snabb uppdatering

Skickat in ansökan om Hampus dagis!

Flyttat varenda möbel till huset

Bor nu hos mina föräldrar med familjen i husvagnen  :)

Mormor åkt in på sjukhuset! Inte alls bra med henne, var och hälsade på idag! Hon är tuff och kämpar för att inte dö! Hon har åkt på mycket skit dem senaste 4 månaderna! Stackar älskade mormor!

Blev kär i syrrans Xbox när hon hade köpt sån där "singstar" liknande sak! skit kul juh!

Jobbat med mamma idag på jobb för att kunna åka till mormor på förmiddagen! Nu ska jag laga mat och ta det lugnt!!

hejhej!

nu sitter hon

Ja nu sitter lilla prinsessan stadigt!  Krypandet verkar långt bort!

Idag är det fredag, syrran hämtar Nathalie för hon ska passa henne från lörd- sönd men ville redan ta henne! Och i morgon när jag jobbar ska popntus köra hampus till sin mormor sen är det flyttlas!
Kommer bo hos mina föräldrar tills onsdagen så lite blogg blir det sen kommer jag försvinna i 2 veckor innan vårt internet kommer igen!.

Ville bara säga det :)

Ny vagn!


Då har Nathalie fått en ny vagn :)

Är han redo?

Kommit till ett svårt val.. Hampus har börjat vilja gå istället för att åka vagn, och det går bra änsålänge! 
 Så jag tänkte ifall man skaffade en babytravel som jag har, fast i singel med ståbräda till Hampus..
För då kan hampus åka i den vagnen ifall han skulle vilja sätta i vagnen en liten stund och då kan nathalie vara i famnen eller bärselet!
Han ska ju börja dagis så fort vi får en plats i Höör.
Och då kommer syskonvagnen att användas mycket mindre.

Stora frågan är nu,   Är Hampus redo för ståbräda??

Onsdag

Idag är det onsdag! Igår var vi och köpte gräsklippare och fick dit vårt lilla minibord + 2 stolar till huset.. Det var jätte härligt väder och vi bestämde vart vår myshörna skulle vara! När bordet var på plats och gräset klippt var det så fint! Riktigt mysigt, det kändes kanon och jag önskade att alla våra möbler stod huset, klart!

Idag ska vi till huset igen! Snälle Niklas erbjöd sig köra med sin bil och lånat ett släpp från jobb"?"  Vi har ju inget drag på vår bil så det uppskattades JÄTTE MYCKET!  Så jag plockade ihop lite kläder i strl 68 som jag tänkte ge till Niklas.. Ja inte att han ska ha det på sig * fnissar *  men hans dotter Leia :) Jag ger det för dels för att visa att jag uppskattar hans hjälp och sedan kan man inte spara på allt! Och tradera ger ibland inte så mycket för kläderna och att bara få en 10:a för ett plagg- ja då ger jag hellre det till någon bekant som jag vet behöver det!  Som jag brukar säga till Eva och Jessica,  dem två som har bebisar, en flicka - en pojke vill man inte ha det så får ni slänga det jag ger.- jag behåller ju själv dem kläder som jag vill spara, tills den dagen jag blir moster eller faster!
Jag hoppas att den dagen jag blir moster eller faster så är mina barn något år äldre så vi kan shoppa kläder till det nya familjebarnet och man har en ny bebis att gulla med!



 Jag är medlem i nallephu klubben, och får varje månad paket som innehåller kanonböker! Och ibland små nallar eller mobil eller vad det nu är! Badböker! Fina kvalite böker och lär mycket till barn, läsa, ord, räkna mm! Rekomenderas!



Traderafynd:
     

Sedan köpte jag massa saker till min älskling ( kameran) 3 st olika linsfilter och rengörningssaker!

Nu ska jag kolla förbi traderaauktionerna jag haft ute!  Dem gick just ut!
Ha det gott!


tvätt!

Idag är det tvätt hela dagen!  Hade en sådan himla tur att det var ledigt HELA dagen idag så det ska tvättas så jag inte har ett enda smutsigt plagg kvar!

