Tärnklänningar

Idag har jag suttit och kollat på Tärnklänningar :). Har fått vabba för Nathalie har varit krasslig :(. skickade iväg just lite bilder till mina två tärnor- Eva och Jannica. Dem får rösta på vilken det ska bli. Jag tar färgteman efter vilka klänningar vi beslutar oss för.. :) det är så kul att planera bröllop :)

Ett utomhus bröllop ifrån somras!

Glömt och visa detta fina paret jag fotograferade i somras :) Dem hade sin vigsel på en torsdag och utomhus i Smyge vid fyren! :)


























skrivet 27 Oktober, 14:45 En lugn stund :)

<p>Jag oh min blivande samkör till våra jobb. Men ibland slutar jag tidigare än honom. Som idag :) så då får man ta en lugn stund i bilen :) men inte mig emot :)<p><img src="http://weddinginmay.blogg.se/images/2011/pic_172305404.jpg"></p></p>

skrivet 15 oktober Maten.

Ja mycket tankar far i huvudet. Igår hade vi mannes kusin med familj här och åt med oss. Vi berättade om bröllopet och vi satt och pratade lite angående gäster. Sambon funderar på att bjuda med sin släkt, från hans mammas sida .Jag tycker hans släkt är väldigt trevlig så dem hade fått komma Men det känns ändå lite konstigt att ha ca 20 st  från pontus släkt när jag inte har någon mer än farmor från min släkt :(. 

Först tänkte jag på kallskuret- det sägs vara billigaste altenativet om man vill ha buffe- som jag tycker verkar mest vettigt. Sen tyckte sambon vi skulle ha helgrillad gris. Sen igår när vi pratade med ett par vänner så blev det prat om en catering som inte heller låg långt från oss som hade ganska bra priser! Men mellan catering och egen kallskuren mat blir det stor prisskillnad. Och andra sidan- fan så mycket skönare! Vi har ingen budget nu, eller sparade pengar till bröllopet utan vi tänkte lägga undan pengar från och med nu-eller min tanke var att handla något varje månad fram till bröllopet.  Det löser sig alltid! :) Det dyraste för oss är spriten. och nu maten eftersom sambon inte vill att vi gör maten själva. Ja annars har inte mer hänt. Ska ev ringa och boka kyrkan ändå på måndag.


Skrivet nu den 30 okt- Catering är bokad!

skrivet 13 Oktober, 15:45 Ringar

Nu trodde jag att jag hade hittat dem rätta ringarna.
Men nu satt jag på bröllopstorget och såg en sida om dem ringar vi vill ha (vi kör ej på guld så det är hemligt vilka vi tar). Sambon och jag har varit ute efter dessa ringar innan men sen hittade vi fina och billiga på indo Nordic och bestämmede oss för dem.

Nu lär det bli ändrat för nu hittade jag skit fina ringar som jag bara måste ha! . Nu hittade jag ett par stycken och visade sambon så vi bestämde oss konstig nog för samma ringar!.


Igår var jag hos ena brudtärnan och pratade. Det är kul att prata om det, tankar och tips! Sambon lyssnar inte så mycket på mitt bröllops-snack.  Så då är det kul med vänner som lyssnar :)

Igår fick vi hem Inbjudningskorten och jag ringde just kyrkan för att höra om någon kyrkan redan var bokad men det var det inte. Vi har en kyrka nära lokalen men syrran gifte sig där och då gillade vi inte prästen eftersom han var stel och gillade inte fotografering. Varken toalett eller ombyttesrum vilket jag gärna vill ha. Får jag välja vill jag gärna vara gömd i kyrkan när alla kommer och kunna byta om där. Men går inte det så är det inte hela världen :) Ska prata kyrka med sambon sen :) Pratade med någon på expeditionen iallafall och hon gav mig ett namn på en annan präst så då hade vi nog valt honom istället. Ja just nu söker jag, fotograf och serveringspersonal!!


