Snart klart!

Snart är allting klart för min lilla hobbyverksamhet. Inväntar mina visitkort och hemsidan ska jag pilla med i morgon efter jag varit hos tandläkaren! och studion är så gott som klar.. 
 
Tänkte ta bilder på studion ikväll om tiden finns till! Nu ska jag och barnen åka till nagelbyggaren Monika Johansson - syrran med andra ord  :)

Släktträff



Lägger bara snabbt in en bild sålänge.

Håller på med mina visitkort just nu- mitt i natten :)

Ingen loppis men släktträff!

Igår skulle vi på loppis hos Malin på en stor loppis. Så vi gjorde oss redo för att åka.. Då knackar det på dörren och en båtköpare stod utanför dörren och ville köpa vår båt som vi hade på annons.

Pontus hade bestämt klockan tolv med båtköpare men han var redan där 10,40 precis när jag skulle åka så det tog lite tid för pontus att komma ut och möta upp mannen då pontus var BAKIS och sov.. BAKIS med stora bokstäver.. Så jag fick snällt ta barnen och låta pontus sova.. men 10,40 fick han då gå upp.

Dem hade med sin hund så Dante blev jätt glad och sprang runt i vår stora trädgård och hade skitkul... Efter en stund rullade dem ut båten och parkerade ut den bakom min bil.. Och det var ett jobbigt båtköparpar.. Såna velliga människor.. Barnen började bli gnälliga att vi inte åkte till loppisen så men vi fick bara snällt vänta på att paret skulle säga vad dem ville så dem kunde flyta båten och vi köra till loppisen..
Men när klockan var tolv och dem INTE köpte båten tyckte jag klockan hade blivit förmycket för att åka på loppisen då jag skulle inom syrran och hämta platttång och sen skulle vi på släkkträff..

Vi skulle vara där kl 15 men jag hade missförståt fel och trodde det var 16 och äta vid 17. precis efter paret tittade på båten ringde det n en man som ville ha båten och kom från klippan. så vi fick invänta honom- båten blev såld och sen begav det sig till släkkträffen.. telefonen ringde och OJ vi var sena.. det var kl 15- pinsamt då dem inväntade oss eftersom jag skulle vara fotografen för att ta gruppbilden! och den skulle tqas så snabbt som möjligt för sen skulle andra åka iuväg på andra fester.  Sätter kameran på tid så kan ALLA vara med på gruppbild- suveränt :)

det blev några bra bilder på gruppfotot och dem kommer upp på facebok sen och väljer ut några enstaka på bloggen senare.

Jag tar ju in alla bilderna på min stationära dator som står i studion. och där går jag ut ibland men pontus gillar det inte :) det tar ganska lång tid att pyssla med bildena =).jag kan säga en timme men det slutar oftast med tre timmar.



I helgen ska jag tjuvfota ett bröllop:) det finns redan en fotograf där som är släkt med dem men jag fråga om jag fick vara med i kyrkan och få ta några bilder jag med. Jag har inte varit på bröllop förr ( utom mina föräldrars för 10 år sen)  så jag hoppas jag inte kommer gråta haha- jag är så jäkla känslig! :)

Annars tänkte jag göra lite visitkort och dela ut sen..

Jag ska försöka få tag i en bakgrundspapper i veckan- och hoppas att jag sen är redo för att ta in kunder!

Just nu har jag stoppat kunder och skjutit upp på det eftersom jag inte är nöjd med bakgrunderna på bilderna- så jag hoppas att äntligen få ordning på det i veckan!

Någon som vet hur vädret ska bli idag?

Blev just sugen på att åka till havet och fotografera barnen...

Jag har lite saker på gång denna veckan- tror det kommer bli grymt bra!

Ska fixa och trixa i studion kanske idag- så ska ni få se sen i veckan hur jag har det där ute!
On ni vill se såklart :) Vill ni det?

välkommen till världen lilla flicka


Välkommen till världen söta lilla flicka som föddes  idag den 27 augusti 2010.
Önskar dig all lycka i livet lilla tös.




Ett stort grattis till flickans föräldrar Alexandra och Martin! <3
Ni kommer bli underbara föräldrar!




 en bild på Alexandra och magen i somras.

ordlöst

-Sitter och tittar på " välkommen hem".. hemskt.. mamman miste sin man i cancer och sedan sin mamma kort därefter ..
man ska vara tacksam att man har sina käraste i livet..

och visa att dem är värdefulla...

sitter och funderar på vad jag ska hitta på för något till Pontus.. visa min tacksamhet för honon,  han har ställt upp på mycket den senaste tiden för mig...   jag vill hitta på något speciellt, får fundera på vad det skulle kunna vara...


Annars så har svärfar och gammelfarmor varit här idag och gjort så fint i trädgården :) Inger är så duktig med blommor och trädgård- det är tur vi har henne! :).