Var i mormors lägenhet igår! Fyllde 2 hela kartonger med massa saker, en tvättställning, en sån där sak som är hög som man ställer blomma på, pedistal? ja det heter något sådant skumt :) En tavla som är jätte fin! Sen finns det en stor byrå som jag ska ta med men det får bli på lördag när vi har lastbilen!

Efter pontus slutat ska vi åka och köpa en gräsklippare så vi kan klippa gräset, ska försöka få med ponus på att ta med våra utemöbler som man kan ställa i ett fint hörn! Ta med lite blommor också.. :) Sen får det nog inte plats med mer i bilen!

Så så ser vår dag ut! :)

Denna veckan händer mycket!

Denna veckan händer mycket!.

Måndag: Idag- ska jag till min mormor för att mötta upp min mamma. Ska sedan åka till mormors lägenhet och se om där finns saker jag vill ha.. Min mormor kommer aldrig mer hem.. 62 år gammal.. och så är hon påväg att bli dement. Eller så är hon det redan, fast lindrig, än sålänge.. Den ena dagen är det bra, dagen efter är det inte bra.. Hon är så kär min mormor!  Gud vilka många minnen man har med henne.. Hon var den person som jag älskade mest när jag var liten! När jag var arg på mamma och pappa ville jag alltid åka till min mormor och morfar. När morfar dog var det jätte tufft- vi stod honom så nära.. Alltid när jag tänker på min morfar kommer tårarna *  som nu *  fast det ändå är 9 år sen han dog...
Hur kommer det då bli när mormor går bort.. Den enda man har kvar.. Har min farmor kvar också men henne har jag ingen direkt kontakt med.. Träffar henne kanske 2 gånger om året.

Tisdag : tvätta! Tvätta så mycket jag bara kan! Ska försöka se om det finns mer tvätttid efter det!

Onsdag : ska packa ner det sista man kan packa ner!

Torsdag : även packa där med! ska försöka hitta det där sommarkortet med buss och tåg! Någon som vet om man kan köpa det på ATG?

Fredag: Ja då jäklar är det sista dagen i vår lägenhet!  Då händer nog en hel del! PACKA!

Lördag: Jag ska försöka jobba så tidigt som möjligt, under tiden jag jobbar ska Pontus köra och lämna Hampus till mina föräldrar och Nathalie till monika och mange  för att sedan kommer flyttlastbilen vi lånat. Jag, pontus, jonas och pia ska flytta! Får se om vi kan fylla laset en gång eller om man måste köra två gånger!  på kvällen lämnar vi lägenheten och sover hos mina föräldrar i husvagnen som vi ska låna några dagar! 

Söndag: Om det finns mer att flytta så flyttar vi det också. på kvällen ska lastbilen lämnas tillbaka! ^Åker sedan till husvagnen och får tillbaka mina älskade barn :)

Måndag Pontus har semester 5 veckor fram! Vet inte vad vi hittar på då om vi åker till huset och fixar något?

Tisdag.. Det får vi se när vi kommer så långt dit.

Onsdag Till mäklaren för att fixa det allra sista. Få alla nycklar, och betala resten av huset!  Och sedan är huset helt och hållet VÅRT :)

söndag, till huset!!



Söndag, klockan ringde tidigt! Jag är död så tidigt på morgonen! Har man varit hemma så länge som jag så tycker jag 08.00 på morgonen är tidigt! Jag sover till nio, helst tio :)
Pontus tog hampus, Nathalie sov gott i sin säng- hon hade ju inte sovit i sin säng på 2 nätter. Drog mig upp och gjorde oss klara! Jonas kom förbi ( vår slav ;) Tur vi har honom som kan hjälpa Pontus när han behöver en hjälpande hand!
Körde sedan till mc donals och åt frukost och åkte sen mot huset! Underbart väder, mycket varmt så man fick klä av sig alla kläder nästan! Killarna började bygga staketet och jag tog ogräs på framsidan!
Dante fick besöka huset för första gången, alltså inomhus! Han blev otroligt glad! Han förstod nog att det var vårt blivande hem! Han sprang överallt och var enormt lycklig! Hoppade och hade sig :)  Det var trevligt att se! Hoppas på att han kommer äta upp sig då, han är så small nu..



