Vårt underbara bröllop :) 26 maj 2012

Den 26 maj, Pingstafton gifte vi oss! Idag har jag fått de flesta bilderna från bröllopet så nu tänkte jag visa er hur vår dag såg ut!

På lördags morgon den 26 maj vaknade vi väldigt tidigt.  Jag och Nathalie hade då sovit över hos min brudtärna Marine och hennes sambo Robin. kl 11,30 hämtade vi alla blommor. Dem hade Jennifer på Wendels blommor i Malmö gjort och jag blev så glad över blommorna! Dem var jätte fina och allt var till mycket lågt pris vilket alltid uppskattas :). Jag rekommenderar starkt wendels blommor om någon annan ska gifta sig i Malmötrakterna :).

Vid 13 tiden var vi framme i lokalen där det sista skulle fixas. klänningarna på, Marines hår skulle fixas, Nathalie smutsade ner sin klänning ganska fort, det började även regna och jag kände hur allt kaos började komma. Det fick bli som det blev och strax innan kl 15 kom min pappa och hämtade upp oss!


Vi hade ca 53 gäster.Killarna stod redo och förväntansfulla!

Efter 3 minuters klockringning kom vi in!

Jag hade köpt min brudklänning via Kina och hade ett lagom långt släp som man fick sparka till för att inte fastna när vi gick upp för trappan ;).

 Barnen stod fint men sen börja det krypa i benen :)

Dags för ringarna att tas på.

Hans ring fick jag trycka på då han var varm och hade svullnat om fingret :)


Sedan gav vi varandra vår första kyss som gifta :)

Viglsen började nära sitt slut då Ida  ( Pontus Kusin) överaskade alla gästerna med en sång - kärleksvisan :)


Hon sjöng så fint och med inlevelse att jag fick tårar i ögonen :)


Viglsen var nu slut och då hade barnen redan satt sig hos farmor att det var bara vi och brudföljet som tuffade ut :)Ute blev det riskastning, spåbubblor, kramar och gratulationer :)


Vår chafför som skulle ta oss till festen hade anlänt :) Konstapel John! :)
Vi stannade till och fotograferades av Scott vår bröllopsfotograf, sedan åkte vi vidare till festlokalen där gästerna hade fått något att dricka och att äta samt gå tipsrunda!. Vi anlände med blåljus och syrener :)

 Dem blev en skål och ett hurrande för oss och sedan tog vi lite bilder med nära och kära.


min man och mina föräldrar

brudparet med bestman och brudtärnan :)
Min bukett som kom från wendels blommor!
Ringarna är i titan.Här är också våra ringar. Titanringar. Pontus matt och min blank med en prinsessdiamant i.
Min andra ring som förlovningsring är också blank fast 5 mm bredd. Totalt 8 mm. Vi köpte tre ringar och la undan våra gamla förlovningsringar.


 Jag och mina syskonen stor härlig familjebild med dem närmaste + brudföljet!
Efter fotografering var vi väldigt hungriga! Middagen bestod av en buffe på fläskfile, kalkon och lax!.Efter maten blev det lite roliga bröllops"lekar" då alla tjejerna pussade på Pontus när jag lämnade rummet och när Pontus lämnade rummet flockades jag av män  ;).

Under middagen blev det tal av min mamma, pontus mamma, pontus farmor och mormor, varav det ena talet fick oss båda att fälla tårar då det innehöll morföräldrar som finns i himmlen som tittade ner på oss denna dag  och för mig saknade jag mina morfäräldrar extra just denna dag därför blev det känsligt det talet.. Även marine min tärna höll tal, mammas vän carina hade skickat ett tal som var så fint och Pontus moster Anna och Lena höll ett par ord :). Mycket skoj!    Även jag höll ett tal till min man :) och han gjorde likadant till mig :)


Även stamp i golvet och kling i glasen drog gästerna igång då  vi skulle pussas både under bord och på stolarna :). Mycket skoj!

Även två av mina vänner höllt i två lekar- nervösa vänner då hjälper min morsa till ;)
Tyvärr har jag ingen bild på pernilla med sin lek så därför sätter jag ut denna bild på henne och calle ;).Det blev lite ost, kex och hallonsås och tipsrundan rättades och Syrran och Mange vann :) Andra plats kom min bror med sin Jessica och min vän Jannica ( hon i blått) och hennes man Jimmy! :)


Sedan blev det presentöppning  och längre ner kan ni se vad för fint vi fick :)


Efter det blev det allsång med vårt band som vi hade hyrt in- Seppo och Anette!. Det var jätte roligt med allsång men tyvärr lite sent då tårtan sen skulle komma in!.