Annars så har barnen varit på dagis idag 9-14.. ätit och nathalie tog en sovtur :) I morgon är det samma tid och sen nästa vecka är det tisdag till torsdag som gäller.
Så i morgon kommer nog Sofia med Lilja och Alva.. Tradigt att jag inte hinner få min bakgrund annars kunde dem fått testa studion! Det får bli en annan gång!

Sen på lördag är det Släktträff som gäller.. då tänkte jag fylla mitt kameraminne ;)

nej nu ska jag se slutet på välkommen hem och sitta och sakna min sambo som jobbar extra...

Nya roliga saker

Glömt och  berättat att jag har fått nya roliga saker, eller ja den ena har jag fått redan



har dock inte haft tillfälle att testa den =(

och i morgon kommer  TAAADAAAAAA


Det funkade inte med lakan och annat rams!! Nu jäklar ska det fotas i morgon! :)

Bebislängtan


Ifall ni missat så fotograferar jag i studion för en liten peng. Kolla under inlägger "tjänster"

Är ni två personer/barn så kan jag komma ut med studion till ert hem.

Bjuder på lite av bildena från fototagningen med Pernilla & Calle..



Lördagen blev inte som tänkt

Lördagen blev inte som det var tänkt. Både på gott och ont. Barnen börjar på det nya dagiset på måndag och nu är allt inhandlat till dagis. Alla höst kläder , regnkläder, och till och med vinterkläderna. Stoppat ner nathalies blöjor och namnat alla kläder! Inhandlat skor till damen och även höstskor till henne. Ja redo för att börja på dagis- ska bli kul och intressant på måndag! Kylen är nu fylld på kött och hädan efter ska jag månads handla där :-) i husmanslådan som jag valde innehöll 2 kg korv, 2kg färs, 1 kg snitsel, 1 kg kassler, 1 kg kotletter, och 1 kg skinkgrytbitar :-) . Annars så har pontus varit jätte duktig, hållt på med golvet i verkstaden och när jag gick ut och titta fick jag en chock- vad hårt och snabbt han hade jobbat. Han har tagit upp allt trägolv och ska sen lägga betonggolv! Vilken duktig sambo man har :-) . i morgon kommer svärföräldrarna hit och då bjuds det på köttfärslimpa hade jag tänkt ! Ska även åka in om syrran och ge hennes katt mat och lite sådant. Så ser våran söndag ut! Åh glömt berätta, utav syrran och mormor har jag fått en stor reflexskärm :-) . Ska se om jag kan fota lite i morgon, på allt möjligt! Längesen sånt kom upp på bloggen! Nu är klockan över ett- godnatt!

Saras goda middag

kycklingbitar ( man kan köpa fryst kycklingfile och koka/steka upp i mindre bitar) 5 dl lätt cream fresch 1 påse taco krydda 1 pkt feta ost ( delas i bitar) blanda allt och lägg tunt i en form.. 20 min på 225 grader. serveras med ris och sallad Riktigt gott! Detta bjöd sara på igår när vi var där och hälsade på! Amanda hade blivit så stor! Tiden går fort när dem är så små! Idag städade jag bilen, med hjälp av barnen. Sedan körde vi och tvätta den och sen begav vi oss till syrran då hon skullle passa dem då jag hade tid hos tandläkaren. Jag har två hål som ska rotfyllas och kalaset kommer kosta 19 000 kr med fk går in och betalar 7 000 så jag skulle betala något på 11 000 kr. jippie va? varför är tandläkaren så dyr för?? börjar lagningen på onsdag och ska dit SEX gånger innan det är klart!! BLÄ! får skylla mig själv som inte varit hos tandläkaren på många år- jag som inte hade hål innan när jag skötte tandläkarbesökena! Kul at jag fick föresten mail angående fotograferingen :) det var väldigt kul :) På lördag är det bröllopsfotografering :) :) MITT FÖRSTA faktiskt. Är redan nervös haha :) annars så har syrran och jag och barnen shoppat idag. storhandlade också. handlade bakgrunder till studion också :) Ska vänta tills pontus kommer hem sen tänkte jag ta med mig hampus ut och fotografera honom-vet ett speciellt tema eller så tar vi det i morgon bitti.. I morgon fredag under dagen kommer farmor och faster hit och sen tänkte jag köra till kyrkan och kolla lite. ja det är vad dagen har att erbjuda i morgon! Ingen som vil köpa en volvo 960? Hojta till isåfall :) jag ska byta bil! godnatt- ps fler bilder kommer i morgon på den gravide

