Kameran och jag ska jobba denna regniga lördag :(

Idag ska jag fota ett bröllop som är bokat sen förra året :). Jag och bruden planerade att vi ska först åka till bokskogen och där finns ett slott som vi tänkte använda till bakgrund på bröllopsbilderna. Sedan blir det vidare till kyrkan- den största kyrkan jag sett! Hyby kyrka. Är orolig för att solen inte vill skina då. Skulle verkligen behövt solljuset i kyrkan. Sen vidare till Hemvärnsgården där festen ska hållas! Kollar vi på vädret idag så visar den regn :( hela dagen :( det hade gärna fått vars mulet då man får jämt ljus på porträttbilderna men regn förstår både brudens smink, hår, kläder och släpet får bäras hela tiden samt att min kamera ska helst inte bli fuktig och blöt :( Hoppas det löser dig ändå. Annars får jag fota dem på Hemvärnsgården istället för bokskogen. Vi skulle höras av en timme innan träff och se om vart det blir. Allt beroende på det jävla skit väder. Vart är vår sommar? Vi ska iallafall vara glada att årminstonde så får vi en solig vecka med bad i kreta i sep :) Jag har varit vaken nu ett tag fast jag borde sovit en timme tilll. Funderar på att redan nu går upp och fixa mig. Håret ska fixas. Ladda sista batterierna i kameran. Stoppa ner underlag. Måla naglarna, plocka ögonbryn - ja ni vet själv tjejer :) Ha en trevlig lördag!

Pontus jobb! Ja här jobbar då min sambo! :...

img_0791 (MMS)

Pontus jobb! Ja här jobbar då min sambo! :) sitter i bilen och väntar på honom. Sen ska vi köra och titta på fotograferingsställe i bokskogen , köra till kyrkan och sen till festlokalen där bröllopet ska vara. Sen ska vi köra till posten och hämta ut mitt objektiv som jag har köpt. Det är bra det objektivet till bröllop och porträtt! Sen ska vi hem och laga mat. Får se vem som kommer hem snabbast vi eller farmor och barnen :) dem är nu på Andys lekland :). Farmor bokade även stuga på Öland v 32 som hon och barnen ska vara i. Så vi kommer inte ha några springande barn hemma på 1 vecka. Kommer sakna dem mycket ska men ska passa på då att göra saker på egen hans. Som tex träffa vänner, bio, festa kanske- bli skit full där hemma så där Pontus och jag bara haha. Nä men det ska bli roligt för dem att åka på semester med farmor! Hampus åkte förra året och tälta men det blir bättre med stuga och så får Nathalie med följa med! Så syrrans bröllop blir det bara pontan och jag <3. Himla massa roliga saker denna "sommaren"! Ja när  kommer den riktiga sommaren?

Svar till dig?.  Hej du okända som undrade...

img_4626 (MMS)

Svar till dig?.  Hej du okända som undrade om grossten hette M. Ja det gör hon! Hur vet du det? Erfarenhet? Känner henne? Iallafall har min syster fått en ny tid så vi håller tårna för ett lyckat / bättre resultat denna gång :).  Barnen sover- semester har dem ju nu! En smula avundsjuk att det får sova är jag allt! Nu ska vi köra till jobb strax! Hej!

Iförgår hade syrran bokat in en hårförlägn...

img_0784 (MMS)