Tårtan hade jag beställt på konditori Katarina i Limhamn. Dem finns även i Malmö.
Tårtan var nog den godaste jag ätit och för en som egentligen inte är glad för tårtor älskade jag denna! Vi hade beställt till 60 personer ( vi blev ca 55 ) för min pappa älskar tårta och många andra ;)  men vi fick en hel tårta över ändå :). Vi valde en browniebotten med jordgubbsmousse. Jag valde även vit marsipantäcke vilket egentligen inte skulle vara på men det ville jag ha för annars likande det ingen bröllopstårta :), och ett lila band runt om. Därför är den lite "bulig på locket".  Det var den godaste tårta  jag ätit och många gäster berömde den goda tårtan!! 

 
 Innan bröllopsdansen skulle sättas igång ville jag även gå på fler bröllop nästa år att jag slängde iväg en bukett dock inte min egen ( men det tänkte nog ingen på ;)
Marine och en annan tjej ( minns inte vem?) slogs lätt om buketten på golvet ;) men Marine vann till slut :)

Synd inte alla tjejer syns på bilden :/Sedan var vi redo. Jag hade beställ min favoritlåt- Utan dina andetag och den spelade bandet upp mycket fint.


Sedan var festen igång och det blev massa dans!
Vi hade en helt underbar dag med mycket kärlek och skratt och jag och Pontus sa efteråt att det var så kul att det hade man lätt kunnat göra om fler gånger- tråkigt nog blir det inte så haha.

Vi tackar alla som var med och firade vår stora dag med oss och gjorde dagen oförglömlig <3


Här är våra presenter vi fick av våra gäster! Många av dem dyrare presenterna hade folk lagt ihopa till.
Några av våra bröllopsbilder Scott tog, resten får ni se hemma hos oss för nu orkar jag inte lägga upp fler  :)


I morgon ska jag berätta om vår stora dag ...

img_0603 (MMS)

I morgon ska jag berätta om vår stora dag :) bjuder dock på en bild redan nu :)

Nu är man gift :) kom just i säng!! En sna...

img_2208 (MMS)

Nu är man gift :) kom just i säng!! En snabbtagen bild- precis innan vi ska åka till kyrkan!

Nu ska jag sova :) 01.34 på natten! Fixat ...

Nu ska jag sova :) 01.34 på natten! Fixat allt i lokalen, mamma och syrran hjälpte mig! Sen kom svärmor på kvällen och gjorde tilltugget! Allt är förberett och jag är ganska redo :). Nu ska vi bara hoppas på lite god natt sömn :) Nu är det nära!!!!!!!! :) om jag är nervös? Ja sen I morse!! :)

Kvällen innan bröllopet :).  Sover hos min...

img_2200 (MMS)

Kvällen innan bröllopet :).  Sover hos min tärna :).!

Jag tänker hela tiden att jag ska blogga m...

Jag tänker hela tiden att jag ska blogga men antigen blir jag sur på tochen på iphonen eller så är jag för trött.. Nu är det inte många dagar tills vi gifter oss... Samtidigt så renoverar vi huset. Tak fönster och fasaden. Idag la vi rör på gården för regnvattnet och fick i satt två fönster. Pappa hjälper oss med fönster och taket och fasaden har vi hyrt folk som ska fixa det.. Så ja de är full rulle! Jag fick gjort det sista på datorn idag. Alla andra saker ska fixas i morgon. Även träffa prästen med barnen, Marine och min pappa. Sen på fredag blir det att handla allt och fixa lokalen. Jag pratade med min arbetsledare idag om jag fick jobba i fredagen för kunna vara ledig och det va inga problem - skönt! Så på kvällen beger jag och nathis till Marine . skönt att inte behöva stressa! Nu ska jag sova- blev en lång och intensiv dag på jobb idag! Natti natt!

