Snart fredag!!!!! :)

Åh vad jag längtar :).
I morgon är det fredag :)- Pontus ska ut med jobb i morgon så barnen och jag får ha fredagsmys själva!
Hampus har redan bokat chockladpudding ;). Sen blir det nog geisha också för det är min favorit just nu! Innan var det Marabou ,chockladrussin, sen salta chips men nu är vi inne på geisha och det gillar barnen med!
Vi har inga tv kanaler bara :( vi inväntar det nya från Canal digital så det blir att köpa en film i morgon. En familjefilm får det blir. Och till middag blir det fiskgratäng som man bara sätter i ugnen. Pontus gillar inte den gratängen så vi passar på när han inte är hemma :).
Så ser våran mysfredag ut!

Vad ska ni hitta på?? :)

Vaniljbullar

Receptet på vaniljbullarna är hur enkelt som helst! Gör bara den vanliga kanelbullsdegen.
150 g smör,
5 dl mjölk,
1 pkt jäst,
1,5dl socker,
2 tsk kardemumma,
lite salt och en massa vetemjöl!

Jag lägger alltid i 1 ägg också!

Själva vaniljsmöret tar jag , socker, vaniljsocker och magarin. Inga direkta mått utan bara smakar av så det smakar vanilj. Sedan brer du det på när du kavlat ut degen.

Jätte smidigt :)

Jag brukar köra på 225 grader i 6 min för att få dem mjukare :)


GOTT!!!!

Hej kommentarer :)

Jag får be om ursäkt!
Jag har den där blogg appen.. Den är värdelös ska jag be om få tala om. Jag har inte sett att jag fått kommentarer! Jag var först tvungen att godkänna dem men det har jag inte valt att jag måste göra!
Vad roligt det var iallafall och se att ni hade skrivit :).

Vaniljbullarnas recept skriver jag ut ikväll. Ska även försöka göra lösenskyddade inlägg .. Jag vill skriva om något personligt. . Säkert helt ointressant för många av er men själv just nu läser jag hur många bloggar som helst om det jag med tänkte blogga om och folk kanske har frågor om det senare så ja. Därför blir det hemliga inlägg till en början. Ska bara försöka lista ut hur man gör! Nu ska jag jobba på och inte ha någon rast så jag kommer hem lite tidigare idag!

Om bara bilderna ville funka!

Jag har skrivit massa inlägg med bilder men när jag publicerar så går det inte. Det går bara när det enbart är text och det är skit tråkigt . Jag själv vill hellre läsa inlägg med bilder!

Iallafall så lever vi! Huset är på väg att bli klart. Vi har bara stora sidan kvar som taket ska byttas på. Annars är grunden målad en gång, och väggarna har ny vitt färg. Fönsterbläck ska med komma upp vid senare tillfälle. Först taket. Det börjas på igen efter semestern nu i helgen! Vi var ju en vecka i Kreta och det var skönt med värme!

Nu leker Hampus att han är ett flygplan och jag är någon laddningsbana som man kan hoppa och landa på! Aj!

Nu ska det bakas Dianas vaniljbullar!
Fritid var stängt idag så det blev en lite kortare dag för mig dag- jobbar in det i morgon!

Hej!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0