Snart åkkker vi :)

Ja då var det inte många dagar kvar till Rhodos :).. Nästa söndag morgon så lyfter planet! hela den helgen kommer vara fullspackad med saker man ska göra!
Fredag - ULTRALJUD :) Kommer antagligen shoppa den dagen också :) Lite bebiskläder!  :)
Lördag- jobbar och sedan ska vi på 20 årsfest!  På kvällen blir det av till mina föräldrar, pontus också!. Så ska vi sova där för på söndagen ska vi vara på strurup redan innan klockan sex på morgonen!.

Så i veckan blir det till att packa väskan! ;) och tvätta upp lite kläder!..

idag fyller Hampus en "halv födelsedag" som vi har kallat det idag  :)..  Ett år och ett halv år blir han idag! Så vi har haft hälften så kul som man annars har det när man har en hel födelsedag  :).. Han fick även en present :).. En stor nallephu ballong på tivolit på sibbarp innan idag :).. Vi åt voffler och gjorde av med lite pengar på lotto och sådant!.. Vann inte ett skit,.. Men trevligt hade vi på denna halva födelsedagen :)






Igår var det midsommarafton- jag drack faktiskt en brezzer! Åh herregud vad farligt va :). HELA 4 % i den!
Vi hade festen hemma hos oss- nere på gården- blev bra med stolar och vår midsommarstång.. Men jag säger aldrig mer...  Jag hade trevlig och så men nej tack inte fler gånger!.

Bilder finns på bilddagboken.... crazyfamily

tycker det tar för lång tid att lägga upp bilderna här!.


oppas ni andra hade en trevlig midsommar :)

Jag vill ha nytt objektiv!

Ja så är det! Lille mamma var här igår och hälsade på.. Pappa har just köpt ny bil och dem var och hämtade den.. Sen kom hon  in på kaffe och kaka!. Hon har köpt ett nytt objektiv till kameran så jag fick testa och efter jag kollat på bilderna så vill jag med ha ett sådan =).  Så jag ska eventuellt åka och handla ett i morgon!.

Jessica och Niklas var hos oss igår! Åt grillat kött med klyftpotatis och sås! Efterrätt glass med jordgubbar :).. Sen pratade vi barn :). Hon ville lyssna på bebisens hjärtljud så det gjorde vi med min angelsound.. Otroligt att man kan höra barnets hjärtljudv så högt och tydligt när barnet inte är så stort!  Jessica vill ha bli gravid NU medan hennes sambo vill nog vänta ett liiiitet tag till :).. Svårt det därra.. Att man ska vilja bli gravida precis samtidigt! :). Det är en väldigt stor sak!.  Att skaffa barn!. Men gud vad underbart det är! Inte hela tiden men för det mesta ;). Dem kan gå en på nerverna också :).

Gjorde en liten dålig sak förra natten.. Skulle natta Hampus själv i sin säng.. Han somnade jätte bra i den men när vi skulle gå och lägga oss, Pontus och jag så var det så tomt i vår säng.. Ingen liten kille att sniffa på.. Saknade vi vår lille bambam så mycket att Pontus gick upp och hämta honom!. Inte bra om han ska sova i sin egen säng men mamma och pappar var inte redo haha :). Så det kan gå!

Igår köpte Pontus och Niklas en van!. Att ha till västerås med!. Dem skulle nog vara tyå sex stycken i den och köra upp och bo i den under dem dagarna dem är där uppe!. Det är någon bilsaksskit där uppe!. Då är det bilar och festa som gäller- tur jag är i Rhodos då :).

Idag händer inte mycket... Bara ta det lugnt.!. kan vara skönt det med!

Här kommer lite bilder jag tog med mammas objektiv igår!

     

Gått 17 veckor!

idag har jag gått 17 veckor enligt räcknaren på familjeliv!.  Ger mig nu in i vecka 18 :)... Gud vad tiden går fort :)...  Om exakt en vecka är det 6 månader till julaton!.

Skriver nog mer senare!
Hej så länge!

Tiden går snabbt!