Iförgår hade syrran bokat in en hårförlägning . En tjej på blocket dom var hår grosist satte i håret gratis men tog betalt för håret. Min syster då som har kort vill gärna ha långt hår till hennes bröllop och jag förstår henne. Hon beslöt sig och ringde och fick bokat tid och när allt var klart frågade jag henne om hur det såg ut. Jag hörde väldigt snabbt i luren att hon var missnöjd. JAg  åkte senare till henne för att färga håret och börja skratta! Så jävla kasst gjort! Jag mailade tjejen och sa att det ser ju för jävligt ut, så hon ska sätta i fler slingor! Hoppas det kan bli bättre för jag tycker synd om Monika nu inför bröllopet. Man vill ju se bra ut på sin stora dag!  Monika hade Clip lös år som jag testade. Man ser att det är fejk men om jag gjorde en fläta av det såg det bättre ut :) vad sugen jag själv blev på långt hår! Men att betala över 1500 kr för håret där går min gräns!  Nu sover barnen- Hampus ligger i vår säng och snarkar! Farmor kommer snart och ska vara här till fredag :) så barnen har börjat sin semester nu :) 3.5 vecka lång! :) nu ska jag sova! Natti natt!

Anna & Anders 23 Juli 2011

Som jag skrev igår var vi ju på Anitas sommarfest! Den är alltid ute i Anitas stuga i Elinelund. Vi utbringade en skål för att det var 10 år se Anita och Kalle tittade på stugan och sedan överaskades vi utav att Pontus moster Anna och Anders hade varit och gift sig borlig i hemlighet under dagen!

Jag tyckte brudbuketten var så fin och sa att man kunde lägga ringarna där i och fotografera det.

Anna och Anders hade nog inte tänkt ha några bröllopsbilder men eftersom jag föreslog det så blev buketten fotogradrad och sen blev det ändå lite spontana bilder. :)


Önskar dem all kärlek och lycka! <3Hemligt giftemål! Idag hade Pontus mormor ...

img_5921 (MMS)

Hemligt giftemål! Idag hade Pontus mormor anita sin årliga sommarfest och vi är 32 personer ungefär! Vi träffas då alla i hennes stuga/ kollonistuga. Idag när det var regn och rusk så hade tält monterats upp! Vi hade aldrig fått plats i hennes lilla stuga :) Alla är väldigt trevliga och släkten har sina armar öppna för alla som kommer in som ny partner till någon.  Som tex jag- tyckte det var ganska jobbigt i morgon att dem var så många och det kändes nervöst att komma dit dem första gångerna för man visste inte vem som var vem. Men nu har jag varit med Pontus i snart 7 år så nu vet jag vem alla är :) Anita firade 10 års jubileum i stugan dessutom. Vi tillbringade en skål till det och sen sa anita att det fanns fler orsaker att skåla och då berättade Pontus moster anna att hon och Anders gift sig under dagen på rådhuset och att ingen hade vetat något förutom deras föräldrar! Eftersom jag redan hade Kameran med mig tog jag några bilder. Kommer upp fler ev i morgon! Nu ska jag sova!

Bridesmaids har jag nyss sett på bio! SE D...

img_5988 (MMS)

Bridesmaids har jag nyss sett på bio! SE DEN!!! Gud vad vi skrattade!!! Vi skrattade så vi grät! Filmen var riktigt rolig, en smula dryg i mellan åt men väldigt lite och tycker ändå filmen var kanon :) och mina tre tjejer som var med tyckte detsamma! Under tiden vi var på bio fick jag denna söta bild :) mina små sover Sött tillsammans. Nu ska jag med sova och alla ligger nu i sina egna sängar :) Godnatt!

Fredag! Fan vad härligt :) Nu är det freda...

img_0748 (MMS)

Fredag! Fan vad härligt :) Nu är det fredag! Härligt kan jag tala om för er! Ska bli skönt med 2 dagars ledighet. Ikväll bjuds även bio med mamma, syrran och brossans flickvän :). Det är första gången vi hittar på något tillsammans vi fyra! Ja jag kan heller inte komma på att bara mamma, jag och syrran har gjort något själva någongång.. Så detta ser vi alla framemot! Vi ska se filmen braidsmaid som passar så bra eftersom syrrans bröllop är om 3 veckor!  Det regnar som bara den. Tråkigt men jag gillar att det inte är så varmt- då blir det svalare att jobba!  Imorgon är det Pontus mormor Anita som har den årliga sommarfesten! Det ska bli trevligt :)  Ha en underbar fredag- för det ska jag ha :)

Haja läget! Nu har vi just ätit taco och n...

img_0746 (MMS)

Haja läget! Nu har vi just ätit taco och nu myser jag och barnen tillsammans under täcket med SJU st kuddar i soffan! :) nu kom pappa Pontus också så nu myser vi hela familjen , dante ligger också här men han sover - just ätit han med :)

Hur man bildbloggar med mobilen! Hur enke...