God morgon denna söndag!  Kl är ni nio i b...

img_9083 (MMS)

God morgon denna söndag!  Kl är ni nio i början av denna skrivande stund! Jag är jätte trött... Men har haft en trevlig helg! I fredags efter jobb stack jag ut och handlade presenter till Brian som Hampus var bjuden till på kalas från dagis. Det blev tre bilar och en pruttkudde. Köpte en pruttkudde till ett annat barnkalas på dagis förra året och den blev med så uppskattad skrattade barnen högljudd  - lyckoträff!  När jag gick inne på mobilia gick jag förbi phonefamily. Det slutade med en ny iphone 4s med telenor. Skulle få samma kostnader som jag har med 3 idag men dock inga höga räkningar som jag fick i veckan på  1200 kr :(.  Jag fick även 500 kr att handla för på phonefamily , skyddsfilm, skal och en liten iphonedocka som jag har velat ha :).  Ja nu kan jag känna att jag kunde faktiskt ha väntat tills mitt avtal med 3 har gått ut i oktober så nu får jag betala 1200 kr för att jag avslutar mitt avtal 3 månader innan och då kan jag ändå inte få igång min nya iphone fören i augusti för jag vill behålla mitt nr!  Aja det blir nog bra ändå..  Pontus ringde och sa om jag kunde klippa gräs när jag kom hem så jag handlade, ladda på min spotify och hämtade narhalie sen satte jag igång högmusik i lurarna samtidigt som gräset blev klippt!  Vi tog det bara  lugnt denna fredag kväll!  Lördag morgon visste jag det skulle bli svensexa! Det visste Pontus med då det är sista helgen :) men att dem skulle kidnappa han redan på  morgonkvisten trodde han aldrig så när killarna stampade upp till en nyvaken Pontus vid dator blev han väldigt överraskad! De hade bråttom iväg och barnen och jag körde samtidigt då vi skulle på barnkalas på busfabriken kl 10. På förmiddagen fick jag sedan en bild på pontus :) Efter busfabriken åkte vi hem, mös lite med dante för att sedan 2 timmar senare åka till jessicas 18 års fest :) där hade vi alla roligt och barnen var jätte trött så elva kom dem i säng. Pontus sms:ade jag med från och till från 11-02.30 när han kom hem! Jag sover så dåligt när han festar och ska komma hem på natten. Dem hade spelat paintball , duschat bastat ätit fått lite rolig underhållning av Joseph och avslutat kvällen i Danmark! Lyckad kväll med andra ord :).  Söndag- får se vad som händer idag.. Kanske skulle Pontus arbetskompis komma med hennes barn eller så ska vi riva puts på huset. Kl 18 ska jag bort till bygdegården iallafall- få nyklarna ;) och kolla läget en sista gång :).  Nästa söndag är jag gift- ofattbart! :)

Jag vet inte vad jag ska tro!!! Igår när j...

Jag vet inte vad jag ska tro!!! Igår när jag kollade vädret för vår bröllopsdag så visade Skurup lite regn! När jag tittar nu i morse skulle det vara 18 grader och mest klart!! Gissar på att man kommer kolla vädret många gånger :). Att det småregnar lite är ok eftersom vi kan få skydd av träden vid bygdegården men spöregn är jag väldigt rädd för! Finns inget ställe då att ta bröllopsfotona :( så snälla inget regn tack!! Idag är det onsdag . Tänkte vika in all rentvätt. Hade stor tvättdag igår och i måndags dammade jag hela huset och dammsög. Se om jag kan dammsuga bilen idag med. Skönt när man är ledig dagen efter och kan gå och lägga sig när man vill :). I morgon är vi lediga :). Då ska jag på någon hudsakgrej hemma hos en granne men framför allt ser i framemot sovmorgon :) Tror det blir en tur ner till pappa också och låna hans skrivare. Tror han kan skriva ut ganska så stort som jag behöver till bordsplaceringen. På fredag har vi inga planer men sen på lördagen är dagen fullbokad. Sen på söndagen är det myssöndag. Kanske packa ner våra väskor nathalies och min. Nu har jag nyss ätit frukost och ska ut i det blöta nu! Tur man inte jobbar utomhus :)

Jag vet inte vad jag ska tro!!! Igår när j...

