Jag hade sovit i soffan den natten, var trött, skulle möta Eva och äta frukost så klockan var dessutom inställd. Trött var man  men det gick att ta sig upp och göra sig klar! Köper skånekortet  ( 1060 kr) och åker in med tåget. Ska byta sen till buss till Eva, men känner då i fickan ATT JAG TAPPAT KORTET!  Frågar tågvärden men hon var snorkig , jag fick titta själv på tåget men inget kort där! Gick till kundserive och sa som det var att jag tappat det och hon sa bara skriv upp nummret på kortet hädanefter så kan man spärra koret eller leta upp det. Men nu fick jag köpa ETT NYTT KORT!. Ytterliggare 1060 .  Skit kul verkligen att spendera  2120 kr bara på det men vad skulle jag göra..
Ringt till hittegodset men inget kort där! det kunde ta upp till 14 dagar!! . Dessutom om du hade hittat ett helt nytt påladdat kort- hade du lämnat in det då?

Lätt man kan sälja det på blocket för ett par hundra!   Nej dagen började verkligen skit!  Träffa Eva och glade Neo! Ont i ryggen började man få och sen träffade jag Dennis och Jessica på festivalen! Köpte ett armband och ett silverhjärta med gravering!
* bild kommer sen *
Verkligen EN SKIT FESTIVAL enligt mig- var riktigt tråkig festivalen detta året!. Såg några på festivalen som jag läser deras bloggar :)  Ganska kul faktiskt att känna igen dem på avstånd!
Ont i huvudet drog jag mig hemåt- hemma vid halv åtta och ska göra välling till nathalie.. tittar då i skåpet INGEN VÄLLING! Jag hade förknippat dantes hundkex med vällingen som då har samma färg!
Tittade på klockan -19,45. affären stänger åtta.
I med ungarna i vagn  och sedan SPRINGA! springa + huvudvärk= inget att rekomendera.
Var helt slut  när jag kom hem efter affären och vi gick och la oss nästan direkt. . Då sover man någon få timme och sen kom en helvetes natt!
DEN allra första jobbiga natten med Nathalie!. Den var inte välkommen kan jag säga! Hon har alltid sovit som en ängel men denna natten var något fel>!
Jag märkte att hon började bli förkyld så jag försökte rensa hennes näsa men inget kom ut.  Hon sov i ca 20 min och sen vaknade hon och skrek i 20 min så höllt natten på.
 Till slut la jag mig på hennes rum för att kunna stänga båda dörrarna så det inte skulle väcka Pontus och Hampus och att jag inte skulle behöva pendla mellan rummen. Huvudvärk + barnskrik är heller inget och rekomendera! Känns som man tappar tålamodet så snabbt.
Försökte höja hennes säng- bara skrik. öppnade ett fönster- inte det hjälpte heller. Jag gav henne mer välling, bara åt lite sen skrek. det var en ny välling jag fick köpa så när klockan var 4 i morse blev jag så trött på det att jag gick ner och såg att jag hade en portion av hennes gamla välling så jag gjorde vid den och gjorde ordning alvedon till henne. Då slog det mig att hon kanske hade ont? Tand pågång kanske?  Förstår inte varför hon skrek så annars. ( hon hade druckit denna välling innan med)
Gav henne det och hon somnade sen.. ända till SJU!. skönt var det att få sova 3 timmar i sträck!! då gav jag henne nappen och hon somnde om och jag gick och la mig hos hampus som då hade kommit in till mig.
Sen fick vi sova någon timme till.. vaknade av att hon skrek, går in och hon har total skitit ner sig. hela säng och hela henne..
Vilken underbar morgon och vilket underbart liv jag lever i just nu.. bara massa trötthet och skrik både från vuxna och barn, kan det inte vända nu?

Småttingar sover.

Mina småttingar sover, det är så skönt i huset då.. Så tyst.. Och man får tid för sig själv!.