Hur man bildbloggar med mobilen! Hur enkelt som helst! Gör precis som du brukar när du ska mms:a någon om du vill ha en bild med. Annars kan du skriva vanligt sms. Sedan skickar ni som har (blogg.se ) inlägget till nr 0730 121163 ( presic son ett vanligt mobilnr) lägg in det i telefonboken ;) Glöm inte att ni måste först gå in på er blogg, in på inställningar och skriva in ert mobilnr! Skicka iväg det och så kommer det som ett inlägg på bloggen!! Klart! :) Nu ska jag njuta av min rast/ frukost!

Lite svar!

Tack Malin som lärde mig att blogga med bild via mobilen!- Det är jätte roligt :)!

Idag jobbade jag på och sedan åkte jag hem till marine och mös lite där :) Hon gjorde kladdkaka som var jätte god och sen lånade jag lite kläder av henne! Hon har mycket i sin gadrob som jag själv skulle vilja ha :)


Efterdet körde jag och hämtade pontus, sen barn. När vi kom hem råkade Nathalie skalla Hampus så han fick näsblod och det rann inte lite heller!
Både pontus och Hampus kläder ligger i tvättmaskinen och är redo att hängas upp!
Under tiden körde jag och nathalie och handlad lite mat och hygiensaker! När vi kom hem sprang en hund förbi mig i köket och jag tyckte det liknade Devin! ( devin är pontus hund men som bor kvar his svärföräldrarna eftersom dem var vana att ha devin där ville dem inte att han skulle flytta när pontus gjorde det!
Iallafall jag tyckte jag att devin sprang förbi mig me slog bort tanken då jag är både trött och att vi inte hade gäster men då hör jag någon säga HEJ :) och där stod svärmor :)
Så nu ligger farmor och nathalie och läser bok och pontus och svärfar är ute i trädgården och rensar ogräs :)

Jag har just fört över pengar till en säljare på tradera och bokat biobiljetter till fredag!

Då sa vi se Bridesmaids!  Jag, mamma, brossans tjej och syrran :) tyckte det var roligt eftersom det väntas bröllop i familjen :) och vi pratar mycket om det :).svar till er läsare- ja jag har gjort designen själv. inget avanserat! och sen undrar jag varför jag har så många " säljare" som titta in :) personer från både djurförsäkring  och smslån..   :) 

Fikar hos Marine :) kladdkaka Made by mine...

img_0740 (MMS)

Fikar hos Marine :) kladdkaka Made by mine! :)

Dagens hjälte! Ja åter igen har jag hjäpt...

Dagens hjälte! Ja åter igen har jag hjäpt en annan människa :)! För 3 veckor den hittade jag någons plånbok och kunde snabbt hitta dens ägare! Idag hade en tjej råkat låsa sina nycklar inne! Hon kom och lånade mina städsaker för att försöka genom brevinkastet fiska upp sin väska som låg på golvet och i den låg nycklarna! Jag försökte komma med lite idéer men inget funkade. Skaftet på städmoppen var för kort! Jag sa vi behövde silvertejp så kunde vi förlängt skaftet men vart skulle vi hitta den tejpen? Hon hade en sån otroligt tur att en bit silvertejp satt fast på en lycktstolpe så den lånade vi! Denna gången följde jag med tjejen till dörren och vi hjälptes åt med att fiska upp väskan, jag fick in mina fingrar i hennes väskan och fick tag i nycklarna! Hon var så otroligt glad och tacksam och jag var glad över att ha lyckats :)