Ringar- utvalda- check!

skrivet 09 Oktober, 17:18 Tärnor

Ja tror inte jag skrivit det innan men mina två tärnor är nu tillfrågade och båda har tackat ja! Undrar om det är någon som egentligen tackat nej till en sådan ära. Det är själv något jag hoppas på i framtiden.. Att få äran att vara någons tärna och att bli gudmor /fadder. Det är ju också en väldigt fin ära! Dock ser det inte så ljust ut på den fronten men man kan alltid hoppas :). I torsdags berättade vi för mina föräldrar om giftemålet. Det kom nog inte som en chock då vi varit tillsammans i över 7 år och har barn, hus och djur ihopa och jag har dragit upp bröllopssamtal med mamma innan. I helgen berättade vi för sambons föräldrar och sambons syster blev jätte glad och ser redan framemot det- likaså jag :) Medans sambon vill inte att jag ska gräva ner mig i massa planering eller shoppa då det är så långt tills dessmen klänningen min ska jag iallafall snart beställa eftersom det tar tid att sy den från grund.

skrivet 06 Oktober, 13:11 Lokalen

Jag ringde just och bokade lokalen! Helgen innan mitt önskedatum var bokat som jag höll tummarna för vårt önskemål och vi hade turen med oss då den var ledig :) Så nu har vårt bröllop fått ett datum! Det är en lokal vi velat alltid ha vår fest i OM vi skulle gifta oss i framtiden. Men jag fick titta runt på andra lokaler då denna favoritlokal var svårt att finna vem som tog hand om den. Men efter lite kontakter hittade jag "bokningskvinnan" och ringde i måndags. Men då var hon lite sur och sa priset på den.. Dem andra lokalerna har kostat 1500-1800 kr för en hel helg. Denna favoritlokal kostade mer men det är den värd! Jag ringde nu bokningskvinnan och fick ett jätte trevligt telefonbemöttande denna gång och vi pratade i 1 timme om allt :) Vi bor bara 2 hus ifrån varandra vilket slutade med att jag fick titta på lokalen bara 1 timme senare. Tummen upp! Lokal bokad- check!

skrivet den 05 Oktober, 19:03 klänningen

Ja mitt val av klänning har alltid varit stor klänning och tubtopsmodell Här hittade jag tre "kinaklänningar" från hemsidan Dhgate. På deras sidan finns allt mellan himmel och gjort. Det är som tradera med olika säljera och man kan välja bland tusen klänningar. Dem syr klänningar efter storlek eller dina egna mått. Finns färgkarta som du kan välja själv vilken färg på klänningen du vill ha! Allt efter dina önskemål!

Dessa tre klänningar kostar under 1100 kr och då ingår frakten! Kan inte bli billigare ;)














Jag hittade min klänning som jag fastnade totalt för! Men den visar jag inte än :) Den kostar 1100 kr med frakten!





skrivet den 04 Oktober, 11:22 Frieri!

Ja min sambo har frågat många gånger om vi ska gifta oss. Men tiden har inte känt rätt. Jag har alltid velat ha ett "pampigt börllop". Jag har alltid velat ha ett stort bröllop. Med det menar jag kyrkan fullsatt, den pampiga klänningen, guldringen med massor av diamanter, vackra tärnor med afton/balklänningar och frakt på männen! Men för att ha ett sådant bröllop hade vi inte haft råd med och därför har det inte varit aktuellt för mig med bröllop och jag har inte enns tänkt på det.. Hade sambon fått bestämma hade det blivit borligt- men aldrig i livet jag vill det :) Men för en vecka slog jag nog huvudet. Allt dem som jag alltid drömt om var inte lika viktigt längre! Jag sms:a sambon och sa nu är jag redo! Det kändes jätte bra när jag tänkte på ett "budgettbröllop". Jag ÄLSKAR bröllop och har sen innan suttit och tittat på priser och vet att det behöver inte bli så värst dyrt. Men veckan gick och inget frieri kom.. Slutat av veckan skicka jag sms på ringarna jag valt ut och frågade vad han tyckte. Ringarna fick posetivt besked och efter lite sms fram och tillbaka FRIADE JAG VIA SMS :) Och bröllopsmånad sattes. Då hann vi spara :) Följ med denna blogg där jag skriver om allt som rör bröllopet och massa tips om hur man håller utgifterna låga!

