Gekås 2012!

Är det verkligen ett år sen jag var i Ullared sist? Försöker tänka men tror det var med min vän Jannica förra året, i okt! Herregud. Varför går det så lång tid mellan? ;)
Beror nog på att man inte haft råd. Det hade jag egentligen inte nu heller. Tandläkaren, skolfoto och en dagisräkning på 1700 kr. Så därför blev det att shoppa med minnet att - behöver jag verkligen det där :).
Blev en hel del saker med hem ändå. Mest barnens födelsedagspresenter och underkläder till hela familjen.
Barnen fyller ju år 23 nov och 21 december så jag måste dela upp det med julklapparna. Annars blir det för mycket pengar.
Men nästa månad blir jag glad, har jobbat extra och idag ringde chefen och gav mig mer extra fram till nyår, en gång i veckan. Pengarna är varmt välkommet :).

Är på hemväg nu från Gekås och lär landa hemma ganska se nt- svärmor kör ;).

I morgon är det torsdag- vart tog veckan vägen? :)

Nästa år!

Jag gillar att året börjar närmsta sig slutet. Jag kommer njuta av julen för den gillar jag. Jag försöker bygga en tradition för vår familj. Saker barnen ska ha som fina barndomsminnen när dem är vuxna :). Och dem jultraditionerna jag hade när jag var liten ska jag ge vidare till barnen. Mycket bak ska det också bli :).

Jag ser extra mycket fram mot julen för då är jag närmare min dröm. Som många av mina vänner vet har jag haft en "dröm" i flera år. Men jag har inte vågat riktigt fören 2 månader sen, då tog jag beslutet att nu ska det ske! När jag väl bestämde mig kollade jag runt på nätet och blev nästan besatt- nu har jag lugnat mig och kan istället njuta av livet i nuet och inte jäkta fram tiden :).
Det jag pratar är om en plastikoperation. Vad det är om kan jag prata om en annan gång.

Nu ska denna frun sova!


Lördagen- en härlig väderdag!

I lördags var vi i bokskogen. Jag, barnen, mormor , syrran och tvillingarna. Vi stötte på min mormors systers man som var ute och fotograferade :). Se bild :).

Vi var där nästan hela dagen, på söndagen kom Vicki och Emma och hälsade på. Sedan körde vi och hämtade hem våran nya säng :). Tyvärr så fick inte dem nattduksborden plats så Jannica min vän hade den andre varianten så vi bara byter rakt av- dem ska bytas idag :). Så sovrummet blir nästan komplett idag! :).

Sedan tror jag att jag kanske kan köpa in blixtarna denna månaden. Ska ju bygga upp min Fotostudio igen :) hoppas jag kan hinna samla ihopa pengar och köpa allt innan julen så man kan få fina julkort!

Nu ska jag jobba igen, tog bara en liten paus!

Mosters älsklingar <3

Ja det känns konstigt att säga att jag är moster :). Moster är ju monika :) men nu är jag också det och igår träffade jag dem :). Dem fick vara 8 dagar på sjukhuset men i onsdags fick dem äntligen komma hem och igår åkte jag hem där. Syrran satte mig i jobb direkt med att bytta blöja på Nelly som är storasyster men minst :). Hon vägde nu 2200 g och var 45 lång. Hon var verkligen en minibebis och bytta blöja på en sån liten var lite svårare men Gud vad kul och mysigt :) sen skulle hon äta och eftersom dem får flaska fick jag göra det :). Jag skulle åka hem sen men då vaknade Fanny och då var det hennes tur med blöja och nya pyjamasen som jag hade köpt. Blev matning där med och massa pussar innan jag lämnade familjen rindfalk och körde hem till mina sovande barn :).

Ja att bli moster var väldans mysigt! :) att få mysa med dem men slippa att gå upp på natten- underbart ;).

Sängar!