Idag har dagen bestått av jobb. När kl rin...

img_6494 (MMS)

Idag har dagen bestått av jobb. När kl ringer 05 är jag så fruktansvärt trött men när man väl kommit igång på jobb blir det bättre! Idag blev det pastaband och kötttfärssås till middag och sen var kl redan 18.40 så det blev tandborstning och sen sängen. Nathalie somnade på 3 sekunder! Dem har tagit bort hennes sovstund på dagis. Vet inte riktigt varför, kanske för få barn som sover. Hon klarar det bra ändå :).  Nu ligger jag Sängen och kollar på det okända!  Tror ni på sådant med andar?  Natti natt

Fick det fint i vårt sovrum efter loppisen...

img_2303 (MMS)

Fick det fint i vårt sovrum efter loppisen igår :)  Idag har vi ätit frukost i Limhamn, sen träffade vi Teddy och Hampus fick titta inne i hans lastbil :) sen kom vi hem och jag åkte och handla dagens middag som fick bli soppa! Ska visa er vilken en annan dag- riktigt god!  En nu vecka som innehåller jobb, en träff med Marine, bio med mamma, syrran och Jessica och på lördagen ska vi till Anitas årliga sommardags :)  Nu har jag just lärt mig blogga med bild så det kommer bli så oftare :) Nu säger jag Godnatt!

Denna ska jag se med mamma! Får se om syrr...

img_1133 (MMS)

Denna ska jag se med mamma! Får se om syrran och Jessica följer med :)

Loppis i Janstorp!

Idag har vi varit på den årliga loppisen i janstorp! I år var det förstås extra roligt då vi kunde gå till loppisen :)

Farmor och Inger ville också till loppisen så dem kom på förmiddagen och sedan promenderade dem med Nathalie ner och jag , pontus och hampus tog bilen!.
Jag var ute efter sängbord och krukor men tyvärr det jag sökte efter fanns det inget som föll mig i smaken!


Efter vi hade gått en timme åkte vi hem och jag gjorde smulpaj som vi åt på sedan var det dags för gästerna att åka hem. Pontus skulle följa med in till Limhamn då han skulle till en kompis på middag och "lite" alkohol.  Tur han inte sover hemma i natt :) Efter dem åkt tog jag jeepen och barnen och körde ner en till gång där jag fyndade en hel del!
Får se hur natten blir för mig, när pontus är ute och festar brukar jag sova så jäkla dåligt. Jag vaknar hela tiden för att se om han ligger där men jag vet samtidigt att jag hör direkt när han sätter nyklen i dörren.
Nu sover han borta vilket är jävligt sällan så vi får se hur jag sover :) Har dock bjudit in nathalie att bli min sänggäst. Hampus brukar komma in på morgonen, så han kommer också att komma in!

På loppisen fynda vi:
5 krukor, en tv bänk till hamp, en lampa med skärm, massa fotoramar, en vattenkanna till barnen, en blixten klocka, en pippiväska och en ny snobben väska. en vanlig sportbag till hampus.. och en leksaksgräsklippare :)
Ja det var väl de vi fyndade, kom på 2 pizza tallrikar också!


Så nu har hamp somnat i sin säng, nathalie skulle sova i sin egen men bara runder. Sen hittade jag henne sovandes i soffan men när jag skulle bära upp henne vaknade hon. Jag sa hon kunde sova i min säng men hör bara gnäll. Hon är övertrött!

I morgon blir det frukost hos svärmor eftersom det är där pontan sover i natt :)


så nu säger jag också godnatt! Snart lägga mig i sängen och kolla någon film!

Heminredning och färg!