Kollade runt på busskort. Ska köpa ett i morgon... Det lönar sig att köpa skånekortet.. ( 30 dagar = 1060 kr)
Mycket pengar men som sagt det lönar sig.
Jobbar minst 4 lördagar i månaden. En T/R kostar 168 kr. rabattkort  134 kr.
168*4= 672 kr. Sen en gång i veckan vill jag gärna  åka in till min mormor , sen vill jag ju träffa Eva och Neo en gång i veckan också  6*168 kr=  1008.

så då lönar det sig att köpa kortet tycker jag- sålänge jag vet att minst 2 gånger i veckan vill jag träffa folk.

Skulle det avta sedan så köper jag rabatt kortet!

Så i morgon bär det av till stan! Tidigt på morgonen hade jag tänkt mig! äta frulle med Eva inne hos farmor pia på cafeet- Eva skulle hämta slutbetyg och sedan bär det av till malmöfestivalen! En hel dag som jag ser framemot!.

Sen på fredag efter pontus slutat jobbet träffas vi och går och myser lite på festivalen! Pontus har med köpt skånekortet- blir billgare så än att köra så då kan man ta tåget hem tillsammans sen! Blir nog myspysigt! :)

Ska läsa lite bloggar nu medans kidzen sover!. Sen städa och handla!.

Dagisplats!

Vi har äntligen fått dagisplats till Hampus :)

Den 26 okt fick han plats! Inte en dag för tidigt kan jag säga!. Så i början på okt blir det att ut och handla massa dagiskläder :) Får redan ta och spara pengar nu känns det som :) ny jacka, ordentliga skor, regnkläder, ute kläder, strumpor,  nya vanliga kläder! Ryggsäck! Mm! puh ser pengarna försvinna som vinden! Men det förtjänar han! Han ser verkligen emot att få börja på dagis!
Jag undrar om man kan ta fram almanakan och skriva den datumet han ska in på dagis och sen varje morgon så kryssar man i för var dag så att han själv kan se att snart början han på daigs.. Tror ni det funkar eller kommer jag göra han nervös eller kommer han se det som något förväntansfullt?


Nu ska jag ta och baka bullar med hampus!  *  första gången jag ska  baka frukost bullar *
Sen är det middag när pontus kommer hem!.

Föresten, idag har det varit lite irriterade men samtidigt kul att gå ut med vagnen! 
Två äldre damer sa- va sitter det en till  där nere? Men gud vad söt hon är där, vilken smart vagn!
Så sa jag- ja först tyckte jag inte om vagnarna men dem andre är så stora och då testade jag denna och den är faktsikt väldigt praktisk!
Många strirra på vagnen och man känner sig uttittad. En dam * hampus sov* tittade på hampus och log.. sen hörde hon nathalie och sneglade neråt.. där satt nathalie och log och pratade på :) Så tittade damen på henne och skrattade- hon sitter bra där :)

Japp för det gör hon du gamle tant sa jag! NEJ för tusan- det sa jag inte alls :) Jag är en snäll ung dam faktiskt :)

Hej hopp en pille snopp! Nu går jag!

Dagens göra:

Igår kom jag på att sommarlovet var slut för dem flesta barnen och att då kanske disney chanel körde sina program som dem gjort innan. Så jag kollade upp-+ jo-  Händige Manny skulle nu vissas 9,30  , mussepigg och nallephu! hampus älsklingsprogram! Så nu sittter han bänkad framför tv:n :) Han blev glad när musse kom! Nathalie hade feber igår( vet inte om det beror på fler tänder ( hon har 4 nu )  men jag tog den sista alvedonen till henne så idag bär det av till byn och handla blöjor, alvedoner och middag för idag! Ska kolla upp vad vi ska ha till middag ikväll!
Har en maskintvätt rullande som snart ska hängas upp!. Sen blir det nog till att gå ut!

Sedan undrar jag- någon som är sugen på malmöfestivalen i morgon?? Tänkte åka in där då, ska höra med marine och brossan vad dem har för sig :)

Ha en great day!

Phil & teds " sport"

Ja den kom idag :)  Vår nya ägodel!  Phil&ted sport.