Tjänster

Någon som är intresserad av att bli fotograferad i studio för ett rimligt pris? Jag behöver fler bilder till min portfolio och större erfarenhet. Det är en hobbyverksamhet och inte min huvudsakliga inkomstkälla - just därför kan jag erbjuda lägre priser. Jag fotograferar porträtt, djur, barn/bebisar, familj, graviditet. Jag har ett fast pris och bilderna ges på en cdskiva ca 5 dagar efter fotograferingen. Kan även komma till er med studion men då tillkommer milersättning. Är du/ni intresserad - hör av er [email protected] mvh Diana

Hitta Linda

LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8 vid 16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda. (Om ni vet någon anhörig) Igår fick dom veta att hon var i Malmö någonstans. Hon skulle möta 2 killar som hon smsat med. Hon har aldrig träffat dessa killar innan. Här kommer länken till Facebook gruppen: http://www.facebook.com/#!/group.php...5684983&ref=ts

Mobilinlägg

Så nu har jag fått en ny mobil av min käre sambo :-) jag kan göra allt med den :-) surfa. Msn. Hotmail. Facebook och till och med skriva blogg :-) . Idag började morgonen med att vi gick upp tidigt för att åka ner till morfar och kolla så stora cementbilen. Men vi kom försent. Sen åkte vi hem och åt frukost och nu sitter hampus och tittar så sjöjungfru och nathalie sitter med mig. Både tvätt och diskmaskinen rullar! Sen vid tolv kör vi till höör till våra vänner!. Pontus jobbar till sent ikväll. Vi kanske hörs senare :-)

Graviditet

Ett litet smakprov på fotona från iförgår.!



Dagens : Att göra.

Idag står det på dagsschemat,

: Ringa tandläkaren och få en tid.
: Kolla på hms hemsida om det finns något nytt och roligt till barnens nya dagispremiär.
: polera brassan
: fixa graviditetsbilderna.

Ja det är det som erbjuds idag.   Oj glömde; köra til ystad när Pontus kommer hem för att inköpa en ny mobil till mig så jag kan bli kontaktbar


Återkommer senare! heeej

Idag är en ny dag.

I förgår var Nicke och Molle i  studion! På dem finns bilder i tidigare inlägg!

Ikväll blir det graviditetsbilder ;)

Nicke

 

Molle

 MOLLE



köksdetalj



en liten försenad bild

ny skärm

Blev så besviken i förgår när jag hade "redigerat" mina bilder och dem såg bra ut på min dator och sen dagen efter tittar jag på den bärbara och färgerna var så dåliga. alla bilder hade blivit rent för ljusa.

Skärmen vi hade hade några år bakom sig, en sån där tjock och liten sak.. Så igår fick den gamle bli begravd och en ny liten goding kom in! Känns som en helt ny dator man har haha :)


Så nu finns denna lilla sak hemma hos oss, eller ja ute i studion!


Nog om det. Idag har jag storstädat, dammat, tvätat golv, vattnat blommor mm. sen när det var färdigt kom jag på att baka.. så jag och barnen bakade- makalösa. kakor som är så goda!
Barnens farfar kom med leverans till Pontus och kom in på kopp kaffe och fick provtesta mina kakor som fick bra betyg :)

Annars så har jag nu städat igen och precis lagt nathalie för en timme.

Funderar på att gå till studion och kolla bildera som togs på Nicke och Molle igår. Publicera upp dem här och på fejjan.

I morgon åker Jonas hem och på kvällen blir det graviditetsfoton i studion :)


Ja det var väl allt för nu! vi ses!

Hampus som modell

Hampus ville stå som modell så det fick han gärna. och visst har han talang ;)















Foton från studion

Igår kom Jessica och Dennis och blev plåtade lite.
Helt okej bilder må jag själv säga :)

Bilderna kan man klicka på för att se dem i större format.


  

   

   





 


Första fotona från studion

Första test omgången :) DAG ETT. Fick rätt på blixtarna ganska så fort.







en fototripp till ystad

Igår var mamma här på kopp kaffe. Sen bestämde vi att vi skulel fota solnedgången i ystad- men ingen sol fanns så inga bilder blev tagna på det, så vi fotade båtarna istället på kvällen.







Så kan det se ut när vi är ute och fotar :)  Om vi inte ligger ner på marken ;)

bjuder på en bild

Jag fixade ju lite inne i studion innan, hängde upp bakgrunden och så här blev resultatet

Lite ljus bild men det är bara en testbild för att se om bakgrunden blev ok!

Städar och donar i studion.

Ja än är det ingen studio men det blir!!! I slutet av denna veckan ska mitt studiopaket komma med posten :). Eller en liten del av det sen ska jag bygga om det efter hand, det kostar ju en bra slant så man får ta lite då och då!.

Så nu är jag här ute och städar och hänger upp gardiner!

Foton kommer senare på lite allt möjligt! har nu tagit med internet ut till min dator i studion!

ses om en stund!

Hej då min gullunge!

Igår var det söndag- Dagen då Hampus skulle åka på semester med farmor.

