Zoo i danmark idag!.

Då är man just hemkommen från hen heldag på Zoo i Danmark med Johanna, Johan och deras 4 åriga son Kevin!  :). Möttes i Limhamn- bussen till svågertopt.. Tåget över till Danmark, Taxi till Zoot!. Restaurang besök först och sedan gick vi och kollade på alla djuren :). Glass och annat gott blev det under Zoo-besöket!.  Önskade sååå många gånger att jag hade haft ett långt objektiv... Tur jag får det i morgon i födelsedagspresent :).. jag fyller jhu år i morgon och har önskat mig objektet av mina föräldrar och älskling. Och jag vet att jag kommer få det :). Sigma 70-300 med APO DG!.

Annars i morgon är det jobb som gäller, sen ut med den nya båten :), Johanna och Kevin ska följa med, och sen handla och laga mat för på kvällen kommer dem och ska grilla - ska bli trevligt!.

På lördagshemat står det- Jobb och sedan sommarträff med Pontus släkt!

Söndag- LEDIG :) Wunderbart!.

Hur ser eran helg ut? =)..

 Lägger upp bilder lite senare!. Mest på bilddagboken såklart!.  Www.bilddagboken.se
sök på   Crazyfamily så kommer ni in till vår sida :)

// Diana

Är helt slut nu!

Fy vad skönt att vara ledig nu!.

Jobbat sen sju i morse, fram till halv tolv.. Hem och började tvätta tolv, Nu halv fem har jag hämtat den sista tvätten!. Under tvättmaskinenna har jag varit ute med Hunden, gjort voffler till hela familjen inklusive farfar som kom på besök, städat lägenheten, dammsugat förutom hampus rum! Skurat golven, tagit två omgångar disk!. Det enna var ett berg efter 4 pers som ätit pizza igår  hos oss och 4  pers åt voffler!. Det blir en del disk då :). Dessutom har jag faktsikt tvättat hampus scooter- vagn! Tvättade tyget samt tog av däcken och skurade dem + smörjade dem då dem börjat gnistra lite!.

Så nu är jag klar med allt.. Så skööönt!. Hampus gick upp nyss i soffan och la sig så nu sover han så sött! Ska betala hyran nu sen bara softa!. senare när det inte är så varmt ute blir det en tur ner till affären.. Mjölk och blöjor är slut!.

I morgon bär det av till Zooo :).

Passar det inte, så behöver ni inte läsa..

Ibland när man skriver något så retar folk upp sig..  men varför läsa då?  Finns det något skrivet som någon inte vill läsa så behövs inga kommentarer skrivas-  varför ödsla tid på sådant? det är bara att trycka på det där lilla krysset uppe i höger hörn!. Superlätt! =).

Idag är det Tisdag!.  Gått 23 veckor i morgon!. Och på torsdag ska vi åka till Danmark och gå på Zoo :) Har aldrig varit där så det ska bli kul :). Fyller år på fredag och får då mitt objektiv i födelsedagspresent :). Synd bara inte jag fyllde år INNAN Zoo men men  =). Något fint foto ska jag nog lyckas få :).

Annans är det inte mycket mer som hänt..  Försöker fixa ett "collage" på Hampus visa delar.. Som öra, händer och tår--- Men det är inte alls så lätt som man kan tro!. Men det blir nog bra till sist  =).

Förresten- Någon mer som har svårt att sova när det är så här varmt ute? * Jobbigt*.

 Håller just nu på att framkalla  bilder , 226 stycken- tar lite tid. :).  Får köpa fler fotoalbum dessutom! =).

Hur står man ut?

Ja det är frågan.. Hur står man ut med en sambo som HELA tiden ändrar sig?