Jag har alltid tyckt om bilderna dem visar i tex sköna hem eller lantliga hem! Där rummena är ljusa och fina och möblerna är gamla, bestanta och vita! Nu när jag börjat dra in lön så tänkte jag att nu ska jag sätta igång och göra vårt hem fint! Nu är det födelsedagar, bröllop och utomlandsresa så jag får sätta igång efter septmeber på allvar. Tänkte måla om vårt sovrum. Hampus har haft det innan och haft skitiga fötter mot väggen så ena väggen ser för hemsk ut så väggarna ska målas om. Nya nattduksbord ska inköpas , gärna begagnade så dem är rejäll och kan målas vita och nya sänglampor står med på köplistan. På Nathalies rum ska det också målas och sen ska hon få en ny möbel med förvaring! Trofast tror jag den heter på Ikea! Hennes säng funderar jag med på att måla vit då hennes möbler också går i vitt. Jag har en rotingkorg jag tänkte sprutmåla vit också! En rosa matta ska hon med få! På Hampus rum ska han få ett nattduksbord, ett nytt sängöverkast - gärna svart med stjärnor på. Se om jag hittar det på jotex! Han ska även få ny tvbänk och lite hyllor! Hans rum ska gå i stjärnmönster och ha färgerna vitt svart och rött. En svart matta ska jag med inhandla till hans rum! Lite nya tavlor/ramar och foton ska med komma upp på övervånningen tänkte jag :) Lite nya dekrationer där Nere vill jag med ha! Och nya soffkuddar. När jag får lite ensam tid över ska jag lägga upp lite bilder på hur jag menar så kanske ni kan hjälpa mig vart jag hittad dem nya sakerna jag vill ha ifall ni vet vart man kan hitta det :) Nu sitter jag i bilen och väntar på Pontus. Barnen har varit på det nya dagiset idag och lämningen gick kanon :) Hoppas min bättre hälft är på bättre humör idag för helgen har han inte varit den roligaste sällskapet direkt. Tänkte fråga om mina läsare har något ni undrar över? Något ni är nyfikna på som ni vill veta om våran familj kanske? :)

Världens snällaste!

Jag brukar alltid vara väldigt snäll mot människor  men idag har jag inte varit lika trevlig :) Och ibland känns det ganska skönt att man får säga vad man tycker :) Så igår/ idag har jag sagt precis vad jag tycker :)

Jag såg tex ett objektiv på tradera- ett sådant som jag är ute efter- det kostar inte så mycket men jag är försöker spara in pengar nu eftersom mycket  händer i sommar som man ska ha pengar till) så jag tänkte att detta objektiv har jag haft för och tänkte bara köpa in det för bröllopernas skull och sedan eventuellt sälja det igen om jag känner för det.
Jag har sålt det innan på tradera och vet vad man kan få för det ungefär.
Dock kostar objektivet nytt en summa och såg nu en kille som sålde sitt för 200 kr billigare, men då får man tänka på frakten tillkommer. man kan få alltså ett nytt objektiv med garanti om man bara lägger till 150 kr :) Han inte fått några bud så jag vara bara tvungen att maila han och säga att man lägger nog hellre 200 kr och köper ett nytt där man vet att det är helt och att en garanti finns på det- vem vet han kanske inte vet vad ett nytt kostar nu :)

Jag brukar inte bara bry mig men det pirrade så i mina händer :) denna kammade jag hem till nathis från tradera- helt ny! Tänkte ha den på bröllopet och sedan har hon ett par nya dimmrosa skor som passar till. Tänkte leta efter en liten kofta till henne med!

Hampus ska inte med på bröllopet eftersom han ska campa med farmor uppåt i landet!

