min möhippa 28/4 :)

Ja när möhippa kommit på tal har jag sagt att jag önskade bara att få ta det lugnt med mina vänner. Inga pinsamheter - för då hade jag blivit illa till mods. Och helst inte prata med andra främlingar. för det tycker jag är pinsamt :)   Men man bestämer ju inte sin möhippa själv men har man bra vänner så kanske dem kan lyssna på ens önskemål :) Och en sådan kväll fick jag verkligen igår! Den blev så perfekt! 

Så här började dagen:
Jag anade liite att möhippan skulle kunna bli denna dagen eftersom det var löning och mamma hade bjudit ner oss på grillning. Dock skulle mamma och syrran iväg under dagen och  tyckte det var lite dålig planering OM det nu skulle visa sig vara en möhippa på kvällen på grillningen, med tanke på tiderna..

Iallfall dagen börjar och pontus ville vi skulle åka in till stan för att kolla fönster. Det blev till hornbach, bauhouse, k-rauta och till sist sa pontus att vi skulle köpa kamera till mig på siba. Så när alla affärer var genomkollade återstod bara siba kvar sen skulle vi hem.

Jag går in på siba och går raka vägen till kamrorna. Jag hinner känna på två kamror och sedan står butikssäljaren brevid mig och ber mig gå åt sidan för hon ville prata med mig.
Min första tanke som slog mig var om hon ville prata om kamror. Men hon sa då att dem hade haft stölder i butiken och ville kolla upp så inte det var jag som tagit något.. Lite nervös blev jag men sa snabbt att jag bara varit i butiken en gång innan och att det var lugnt. Men när vi kom fram till kassan och hon skulle prata med den andra tjejen i kassan så kommer pontus och frågar vad som händer. Jag sa vad hon sagt och tänkte just säga till pontus att här vill jag inte köpa någonting då jag kände mig illa till mods, jag vänder mig om och har min mamma väldigt nära mitt ansikte :) Marine och min syster Monika var också där och sa att nu skulle vi dra iväg. Jag säger till min mamma- har du redan varit i tyskland men det var förstås ett påhitt. Jag tittar på butiksäljaren och frågade om hennes påstående också var påhitt vilket det då var. Gissa om stenen lättnade ;). Snabbt på med ögonbindel och jag minns att syrran filmar detta. Sen pratar jag lite med pontus med ögonbindelen på och sen tar dem mig ut till bilen. Det var riktigt otäckt att gå utan att se och bara förlita sig på andra :) Men det gick bra. Väl framme sa marine att vi fick ta det lugnt för det var ett gettoområde. Lite nervös blev man allt var tusan dem fört mig :).  Sedan när vi kom fram fick vi vänta en lång stund. Jag förstod att vi väntade på någon eller något. 



Marine- brudtärnan , jag och min syster som fick hålla i mig vart jag än gick :)




Efter en stund genom hörsel och parkbänkssmek förstod jag nästan vart vi var  ;). och när vi kom in i trappen och jag känner klinkers och dörrknapp bekräftar det mer vart jag är!. Hissen försa sig också ;)  Vi var hos Marine :). Jag gick in och kände sådan lättnad. Här visste jag att jag kunde få duscha och gå på toa i lugn och ro. Nervös = toalett :) . In kom jag och sedan hör jag någon säga ja och det hördes som Sara :). Man får verkligen dunder hörsel utan syn :) Dem tog av den på mig och där stod mina andra vänner :).
Det blev massa prat och sedan dusch. Nya kläder och göra sig litta fin :)







Så här fin blev jag :) Sjuksköterska!







En massa gott att dricka och snacks bjöds det på och folk bekantade sig med varandra :) Alla gick otroligt bra ihopa! :) Marines sambo kom sedan hem och kunde ta en bild på oss alla :). Älskar denna bilden :)!