Bilder:

 på bilden sitter Nathalie  i syskonsittdelen .!
Alltså under henne finns den vanliga sittdelen! Men man kan även sätta syskonsittdelen ovan( som bilden visar)  när man har nyfödd. då fälls det vanliga ryggstödet ner helt så för man in mjukliften där .  Så jag tänkte att när Hampus är på dagis eller går så bara sätter man upp nathalie där! Smart va? =)   " då är inte hennes sittdel i vägen".

 Här är bild på dem! Båda barnen godkände vagnen och jag blev chockad så lättkörd den var fast det satt två barn i. + att man slår inte benen på nathalie sits som jag trodde man skulle göra! Jag är glatt överaskad!.

 Nu vill jag ut på äventur igen :)


Helgen som gått.

Hej mina läsare! Gud vad med kommentarer jag fått sen jag "släppte lös" bloggen! Skit kul att se!.

Denna helgen har gått fort!. I fredags var ju jonas här och hälsade på, han kom ju redan på torsdagen! Flaggan monterades upp!.

  vi grillade och jag fick träffat våra grannar bakom oss! Mycket trevliga! Dem hde en damm med fiskar i och hampus fick mata fiskarna vilket han tyckte var jätte kul!. Han ropade på fiskarna att nu var det mat :) *  precis som dem kan förstå hihi  *

 Tog även en bild på BAKSIDAN av huset! Ser ni så fint vårt tak har blivit :)  Det är nu färdigt!

på lördagen, vad gjorde vi då? Jo Pontus tvättade golvet.

  FÖRE,
 SÖNDAG morgon åkte vi och handlade saker till golvet!.
UNDER TIDEN pontus fixade golvet hade vi fått flytta in allt till köket, där satt jag och barnen och pysslade!

 EFTER. Lite renare och fräschare!

Sen på söndags kväll gick vi till ankedammen och matade fåglarna!

IDAG kommer antagligen min vagn :=)
15/08/200903:26:00HdssleholmArrival at depot

Så därför har jag varit vaken sen 8,00 ifall dem skulle komma när som helst!.  Nu har barnen med vaknat, så nu ska det bytas blöjor och sedan ska jag läsa lite bloggar!

Hejsvejs!.
FÖRESTEN, Nathalie har fått sin 4 tand och hon tar sig upp stående nu och stödjer sig på saker och ting :=) 
och sen till johanna, man hänger inte väskan som man annars gör utan här får man hänga väskan på sidan av vagnen, därför skiphop är extra bra till denna vagn :) 

Och det blir en svart väska så fort min egen röda har blivit såld :)

Hjälp mina läsare!

har en LITEN fråga :)

 min vagn kommer på måndag! Men jag hade en röd skötväska innan som jag tänker att den kan jag ju inte ha nu ( kastat ut den på tradera) så nu ska en ny inskaffas!

Så nu behöver jag hjälpt med vilken FÄRG.

 Bubbelgum (  Passar bra till vagnen?! 
 Rosa camo- precis som vagnen- kan väl bli för bra?
 svart- har ju svarta detaljer på vagnen och kanske behöver något som  får av ALL rosa?

Så vad säger ni mina läsare? Vilken färg?

Hihi

haha jaså folk blev glada att jag tog bort lösenordet :) Ja välkommen igen då säger jag :)

Igår kom barnens famor hit och hade barnen lite så då passa jag på att åka in till min mormor och hälsa på! Det går någon "sjukdom" där nu så småbarn får inte komma och man måste tvätta händerna hela tiden!

Efterdet möttte jag upp pontus efter jobb så gick vi lite på mobilia, kollade hur mycket pengar jag hade kvar på mitt hemtex ( presentkort) . Tänkte när min vagn har anlänt tänkte jag man kunde shoppa lite bättre och då ska kortet utnyttjas!

Spårade just efter vagnen:
14/08/200908:09:00DenmarkDeparture from transit gateway


Så nu är den väl i danmark då :) Så nära nu :). Så på måndag tror jag den är här :)  NAJS!