Efter vi hade hållt på med staketet åkte vi hem till Farmor Pia och åt god middag men underbar efterrätt! Sen var det hem och tv-tittande och sen var det sängdax!

20/6-09 dagen efter aftonen.

Vaknade väldigt tidigt i husvagnen då solen stod på tidigt! Mindre trevligt så nästa gång vi ska sova i husvagnen ska vi lägga något mörkt över! Annars gick det jätte bra att sova i den! ..

Efter frukost i skurup körde Pontus och Hampus mig till jobb, Nathalie fortsatte att stanna med min syster!
Åkte till jobb och sedan på kvällen mötte vi upp syrran, mange, min underbara flicka och min bror!
Hade en mysig stund på tivolit och det blev karusellåkande för Hampus och syrran!



Efter det gick vi hem och sen blev det nästan läggdags då vi skulle upp tidigt på söndagen!

19/6-09 Midsommarafton

Efter jag hade slutat jobba kom Pontus med Hampus och Farmor och hämtade upp mig så åkte vi en snabb runda till marknaden på sibbarp! Nathalie var hos min syster!  Hampus fick ett par söta skor av farmor, och så åkte vi även en karusell och vann lite på lottor och pilkastning!

Efter det åkte vi vidare till mina föräldrar för att fira midsommarafton! Det bblev god mat och en snapps till maten! POntus drack öl , då vi skulle låna husvagnen under natten!

Det blev lite spel!
 fler bilder finns på bilddagboken.se   varahjartan

Vid halv ett blev det sovdags!

Tack mamma för det trevliga sällskapet och goda maten :)


Tack till!

Ett stort tack till min svärmor som kom med en ny dammsugare idag :) Det behövdes!

Vår gamla som jag och pontus fick av mina föräldrar julen 2006 har totalt krashat! Sladden drar in sig själv och skafttet har jag tejpat ihop. Dessutom hittar jag inga dammsugarpåsar! Men den är " bra att ha" på ovanvånningen :)

Ut och se om jag kan hitta dammsugarpåsar i morgon och sen ska det städas :) Inviga den! Det ska bli kul för första gången! :)

I morgon kommer även Monika/ min syster och ska hämta Nathalie! Hon ringde innan och frågade ifall hon fick passa Nathalie till midsommar = en natt. Och visst får hon det, Nathalie är bra på att sova och är väldigt glad av sig så jag är inte direkt orolig- känns bara konstigt att lämna bort sin bebis - speciellt allra första gången :) Men det kommer gå bra :)

Det pirrar!.

 La upp lite kläder på tradera idag!  För er som vill tjuvkicka :)

http://www.tradera.com/1-jeansklanning-1-jeanskjol-strl-68--auktion_94520454

Idag kom  min pappa och hälsade på :) Han tog en kopp kaffe när han hade sin "lunch" det var kul att han kom :)
Midsommar ska firas hemma hos mina föräldrar och det ska bli trevligt! Äta familjens goda köttbullar :) NAMNAM!

I morgon ska vi "låna" nyklarna till huset, gissa om jag är glad! Är så jäkla nyfiken , nu är det ju ett bra tag sen man var inne i huset så man har nästan glömt hur det såg ut :)  Åh vad jag längtar :)

Annars har det inte hänt så mycket sen igår :).


Dagens att göra:

Dagens to do:

  •  Titta på våra bästa år
  • Lägga ut dem sista kläderna på tradera!
  • Packa flyttkartonger från köket.
  • Städa återigen!
  • Göra barnen klara för att åka till Linus.

imorgon är det exakt TVÅ VECKOR tills vi flyttar :) 



Bvc

Idag skulle vi till BVC, sista gången här i Limhamn, nästa gång kommer bli i Höör.. Det säger jag med nedstämd röst. Jag älskar barnmorskan jag har till Nathalie! Hon är väldigt bra och mycket trevlig! Synd inte hon kunde flyttat med till Höör haha!

