Då var man en slant rikare :) allt blev så...

Då var man en slant rikare :) allt blev sålt! En del av det ska spenderas på barnloppisen på lördag :) barnen behöver verkligen kläder i allt- dags för nya storlekar nu inför hösten för båda. Hampus 116 och Nathalie 104. Så ska försöka fylla deras gadrober med massa kläder :) Skor och vinter overall + regnkläder! Blir där pengar över går dem till Kreta eller pellets eller annat i hemmet! Nu ska jag sova! Nathalie fick komma in till oss för något skumt är det. Hon kvider och kan inte somna men säger att hon har inte ont. Nu fick hon lite vatten och ska försöka somna om <3

Britax freeway. 6mån-4 år. 25 kg. bakåtvän...

img_1512 (MMS)

Britax freeway. 6mån-4 år. 25 kg. bakåtvänd stol!!!!  Fint skick- ej sliten! på bilden är den avtvättad och fuktig därav märkena. Pris 800 kr.

img_3510 (MMS)

Här ska det säljas saker!! :) brio spin, R...

Här ska det säljas saker!! :) brio spin, Resesäng, britax bilstol , graco bilstol skor och kläder! Bild kommer ev ikväll :)

Tisdag! 9 dagar kvar!.

Hej dagbok / mina läsare! Vad kass jag varit på att blogga. Men ibland blir det så. Idag jobbar vi på som vanligt men i eftermiddag så ska Pontus till sin kusin och dra rör. Han tar med sig Hampus och jag får stanna hemma och redigera klart bilder. I fredags tog syrran och Mange på sig sina bröllopskläder för att ta nya bröllopskläder. Den dagen dem gifte sig regnade det och dålig planering kan jag tycka. ;) Många kanske inte bryr sig om eller tänker på att ta några bröllopsbilder som tex monika ;) att det inte är så viktigt men i efterhand ångrar man sig. Så vi och barnen åkte ut och fotade. Vi tog bokskogen där jag hade fotot Karolina eftersom jag gillade det stället. Tyvärr så var nästan allting stängt så det fick gå som det gick. Barnen var apor och jag blev tokig! Så bilderna blev därefter. Men några bra fick vi till det ändå! Nathalie får titta på en pippi film som hon älskar under tiden jag sitter vid datorn. Kl 20 är det true talant och då är mitt mål att vara klar med bilderna! :) På torsdag är det dags för ett till bröllop! Det sista för i år :) tänka sig 3 bröllop i sommar. Skulle blivit 5 st men det blev ändrat och tur är det! Det är väldigt mycket efterarbete med det och det tar tid men kul är det! :) Så ska någon gifta sig nästa år kan ni redan hojta till om ni behöver en billig fotograf ;) Visar er Monikas bilder när hon själv har sett dem!. 9 dagar kvar till Kreta! Åh så kul vi ska ha det! Nu är min frukost slut :) hej!

Hmm kom bara halva inlägg så får ändra det...

Hmm kom bara halva inlägg så får ändra det ikväll!

Syrrans bröllop!  Ja jag har fortfarande i...

img_7297 (MMS)

Syrrans bröllop!  Ja jag har fortfarande inte visat bilder på syrrans bröllop- någon som är intresserad av att se? Annars lägger jag inte upp dem. Kan berätta om dagen i allafall . Barnen var på Öland så det var bara Pontus och jag som skulle gå vilket uppskattads för min och Pontus del att få vara ensamma och slippa jaga barn ;)  Vi gjorde oss färdiga och var i kyrkan 50 min tidigare. Där möttes vi av Magnus och hans bestman! Frågade pelle präst vart jag fick stå men han var ganska tråkigt präst. Han ville inte att man skulle störa. Jag kan verkligen störa mig på såna präster som säger att dem gärna inte vill ha fotografering mer än vid bänkarna. Jag tycker bilder på ett bröllop är viktiga! Förutom film om man nu filmar så är bilderna det som får en att minnas dem speciella dagarna. Och att bara ta foto från bänkarna där man ser endast ryggar är inte så kul!

