Blogg app

Ja då har det kommit en blogg app till iphone och den testar jag nu :)

Idag är det fredag! Härligt!

Bloggen uppdateras inte så mycket nu för tiden för att jag tröttnat lite. Mycke roligare att blogga om någon kommenterar...

Hej kära läsare. Idag har jag en fråga til...

Hej kära läsare. Idag har jag en fråga till er. Ni som vill/ har gift er: hade ni någon brudtärna / bestman och varför vill/ valde ni dem personerna? Kom igen nu: nu vill jag att alla mina läsare vill vara så snälla och svara. :) :)

Billen rullar mot Ullared :)

img_8254 (MMS)

Billen rullar mot Ullared :)

Idag är det fredag! Så underbart! Idag föl...

Idag är det fredag! Så underbart! Idag följer inte Pontus med mig hem- så idag slutar jag tidigare :). Han ska nämligen ha lite roligt med Teddy :). Teddys Nina jobbar så det är inte lönt att jag följer med. Bättre jag åker hem när jag är färdig, betalar räckningar, städar lite- kryper ner i säng och bara stressar ner i lugnet för att sedan hämta våra stora barn på dagis! Sen hem och äta och ha kvällsmys med chips. Gå och lägga oss tidigt eftersom sen ska jag upp i natten- värma bilen- bära över sovande barn och köra och hämta älskling mitt i natta. Hem lämna av dem för att köra till Jannica i stan. Där ska jag vara innan 05 för då går bilen till Ullared :)- sova får jag göra när jag är pensionär.... :) Hoppas mina läsare får en bra helg :)

Dante och jag är ute på en skön runda :)

img_0939 (MMS)

Dante och jag är ute på en skön runda :)

Jag blev klar tidigare idag och åkte först...

img_6297 (MMS)

Jag blev klar tidigare idag och åkte först till Willys och handlade, sen till bulltofta kött och sen snabbt in på skopunkten för att handla skor till Nathalie :) blev ett par till mig med. Nästa månad är det vinterskor som ska inhandlas och då får Hampus ett par extra skor :) Nu väntar jag på Pontus <3 Sen ska det göras köttbullar och köttfärslimpa som ska frysas in tänkte jag och till middag blir det nog italiensk köttfärspaj. Hmmm nä- det får bli bakad potatis med tonfiskröra :).  Kände jag skulle göra lite storkok och sedan ha i frysen dem dagarna men inte orkar stå för länge framför spisen en trött eftermiddag :).  Hej hopp!

Hej! Var ett tag sen jag bloggade. Har in...

Hej! Var ett tag sen jag bloggade. Har inte haft någon speciell lust. Inget som har hänt i heller. Hade en helt underbar resa. Pappa bjöd ju oss till Kreta för att han fyllde 50 år! Jag ville inte hem, hade gärna stannat där någon dag till! Men nästa år ska vi försöka åka igen, samma ställe , samma hotell. Vi blev vänner med paret i snacksbaren- det var dem som höll i hela hotellet. Under resan fyllde då pappa 50 år och min bror och hans tjej förlovade sig- grattis till dem! Jag fick en klocka utav Pontus och köpte mig själv en ring. Barnen fick varsin ponco badlakan och Nathalie fick en söt Hello Kitty väska utav pontus. Handlade en present till faster Vicki eftersom hon hade fyllde år. Köpte dessutom en lotion som luktade så gott. Annars gick pengarna till restaurang besök, goda frukostar, massa drinkar och öl, och varje dag köpte vi badleksaker, chips, godis eller annat gott till både vuxna och barnen :) Ja som sagt en helt underbar resa. I helgen blev det storstädning, tvätt och bak och igår började vardagen om på nytt! Tillbaka till dagis och jobb. Denna veckan erbjuds det fotografering på dagis, stor handling för mig idag , skor till Nathalie och på lördag Ullared! Det ska köpas födelsedagspresenter :) Mina små hjärta fyller år så nära jul att jag köper det redan nu så är man inte så fattig till jul :) Barnen har önskat sig: dvd, cars och pingu. Pärlor och plattor, bilar, traktorer , nya arbetsbyxor,Pippi saker- som pussel, dockan mm. Hello Kitty saker. Spel. Lego! Så dem sakerna som jag inte kan hitta kommer jag säga till släkten att dem finns alternativ på vad barnen önskar sig :) Nej nu ska jag jobba! Hejdå! P

Monika & Magnus 13 augusti 2011

Bruddetaljer

Hej kalla sverige!

Ja förra torsdagenm åkte vi till kreta! idag kom vi hem! Fy fan vad kallt vi har det här! JAG VILL TILLBAKA TILL KRETA!

Håller på att föra över bilderna från kreta! Sämre bilder än vad ni är vana vid eftersom jag lånade faster vickys digitalkamera!
hej så länge!

Nathalie sjuk :( men på topp! Ja igår vakn...

Nathalie sjuk :( men på topp! Ja igår vaknade Nathalie på kvällen och var grinig. Tog över henne till vår säng men hela natten har hon vaknat i omgångar och gnyt. Inget gråt utan mer ljud för sig. Hon hade inte ont i allafall. Idag torsdag började morgonen som vanligt. Jag hade ett bröllop att fota och jobbade in dagen igår så jag hade lite mindre att göra idag och kunde åka och fotografera. Efter bröllopet tittade jag på min mobil och såg att dagis hade ringt. Pontus hade skickat att Nathalie hade feber och att farfar hade hämtat barnen. Vi blev väldigt överraskade att farfar hade hjälpt oss med det eftersom barnens farfar inte klarar av sånt i vanliga fall. Sedan körde vi ner till morfar efter maten för att se vad han hade skjutit. Han skulle ut på jakt igen och Pontus följde med. Så nu ligger jag och barnen i sängen och just ätit lite godis och ska just kolla på true talant! Pontus får vabba halva dagen i morgon tills jag tar över.. God natt

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0