Igår hade jag haft en fullspäckad dag! Min rygg är helt slut!! Jag var på jakt efter en resårmadrass till nathalies nya säng. Hittade dock en billig 105 säng så den hivade jag in i min mondeo- glad att det gick , hade inte pallat klydda med släpp. Så Hampus fick 105 sängen medans Nathalie tog Hampus gamla som passade jätte bra- på så vis fick båda barnen nya sängar :). Så här blev det!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/499312/images/2012/pic_507f9aa4e087c34ad1d7e43d.jpg" class="image">

Facebook-loppis-grupp!

Ja som sagt så har vi bara nathalies rum kvar att styla om.
Det är gardiner som ska inköpas. Och en hylla ska sättas upp. Ett skrivbord som är rosa som jag funderar på att måla vit. Svärmor tyckte det var coolt i rosa med turkosa ben- som en färgklick men jag är ju inne på den har shabby chick stilen. Vit vit vit :). Nu har vi ju inte direkt det så. I stora rummet går möblerna i ljust ( inget vit) sen har vi grön matta, gröna värmeljuslyktor, grön filt och en grön lampa som heller inte har kommit upp med inslag av vit filt, vita stora lyktor. Där finbordet står har jag ingen färgkod.

Inte heller i köket. På wc svart/vit.

Hampus rum gröna textiler, med svartbruna möbler.
Nathalies rum ska bli vit med inslagg av rosa så idag ska jag köra och köpa en vit 90*200 smidensäng till henne för endast 100 kr :). Nu har hon en juniorsäng i mörk trä.
Jag är med i en grupp på facebook som säljer saker i Skurup och då hittade jag denna säng! Kanon!

Vårt sovrum stylas med om nästa vecka då vi får den nya sängen :).


Sedan ikväll ska jag även köpa ett stort klädpaket till syrrans flickor, begagnat men det skulle bara i fint skick så vi får se :).

Ja nu är lunchen slut! Dags att jobba igen! :)

Helgen som var.

Nu är det måndag. Kl har slagit 07 och jobbet kallar. Men det öser ner så jag väntar lite innan jag ger mig ut från bilen :) . Passar på att blogga då.

I fredags hade vi kvällsmys hela familjen och kollade lite på x-factor. Pontus somnade i soffan redan strax efter 21 :) kl 22 gick jag i säng. Trött som bara den. På lördag morgon hörde jag stim från barnen redan innan kl var 7! Fick gå in och sätta på tv:n till dem och gick och la mig igen. När kl var halv nio kunde man ge upp!

Pappa kom och dem fixade det sista på gaveln , mamma kom förbi på en kopp kaffe och sen när hon körde hem tog jag och barn en runda på Skurups marknad. Det blev marknadsklubbor till barnen, munkar och grisfötter till hundarna :). Sen blev det godishandling på Ica. Hemma fastnade jag framför tv:n med barnen samtidigt dom dem satt och klippte i leksakskataloger. Det är nästan det enda barnen gör där hemma för tillfället klipper ut allt dem önskar! :).

Pontus skulle ut med två killkompisas och Vicki/ faster skickade och frågade vad jag skulle göra denna lördagkväll. Den kvällen slutade med att vi åkte till henne, hade mys med film och godis och kom hem vid halv ett tiden!
Söndag vaknade vi alla halv nio- härligt!

Det blev dusch och sedan frågade Pernilla om vi skulle shoppa så en sväng på valen i Trelleborg och sen en god fika hemma hos dem som Calle överraskade med :).

Väl hemma igen gjorde jag Hedvigssoppa som blev himla gott- vitlöksbröd till det! receptet fick jag Pernilla.

Barnen lagom i säng till solsidan började! Och vid 22 somnade jag gott!

Det var vår helg det och denna veckan hoppas jag att syrran får komma hem med sina bebisar- vill så gärna snusa, mysa och pussa på dem!

Jag har länge velat bli moster för att just kunna få gosa extra med bebis än vad man kan göra med vänners bebisar :). Jag älskar ju bebisar och kan bli såå sugen på att skaffa en tredje just för bebismyset men jag vet ju att dem blir äldre så därför stannar vi på två barn ;).

Se om jag kan lägga in bild på flickorna!
Nej det gick inte- blir så arg på denna app!!

Moster!!!

