Vila i frid!.

Pontus morfar har somnat  in.. Barnens gammelmorfar..
Efter att ha legat på sjukhuset i en vecka och väntat på att avsluta sin färd på livet, följde han igår med änglarna upp till himmlen...
Det var väntat att han skulle somna in då han åkte in till sjukhuset förra veckan för hjärnblödningen var så stor att man inget kunde göra, ändå när någon sedan går bort blir det alltid en chock.
Han låg ändå där i en vecka precis och vi visste vad som skulle hända men ändå 
känns det  konstigt, nära familj får en chock iallafall för att man  kan aldrig  känna i förväg hur det känns att mista någon, och när man sedan mist någon då börjar man förstå att man aldrig får se denna person mer..
Och då brister hjärtat.
Mina tankar går åt Pia som mist sin far, jag kan inte veta hur det känns att mista sin pappa men jag vet att jag älskar min och mitt hjärta skulle brista!
Mina tankar går även åt hans fru Anita. Som nu mist sin livskamrat, sin älskade Man som hon har 5 barn med.
Som hon har levt med i så många år! Nu blir hon ensam.. Hon har sina barn men det ersätter ju inte Kalles plats!
Det kan aldrg någon göra..
Älskade Kalle!.

Igår fick det mig att tänka  på den dagen min morfar somnade in.
Min morfar blev 58 år gammal..
Och jag stod honom nära. 
Det fick mig också att tänka på min mormor.
Den siste som står mig nära och har gjort det mest under min uppväxt, barndom,
(förutom mina föräldrar)
När jag var liten så var det alltid min mormor som var favoriten. Och nu är hon sjuk har vi inte samma relation.
Men det får mig inte att glömma dem gamla minnena, då jag alltid ville vara hos henne!
När jag sov där på sommrarna. När det var till henne jag ville rymma när mamma var dum :)
Vi brevväxlade också :).
Får besöka mormor lite oftare, man vet aldrig när den sista dagen är inne för henne.

Får avsluta här med min sista bild på Kalle med familjen!

Vila i frid Kalle.blivande tattuering

Har nu ett tag velat skaffa en tatuering, där jag vill ha med mina barns namn..

Kom just på att jag skulle vilja ha något med ett tunt hjärta runt om namnen och hittade denna fina .
Och i varsitt hjärta ska då namnen Hampus och Nathalie stå.. sen vet jag inte om jag ska ta med datumen när dem är födda, kanske blir för kladdigt, hmm får tänka på det lite :) Men gillade hjärtaten skarpt iallafall!

Bjuder på lite bilder!


Hampus på Nathalie..


Nathalie på HampusVad blir det till middag??


Varit och städat lgh idag! Så skönt att ha det klart nu! Nu kan man äntligen pusta ut och inte behöva tänka på lägenheten mer!

I morgon kommer bror min och ska jobba lite hos oss.. Sommarjobba :)
Och i övermorgon kommer dem och fixar taket!

Natti natt!

Se där ja!

Se där vad jag lärde mig idag *skrattar*  Att M inte är riktigt pappa till barnen :=).

Jag och hampus sov till halv elva idag! Pontus är uppe halv åtta för att vänja kroppen att hans semester snart är slut!.
Vaknade och kom på att jag har ju inte sett " våra bästa år" på skit länge! Så medans pappa pontus var duktig och gjorde frukost till han och barnen satt jag och titta på tv. lagom till programmet var slut och pontus haft frukosttime med barnen tog jag och hampus cyklen och fixade en ny dosa.. Så nu är alla räckningar betalda!  Skönt att få det gjort!

Ska städa huset nu tänkte jag! Plocka undan lite och sedan starta en maskin tvätt men vet inte vart jag ska hänga den.. =/  det är små droppar ute och tvätten inne har inte blivit torr ännu..

I morgon ska jag städa lägenheten med mamma! Hon ställde upp och hjälper mig :).
Dagens middag blir hemmagrillad kyckling med potatis och sås!!! MUMA!

Pontus tycker jag ska färga håret- röttbrunt så det kanske sker ikväll! Vi får se!  :)

Ha en underbar dag på er !

Lite om året!

Vad det har hänt mycket detta året som som man inte gör så ofta,

* Vi hade dop för lilla Nathalie
* Vi bodde i husvagn i några dagar
* Vi fick en stor skuld på vårt konto  *HAHA*
* vi köpte ett hus och blev husmänniskor!
'Vi besökte tosselilla för första gången!

Bestämde med pontus att vi kommer hitta på något sådant varje år med barnen, tosselilla eller liseberg eller vad som!  Det behöver inte kosta så mycket men det är kul för barnen och det är även kul för oss vuxna att tänka på annat än bara "vanliga" saker och sen är det otroligt känsla att se sina barn så glada! :)


Bild från tosselilla


bild från tosselilla

SEDAN så har jag klippt mig :) KORT!! Så här kort har jag inte haft det innan, ska bara färga det också , sen blir det nog fin fint :)

Städa av lägenheten ska jag göra denna veckan, fasar för det! Inte alls kul! Men så är det gjort och det är ju ett måste!!

FYLLER även år VÄLDIGT snart!  TJUGOFEM ( 25 ) år blir denna damen! Så då kommer mina föräldrar och syskon, ser jag framemot! Älskar min familj!

Hmm var det något mer jag skulle skriva?