Jag vet inte vad jag ska tro!!! Igår när jag kollade vädret för vår bröllopsdag så visade Skurup lite regn! När jag tittar nu i morse skulle det vara 18 grader och mest klart!! Gissar på att man kommer kolla vädret många gånger :). Att det småregnar lite är ok eftersom vi kan få skydd av träden vid bygdegården men spöregn är jag väldigt rädd för! Finns inget ställe då att ta bröllopsfotona :( så snälla inget regn tack!! Idag är det onsdag . Tänkte vika in all rentvätt. Hade stor tvättdag igår och i måndags dammade jag hela huset och dammsög. Se om jag kan dammsuga bilen idag med. Skönt när man är ledig dagen efter och kan gå och lägga sig när man vill :). I morgon är vi lediga :). Då ska jag på någon hudsakgrej hemma hos en granne men framför allt ser i framemot sovmorgon :) Tror det blir en tur ner till pappa också och låna hans skrivare. Tror han kan skriva ut ganska så stort som jag behöver till bordsplaceringen. På fredag har vi inga planer men sen på lördagen är dagen fullbokad. Sen på söndagen är det myssöndag. Kanske packa ner våra väskor nathalies och min. Nu har jag nyss ätit frukost och ska ut i det blöta nu! Tur man inte jobbar utomhus :)

Hej och håå! I morse regnade det ganska br...

Hej och håå! I morse regnade det ganska bra, jag och Hampus låg under täcket och tittade ut! Idag ska dem på utflykt igen. Biblioteket och statsparken där det finns rolig lekplats! Hoppas dem får skoj! Hampus var nu inne på sin tredje flickvän- Emma denna gång, hoppas det inte håller i sig när han blir äldre att byta tjej varannan vecka ;) Vi körde två bilar in till stan idag för att pontus skulle göra något efter jobb och jag kunde sluta tidigare och vara hemma med barnen städa lite, fixa till mig ikväll men Pontus ringde och sa att Volvon hade gått sönder så hans arbetskamrat fick bogsera honom till Alex. Alex är Pontus släktings man som har bilverkstad i vintrie. Men det går att fixa den så Pontus var inte arg som han annars lätt blir :). Så det blir att jag måste vänta på Pontus ändå :(. Drygt :( Ja ikväll ska vi ut och äta med vänner- ska bli mysigt! Jag har aldrig varit på den restaurangen för så det ska bli intressant. Se om dem har lax för det är jag sugen på idag :). I morgon bitti kl 09 ska nathalie och jag vara hos deras gammelfarmor inger på frukost. Sen ska vi till plantagen och köpa frukträd som vi fick av henne i julklapp! Efter det ska vi hämta upp Marine och åka och shoppa bröllopskor och bh till mine! Låna hennes tång, krama min klänning och fixa ev slöjan! :) sen på kvällen ska vi träffa vår "nya" fotograf! På söndag blir det tysklandsresa med båt - barnen längtar så :) Det är våran helg! Hoppas ni får lika fin helg som oss! Om 15 dagar smäller det!!!! Johooooo!

Skor, klippning och min söta unge!

lägger in en önskebild :)

Just nu känner jag mig väldigt förvirrad. Ska ta och kolla upp lite saker så kanske jag återkommer senare vad det är som gror i huvudet på mig :) .

Annars så testade jag göra liten bröllopsfrisyr på Nathalie och jag bara älskar den söta nacken!!Nu måste jag rusa- grillning på dagis :)

Vi hoppas inte på regn idag!! Det är Grill...

Vi hoppas inte på regn idag!! Det är Grillkväll på dagis och Hampus ska på utflykt med sina dagiskompisar som börjar nollan till hösten. Dem åker tillsammans med ettorna och tvåorna så en matryggsäck är med:) Ja slänger in en bild på håret ikväll! Dags för en ny arbetsdag!

Vad glad jag är :) underbara Martin vill f...

Vad glad jag är :) underbara Martin vill filma på vårt bröllop och jag kan inte tacka honom nog för det :).! Så skönt- en sak till som är avklarad! Idag när jag hade slutat och gick tillbaka till bilen såg jag en frisör. 2 timmar senare gick jag ut där i från i nyklippt och färgat hår :). Jag hade ju förstört mitt hår genom att slinga och färga håret 5 gånger på två dagar. Jag har aldrig sett mitt hår så slitet :( fy vad håret klonade sig och blev risigt :(. Inte vågade jag platta, föna eller locka det heller och jag oroade mig för hur håret skulle se ut på den stora dagen. Håret fick sig en rejäll klippning för det behövdes men inte var det roligt- jag som precis hade fått långt hår :( men men bättre att ha friskt hår! Ska bli intressant och se om min blivande märker något nu när han kommer :) I morgon ska Hampus på utflykt med skolan och matsäck är inköpt :) Ikväll har Nathalie beställt köttbullar så hoppas köttet är tinat annars får det bli köttebullar i morgon :) Vad ska ni äta för något gott idag?