Vi har snart varit tillsammans i 4 år... Och jag kan inte räckna alla bilar han haft under dem åren.. Dem får inte plats på mina händer!. Det är en hel del.. Och sen har han haft några som hobby bilar.. Sådana bilar han meckat med i garaget.. Dem kan man räckna på en hand men ändå- det byttas så ofta att jag nummera börjar bli knäpp på det.. Fastnar man för en bil så är det inte kul när det sedan ska bytas.. Anledningarna till att han bytar bilarna är av olika saker.. För dyr i försäkring eller drar mycket soppa, att det är fel på bilen,  att han får intresse för en annan bil. Vill ha en nyare bil.. Och varannnan bil han köper är gammal och varannan bil han köper är nyare modell.. 
Han får gärna byta sina bilar men han frågar ju hela tiden mig om råd men mina råd spelar ingen roll om han väl bestämt mig.. varför frågas det då?..  *suckar*. Och Älskling när du läser det här- NEJ mina barnvagnar går inte att jämföras med!
När han väl köper en bil som är bra så säger alla ÅH vad fin bil! Ha nu den kvar länge för den var ju kanon!.  Han själv älskar bilen men vipps- så ska det bytas ändå..  Och alla i vår omgivning dem suckar =).  Alla som känner Pontus vet hur han är.. Men jag tycker det börjar bli skit tråkigt..  Nu är det båtarnas tur.. Köpt en båt och hur länge har han haft den- en månad.. Nu ska det köpas större båt...

Var bara tvungen att skriva av mig lite..   =)..

iallafall så fyller jag år på fredag! =). har bestämt att jag inte ska fira det med kalas eller så.. Sparar det till nästa år istället då båda blir 25 och smäller på stort- Har ett gemensamt kalas!. Tänkte då hyra lokal med mat, efterrätt , dryck och dans efter kanske- både för släkt och vänner!.

Det enda jag önskar mig direkt är ett objektiv till kameran- sigma 70-300mm!.  Annars är det inget annat jag kan komma på!. :) Har nog det mesta redan :).

Kommer lite bilder från helgen!


Ha det bra!.

 
badar i havet.




Väntade på båten till helsingör



På stranden.



Vår cooling :)

Helsingor igår!.

Igår efter jobbet fick vi för oss att hitta på något kul!. Så vi frågade vicki, Pontus syster om hon ville följa med till helsingör!. Det ville hon så när vi kom hem var det ut med Dante, bytta om och packa ner allt som behövs när Hampus ska med :).

Tog vår "lilla" bil och körde till Helsingborg!. Där är visst festival nu så man såg en massa karuseller :), iallafall så tog vi båten över.. Och fy tusan vad varmt det var! Här i malmö blåste det lite så det blev svallkande men i danmark var det stilla.. Det var ingen höjdare men trevligt hade vi i allafall!.  Gick runt och tittade, åt hamburgare, sen glass- Har fasstnat i rom eller punch och russin kulglassen.. Åh så ljuvligt :).

Tog lite bilder som kommer upp senare! Ska ut med Dante nu sen bege mig till jobbet i några timmar!.

Ha det så bra så länge!.

// Diana

Förlossningsjournal- fel..

Är lite besviken... fick hem min förlossningsjournla på Hampus.. Jag har inte fått den innan så jag ringde till Kk-arkivet och dem skulle skicka den hem.. När jag satt och läste i den var det en del saker som var fel...

Där stod att mina värkar hade börjat 18,00 dagen innan hampus föddes.. Att dem riktiga värkarna kommit på natten 03,00.. 
Ja, mina värkar startades 03,00  och dem var intensiva direkt.. Jag hade inga andra värkar.. Det bara slog på..  Så jag vet inte vad dem har fått att jag haft värkar sen 18,00???.

Sedan stod det att jag hade fått smärtlidnring.. Lustgas/syrgas.. Nix det stämmer heller inte.. Jag hann inte ta något sådant för jag var öppen fullt när jag kom in på kk..  Där står jag har fått två olika smärtstillande, något med slemhinnorna också.. Nä det enda dem gjorde var ge mig lavemang och sticka hål på vattnet..

Saker jag stör mig på att det är fel.. Stod att ammningen gick bra- nej den var katastrof att jag slutade efter 3 dagar- men  det har dem skriivit med på ett annat papper..  

 Man vet  inte om dessa betydelser har någon att göra sen när man kommer in med barn nr 2 ?

Sen nya nyheter är att vi ska ta bort vår dagisplats! Jag ska gå hemma med hampus nu fram tills nästa barn födds! Då ska vi gå och mysa hemma hela familjen! Tycker inte det är lönt att blanda in a-kassa för 1½ månad så jag tar ut fp med Hampus istället och då får han inte inskolas så så får det bli- men det har vi inget alls emot :). Älskar att vara hemma och mysa med lilleman :)..

Han har föresten sovit hos moster i natt- Hon frågade om inte han kunde få sova över hos henne en natt nu när hon har semester- och någongång ska ju bli den förste han sover där :). Det gick bra:). Nu är han hemma igen och busar omkring! Ska snart natta honon- tror jag somnar jag med :).