Ja och efter vi hade varit på mobilia och köpt oss varsin stor jordgubsmilkshake * så jäkla gott * så åkte vi och hämtade upp Jonas!  Han ska vara här tills i morgon och sedan följa med mig in till stan när jag ska jobba! Vi ska även kolla upp en sak då , mer säger jag inte! :) det får ni veta när det är klart och gjort :)

Nu är killarna på fönsterna och skrapar färg eller något?  Jag ska snart hänga upp nytvättad tvätt och gå ut i trädgården lite. Ladda kamera batteriet med!
Har inget annat och göra idag så det får bli att fota lite!
 föresten- har aldrig fotograferat bröllop så är det någon som ska gifta sig smygfotar jag gärna  för att få lite erfarenhet :)

Ska kolla snabbt lite bloggar! Återkommer kanske ikväll!.

Ps. Idag börjar malmöfestivalen- någon som ska dit under veckan?

Välkommen!

Välkommen säger jag till ALLA nu! Tog bort mitt lösenord här på bloggen! Hädanefter kommer jag vara lite mer försiktigt på vad jag skriver! Och jag har gjort lite inställningar i bloggen så inte den ska dyka upp i visa söksidor!

och sen måste jag ju ha visa folk mina fotografier bättre * fnissar *

Nu ska jag ta och städa här hemma!
I morgon kommer barnens farmor och då måste det vara hyfsat städat.. 

Så hej så länge!  


FOTO Natur

 

Naturfoton

 

 

( Lägger upp fler bilder när tiden finns)
Uppdaterar när jag har något nytt.

(Dem små bilderna kan man klicka på för att se i större format)




 

Foto Barn / Vuxna

En stor hobby är att fotografera barn!

(laddar upp fler bilder i mån av tid)

( klicka på bilderna så visas dem i  större format)



















Ny design!

Som ni ser så har jag en ny design!

VÄLKOMMEN TILL DEN :)

Tjejen som gjort denna fina blogg finns på

http://akolan90.blogg.se/

Tackar otroligt mycket för hjälpen!!!

Som Eva sa till mig- det blir mycket trevligare att titta i folks bloggar när dem är fina :)
Och kan man lägga pengar på godis en kväll kan man lika bra avstå en dag och lägga pengarna på att designa bloggen :) Så då var det gjort :)

Egen uppfattning!

Fick höra idag av en förskolelärare att vagnen var skit.
Jätte kul att höra när man precis betalt vagnen och väntar på att få hem den!
Den skulle ha liten liggdel till nyfödd + att barnet bak ser ingenting!.

Tänkte visa en bild som INTE är min bild om hur det ser ut med 2 barn i!.


Visst att barnet sitter nära ryggstödet men så farligt tycker jag ändå inte att det är. Tycker faktiskt att det ser ut som lillkillen på bilden sover ganska skönt  :).
Och Nathalie kommer ju inte sitta där 24h om dygnet eller för alltid! :)
Hon kommer ju sitta fram då brossan är på dagis eller utlånad eller vill gå!.

Jag skiter i vad andra tycker, jag vill själv testa vagnen och få en egen uppfattning!
Och jag längtar efter den- så det så! :)


OM ANNAT:

Hampus och jag har sovit i soffan i natt. Först somnade vi i hampus säng- underlättar för oss alla om vi sover där när hamp är sjuk. Pontus störs inte och jag blir mer lugnade om jag tar hand om honom själv eftersom Pontus blir hysterisk när hampus kräks.  Pontus klarar inte av när hampus kräks, han får typ panik när han inte kan hjälpa honom.
Han hosta och hosta så efter en timme gick vi upp, gav medicin och sen la vi oss i soffan och slog på tv:n och sen somnade vi!  Där sov vi lungt fram tills vi hörde pontus var uppe och skulle gå till jobb.  Sen gick vi upp och la oss i sängen. Sov fram till nio sen hörde vi Nathis prata och då ville Hampus upp.
Nu sitter dem inne på Nathalies rum
( datorn i hallen där uppe så jag kan se in på hennes rum) där sitter dem båda och hampus har dragit ut ALLA hennes leksaker så där sitter dem i mitten av allt. JIPPIE att städa det =(.
Måste gå och handla sen också. Blöjorna är strax slut.  och middag till idag.