Vad tiden går snabbt- härligt när man längtar efter något men samtidigt så vill man ju också ta vara på den tiden man är i nu.. Går ju hemma med Hampus månaden ut och sen får vi se om det är a-kassa eller jobb! Och att gå hemma med hampus är det  bästa jag vet- så jag vill ta vara på den tiden men samtidigt så väntar ju ultraljud och rhodos, och då vill man att tiden ska gå fort :)

hampus rum är iallafall klart! bara tavlor och sänglampa som ska upp!.

Lite bilder...
     

Äntligen blir rummet klart!

Idag blir Hampus/barnens rum klart :) Och det finns så MYCKET jag vill ha till rummet!. Sängöverkast, lavalampa, fler backar, mattor, andra gardiner, sy påslakan mm..Fast det har  vi inte råd med nu allt på en gång så man får ta lite då och då!. Idag blir det att köpa sängen.. En Kurasäng!.  :). Säng+ två madrasser+ två täcken+ 2 kuddar+ två sänglampor :). Och sen har vi frågat en bekant som är lastbilschafför om han kan köra hem varorna till oss.. Ska man ta det via ikea tar det en vecka innan man får hem det- och vi vill ju så klart ha det idag :).

Kurasängen som ska köpas.. Ska ha madrass både uppe och nere så det blir våningssäng!. Sen ska jag köpa tältet i framtiden som finns till att köpa!.

sänglampan.. smart med spindelnätt så inte barnen kan stoppa in sina fingrar.


Sen får jag och Hampus se om vi sticker ditt nästa vecka och handlar lite småsaker  till rummet! Eller vi väntar tills vi vet könet- då vet man i vilka färger man kan handla i :)

Syrran ska följa med mig på ultraljudet.. Hon frågade precis när jag blev gravid om hon fick lov att följa med på ultraljudet.. Först sa Pontus nej- han ville se första gången och det förstår jag.. Men sen sa han- okej då- men du måste ringa mig direkt efter :)  SJÄLVKLART :):  Så hon blev  glad! Hon har aldrig varit med på ett så det blir kul! Hon är den enda som inte vill att det ska bli en tjej haha =).. Hon ville vara först med något sa hon.. Men jag kan inte säga något- om två veckor komemr beskedet- förmodligen.. Vi vill ju ha reda på vad könet är och säger inte rutin ul så kommer jag nog besöka en klinik som kan se det!.

Nä nu måste jag lägga mig lite i soffan- mår konstigt... Ska senare åka och hämta hampus soldräkt som jag köpt.. Sen lämna Hampus hos syrran och sen hem och hämta H&M paket :).. Sen blir det ikeabesök i eftermiddag medans Hampe är hos moster!. Så ser vår dag ut!.

Hur ser eran dag ut?

Hur kollar man andras bloggar?

Undrar hur man kollar andras bloggar?

Innan hade jag vissa under mina kontakter men finns det fortfarande kvar? Hittar det inte...  Och man minns ju inte vad alla heter!. :)

Någon som kan hjälpa mig? :)

Shopping dag!

Idag har det verkligen varit en shopping dag :).

Dagen började med att det var vaccination och läkarbesök på BVC!  Han vägde 12 265g, längden glömde hon att säga till mig =(..  Han fick sin lilla spruta och allt var bra!.

Sen gick vi till min syster på hennes jobb, pratade lite och hon frågade om vi inte kunde åka in till stan efter hon slutat.. Så jag och hampus gick in till apoteket så länge.. Köpte saker som barnmorskan sagt var bra att ha med sig när man åker utomlands
** Tempen ( har redan en så jag behövde inte köpa ;).
** Vätskeersättning
** Alvedon
** Nässpray

så det handlade vi och sen gick vi in om Hemköp och köpte oss lite dricka! Blev en tur med "leksaksbilen" som står inne på kronprinsen också! Varsin bulle på cafeet och sen blev det lagom att möta syrran!. Handlade jordgubbar och åt dem när vi gick in till stan!. Har säkert köpt jordgubbar vid 4 till fällen nu! Aldrig köpt så mycket jordgubbar förr :)

Sen blev det en del shopping!.

på HM- kläder till Hampus
två skjortor
1 par shorts
1 ny sommarhatt

BR leksaksaffären- Till hampus
En stor nallephu fotboll
en badboll till rhodos!.