// Diana, med den stora magen nu!.

Jobbat 11 dagar i rad.

Nu är jag helt slut!. Efter att ha jobbat 11 dagar i rad- gått upp kvart i sex varje dag och jobbat, kommit hem, lagat mat, varit mamma osv så är jag helt slut nu!. Jag är ledig i morgon och sen jobbar jag 6 dagar till nästa söndag. Tur det bara är 3 veckor kvar! Sen ska jag nog vara ledig lite :).

Började tidigt idag så jag kunde sluta tidigare, Pontus hämtade mig från jobb så åkte vi till mamma! Skulle på en stor loppis i Janstorp  kl 14,00. Hittade en massa gosdjur.. Hampus har en hur mycket gosdjur som helst men jag kan inte sluta handla =(. Så fort det är ett nytt djur som han inte har så handlas det =(.  Men det var billigt så det gör inget för själva plånboken :).  Dem sista timmarna fick man plocka en påse full för 20 kr. Så vi plockade ner en massa gamsla kopparsaker till Pontus föräldrar- dem gillar sådant!.

Fyller år om 2 veckor- 1 augusti!.  Har önskat mig objektivet 70-300mm.!
Sen flyttade jag fram 3d/4d tiden till den 20 augusti- man ser bebisen tydligare då. ska man betala 1600 kr vill man inte bli besviken på hur otydligt man ser bebisen!.

Annars har det inte hänt så mycket :).

Diana

Ork och lust!

Hej alla läsare!.
Har varit urkas på att skriva blogg, jag vet..  =(.  vet inte varför- fick nog inte ut något av det så... lägger ju upp alla bilder på bilddagboken :).  och jag älskar att fota så det är nog därför jag hamnat där :).

iallfall, vad var det sista jag skrev om?
Jo vi skulle till rhodos!.
Först på fredagen på Ultraljud! Pyret mådde jätte bra men jag blev lite besviken- jag fick reda på könet men hon garanterade inget och sa att jag inte skulle köpa några kläder för hon kände sig inte så övertygad. Så vände sig Pontus till mig och sa- Hur ska du stå ut till nästa ultraljud med att inte kunna handla.. Så sa jag att jag tänkte köra ett köns ultraljud då!. Så blev det också,  inte direkt köns utan ett 3d/4d var lika bra- där tittar dem också på könet om man önskar.! Och det önskar vi :)
Torsdag nästa vecka den 24 Juli 18:45 fick jag en tid på Emma ultraljudskliniken i Malmö! Ett väldigt dyrt besök men många säger att det är värt det så det tror jag nog det är :). En upplevelse! Nu är ju detta vårt sista barn så det är kul man får vara med om denna tekniken också :) . Kommer då vara i v 23! :).

Går varje onsdag in i en ny vecka- så idag har jag gått 21 veckor exakt :).
Bild på magen för ca en vecka sen..


och i den ligger denna bebisen :)

Som då ska vara en tös  :). Men det får vi konstaretat på torsdag :). Kommer då lägga ut fler bilder :).

Sen på söndagen var det Rhodos! Vi åkte ner och blev missnöjda. För det första var inte hotellet som vi hade förväntat oss, och sen blåste det som F*N så kjol var svårt att ha på sig. Och alla saker fick man hålla i annars flög dem i väg... Mindre kul..  Gatorna var inte jämna för fem öre så köra där med vagn var ett tufft jobb :). Var nära på att kasta vagnen i havet!. Dörren till hotellrummet gick inte att låsa inne ifrån ( så hampus gick rakt ut när det behagade honom).  Och balkongen var inte barnvänlig så den kunde vi inte uttnyttja.. =(. Trafik utanför hotellet som körde som galningar.  men förutom det var det okej :). Fick sedan veta att man kan inte kalla det semester om man åker med barn :). 100 gånger mer  jobb att hålla koll på honom och tillfredställa honom än vad man gör hemma!.  men vi ångrar inte resan och mysigt hade vi :). Men inte rhodos fler gånger med barn!.

ja annars finns inte mycket mer att tillägga.. Jobbat nu i en vecka, 6 dagar i veckan. 6-7 timmar.. Mitt bankkonto nästa månad kommer jubbla av glädje :). Ska jobba så i 4 veckor!. :).

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0