Jag hade ingen kolla alls på tiderna men efter vi varit hos marine och drog vi vidare till Lets go! Där blev det en tre kamp med pistolskytte som var riktigt roligt! Här sitter vi och väntar på vår tur :)




Fråga mig inte vad mamma gör för min här :) Tror hon kanske inser att hennes lag låg risigt till? =)




efter skjutningen blev det discogolf :). Det var himla roligt då vi i mitt lag fuskade oss igenom hela spelet :) hahahaha
 :) mitt lag bestod av mig, pernilla och jannica :)
I andra laget var det mamma, syrran, marine och sara!  Tror dem fuskade också en hel del :)




Mitt lag :)
Efter den roliga golfen med nötter och god cider blev det bowling! :) Det var också himla kul! Då kom även svärmor dit! Det gick väldigt bra i vårt lag- utan fusk :) .
Men vem som vann det fick vi aldrig reda på då vi glömde gå till baren och få våra poäng haha :)


Efter bowlingen var det dags för att äta! Alla var hungriga och tyvärr var maten inte som vi alla hoppades på då det blev strul och lite tråkigheter men vi hade iallafall trevligt och jag fick denna kägla med allas namn på :) ett fint minne från möhippa :).





Sedan åkte svärmor hem igen, jannica hade sin lille son hemma så vi andra drog vidare till Lilla torg. Då hade jag haft huvudvärk nästan halva dagen och dem andre hade också huvudvärk så efter vi druckit upp våra cider, kaffe, kaffelatte så körde syrran oss alla hem.

Det var en mycket trevlig kväll och jag kunde inte fått den mer perfekt :) Jag insåg också vilka fina vänner jag har i mitt liv och att alla tyckte så bra om varandra gjorde mig också jätte glad och vi  ser nu fram emot bröllopet för att få festa igen tillsammans :) Denna gång med dans också :).

Ett stort tack till ALLA för att ni gjorde min möhippa så bra!!! 
Och mamma- till dig vill jag säga att du är världens bästa mamma- tack för allt du gjort!! Jag älskar dig!

Idag blev jag Kidnappad inne på siba!! Säl...

img_2992 (MMS)

Idag blev jag Kidnappad inne på siba!! Säljaren i butiken tog mig åt sidan och sa att dem hade haft  stölder och ville kolla så det inte var jag, Pontus frågar då vad som hände och jag började bli små arg och helt plötsligt dyker Marine , syrran och mamma upp! Jag hann bara fråga tjejen i butiken om hon var med på detta och hon skrattade och sa ja sen åkte ögonbindel på :) bytte snabbt ord med Pontus som också var med på noterna!  Fy faro vilken grym kidnappning!!  Den kommer jag aldrig glömma ;) Berättar mer i morgon :)

Fredagsmys med kompisar!

Idag blir Fredagsmys som vi alltid har med gottis och mys hemma :) idag åker vi bort och har fredagsmys hos kompisar :)

Idag blir det fredagsmys hos Pernilla ;) Pontus stannar hemma då han ska montera ner någon pannsak i garaget som någon kommer och köper i morgon! Sen på kvällen ska vi till mamma och äta! På söndag kommer fotografen och så ska vi titta på ställen vi kan fotograferas på! Härliga helg <3

Ha en fin fredag mina läsare!

1 månad kvar!!!!

Huuuujedamiiiig!!! Bara 1 månad kvar tills vi gifter oss!!!!!! :)

God dag! I onsdags färgade jag håret. Jag...

God dag! I onsdags färgade jag håret. Jag hade det blont slingat men hade inte slingat det på länge så i onsdags gjorde jag en lätt blondering igen- det gav mig vääldigt ljust och med rött på toppen. Köptes då en färg som var mörkblont för att tona ner och få allt jämt.! Det blev för mörkt. Sen har jag försökt rätta till det men lyckas inte få det fint :( så hela fredagen gick åt till håret. Pontus var ute med jobb och barnen och jag hade fredagsmys till lets dance. Lördagen hade vi frukostmys med Teddy och Nina och vid 14 åkte jag ock barnen med monika till bo Ohlsson. Vi kom hem ganska sent så det var läggdags för barnen. Söndag igår kom svärmor, Vicki och gammelfarmor inger. Pontus var kock och bordsplaceringen blev klar med hjälp av Vicki! Nu har alla gett svar och nu vet vi vem som kommer :). Nu slutade Pontus så nu ska vi hem :)

God morgon denna söndag! Igår blev planne...