Nathalie vägde nu  6 månader + 3 veckor= 8610 gram och var 69 cm lång!
( har nu börjat sortera bort strl 68 kläderna, även om dem fortfarande passar bra vill jag nu förnya kläderna till henne :)
Sänkte även hennes säng idag!  Hon vänder och vrider sig så mycket nu att det var bäst!
Fick en mindre chock idag.. När jag tittade i hennes BVC journal såg jag att barnmorskan skrivit att Nathalie var 6 3/4 månader. HERREGUD, det slog mig att hon blir 7 månader nästa vecka!  SJU MÅNADER! Hon blev ju precis 6 månader!

 Nathalies nya sovstil.

 Lite bus! Ser ni vad jag har gjort? :)


Ja då var det packat en hel del. Nästan hela barnens rum, sängkläder, gardiner. Hallen. Storarummet det som gick att packa ner!
I morgon är det köket som gäller!

Nu packas det!

Nu packas det! Pontus och jag var nere i källaren idag och sorterad, riktigt kul faktiskt!

Jag tog upp Hampus gamla kläder och sorterade lite på vad som Nathalie skulle kunna ha!  Hade jag inte haft hampus innan hade jag nog aldrig satt på Nathalie ett par blåa byxor, men nu när man har det hemma börjar jag ta vara på det!

Jag menar, vi i familjen vet ju att Nathalie är en flicka så då är det ju skit samma ifall hon skulle ha blåa byxor hemma  :) Annars är jag gärna sån där tjej som tycker att tjejer ska ha flickfärg och aldrig att jag sätter rosa på min pojk..

Iallafall så har jag plockat ihopa det mesta i barnens rum och nu lägger jag ner packandet för idag! Ska packa mer i morgon då Pontus är på jobb!

Idag ska det spelas bingo, man håller tummarna för vinst :)


30% på canvastavlor!

Vill bara berätta lite snabbt att fujidirekt har nu 30% rabatt på deras canvas tavlor i storlek 20X30cm = A4 för  135 kr!
Jag som är framkallningsnarkoman vill framkalla genast men undrar på vad man ska framkalla! 

 Jag har redan 2 st stora canvas tavlor på barnen som jag tänkte ha i trappan i vårt hus! Sen dem där två tavellisterna som jag skrev i förgående inlägg ska jag ha dem fotona i matsalen!

I storarummet blir det massa ljuslyktor, smidensaker på väggarna. Och massa foton i bokhyllan!
Tänkte mamma skulle få ta en familjebild på oss fyra en vacker sommardag som jag ska framkalla stort och ha i storarummet!

Sen i matsalen har jag redan tavlor + köket.  Och på barnens rum får jag se sen när jag inredit deras rum klart med möbler!

I vårt sovrum ska det också finnas tavlor men det får vänta tills jag vet hur det kommer se ut!

Igår var vi hos syrran och Mange! Dem har nu flyttat till sitt hus! Det var riktigt mysigt! Pontus och jag längtade såklart ännu mer efter vårt hus! Men snart är det dags! I morgon ska vi rensa källaren, ska faktiskt bli kul att komma till där nere för pontus har packat förrådet så jag inte har kunnat komma in!.  :)

Idag har jag jobbat och när jag kom hem var Jonas här!  Så vi gick alla och handla och sen lagade jag mat och nu sitter killarna mätta i soffan och jag bloggar !  I morgon är det som sagt tömning och sen får vi gäster!
Eva, Emil och Neo! Ska bli jätte kul! :)

Det är inte lätt att köpa hus med en man!

Nej och det hade nog inte varit lättare i för sig att köpa hus med en kvinna heller, alltså ifall man skulle dela hus med en tjej ( som kompis alltså- jag är inte lagt på det andra hållet :)

Varje gång jag FÖRSÖKER prata inredning med Pontus = min sambo, så ska han ALLTID envisas med att säga
-  för och främst är det huset som behöver renoveras!!!
Han har nu punkterat detta  (ja i mitt huvud så känns det som ett antal trehundrafettiotvåtusenmiljoner gånger..
 
Jag VET att det första vi ska göra med huset direkt  är att sätta upp staketet, och sen gå på husfasaden!. JAG VET DET!