Farmor hade planerat sen innan att dem skulle åka på semester i sverige. Campa och bo i tält. Åka till high caparal, fiska, rida, bada, och sen avsluta färden hem på halmstads äventyrsland.

Så igår kom farmor och hämtade Hampus. Som vi saknar vår lilla prins här hemma! Bara för att han inte är hemma så vill man pussa extra på han <3. Men han har det bra på sin semester :)
Och ibland behöver barnen ha semester från mamma och pappa också  :)

Igår landade dem i osby och har sovit i tält i natt. En väldigt kraftig blåst men Hampus hade sovit gott igenom natten... hihi hampe sovit ute i natt.. usch- inget jag gillar :) tur jag inte är med ;).
Ni fiskade dem och sen skulle dem vidare till Brio museumet.



Jag och Nathalie är hemma. Pontus sålde hans bil i helgen så han fick ta min tills vi köpt en ny till han. Så idag ska jag iväg på ett ärrende och syrran kommer och passar Nathalie!

Tror jag ska in i min lilla gässtuga och fixa lite! Tar med mig internet in dit så ska ni få se lite bildet!


Nu ska vi klä på oss! Hej så länge!

inte som man lovat

Lovade ju lite bilder igår men vårt internet tog slut så det sket sig =) Har just varit och ladddat på så nu kan vi surfa ytterliggare 1 månad :). Sitter ju på den bärbara nu så jag ska testa köra in det mobila bredbandet ute i stugan där min dator är och se om jag kan få in lite bilder till er.

Annars bjuder dagen på Johanna museumet och sen i eftermiddag är vi bortbjudna på middag hos svärföräldrarna!


Sofie- Visst får vi träffas snart, Hampus åker bort nästa vecka- inte så kul för liam då så vad sägs om en träff efter han kommit hem igen? Jo han är blöjfri sen långt tillbaka nu men visst kan olyckor fortfarande inträffa, att han inte hinner få av byxorna eller så , dock har ingen pinsam olycka ute skett än :)


Ja bilder kommmer om någon timme :)

Hej så länge!

dagen börjar tidigt!

Vaknade till redankl 8 av en mardröm.. Tänkte jag skulle gå upp och ha det lite tyst och skönt innan barnen vaknade men när jag gick ner för trappan hörde jag Nathalie ropa MAMMA. Försökte smyga tyst men då skriker Hampus- mamma jag är blött.. Kissat i sängen- hurra.... Köpte såna där Huggies sängunderlag för nattolyckor- perfekta är dem! 7 st för 99 kr på ica! rekommenderas!

Iallafal klockan är lite över nio och nu drar vi till Ystad- tänkte storhandla rejällt.. Tömma kontot på ca 3000 kr? Ska bli spännande och se vad allt kostar som jag vill köpa hem till skaffariet, frysen, kylen, tvättmedel tandkräm och allt vad det heter.

Sen när vi kommer hem ska det packas upp- äta lite lunch och sen ska jag gå ut till min lilla stuga och koppla in min dator och fixa lite med bilder..

så jag LOVAR- ikväll kommer bilder :) På lite allt möjligt!

ses sen!

ikeadag!

Igår lämnade vi över huset, under tiden var Sara barnvakt åt Hampus och Nathalie- tack snälla ni :)
Efter bankärendet begav sig pontus till jobb medans jag stannade hos sara och blev bjuden på middag och trevligt sällskap! Sen bar det hemmåt- åkte inom syrran och släppte ut hennes vovvar. Vidare hem och åt middag och kvällen avslutades med film och gods :)

idag bjuds dagen på ikea med mamma och Jessica ( brossans tjej), ska handla lite småsaker men tror vi tar en sväng inom min mormor först!

Ikväll kommer kanske bilder :)

Då var man hela 26 år.

Igår var det min födelsedag :) Så på dagen var det lite städning och inhandling då vi fick lite gäster igårkväll..

Idag blir det städnning i det gamla huset för i morgon tar den nya ägaren över.. Det ska bli skönt att lämna ifrån sig nyklarna och inte behöver tänka på det mer. Allt är färdigt här i stort sett. Endast en karton kvar som ska upp!

Pontus är tillbaka på sitt jobb efter sin semester + föräldrarledighet.

Nu ska vi äta frukost och sen ska jag gå en runda med Kameran och fota lite saker som ska ut på blocket! Sen drar jag och bilen tlll Höör! Barnens farmor kommer hit och leker lite med barnen, barnen ska vara glada som har såna fina mor och far föräldrar! <3 vi bor ju så mycket närmare allihopa nu!  Hur kunde vi bostätta oss i Höör?? :)


ps- bilder på huset har jag lagt upp på min facebook! Kommer nog bilder här också.. Ska se om om jag får igång min dator ute i den blivande fotostudion och fixa lite bilder!

Nej nu säger jag hejadå! Hörs ikväll!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0