X-change
Växlade in dem siste pengarna till resan

Telia:
Förlängde mitt abbonomang och fick köpa en mobil för bara ett par hundra kronor :)..
Så nu har jag en sony eriksson w660i.. 

Åhlens
Två stycken plånböker, en ny och en till rhodos!.
Samt en ny "hand"väska!. En mellanstor som man kan få ner det man behöver :)

Hel nöjd med mina inköp :)..

Har varit en underbar dag! Så kul att umgås med Hampemannnen- han är så snäll :).. Det tog nog på krafterna att shoppa så mycket med sin mamma och moster =).. Somnade så fort han kom ner i sängen, så nu sitter man här och allt är så tyst :).. pontus är i duschen- han ska börja gå ner i vikt nu på allvar! Så han har börjat promenera varje kväll! :).. Duktigt av honom :).

och tyvärr kunde jag inte träffa alexandra, det var inte alls bra med henne =(.. Hoppas vi snart får träffa henne! Var några månader sen sist!.

Annars har jag inte så mycket mer att tillägga!

Ha en härlig kväll!

// Out




sakta men säkert!

Hampes rum/barnens rum!.. Målarna kom idag.. spacklade väggarna en gång till- andra och sista gången så nu är det jämt! Inte mycket dem kunde göra så dem återkommer i morgon! Det tar ett tag men det blir säkert bra när dem är klara! har tänkt jag skulle köpa en av ikeas barnsängar då.. Kurasängen.. Tänkte lägga en tunnare resårmadrass på golvet och en skummmadrass där upp så det blir två sängar! Till en början med kommer sängen där uppe vara som en extra säng med alla nallar och där nere kommer Hampus sova på dagarna.. sen får vi se när han är redo för att sova själv!. Sätta upp lite blåa sjärnor där under så det blir mysigt :). sängöverkasst ska också inhandlas.. Längtar tills jag får inreda rummet :) .

 Annars har det inte hänt mycket mer.. I morgon ska vi till BVC.. Dags för vaccination, kolla längd och vikt och sådana saker!. Efterdet ska vi fika med Alexandra :). Hon är nere i skåne nu :).- Det ska bli trevligt!

har föresten shoppat lite kläder på Hm! Via internet såklart.. :).. Hoppas den nya bikinin ska passa!. Började dessutom packa inför rhodos idag också.. HAHA bara 20 dagar kvar :) Men det är så jag inte ska missa något viktigt- och så ser man på ett ungefär hur mycket som ska pressas ner i väskan :).

Får snart gå och lägag mig med Hampus.. Han faörsöker hitta något här han kan somna på, nu drog han ner en kudde och la sig på golvet :)... Föresten´- vi båda sov till klockan 10 idag :) då ringde mamma och väkte oss :).

Nä ska gå nu till min lilla son! köpte en ny soldräkt idag också till honom!. Bra att ha två!.

Bilder finns på bilddagboken.se :) Vi heter crazyfamily där ute!.  Kommentera gärna!


Ha det bra!!

// Diana



p.s Han somnade på golvet den stackaren!. Ska lägga honom i sängen och pussa nätt på honom, min lilla sockerdruva*!

nytt tagentbord är svårt :)

Fick skaffa nytt tagentbord idag.. Hampus (tror vi) har  "råkat" ta sönder det gamla.. så därför har det inte blivit något bloggande i helgen! Detta tagentbordet är skit svårt att skriva på för det är mindre, får sudda en massa *ler*..

skriver mer i morgon! orkar inte sitta här idag, måste leta efter en ny bikini till rhodos.. köpte en ny men brösten hoppar ju ur.. Får köpa större storlek men den storleken verkar slut över allt  =( får spanna vidare :)

hejsvejs!

Brunett igen!