Men säg vilken kvinna som INTE hade drömt sig bort på heminredning !! Är detta inte normalt för en tjej att tänka på heminredning istället för att fixa fasaden- vilket sambon kommer göra med herrhjälp! ??

Ja jag vet att P läser min blogg, det är det roligare med hela inlägget! :) Då kanske du slutar älskling att alltid avbryta mig när jag ska berätta om mina ideer! Så det så :)

 Slänger in en bild från 29 apirl 2006! Vi firade 1 år som förlovade på ett hotell i Dk och jag hade precis blicit gravid med Hampus :) Var i v 8 eller så :)

Jag älskar min familj.

Jag har ju två familjer kan man väl säga?

Först min egna familj med sambo och barn och sedan har jag  min familj- mamma, pappa och mina 2 syskon!

Vi var i skurup igår och jag älskar att umgås med min familj.. Jag har skrivit det förr men det tåls att sägas igen! Det är så avslappnad stämmning och jag har alltid lika roligt.. Eller  ja visa gånger är det verkligen väldigt kul!. Som igår!

Pontus skulle till min pappa och hjälpa honom med traktorn. Vi följde med och jag lagade middag tillsammans med mamma. Hampus tjatar om sin morfar. Så fort morfar går ut till trakorn så blir hampus så ledsen. Sen skulle morfar köra ett ärrende och hampe blev så ledsen så morfar inte kunde motstå  Ledsna Hampus och tog med honom!

Det är så kul att se att han är så glad för sin morfar och morfar älskar Hampus!.

Sen kom syrran och mange, vi åt middag och sen plockades kameran fram!
Monika och jag stod modeller med grimaser i temat :)

Bilderna finns på bilddagboken    varahjartan

Jag och syrran höllt på att dö i skratt :) Tur Pontus och mange var ute :)

Glömde min vän!

Jo Alexandra, jag tänkte på det igår att jag hade nog glömt skriva med att jag träffade dig  =(  Och inga foton blev det heller på dig =( Attans! Var ju så längesedan jag hade ett foto på dig! Sist var ju på syrrans fest!

 Nej nu minns jag! syrrans fest var inte det senaste!!..

  Nathalies dop var det senaste kortet på dig!. :) Då var så vacker!  Du är alltid vacker min vän men här är du en hot babe :)

 Och här är du också ljuvlig :)
Attans att jag inte har kvar det fotot som togs på nyår 2006/2007 ;)  Du har huvudet bakåt och Martin i bakgrunden hahaha :)  * du you remember *   :)

 Iallafall jag träffade Alexandra i fredags! :)  Snart hoppas jag att vi kan ses lite oftare när vi bor 40 min närmare :)

Idag träffade jag Eva och Neo! :)  Neo är en liten glad skit som blir snart 2 månader! Shit vad tiden går och allt roligare blir det att träffa honom :)! 

Ungarna sover, men inte för natten!   Hampus vaknar nog snart och Nathalie väcker  jag klockan åtta! Då är det pyjamas bytte och lite mys innan hon lägger sig för natten klockan 21.00 ( jo det funkar att hon väcks åtta och sen somnar nio igen). Men på Hampus går det inte så han kommer att komma i säng senare idag! Inget oss emot för i morgon är Pontus ledig med oss :)

Nu ska vi ut och köra ett ärrende!!  Måste skynda!  Bara väcka barnen nu! HEJHEJ!

Tankar bakom ord.

Vet inte hur jag ska börja detta inlägget. Det handlar om bettende, personlighet.
Inte om förlåtelse men att jag har fått en annan uppfattning om en person..
Ni som läst min blogg förstår vad jag menar.

"För någon/några månader sedan skrev jag här på min blogg vad tyckte och tänkte om en "vän".
Vi umgicks jätte mycket innan men sen kände jag att hennes beteende var hemsk och det började bli för mycket för mig att acceptera. Jag sa vad jag tyckate och tänkte om denna person och det slutade med att vi sa upp vännskapen.