Fixa lite handdukar, kanske ett litet doft...

img_3242 (MMS)

Fixa lite handdukar, kanske ett litet doftljus? Fixa sprit. Lakan. Förstora bordsplaceringen. Köpa mer kopienringspapper och skriva ut från datorn. Eventuellt träffa sminkören. Träffa Marine och se över lite saker med henne + hjälpa henne med skor! Fixa naglarna. Fest, middag med vänner. Träffa präst en igen.  Barnen ska prova sina kläder igen. Pontus ska köpa skjorta. Ja det börjat bli trångt i kalendern och då jag ju bara skrivit in det viktigaste. Inte småsaker na. Får ta tag i det mesta snart för veckan innan vill jag bara kunna pusta ut och vila!  Egentligen skulle jag även haft en beskrivning om varje gäst men kanske 6 st av alla gäster har kunnat lämna en beskrivning om dem och jag vill inte hålla på att tjata så därför hoppar jag över det :/  det blir nog bra ändå!  Nu ska jag jobba vidare så jag kan handla nagellack sen! Tjingeling!  19 dagar kvar....

Fixa lite handdukar, kanske ett litet doft...

Fixa lite handdukar, kanske ett litet doftljus? Fixa sprit. Lakan. Förstora bordsplaceringen. Köpa mer kopienringspapper och skriva ut från datorn. Eventuellt träffa sminkören. Träffa Marine och se över lite saker med henne + hjälpa henne med skor! Fixa naglarna. Fest, middag med vänner. Träffa präst en igen. Barnen ska prova sina kläder igen. Pontus ska köpa skjorta. Ja det börjat bli trångt i kalendern och då jag ju bara skrivit in det viktigaste. Inte småsaker na. Får ta tag i det mesta snart för veckan innan vill jag bara kunna pusta ut och vila! Egentligen skulle jag även haft en beskrivning om varje gäst men kanske 6 st av alla gäster har kunnat lämna en beskrivning om dem och jag vill inte hålla på att tjata så därför hoppar jag över det :/ det blir nog bra ändå! Nu ska jag jobba vidare så jag kan handla nagellack sen! Tjingeling! 19 dagar kvar....

Iskalla fingrar!

Hade ni sett mig nu hade ni nog skrattat... Jag sitter med en stor tummvante på  min högra hand. Jag har så dålig blodcirklation i mina händer, já fötterna också men jag går alltid i morgontoffler hemma- dem kan jag inte leva utan! 

Jag har fixat lite saker till bröllopet på nätet och hittade en rolig bild.

bilden är lånad .


Jag frågade pontus om detta men han sa- det var inget han ville ha då  han  inte vill ha någon hjälp. snuttetutt <3


Idag har jag printat ut alla frågot till vår tipsrunda. Eftersom vi ska fotograferas efter vigsel ska gästerna kunna ha något att göra under tiden.

I veckan eventuellt tar vi en tripp till tyskland och handlar starkspriten. Det andra fixar Teddy som gör lastbil utomlands.

Annars är det bara dukar men det inväntar jag svar från svärmor hur många hon kan fixa.


Jaa annars är allt färdigt vad jag kan komma på :)


I fredags minns jag inte vad vi gjorde?!

Lördags så kom syrran inom men eftermiddagen slutade med bråk- som inte är så ovanligt tyvärr. Så jag fick ragga efter en ny videokamera att låna men såklart har man kära vänner som ställer upp i stället. Man förväntar sig att syskon står en närmare men inte tyvärr inte så här. Iallafall fanns många kamerer att låna med tackade ja till erbjudandet från Martin som hade HDkamera och stativ ;).
På kvällen kom min bror och hans Jessica. Det blev grillning - massa gott och sedan körde vi iväg och hyrde film. Lagom tillbaka hade barnen hunnit med chips och ostbågar och somnat under tiden vi var iväg * som planerat* ;). Pontus hade till och med städat undan allt på bordet. Glämde berömma han för det igår så jag får nog säga det senare ikväll :) Det händer ALDRIG annars ;).
Vi såg en film som var väldigt rolig :) Pontus och Jessica delade på en flaska rose medans dennis och jag höll oss alkoholfritt :).  När filmer var slut var klockan sent och det blev sängen direkt!