Får ta och städa här idag med. Vika upp den rena tvätten + dammsuga.
Det är vad som står på schemat.
Tar nog sen kameran och fotar dem små när dem leker!

Ses kanske här sen!

hej så länge!





mina älskade sover.

Mina älskade barn sover.
En liten kille sover på sitt rum med feber och en liten tjej sover i min famn.
Dem bästa som finns!

Fy faro vad mitt liv hade sett tråkigt ut ifall jag inte hade mina barn!
Garanterat hade jag inte bott i hus, och inget hade fått mig att vara så glad och skratta så mycket som mina barn gör!

Åh nu fick jag en känsla av att skaffa fler barn!
MEN NEJ DET SKA JAG INTE! :)
Menar bara att man har så mycket kärlek att ge dem och man blir så himlans glad av att se deras kärlek och glädje för varandra! Det är helt underbart att se vad kul dem har tillsammans!
Barn ska ha syskon!- det är min åsikt det :)

Åh vad jag längtar efter min vagn nu :)

JA DET ÄR MITT SENASTE KÖP!
En ny vagn :) och vilken det blev ser ni på bdb :)
Får den antingen i slutet av denna veckan eller början av nästa vecka!
 och jag ska inskaffa:
::regnskydd
:: ny skötväska.

Sen ska jag pimpa vagnen till Nathalie med leksaker hängandes " där nere i lilla kojan".
 Till hösten ska hon ha ett riktigt härlig åkpåse eller täcke med fårskinn så det blir mysigt!

nu ska jag gå igen, lilleman vaknade med 40 graders feber!



Kära du!

Kära nyfikenläsare inte behöver man vara ett geni heller :) men det underlättar om du går in på
http://www.designadinblogg.se/
 :) eller det kanske du har gjort? =/ men sen att fixa headern har jag gjort med hjälp av paint. Jag har inget annan program  =(.
Men herru, har du blogg så vill jag ju läsa din :)

Men om man vill få den mer avancerad än min  är- vet jag inte hur man gör få då hade jag redan gjort det :)  * fnissar*


Min kära mamma har varit här idag! Med robbin!  Väldans trevligt!.  Och käre Hampus har fått feber =( Han har haft det till och från i några dagar och ringde precis sjukvårdsupplysningen. Han hostar också fast inte så värst mycket idag..
Men det var ingen fara som jag misstänkte :).

Ska nu laga mat och sen ska jag visa vad vi har köpt :)   * lägger ut bild om några timmar då jag är tillbaka*

Ny mobil, ny diskmaskin, ny vagn?!

Min underbara sambo har skaffat en mobil till mig så nu går det att få tag på mig igen  :)
Även ny diskmaskin inskaffades! Himla fin och bra är den!.

Och vagnen är vi fortfarande på jakt efter!
Jag som avskydde dessa vagnar från början, och jag vet inte vad sambon tyckte om dem innan men ju mer vi sitter på nätet och tittar på dem så är dem faktiskt ganska fräcka på något sätt.. FRAMFÖR ALLT PRAKTISKA!!
Och det är ju det vi eller JAG är ute efter så-
Tycker folk dem är fula får dem tycka det, jag tänker på hur SMART och underlättande det blir för mig!
SÅ DET SÅ :)

Just nu tittar vi på dem i rosa!

Så ser den ut i singelvagn. Efter som jag älskar rosa och Nathalie kommer använda vagnen MEST  och sen kommer det bara vara hon som använder den så blir det nog en rosa vagn!  Hampus tyckte vagnen var fin dessutom! :) Och nej han blir nog inte gay för det :) Och skulle killarna på dagis reta honom så hoppar jag(  MAMMA )  på dem!! * haha *

Så här ser vagnen ut  med syskonsitsen på * lånad bild *
 det blir som bild nr 4 när båda mina barn kommer sitta där!

Så vi får se ikväll vilken färg av vagn vi beslutar oss för! 
Nu gör sambon mat till oss och jag tänkte lägga upp lite bilder på bilddagboken!