Sen så fick personen barn. Sambon frågade om vi kunde åka och hälsa på dem. Först var jag tveksam till det, för det kändes självkart jätte konstigt att åka till någon då man sist hördes av hade man skällt ut varandra och sagt ett och annat ord till.  Men jag hade inget emot  personens sambo och var glad för dens skull så jag följde med..  Och visst var man ju nyfiken på bebisen när man hade fölljt den nästan under hela graviditeten!
Och när jag mötte min ovän hade hon förändrats! Jag vet inte om du läser detta- men jag tror du gör det så det är därför jag skriver detta i bloggen och sen vill jag att mina läsare ska veta att personen har förändrats och jag vill berätta det posetiva med!. 
Därför skriver jag nu du istället för "personen" var helt annorlunda! Till det bättre som ni nog förstår! Jag kan inte sätta direkt ord på det men du var inte det minsta egoistisk som var mitt största problem hos dig förr.  Du var en helt annan person och det som jag trodde du skulle bli som person när du fick barn- det finns inte!. Jag trodde du skulle vara en annan person än det du blev till-  till det bättre!  Och det är jätte kul att se!.

Jag vill inte direkt be om förlåtelse för bråken vi haft för jag tyckte som jag gjorde när du var gravid, och det står jag fast vid men däremot vill jag be om förlåtelse för att jag antog du skulle vara en annan "mamma" än vad du blev till !
Och det är jätte kul att se att man kunde ha så fel  =).

// Diana
 

Ljust/mörkt. + uppdatering

Fick för mig nyss att färga håret, mörkt?! Alltså chockladbrun typ?!. Eller jag vet inte.. 

Min mamma lärde mig något nytt med kameran igår. Ni som har systemkamera vet att på dem flesta kamerorna måste man ta till ögat för att se när man tar ett kort, men på 450d behöver man inte det. Man kan se bilden i skärmen utan att behöva ta fotot. Så det underlättade en hel del när jag skulle ta foto på barnen :)



En nyvaken Nathalie, taskigt att börja morgonen med att sitta modell ! :)



Och en knasig & söt Hampus :)

Fler foton på bdb.

Var som sag thos Inger igår på middag! var mycket gott :)

  
((pia du behöver inte skriva ut dessa, ska framkalla dem till Inger)


Till huset hade jag ju tänkt ha övervånningens hall som ett litet galleri för foton jag tagit.
Tänkte man kunde köpa ett par  tavel listar sätta upp i två långa rader,
 Och köpa clips ramar till fotona
Så man ser hela fotona utan ramar som stör - .
 I storarummet tänkte jag ha 2- 4 stora foton på barnen som täcker en halv vägg. 4 st 2 på rad. 50*70cm 
Gärna i canvas tavlor.


en mysig brasa skulle jag med vilja ha , i ett hörn!
Så mycket man vill ha, och vi är så nära nu :)


Kan vi vrida fram tiden lite?

Undrar om vi kan vrida fram tiden lite? Typ så där någon få vecka?

Vi åkte och besökte huset i fredags! Hade vännen Jonas med oss! Han ska hjälpa till Pontus med huset. Dem senaste gångerna vi åkt till huset har det regnat- så jäkla tråkigt men nu i fredags fick vi både sol och regn under tiden vi tittade på huset så lite tur hade vi!.
Jag tog lite foto: Såg jätte härligt ut när blommorna på baksidan hade slagit ut!

        framsidan
    baksidan.

Vi flyttar in den 1 Juli men vi pratade lite med säljarna ifall vi kunde låna nyklarna lite innan så vi kan flytta saker som står i källaren och så, så blir det inte så mycket att flytta när det väl är dags!

Att gå här hemma i längenheten börjar göra en galen. Att bo i 70 kvm med 2 vuxna + 2 barn ( den ena kör bobbycar och den andra gostol = behöver utrymme + en hund!  Ja hela familjen börjar bli galna! Att städa- har man tappat hoppet, hur mycket man än städar får vi inte plats med sakerna i skåp, rum så i något rum får det ändå se ut som ett bombnerslag och det kan man spy på!.