Jo jag har en undring jag tänkte på idag.. Hur kan mickael jackssons barn vara så vita när han var så mörk själv? Dem är ju mulat barn och tycker då att LITE mörkare än vi vita borde dem väl ändå bli??
Iallafall något av barnen?

mm ja det får bli dagens fråga :)

Min tulla 8 månader!

Idag blir min fis 8 månader!!  En tand har komit fram och hon kryper för fullt! Helt galet vad hon kan  :)  Vad mycket dem lär sig på 8 månader!.

 Min fina tjej hos pappa!

 
Kryper och tar pause och då står man på en hand :) . Och så har hon börjat klättra! :)

Har haft gäster här idag.. Eva, Emil och Neo kom :) Väldigt trevligt :)!!

i morgon ser planerna ut att gå till banken och få en ny dosa för jag hittar inte min egna!
 och nästa vecka är det hårklippning! så jag ska se om jag hittar någon fin ny frisyr!

Hej så länge för idag!

 
Bilden är tagen idag! Mina gosbarn!Hem ljuva hem!

Den 1 Juli 2009 köpte vi vårt hus!
Vi flyttade från vår lilla trea på Limhamn till ett hus i Höör på 127 kvm.
En helt underbar skillnad och jag undrar nu i efterhand- hur tusan kunde vi bo i en lägenhet med 2 barn och hund!
Vi storm-trivs i vårt hus och i detta området!.  
Huset behövs en hel del uppfräschning men vi tar lite i taget!
Köket..


Det var bland dem första sakerna vi gjorde vid direkt när vi köpte huset!  
Det enda vi behöll var köksstommen ( luckorna sprut lackerades)  & vitvarorna samt golvet behölls.


Gardiner ska snart komma upp ;)

Matsalen...Stora rummet. 

Vårt sovrum...


Vårt sovrum har en stor yta bakom kameran men den kommer visas när där är klart :) nu är det passa gradrober men det ska rivas ner!.

 

Hampus rum
inga tavlor uppe på Hampus rum men det kommer!.
Snart fyller han år så då kommer passa nya saker :)

 

Nathalies rum..Nya mattor och lite shabloner sen blir det fint på lillans rum :)


Det var allt jag hade att visa, toaletter är för små att visa :)Vi är tillbaka!!

Vi är tillbaka =), internet kom igång nu i morse :)! Johoo säger jag!.  Så nu ska jag skicka ut mitt lösenord till folk! Och sedan lägger jag upp bilderna på vårt hus!  Ja och alla andra bilder som jag tagit den senaste tiden :) .Guud så härligt att internet är tillbaka :)

Vattenmärkt

Pillar lite med mina foton. Sätter märken på dem så inte folk kan sno dem! Får se om internet kommer i morgon. Telia bara lovar och lovar! det är bara att skriva ner någon mail eller vad som så skickar jag lösenord till bloggen om jag inte kan svara via er blogg. Nu ska jag snart laga mat så fort pontus är klar där ute! Hej

loppis

Igår besökte jag o kidzen Eva o lillgrodan! Han är så go! Glad kille den där hihi. Ska på hans dop o jag längtar redan! Planera kläder o present :). Har varit hos mamma o ätit.>! Innan dess var hela familjen på loppisen i janstorp! Handlade 4 påsar me olika saker! I morgon ska pontus o hampe på traktorsak o jag ska jobba! Natha är hos syrran tills i morgon, hamp sov där i natt :). På måndag ska vårt internet vara igång- får se om det stämmer då! Snart hemma ska då packa upp saker sen blir de film o sen sova! Hej så länge!

skurup

Sitter i kylan o väntar på min man och barn! Jag tog tåget till skurup efter jag slutat jobb o ska hälsa på mina föräldrar o bror. Visa att natha kryper för det gör hon nu :). Stora tjejen! Köket är så gott som klart, luckorna kom i morse! Nu kom bilen! Hejsvejß

Restaurangbesök

Dags och äta! Köket är inte klart för någon matlagning än. Men väldigt snart! Nya gardiner.+ lampa och blommor med! Underbart att shoppa till hemmet. Vi kör på lantstil i hemmet nu när man bor i hus :) vi båda gillar det lantiga så så får det bli :)

Grilla / micromat

Ja så ser maten ut just nu när köket är under renovering. kakelskivan är uppsatt + bänkskivan är på plats! I morgon är det målning och sätta i diskhon. Fick fina krukor idag så nu måste man köpa blommor med :) gjort ordning på barnens rum idag. Kan tyvärr inte lägga ut foton för jag vet inte hur man gör via mobilen.

Inget kök

Nu äger vi ett hus utan kök! Pontus har nästan rivit ner halva köket. En del av köksstommen. Kakel. Men fy vad fint när det är klart. Nu när man bott några dagar i hus undrar jag- hur tusan kan folk föredra lägenhet när man har hund eller barn? Helt underbart med hus. Färden till jobb idag tog 1 timme o 10 min allt som allt..! I veckan kommer svärmor och till helgen jonas. I morgon tar jag o hamp tåget till min mormor. Hampus är som lyckopiller för mormor!

mobilinlägg

Nu har jag äntligen fått tag i min laddare så jag kan skriva blogg, men jag undrar är det någon som läser? Vi har gjort vid huset ganska mycket redan. Lagt plastplattor på golvet i tvättstugan, kopplat in tvättmaskin + duschkabin. Satt upp skåp och avlastningsskiva i tvättstugan. Satt staket i trädgården. Lämnat in köksluckorna idag för att få dem fina. Köpt minipool och sandlåda till barnen, grill, trädgårdsmöbler och en jätte parasol. nu är det mat! Hej

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0