Då är man brunett igen *ler*.. Det blev inte så bra med blont så jag färgadet moccabrunt.. fast det ser väldigt mörkt ut :) Men det gör inget! Blevb ändå ganska nöjd förutom att nu har man färgrester i ansiktet som inte vill gå bort haha :) . Får hoppas det går att sminka över i morgon :).

Och så var målarna har idag! Dem bredspacklade och målade en vägg men jag tror  det var en test bara!.

Och sen vill jag bara skriva att du om skrev- inte speciellt smart att snacka skit via en blogg.. Då undrar jag- vad är det som är skit? Det är ju fakta alltihop!.  Och man skriver väl om allt möjligt i en blogg? Inte bara det som är posetivt och glatt!. Tror en blogg hade blivit ganska tråkig då!.  Jag tycker iallafall om att läsa om allt :). Även om det är någon som klagar över något som dem inte är nöjda med ;).

Ville också säga till Alex att jag hittat mitt drömhus! Tyvärr så är det ditt blivande hus hahaha =). Önskar er all lycka med det :) Det är verkligen ett drömhus!.

Nu blir det lite tv-tittade med Hampe! Älskling är och klipper sig :)

/Hejsvejs!

Studentfest på torsdag

På torsdag ska vi på student fest! Min kusin tar studenten då :) Ska bli trevligt att träffa släkten!.  Åka dit med den nya bilen, föresten så har mamma med köpt ny bil :). Hon ska hämta den idag...  Volvo S60 tror jag det var!

Var på stranden igår med syrran! Första gången Hampus var på strand :).. Vi badade och hade trevligt! När vi skulle fika ville inte alls Hampus upp så vi fick bära upp honom :). Såklart glömde jag kameran! *fan* 

Förra veckan lärde sig Hampus ett nytt ord :). Bappen elle bappis :)..  Hörs så gulligt!

Undrar vad det var med honom i natt. Vid halv tolv vaknade hanoch var orolig på något sätt. Sen började han hosta- och sen spydde han upp middagen! Hostade jätte konstigt- rasligt.. Hest... Så det slutade med att jag fick gå upp med honom så pontus kunde sova.. sen kollade vi i läkarböcker- kissade 3 gånger, gjorde lit olika drickor till honom- sen satt vi tyst i soffan och mös.. Sen somnade vi.. Men fy vad obekvämt man ha sovit.. Vi får ta oss en tupplur sen  :).

Hoppas alla får en bra dag idag!.

// Diana

Extra besök hos Bm! + cellprov

HEJ!:

Var idag på extra besök hos en barnmorska som gjorde en gynundersökning då jag "blöder".  Gjorde en koll och det såg bra ut!. Hon passade även på att ta ett cellprov!.

Har fått tid till Ultraljudet- minns inte om jag hade skrivit med det innan i bloggen :).. iallafall 27 juni :)...


Fick ett  intressant kommentar i bloggen!.
: någon om hade skrivit att vår lägenhet (den gamla) heller inte var i så bra skick!. Och så är du anonym? Undrar vem du är?!. Eftersom jag antar att du känner mig och har varit i den gamla lägenheten??? 

Annars kan man inte yttra sig tycker jag..  Det fanns ett rum som behövdes göras vid. Samt en vägg!. Sen är det en jäkla skillnad på att få lägenheten renoverad av hyresvärlden, eller åtminstonde få färgen betald, utan någon extra kostnad på hyran och som här- får betala för något ,någon annan har orsakat..  6000 kr närmare bestämt- endast för Hampus rum..



Kände bara för att "arga" av mig lite!

Storarum klart!.


Storarummet är klart!.

Tog fotot när det var kvällsol- därför massa skuggor!. Men ja ni ser ändå :).
Ska upp lite fina saker på hyllan och lite vin i vinstället :)

 

  Nya lampor blev det också!.   Och en sovrums tavla!

Till helgen hoppas vi kunna inreda Hampus rum!.

Idag har vi bara tagit det lugnt och varit ute och lekt!

// Diana



Till dig tipsare: Nix! Det komme inte in någon ny soffa, vi tycker om denna soffan, annars hade vi ju inte köpt den från början!.  

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0