Lördags då jobbade jag och sen när vi kom hem åt vi och sen gick vi och fiskade! Och jag fick min första fisk!- i hela mitt liv! Gissa om jag blev glad! Det vara bara en liten skit fisk men ändå :)

Söndag- Då var vi hela dagen hos mina föräldrar i skurup! Pontus hade erbjudit sig att hjälpa mina föräldrar att hjälpa dem städa trädgården! Sen på kvällen bjöd dem på pizza och sen åkte vi hem och mös lite i soffan innan det var dags att sova!.

Måndag - idag! Sitter och skriver blogg just nu!. I eftermiddag är vi bortbjudna på middag hos Pontus farmor! Trevligt  när man blir bjuden på middag!  :)

Annars har jag inga direkta planer i veckan! Träffa Eva vill jag iallafall boka in! :)


Kommer att starta upp min bilddagbok igen! Men kommer fortfarande lägga upp lite bilder här på bloggen!.

// Diana

Uppdatering av ägodel!

Jag älskar min mamma! Hon är världens bästa! Vi står varandra väldigt nära! 
Hon delar samma intresse som jag- fotografering.
Och jag har velat uppdatera min kamera ett bra tag nu, till en sådan min mamma har-  och nu ska detta ske!
Min mamma gör det möjligt för mig, och jag är lycklig! Det ska bli SKIT KUL :)
Längtar- ska få den idag när hon varit på jägersro och inskaffat den!
Så till mamma-  TACK!! Jag älskar dig och uppskattar det verkligen!!!

I´m so HAPPY HAPPY HAPPY :)
*  hoppar som en galen studsboll *


Bilden visar till vänster = 450d MIN NYA
Till höger 400d.





Min kamera är nu ute på tradera för dem som kanske är intresserade!.

http://www.tradera.com/Canon-Eos-400d-med-tillbehoren-extra-batteri-4-gbminneskort-auktion_93609195

Älskar att

Fick lite gäster igår! Och kameran var ju med i högsta hugg! Detta är ju min favorit att fota! Barn och poträtt!

        
 


En flicka!

 


Ska faktiskt berätta en sak för er! En sak ni inte visste om mig!
När jag blev gravid med Hampus, önskade jag mig en pojke. Det var inget jag berättade för någon att en pojk var det jag mest ville ha men hade jag fått välja så en pojk.  Så när hon på ultraljudet sa att det var en pojk blev jag väldigt lycklig! Det var en helt otrolig känsla!! Sedan blev jag gravid igen, och jag älskar pojkar. När man var liten hade jag alltid pojkdockor, och när jag skulle ha hund var det helt solklart att en gosse skulle jag ha! Inget annat fanns i tankarna!
Jag önskade mig gärna en pojk till, men med andra barnet var det skit samma vad det blev för kön- bara mitt barn var friskt. Men innerst inne önskades en pojk till.
Nu låter detta jätte hemskt men jag har tyckt flickor varit mindre söta på något sätt, jag vet inte varför.
Jag kände mig som en mamma till pojkar om man kan säga det så! Den mamman som hejar på sina pojkar på fotbollen, att se mig själv på någon tjejsak- nja det var svårt att se!.
Men så låg jag där andra graviditeten på britsen på Ul och fick reda på att jag väntade en flicka!
Absolut att jag blev glad, hon var frisk! Det enda viktiga! men tanken fick nog om jag ska vara ärlig- smälta in lite.
Detta är ju inget man berättar för omgivningen vad man känner såklart.. Men tanken fanns där, kommer hon att vara så söt som Hampus var? Kommer jag att älska Hampus mer?. Utomstånde sa- gud vad kul med två olika kön- det är ju helt perfekt  Men för mig kändes det inte som något speciellt att man fick en av var och eftersom jag kände som jag gjorde.

***********************************

MEN så kom den dagen hon föddes!
Redan när hon föddes-  kom upp på mitt bröst så kändes det speciellt!
Jag hade fått en dotter! Världens finaste flicka!
Och jag var överlycklig!
Hon var så otroligt söt! Och jag älskade henne!
Precis lika mycket som jag älskar min son!