Nedräckning till Kreta har börjat! :) dett...

img_1992 (MMS)

Nedräckning till Kreta har börjat! :) detta gjorde jag till barnen igår så den får barnen kryssa på varje dag :)

Malmöfestivalen har vi faktiskt besökt. De...

img_3271 (MMS)

Malmöfestivalen har vi faktiskt besökt. Det gjorde vi i lördags! Vi där hela familjen, Monika och Mange, Stefan och Marie!  Blev två karuseller var, sockervadd, langos, och en del ballonger med oss hem! Vädret var bra för en gångs skull! Även igår var det fint! Då var det söndag och det blev bilstädning, bakning, bjöd farfar på middag, målning av tavlor. Håller på med en fotovägg. Pontus ska bara få upp listorna och jag ska framkalla lite fler foton. Kommer bild på den sen när den är klar!  Nyss har jag varit ute i smygehamn. Ska fota ett bröllop där nästa vecka! Kan ju hålla tummarna för icke regn!! Nu kommer snart min fästman- inväntar honom här utanför jobb! På lördag blir det fest och söndag barnkalas- det ser vi fram emot! :)

Hemkommen! Nu ligger barnen och sover och ...

img_6701 (MMS)

Hemkommen! Nu ligger barnen och sover och jag och Pontus ligger i sängen. Jag har nyss kört hem från västerstad i mörker, regn och blåst... Det var inte alls roligt. Men hem kom vi!  Vi har varit hos Ida och macke- och ätit  taco. Riktigt gott och sen blev det efterätt. Himla trevligt var det! Barnen lekte fint och tittade sen på film. Hoppas dem sover länge i morgon :) Nu ska jag med sova! Ska ev till festivalen i morgon! Natti natt

Karolina & Jens 30 Juli 2011

Här kommer NÅGRA av dem bilderna jag tog på deras bröllop. Orkar inte lägga upp fler.  kl är 21,15 och jag är skit trött så det blir sängen nu! I morgon visar jag er syrrans möhippa i bilder! Natti natt!



















































Igår efter jobb blev det städning. Pontus ...

Igår efter jobb blev det städning. Pontus har renoverat vår veranda. Så det blev trädgårdstädning och en tur till tippen! Sen satt jag vid datorn och skulle lägga upp dem här men Pontus och jag tittade på bilar istället så det blev inga bilder.. Kanske idag. Vi får se. Vi ska till Hörby idag :)

Ikväll lovar jag massa bröllopssbilder :)

Ikväll lovar jag massa bröllopssbilder :)

Ikväll kommer lite bröllopsbilderna på par...

img_0085 (MMS)

Ikväll kommer lite bröllopsbilderna på paret jag fotograferade för snart 2 veckor sen! I morgon gifter sig syrran!

Filmen igår var jätte bra! Den rekommender...

img_2101 (MMS)

Filmen igår var jätte bra! Den rekommenderas att se! Idag har jag jobbat och nu har saknaden efter barnen lagt sig  lite och jag njuter av ledigheten istället! Vet att barnen har det himla skoj! Idag efter jobb kom jag hem och slängde ihop potatisgratängen och sen bakades en kladdkaka till våra gäster! Vi fick kärt smålandsbesök! Alexandra, elly och martin kom :)

Barnens farmor ringde nyss. Barnen lekte f...

img_0838 (MMS)

Barnens farmor ringde nyss. Barnen lekte för fullt och hade sprungit nakna i sommaregnet :) låter som dem hade det roligt. Snart skulle dem in och läsa godnattsaga :). Vi här hemma ska nubse film som vi var på frendo och hyrde innan!  Blev även deras Dallas burgare till middag idag :)  nu ska vi mysa till filmen!

Jag är så snäll av mig och det tycker jag ...

Jag är så snäll av mig och det tycker jag är den bästa egenskapen jag har! Att träffa snälla människor blir man väldigt glad av tycker jag själv. Men egentligen tjänar man inget på det.. Att ge och ge men ingen som ger tillbaka. När jag var liten hörde man att är man snäll kommer man till himlen och är man dum kommer man till djävulen. Jag undrar det... Funderar på att dra in på min snällhet men jag vill inte till djävulen :)

Hemkommen från syrrans möhippa :) nu blir ...

img_0361 (MMS)

Hemkommen från syrrans möhippa :) nu blir det sängen :)

God morgon! Här ligger vi fortfarande i sä...

img_9872 (MMS)