Tänkte jag skulle skriva här och sen lägga ut bilder på billdagboken.. Ja här med men inte så ofta som på Bdb!

Tack och hej för mig idag!

Splittrad.

Ja jag känner mig splittrad just nu!.

Det finns så mycket pengar som skulle behövas just nu!

Min mobil har krashat! Den går inte ens att starta.
Vår diskmaskin har gjort mobilen sällskap!I! Fast den hade ju typ 100 år på nacken också...
Sen är det resa till Ullared!!

Mitt största problem dock är vagn!

Sålde  ju min syskonvagn för jag tyckte den var jobbigt med en dubbelvagn i butiker  och sen fasade jag över att åka tåg med den!  Köpte en singelvagn + ståbräda till Hampus! VILKET SKIT DET VAR  till denna vagn!!  Handtaget är antingen för högt upp att han tar sin vikt på handtaget att vagnen tippar, eller så är handtaget för lågt ner och då kan jag inte komma åt att köra. Det finns heller ingen plats för mig att ha fötterna när jag puttar på vagnen när han står framför mig.  Sen ser han inget fram för där är den höga sufletten. Men utan ståbräda älskar jag vagnen!

Hampus har velat börja åka vagn igen, speciellt när det regnar eller han tycker jag går för snabbt (  om vi har en tid att passa), eller när han ska sova vill han i vagnen.
Han är dessutom inne i en trotsålder då han bara springer i från mig och struntar i vad jag säger!
Detta kan gör mig galen av att han inte lyssnar samt livsfarligt att han springer i från mig!  Man får hjärtat i halsen när han är i en butik och bara springer mot utgången! Att förklara att man inte gör så verkar han inte uppfatta än. Eller så är han för uppjagad av att det var kul att se mamma springa efter så han inte lyssnar jag vet inte vad men tror mycket detta beror på att han inte blir lika aktiverad hemma som om han hade gått på dagis! ( han står i kö. senast november kommer han in).
 
Nu är jag så trött på det att jag funderar på en sak som kan underlätta det hela!

SKAFFA DEN DÄR FULA HEMSKA PHIL & Teds!!!

Dåligt: Jag hatar vagnen, tycker den är skit ful.  ( har dock ändrat liten mening om den nu, nu ser den ut att underlätta väldigt mycket för mig och att den är praktiskt. Menar inte att Hampus ska sitta i den hela tiden men att han kan få sitta ifall han vill det eller han blir trotsig :)

Bra: Kan ha den som singelvagn då han är på dagis, eller helt slutat med vagn.
Vagnen är apdyr tycker jag men jag vet ett ställe man kan då den för under HALVA priset :)

Jag ser det som enda utvägen för att få en glad och trevlig promenad/ shopping just nu!!

Billig systemkamera!

Hej min "nyfikna läsare" =)

Jag kollade lite priser och den billigaste systemkameran jag hittade var::  
OLYMPUS E-420 med ett objektiv på 14-42mm som jag själv tycker är lite för "kort".
Den kostade 4149kr



Jag känner inte dem andra märkena så bra så jag rekomenderar ju en canon :)

Finns ju canon Eos 1000d som har blivit populär!  Den är ju väldigt lik min men den är billigare!.
Jag känner en som har den och hon tar fina bilder med sin!
Den kostar däremot lite mer. 4880kr med ett objektiv 18-55mm. Men den rekommenderar jag om man ska ha en kamera för under 5000 kr!

Finns även begangade kamerer men jag tycker säljarna får ganska mycket för sina och då kan man hellre lägga till dem extra pengarna och få det nytt!

Jag har själv :
Speciell ryggsäck
Två olika stativ
3 linsskydd
rengörninggsaker
fjärrkontroll
2 olika objektiv 17-70mm & 18-200mm
en drulleförsäkring
 och själva kamerahuset då.

Ett värde av ett antal x tusen. En dyr hobby men kul är det!

iNKÖP! ( VILL HA)

Har kollar lite på hm nyss!

Gud vad mycket det finns som jag vill ha!