Nu är Nathalie 6 månader och tanken har slagit mig många gånger! Fy faro vad min dotter är söt! Så himla söt!
Så fina ögon, vilka goa kinder! Så söt i sina klänningar, sin tofs med rosett.
Jag kan inte sluta pussa på henne när jag väl har börjat!.
När hon ler- då smälter mitt hjärta och hon ler ofta!
Underbart glad tös!
Idag är jag så fruktansvärt glad att det blev en flicka och inte en till pojk!
Det var till och med så i början när Nathalie föddes att sambon inte fick klä på Natha, för det ville jag göra :)
Jag skulle nu vilja ha massor av flickor, och jag har fått en helt annan synd på andra flickbarn!
Jag älskar att klä Nathalie i fina kläder, inte prata om att shoppa till henne! Eller sätta på henne hårrosetter =)

Och visst är det hur kul som helst med olika kön!
Det är två helt olika barn men kärleken till dem är precis lika mycket!
Dem båda delar varsin del av mitt hjärta!





Anledningen till att jag skrev detta inlägg är att jag vet en person som hade samma känslor som mig, och jag tror hon med känner idag att hon är överlycklig att det blev som det blev.
Finns säkert andra mammor där ute som känner detsamma när dem är gravida och jag vill att ni ska veta att bara för att man får ett annat kön än det man kanske önskat lite mer så älskar man detta barn precis lika mycket! 
Och om man väntar ett syskon och orar sig för att älska ett barn mer? nej det gör man inte!  
I ens mammahjärta älskar man dem precis lika mycket =)

Jag själv tror inte man älskar något barn mer, vare man har två eller man har fem barn!

1 Juni- igår!

Igår var det den 1 juli och om exakt en MÅNAD flytttar vi in i vårt hus :) Ni kan ju gissa om man LÄNGTAR!!!   Ska få låna nycklarna lite innan så man kan sätta in lite "skit" som inte används som man heller inte vill slänga så blir det inte så mycket sen när flyttlaset ska köras!
Köpte föresten en dusch i helgen till huset :) första inköp som går til huset :)

och om EXAKT två månader fyller jag år :)  Då blir det litet kalas för den närmsta familjen och sen lite senare blir det firande för både pontus och mig för släkt och vänner och då blir det stort!

Annars har inte det hänt så mycket sen jag skrev sist! var på stranden igår, Pontus tog sitt första havsdopp! Jag tyckte det var skit kallti vindarna! Och Nathalie satt  länge helt själv, tror sanden hjälpte till att hålla henne stadigt :)

 

Nu ska jag ringa ett par ärrende!  Hej så länge!

Ös hela helgen!

I helgen har det varit fullt upp!.
 I fredags träffade jag ju Marine!
Blev lite shopping , 
   och så blev det ett par morgon toffler till mig :)


Lördagen vaknades det tidigt och åkte till folkets park! Sålde saker där men det var inte så kul som jag trodde det skulle vara, tjänade några hundra , vilket var trevligt men trodde ändå det skulle bli roligare, tyckte det kändes som det var fler säljare och mindre köpare?

Syrran och mange förbi och hälsade på och sen när dem gick kom Eva, Emil och Neo! Gav bort lite saker till dem så jag inte hade så mycket att dra hem igen.

Åkte hem och lastade av och sen begav jag mig till jobbet! Var väldigt fint väder och när jag hade slutat cyklade jag och handlade middag och efter det kom Emil, Eva och lille Neo på kaffe och kaka! Jag fick Neo att le och jag blev stolt hehe. Gick sedan ut en lång runda nere vid hamnen och sen var det sent och sängdags när vi kom hem!

Söndagen, var jag inhyrd hos Emils mamma som fotograf så jag hade ställt klockan på lite över nio! Klockan nio vaknade jag utav mina barn :) Det var ju mors dag och jag fick mc donals fukost på sängen hihi och så present! Ett par silver öronhäng som jag hade önskat mig :)
Emil kom och hämtade mig och sen var jag där ett par timmar!


 Bild: Emil och hans syskon med sina respektive


Bild: Allihopa :)

   
 Och på söta Neo!


5 genrationer
Från vänster sida: Elsa gammelgammel mormor, Emil pappan, Anette farmor och Kerstin gammelmormor med Neo! 
 

Kom hem och efter en liten stund körde vi hem till mina föräldrar och firade min mamma :)

 


Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0