God morgon! Här ligger vi fortfarande i sängen. Klockan är bara nio. Barnen kollar på play house Disney . Favoritkanalen. Ja vad bjuder dagen på idag? Frukost. Tråkiga frukost. Man kanske hade kunnat göra toast av mackorna så det hade blivit lite annat. Sen ska jag se om jag kan pilla med bröllopsbilderna- pontus håller på att renovera vår veranda så jag får ha ögonen på barnen och tror inte dem vill vara inne. Blir väldigt rastlösa då. Kanske får ta fram målarsakerna och ta bilderna när dem sover- men då gnäller Pontus för då tycker han att vi ska ha egen tid tillsammans. Ja det löser sig. Bilderna är klara, ska bara sortera och rensa lite till! Vad händer hos er ikväll? :

Nu är jag snart klar med bröllopsbilderna!...

Nu är jag snart klar med bröllopsbilderna! Har nog bara några timmar kvar- så kanske kanske blir jag klar i morgon! Det blev ett par hundra bilder.! Bruden sjöng även en låt i kyrkan som var så vacker/ : mitt allt med Sonja Aldén. Den låten vill jag med ha på mitt bröllop :). Sitter och lyssnar på låten samtidigt som jag redigerar bilderna och längtar till den dagen det är min tur :) God natt!

Brudparet

En liten smygtitt kan ni nog få se :)

Dem andra bilderna kommer senare när brudparet fått sina bilder och gett mig tillåtelse :)


Jobbar för fullt med bilderna! Hörs senare!



Nej idag var det ingen vanlig dag för mig!...

img_3826 (MMS)

Nej idag var det ingen vanlig dag för mig! Jag fyllde nämligen år idag! 27 år gammal, usch 3 år till 30- nu börjar jag känna mig gammal :) Så igår var vi ute på restaurang med min familj, föräldrarna och mina syskon. Och idag kom Pontus familj inkl hans farmor och mormor... Har tänkt väldigt mycket på min mormor idag när jag jobbade. Hon har alltid ringt på min födelsedag och sjungit men detta året ringde ingen mormor och kommer aldrig mer att göra. Min farmor slutade ringa när jag var liten eller i efterskott. Men mormor har alltid ringt , när hon var frisk skickade hon också alltid vykort. Två utav mina vänner ringde också- det blev jag väldigt glad för. Det känns väldigt konstigt att visa nära vänner bara skrev det på face. Jag hade hellre uppskattat ett sms eller samtal från dem.  Men det är kanske bara jag som tycker och känner så..    Med pontus familj åt vi iallafall grillat och sen hade fina svärmor bakat en tårta till mig- inte dåligt det inte :) och den var dessutom god!! Annars är jag ingen tårtgillare men denna- mums!  Och väldigt somrig- precis som dagens väder! Nu ska jag sova. Jobb i morgon!

Nej idag var det ingen vanlig dag för mig!...

img_3826 (MMS)

Nej idag var det ingen vanlig dag för mig! Jag fyllde nämligen år idag! 27 år gammal, usch 3 år till 30- nu börjar jag känna mig gammal :) Så igår var vi ute på restaurang med min familj, föräldrarna och mina syskon. Och idag kom Pontus familj inkl hans farmor och mormor... Har tänkt väldigt mycket på min mormor idag när jag jobbade. Hon har alltid ringt på min födelsedag och sjungit men detta året ringde ingen mormor och kommer aldrig mer att göra. Min farmor slutade ringa när jag var liten eller i efterskott. Men mormor har alltid ringt , när hon var frisk skickade hon också alltid vykort. Två utav mina vänner ringde också- det blev jag väldigt glad för. Det känns väldigt konstigt att visa nära vänner bara skrev det på face. Jag hade hellre uppskattat ett sms eller samtal från dem.  Men det är kanske bara jag som tycker och känner så..    Med pontus familj åt vi iallafall grillat och sen hade fina svärmor bakat en tårta till mig- inte dåligt det inte :) och den var dessutom god!! Annars är jag ingen tårtgillare men denna- mums!  Och väldigt somrig- precis som dagens väder! Nu ska jag sova. Jobb i morgon!

Idag är det ingen vanlig dag....:)

Idag är det ingen vanlig dag....:)

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0