Men så tänker jag- men det kanske finns något liknande på Ullared så jag kan ju vänta med dem inköptena!
Men tänk er min flicka när hon precis lärt sig så i dessa kläderna.
thigths, hösttskor, BENVÄRMARE ( så sött) och klänning till det och en lite tjockare tröja!


JAG TROR JAG SMÄLTER!!
 Längtar till ullared! Jag ska inhandla:
Hampus- regnkläder, täckkläder, tröjor, jeans, strumpor, ryggsäck. höstjacka.
Nathalie, nya tröjor+ bodysar.  höstjacka!
Barnmattor, barn tavlor, barnlampor.

Mattor till huset. Såsbringare och en bricka. Fotoalbum + fotoramar.

och sen någon jacka till mig tror jag!. Fler nappar till Nathalie så man kan slänga dem gamle. Ska även se om den har sittnyna tillvagn.. En sån där fäll vill jag ha till vagnen också!
Åh vad jag vill ha mycket :=)

Dagen NU

Fy inte alls kul att höra mullradet och regnet utan för fönstret när klockan ringde för väckning! Idag var det dags att gå till BVC med HAMPUS! Hampus går ju inte så ofta och nästa tid är när han är 4 år!

Han var 96 cm lång och vägde 15,6 kg! STOR UNGE =). Han pratade bra och gjorde som barnskötaren så så med ett OK i gumpen gick vi tillbaka hem i ÖSREGNET! Det var inte så kul men roligare att komma hem och klä av sig alla blötta kläder och göra lite varm mat :) Sätta sig vid datorn och Nathalie somnade och Hampus leker på sitt rum!

HÄÄÄRRLIGGT! :)

Nästa måndag kommer mamma, robbi, jessica och dennis och hälsar på! Blir då en tripp till skånesdjurpark ( gratis inträde ju =)  och sen på fredagen där är det Höörs marknad hela helgen!
Den 14.onde, en fredag blir det ULLARED!! Och jag ska handla massor :)

Dags att läsa lite bloggar! Hej svejs!

Dagen efter.

Dagen efter min födelsedag var det SÖNDAG.
Steg up tidigt och var väldigt trött! Iväg till Jobb, pontus tömmde det allra sista i lägenheten och källaren ( så nu är den avklarad) och sen körde han hem! Pia och vicki kom och häm,tade mig efterjobb och sen hämtade vi upp Inger ( barnens gammelfarmor på pontus sida- alltså inte min Farmor)

Tro det eller ej med min farmor finns.. Ni som är mina vänner har nog aldrig hört mig ens nämna farmor så många kanske tror att hon då inte finns i livet- men det gör hon! Men jag har ingen kontakt med henne. Hon ringde inte enns när jag fyllde år.. Det är några år sen hon slutade med det.. ocxh hon ringde aldig den dagen man fyllde år utan alltid försent.. Menmen..

Så väl hemma var hunden Devin där och Peter- Pontus pappa!.

Så blev det även grillning denna dag!
Och lite bilder::

   

Fick presenter: PENGAR massa pengar till min lilla ullaredsresa :) , och lite smått och gott :)

Min födelsedag!

Japp som många vet så fyllde jag år i lördags!

Jag blev hela 25 år! Blev gammal dam nu! :)

Lite bilder från middagen den dagen! ( jobbade först och sedan kom min familj på grillning! MYCKET TREVLIGT och halv två tackade jag för mig och gick och la mig då jag skulle jobba sista söndagen också!

Mamma fick dock stanna kvar då Pontus hjälpte min pappa och sy ett kapell till pappas båt!   Men dem sysselsatte sig nog medans jag sov gott på övervåningen..

 
 
Väldigt mysig kväll.. Grillade Kamben, fläskfile och kyckling.
3 olika potatissallader, sallad och grillade majskolvar.
Till efterrätt kladdkaka med vispgrädde!
God mat och suveränt trevligt sällskap :)

Och tänka sig, PAPPA GILLADE VÅRT HUS!! =) 

Jag fick: Pengar, digitalfotoram,minneskort, fina salladsbestik, fotoalbum, linsduk till kameran, halsband, krukor, gröna plastbollar/växt :)

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0