God morgon denna söndag! Igår blev plannerna helt om ända men det var himla skoj :) vi skulle till marine och Robin hela familjen efter vi hade besökt tivolit efter 15. Men Robin mådde inte alls bra att vi bokade tjejträff idag istället! Då bestämdes i all hast att vi skulle till ida med familj på fika. Det blev mer än fika ;). När vi kom blev det bullar med pålägg- det satt väldigt gott i magen! Louise och hennes son Hampus ;) var också där. Sedan gick vi ut och lekte, dem åkte och vi satt och njöt i solen. Sen kom Anders med hans tvillingar och senare hans sambo Johanna. Magen började bli hungrig så vi körde och handlade och det blev grillat :) Ida som är Pontus kusin skulle ut på kvällen och övertalade Pontus att följa med ut. Så vid halv åtta tiden körde jag hem med barnen och kusinerna stack på sitt :) barnen somnade väldigt snabbt i bilen :) sedan ville älskling hem i natt så han tog en taxi hem. Så nu i skrivande stund ligger jag i nathalies säng med barnen och äter det lördagschips vi egentligen skulle ätit igår :). Bara just för att pappa ska kunna få sova ut. :)

Igår var det helt ok väder på eftermiddage...

img_0360 (MMS)

Igår var det helt ok väder på eftermiddagen. Vi körde hem om och hämtade dante och åkte sen till dagis. Barnen blev glada över att dante var med, dem tog på sig i sen gick vi till lekplatsen som ligger precis vid dagis och kyrkan. Dante sprang runt och barnen njöt också. Efter en stund gick vi mo bilen igen och passerad kyrkan. Försökte bära upp Hampus så han kunde titta in i kyrkan :) ska dit på onsdag - det ser jag framemot :).  Pirrigt :) Igår medan  potatis kokade kollade jag över bordsplaceringen då två personer skulle bort. Ändrade om lite. Jag har ingen traditionell bordsplacerig. Jag sitter brevid  Pontus och mina föräldrar och Pontus likaså. Men gästerna  sitter med sin sambo/man och folk dem känner. Annars är väl reglerna att man blandar folket och har kille tjej kille tjej.  Min tanke har varit att alla ska känna sig bekväma med vem dem sitter med. Tror det blir bra :). Fixade även placeringskorten. Ska köpa nytt lilla papper bara och skriva ut liten nya namn sen är det klart. Idag tänkte jag titta över festhäftena så det inte fattas några. En extra koll sådär innan bröllopet.  Samma med kläder och skor idag- se så allt funkar med varandra.  Nu står pontus i duschen  och fick just sms av Marine att vi fick flytta träffen till i morgon :/ Så får vi se vad som händer ikväll istället. Iallafall blir det tivolibesök- Carina, tivolit är inte i Danmark utan här i Skurup i helgen ;) Ha en trevlig lördag!

Heeeelg :)

Ja denna veckan jobbade man ju bara 4 dagar och det kändes tyckte jag. När fredagen kom kände man sig fortfarande ganska pigg :)
Barnen har precis lagt sig. Vi hade fredagsmys som varade länge :). Det blev chockladpudding för barnen med vaniljkräm på . Vi vuxna tog hallon/Björnbärs paj med glass/ vaniljsås. Tröttnat på allt godis i påskhelgen.
Nu ligger alla i sina sängar, och Pontus kollar blocket och undrade just om vi skulle köpa en åsna! - nej tack :)

I morgon är det tivoli i byn :) ditt ska vi med barnen och på eftermiddagen ska vi in till Marine och robin för lördagsmys :) då ska jag lämna lite saker hos dem och så ska jag klappa på min klänning :) hon har den hemma hos sig. :) kommer bli en mysig kvälll :)

Hoppas ni får en fin lördag!

Blir aldrig som man tänkt sig!

Nej ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig!!!