Ville bara säga snabbt att jag blev mostern igår till två små tjejer :) storasystern vägde ca 2100 g och lillasyster vägde 2600 :).

Jag längtar tills jag får träffa dem, snusa, gosa och lukta på dem :).

Dem skulle ner till neo idag och får ev komma hem början på nästa vecka! :)
Hampus och Nathalie har nu fått kusiner :)

Som vanligt går det inte att lägga upp bild- :(

En dejt, idag, en dejt i morgon!

Nu ska min arbetsdag börja. Har en hel ny vecka framför mig. Veckan börjar bra för jag har en dejt med en söt tjej! Hon är en ny vän, träffats via andra vänner. Och idag ska vi luncha ihop- det ser jag framemot :).

I morgon ska jag på dejt med ;) med min man och svägerska! Farmor ska passa barnen och vi ska på bio och se filmen Ted!

Jag är glad att jag har en svägerska som man går bra ihop med! Vi brukar ju träffas på tu man hand och äta ihop eller bara fördriva tiden :). Vi har varit på bio ihop innan med och sett Twligth som vi båda älskar! I november är det dags igen för då är det sista filmen som kommer- åh älskar Edwards kärlek för Bella. Kär i den kärleken!

Åh i veckan ska vi få en ny säng :) längtar att få vårt sovrum fixat :). Sen är det bara nathalies rum kvar som ska stylas om :).
Det är den kända sängramen Malm från Ikea som vi ska få! Eftersom vi har sneväg blir det bra till vårt rum!

Nej nu ska jag börja dagen! Ha en fin måndag!

Bosatt i köket!

Idag har jag varit i farten! Full rulle från morgon till kväll. Morgonen började redan halv sju för mig. Hundarna började leka och eftersom vi inte har någon dörr till vårt sovrum fick jag gå ner och säga till hundarna att gå och lägga sig. Samtidigt passade jag på att gå på toa.
Sen kunde jag inte sova om men lyckades efter 1 timme och vid halv nio vaknade jag av barnen. Dem kom in och sjöng för Pontus som fyller år dag :) sen blev det dags för frukost och min pappa kom. Sedan begav dem sig ut för arbete. Jag städade, skev inköpslista för kvällen och försökte få info vart Teddy ( Pontus kompis) skulle stå med sin fina lastbil på uppvisning här i Skurup. Fick inte tag i Teddy men körde dit med barnen ändå. Väl där så såg vi ingen gul Scania men tittade med dem andra bilarna. Sedan blev det Ica och kollade på outleten som är nyöppnad här.

Hem och städa, skälla på barn då dem har varit rent utsagt förjävliga idag. Bara bråk och skrik.

Sedan började jag smått på med maten. Sedan gjorde jag tårtorna. Blev med med nutella och maräng och en prins-tårta ;).

Fick då sms från en av gästerna att hon fick lämna återbud.
Kvällen slutade med en gäst kom bara... Jätte tråkigt då man gjort allt klart..
Men det positiva i det tråkiga så kan det mesta användas i morgon när Pontus familj, mormor och farmor kommer!

Kul med fullspäckad helg men det känns knappt som man fått någon vila!

Nu är klockan 22 och jag ligger helt slut i sängen..

Ha en fin söndag!

Mormor- 2 år.

Igår var det 2 år sen min mormor somnade inte.
Livet känns orättvist. Varför skulle jag bli utan både mormor och morfar så här tidigt? Jag är ju bara 28. Hade dem varit i livet hade morfar varit 70 och mormor 64?65?.

Igår tände jag iallafall ett ljus och tänkte lite extra på henne.


Nu sitter jag och väntar på min make för att sedan hämta hem våra små gryn , laga mat, läsa bok?, för att sedan Gå och lägga sig med iphonen.. HOPPAS vi får vår tv inkopplad denna veckan.!
Vi har som sagt inte haft några tv kanaler på flera månader, men det har jag väl redan skrivit om?!
Längtar efter att barnen kan titta på någon barnkanal medans jag lagar mat och tv-kvällarna med kopp te och Pontus när barnen är lagda :).


Ha en fin måndag kväll.!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0