Föra över inläggen.

Sambon friade igår som jag skrev. Men själva bröllopet var bestämt sen en månad tillbaka via sms och till sist friade jag visa sms. men sambon tyckte det fattades att han inte hade fått fria så därför gjorde han igår- så nu är han nöjd över att få det gjort :) Han tycker det är mannens uppgift. Egentligen ville han gå ner på knä med en ring sa han men han vet att det hade blivit lite väl mycket för mig :) eftersom där satt folk på restaurangen- då hade jag bara blivit generad :). Jag har använt en annan blogg så länge där jag samlat mina tankar så jag tänkte jag skulle lägga in den i denna kateorgi och ha allt samlat.

Vi ska gifta oss!

Idag hade jag och sambon varit tillsammans i 7 år.

Så i morse när jag vaknade sa han att svärmor skulle komma på besök, vilket jag visste sen igår men att nu skulle hon passa barn för att vi skulle ut och äta. Trevligt tyckte jag, vi firar inte våran årsdag mer än att kanske äter gott hemma och har det lite mer romantisk.

Men nu när vi hade ätit klart friade han och självklart sa jag ja :)

Så sommaren 2012 slår bröllopsklockorna :)

Tullavgiften

Läste precis att
Handla från lookfantastic inte är ett land som dem tullar.

Så vet ni det ;)

Fredag!!

Bilden jag la in igår är på lennox! Jannica och Jimmys lille kille :).

Idag är det fredag- ganska skönt. Det blir en trevlig kväll idag då vi ska till Eva med familj.

Dessutom hämta ut biljetterna till twlight.

Annars har inte mycket hänt sen igår ;)

Bare minerals

Kollade nu vad banken hade dragit på det lilla sminkpaket jag beställt. 160 kr :)

Tror det är väldigt små burkar men det ska ju gå att använda ändå :) perfekt pris när man ska testa!
Och skulle jag åka på tullavgiften blir det ändå billigare än om jag köpt det i sverige!

Igår efter jobb var jag och hälsade på lennox. Han var 8 dagar gammal,- så liten!

Sen åkte bi och hämta barn och gjorde pannkakor + kladdkaka för att sen åka ner till mina föräldrar. Fika och prat!
Runt åtta åkte vi hem, barnen somnade bums. Duschen för min del, lite kladdkaka till greys och sen somnade jag gott :)

Idag är det torsdag och jag har frukost nu. I kväll blir det egen hemma gjord fiskgratäng och i morgon ska vi ha mysfredag hos Eva, Emil och neo :)
Det ser jag framemot då det var dö längesen vi umgicks med våra familjer!

Eva ska vara kock- ska bli intressant och se vad hon hittar på då hon äter bara Gi mat nu :)

Sen på lördagen kommer dem igen och lämnar av neo :) vi ska passa neo under dagen och det ska bli kul :). Vi ska nog leka med lera, måla och hmm baka en sockerkaka kanske? :) ja det ska vi :). Ska bli roligt och testa på att ha tre barn hemma :).
På kvällen sen är det all helgonen så då tänkte vi ta en runda ut till kyrkogården!

Så det blir en bra helg detta med, som förra helgen var.

Nästa lördag är det träff med Pernilla och hennes familj :)

Idag har Eva och jag dessutom bokat biljetter till twlight. Breaking dawn part 1.! :) vi är 4 fans som ska se den ;)

Ja det var det! :) hej hopp!

ID Bare Minerals

ja jag har just skickat iväg en beställning på bare minerals..

Idag va jag med eva på moblilia. jag sa jag ville ha ett riktigt täckande foundation eftersom jag har så dålig hy.

Jag frågade inne på kicks vad hon rekomenderade och då sa hon att bare minerals var bra.  Men ett sådant startkitt kostade 995 kr.. ett värde annars på 2000 kr...
Men jag som sitter mycket på usa sidor misstänkte att detta kunde jag nog få för billigare peng.