Men inte hänga läpp för det- detta slutar bra ändå!!

Tack vare min mamma <3

SMS-inlägg

img_0616 (MMS)

Långfredagen - är den lång?

Undrar varför det heter långfredagen- är den längre på något sett?

Iallafall kom Dennis och Jessica förbi igår med påskägg till barnen- gissa om dem blev glada! :)

Idag vaknade Hampus 07 :( då var det ljust ute och även vårt somrum så Hampus kom in till oss då. Vid 10 var vi påklädda och frukosten låg i magen. Vi var då påväg till Skurups marknad. Det visade sig vara väldigt dålig marknad och på 10 min var vi färdiga och påväg till en annan lagerbutik som också var helkass! Blev en fika nere hos mormor och morfar i stället. Sen dess har jag fixat tvätten och nu står kycklingen i ugnen...

I morgonbitti är vi bjudna på frukost och på söndag är det kalas!

Lite smått uttråkad börjar jag bli men snart är det ändå kväll!

Det är vår fredag det. Hoppas mina läsare får trevligare fredag än vi!

Bokningar...

Ja denna vecka har det blivit mycket Bokningar... Igår ringde prästen. Trodde faktiskt dem hörde av sig typ bara 2 veckor innan. Men han ringde iallafall igår och bestämde träff med oss om 2 veckor. Han var väldigt trevlig så det kändes jätte bra :).

Gjorde även en till bokning som jag är glad över och även vart vi ska sitta på flyger ner till Kreta :)

Får dock lägga på ett kol att leta efter vilja psalmer vi ska ha, det har jag inte gjort än.

Alla papper från skatteverket är även klara. Dock blev det lite fel så barnen har redan ändrat sina efternamn. Dem heter Andersson nu. Innan efter mig Johansson. Blev orolig att mitt med skulle redan ändras så jag ringde dem men det var ingen risk att det skulle ske.
Bra- vill ju inte heta Andersson fören jag gift mig :).

Ja vad händer annars. Det är påsk :) marknad i skurup i morgon. På påskafton blir det frukost hos inger :) och på söndag eller måndag middag hos svärmor! Gillar att ha gäster på besök men roligare att bli själv bjuden- maten smakar bättre då :)


Nu är kl 07 och jag ska börja arbetsdagen!

Ha en bra skärtorsdag :)

Ändring sådär i "slutet".

Ja nästa månad gifter vi ju oss och allting är klart förutom borssdukarna. Pontus och teddys kläder är ännu inte inköpta och jag tjatar på Pontus att göra det men det är svårt när Teddy jobbar som han gör. Men någon gång ska den nog få tag i kläderna.!

Annars är allt bokat, var färdig med en stor sak men vi uppgraderade oss så jag fixar den biten helt idag.

Sen är det som sagt dukarna jag ska fixa sen är allt klart! Ska bara ringa lite samtal och träffa lite folk men det behövs inte göras nu direkt. Så nu kan vi njuta av lugnet fram till bröllopet och det är skönt att inte behöva stressa..

Idag ska jag även ringa flyget och boka vart vill sitta på flygplanet. Vi åker ju till Kreta igen detta året :) samma plats, samma hotell då vi trivdes bra där vi var sist! Underbar personal som hade mat/baren vid poolen också! Han gjorde allt för att få oss nöjda och bjöd på en hel del! Perfekt ställe för barnen var det också! Ska bli skönt med sol och värme igen :).

Påtal om solen är det snart dags för solariumabesök. Kritvita jag i en vit klänning är kanske inte så fint.. Se om min hy blir lite bättre också- hoppas på det.

Ja annars så jobbar jag på. Har frukost nu och ska strax jobba på igen!. Ha en fin tisdag! :)

Underbar helg!

Hade en underbar helg med massa roliga saker :)

Denna veckan jobbar vi bara 4 dagar- hur härligt är inte det :) :)

Vet inte vad jag mer ska skriva- ingen lust idag... Utomlandsresan är bokad sen någon vecka tillbaka :)

Ha en fin måndag!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0