Söndagen vaknade jag av att Pontus gick upp. Han hade beställt en grävmaskin för att gräva på tomten där vi ska ha singelsten. men under grävningen upptäckte Pontus något fint!Kullersten där vi skulle lägga singel :) Men kullesten är finare så Pontus och grävmaskinen jobbar på ;)
Nu ligger barnen i säng och jag känner att mitt tålamod är kidnappat! Jag har haft ungarna hela helgen då Pontus har hållt på där ute och hos kusiner och dem har tjatat och bråkat och ropat mamma tre miljoner gånger så det ska bli skönt att få komma till jobb i morgon och njuta av tystnaden.
Helgdagarna har bara rusat i väg så jag har liksom inte haft tid att åka och aktivera dem som dem kanske skulle behövt eftersom dem är så jobbiga nu.....


Ja nu ska jag umgås lite med min blivande man! Om 3 veckor är vi gifta!!Blommar så ljuvligt!Köpte som sagt en ny kamera idag, fick två objektiv med! Egentligen så hade vi satt en maxgäns på 4000 kr.
Jag ville ha något litet och smidigt som tog systemkvalitesbilder. Jag har ju haft canon 500 d innan och det var såna bilder jag ville uppnå. Så jag var inne på canons G12 eller en canon sx 40. men samtidigt tänkte jag på 1100d. canon 1100d vet jag ju är en systemkamera medans dem andra är kompaktkamera eller hybrid.
Alla dem kostar under 4200 kr.  Men när vi kom till mediamarkt och jag hade Pontus med migsa han jag kunde ta detta paketet också för det var bara 1500 kr dyrare och man fick mycket mer för pengarna. Vet och kan ju hur 500d fungerar och med två objektiv så körde vi på det. Denna gång ska jag inte sätta på battergigrepp så kameran blir så stor så ska jag kunna ta med den på dem flesta ställena.

Minneskort hade jag redan här hemma i "slitochslängkameran). barnen får leka och fotografera med den. Efter vi kommit hem med kameran så satte vi i batteriet på laddning och jag skulle leta upp kamera. Alla i familjen vände upp och ner på hela huset för att finna minneskortet, barnen hade glömt vart dem hade lagt den... Efter en timme om inte mer?- hittade jag den men då hade solen gått ner och det var kallt ute så jag hann bara ta några enstaka foton på blommorna som blommar hos oss..

Hoppas på bättre väder i morgon så jag kan ut och fota..

Mina planer efter bröllopet är att måla om här hemma och köpa ny inredning i barnens rum+ ny säng till oss.. Nya kuddar, mattor, gardiner, krukor, och tavlor och då tänkte jag själv göra tavlorna genom att fota något vackert och göra canvas av det. Hoppas också vi kan få någon fin bröllopsbild att förstora upp :).
En ullaredsresa måste det bli med- det är där jag ska köpa allt hade jag tänk :)

Nej nu kallar sängen! Slänger in en bild på dem fina blommorna i vår trädgård! Natti natt!

Ja jag får presentera vår nya familjeleksak

img_8664 (MMS)

Ja jag får presentera vår nya familjeleksak

Idag kom som sagt fotografen Martina. Henn...

img_1434 (MMS)

Idag kom som sagt fotografen Martina. Hennes sambo följde med och det var trevligt och vi hittade en del fina ställen att bli fotograferade på :). När klockan var halv fyra rullade Teddy och Nina in med tillbehören för grillning :). Martina och peter körde hemmåt och vi startade grillen :). Det var trevligt och när dem körde gick barnen och la sig och Pontus och jag tittade lite på film men sen stängde vi av då den var tråkig. Nu är kl 21 och vi kröp just ner i sängen! Ibland är det skönt att lägga sig tidigt och bara hålla om varandra och prata.. :) I morgon är det onsdag- gissar på att veckan går fort! Natti natt

Idag är det en ny månad! Denna månad gifte...

Idag är det en ny månad! Denna månad gifter jag mig :) bara 25 dagar kvar . Längtar att få bära min klänning, ta på mig mina nya ringar, att vara gift och den stors festen med nära och kära :). Idag kommer Martina vår fotograf. Vi har träffats en gång innan och pratat. Idag kommer hon hit och träffar familjen, ska köra och visa henne vart kyrkan är och bygdegården. Och så ska vi se vart vi kan fotograferas. Blir också lite provfotning :). Ha en skön ledig dag gott folk!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0