Och japp! för ett litet kit- prova på kitt med concerler och foundation och något annat + två olika penslar för under 200 kr!



skulle jag sedan bli kär i detta smink hittade jag ett  annat lite större paket för under halva kickspriset





Detta hittar ni på http://www.lookfantastic.com/

eller feelunique.com



Båda är billiga och har även andra produkter! Tror dessutom frakten är gratis på båda hemsidorna!

Käkar chips utan för Willys.

Japp det gör jag i skivande stund. Jag håller sen middag och köpte mig en påse stjärnor istället för mat :/ kom på nu att fan vad onödigt...

Aja gott är det! Jag njuter liten stund...

Eva slog mig nyss för jag inte uppdaterar bloggen. Och det är ju tråkigt att jag inte gör det men tappat lusten helt.
Jag har en annan blogg jag bloggar på nu men den är hemlig och öppnar inte upp den fören efter jul..

Ja annars så var helgen trevlig. Jag var med Nina - en ny vän , på lastbils roadtrip! Hon kör lastbil och jag tycker det är häftigt med tjejer som kör lastbil så jag fråga om jag fick hänga med. Så vi åkte till hbg, Jönköping, norköping, Stockholm och sen hem. Det var rooooligt :) hon är dessutom en jävligt rolig tjej :). Så lite allsång i bilen blev det med :).

Sen på söndagen kom det massa ved som Pontus och jag lastade, staplade in i garaget. Vi tog även pause och åkte med barnen till glimminge hus, gammal riddareborg! När allt var klart eldade vi lite utomhus på vår grillplats och drack varm oboy :).

Sen blev det duschning av barn och jag lagade mat!
Det var vår helg det och vi ser redan framemot nästa :)

Helgen!

ja i fredags tog vi det bara lugnt, jag var astrött och somnade mitt i idol :(

Lördagen blev det en tvättdag.. Blev en del maskiner och på eftermiddagen var det kalas för gammelfarmor Inger och Pontus som hade fyllt år i veckan! Det bjöds på god mat och trevligt sällskap!.

Väl hemma var det två mycket trötta barn att föra över dem från bilen till sängarna.. Dem hade badat hos farmor- får passa på där eftersom vi inte  har badkar.

Idag söndag förberede jag maten för våra middagsgäster men tyvärr hade killarna blivit sjuka så farfar som höllt på i garaget blev inbjuden på middag istället så får vi ta vår träff i veckan i stället och hoppas att killarna kryar på sig!


Ja nu är helgen snart slut, vi har fått upp tavellisterna idag och det blev så fint :) Så nu ska jag bara framkalla nya foton :)...


Japp det var det för denna gång!

Sjuker

Usch vad jag är sjuk...


Eller ja inte så värt.. Börjar få tillbaka rösten men idag har jag fått rethosta... Torr som fan i halsen...  Jobbigt när man pratar!

Som sagt har jag laddat mer bloggappen men den klyddar för mig- hur går det för er andra som har den?

idag kommer jag inte in in på min blogg. den loggar liksom inte in.  :/


Ja annars är allt som vanligt här..

Pontus , stora älsklingen fyller år i morgon och presenter är inköpt :). Får packa in dem ikväll! Han är hos sin kusin och jobbar lite..

Köpte 4 kg färs idag med som ska in i frysen!

I morgon kommer mamma och pappa på middag eftersom Pontus fyller och jag vet vad vi ska bjuda på :)

Snart är det sängdags för barnen och då ska jag ta fram chipsen och NJUTA!



Trevlig onsdag- och missa inte säsongstarten av GREYS!

Bara Rubriken kom med!

Jäkla blogg app- hela mitt inlägg kom inte med- bara rubriken!! Suck.

Aja. Orkar inte skriva om det.. Var ju jätte långt.!

Nu är vi på väg till dagis. Pontus ska till västerstad och jobba och jag och barnen är ensamma.. :/ Får bli soppa idag och sen något gott till ikväll!
Hej så länge!

Min käraste ägodel höll på att dö!

söker en hobbyfotoraf i skåne!

Ja vet ni någon som är en hobbyfotograf som fotograferar i skåne? som då är billigare än en riktigt fotograf?

kan ni inte skicka en kommentar om vem personen är och hur jag kontaktar personen.. kanske en hemsida?? =)

tack!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0