Annars så har helgen varit trevlig! Vi har haft besök här hela helgen och igår hade Hampeman feber så idag fick pappa vabba. Men han är frisk nu så imorgon är det dagis. Nytt dagis då dem har sammanslagit dagisarna nu när det är sem. Det är bra att dem kan göra så men jag gillar inte att inte det finns en ordninare färskolelärare där när man lämnar barnen så tidigt den första dagen.  Alla småbarnen som kommer tidigt hamnar hos en fröken och ett dagis dem aldrig sett för och kanske har inte sina vanliga dagiskompisar kommit..
Tänker på nathalie i morgon.. Hon är väldigt blyg av sig och Hampus och Nathalie brukar vara först på dagis. I morgon blir det nog inte roligt att lämna! Men å andra sidan- hon har chockat mig innan så vem vet- kanske går galant!


Ja jag slutade tidigt idag så jag är redan hemma- skönt! Ska snart påbörja middagen!

En härlig lördag!

Idag när vi åt frukost rullade en bil in på gården! Det var svärfar / barnens farfar Peter och barnens gammelfarmor Inger som kom! Vi visste dem skulle komma på förmiddagen.


Kaffet var kokat så vi satte oss till bords och vi åt frukost!Farfar hade en present med sig till Hampus! En "ny" cykel. Begagnad men vad tusan gör det :)
Hampus blev väldigt glad! :)

Den gamla cykeln fick Nathalie då förstås :) även om hon inte är så intressead av cykel, men hon lär väl bli :)  


När Inger kommer sätter hon sig direkt i arbete :) Hon donar och har sig i trädgården och gör den så fin :)¨Inger hade sett en liten stuga i skurup som hon blev intresserad av men Pontus sa att hon fick gärna ta över vår stuga vi har i trädgården! Det ville hon gärna, så hon skulle betala lite för nya bräder utan på huset som pontus och svärfar skulle sätta dit. Så får hon stugan av oss och göra vad hon vill med den samt en bit av trädgården :) Hon satte genast igång oss alla att städa ur stugan :) Där är varken toalett eller kyl men hon sa- jag kan väl komma in hos er ;) det får hon gärna göra! <3
Det är fd ägarens saker så sängen skulle hon behålla och stolen gillade hon. Men hon ville ha andra gardiner och möblerna som stod utanför ville hon måla vita :)

Tror hon kommer att pyssla om sin stugan riktigt mycket när hon passar vårt hus när vi är i kreta :)
 


Medans barnen lekte och männen var sysselsätta gick jag runt med kamern lite! Ibland är jag jätte dålig på att använda kameran! Men tänkte idag måste den användas! Jag vill ha mycket bilder om våra vardagar som barnen kan sitta och titta på när dem är större/äldre och se vad vi gjorde när dem var små och vem som var våra vänner och delade sina dagar med oss :)Jag och barnen gick lite runt i vår trädgård på baksidan där vi har smultron, krusbär, rabarber, hallon, röda vinbär och körbärsträd!
Våra älskade barn <3 nathalie älskade både krusbär och körsbären och var jätteduktig på att spotta ut kärnan :)Mitt lilla hjärta!! :) 2,5 år gammal men pratar för fullt- vi förstår allt hon säger och man kan prata med henne  :). Slutat med napp, blöja och "välling"- välling var det inte utan bara dricka i nappflaska när hon skulle sova- är så stolt att allt gick så busenkelt! Stolt mamma såklart ;).

Älskar att busa med sin bror, hon älskar att sjunga och läsa bok på kvällen! Hon är väldigt mammig och gillar att mysa och sitta i famnen på mig. En klängapa med andra ord..
 Hon är morgonpigg som sin pappa, enivs som en åsna och säger till allt KAN SJÄLV.
Du och din bror är allt för oss!! <3

Bröllop gånger 3

Ja denna sommaren erbjuds det 3 bröllop. Två som jag bara är fotograf på och det tredje är då min systers.
Det ser jag framemot :) jag har inte varit på bröllop direkt så. jo mina föräldrars men då var jag bara liten / ung. :)


Jag beställde ju en klänning på bonprix på fredagen, dagen efter beställde mamma och söndagen beställde min syster på. Båda har fått sina kläder men inte jag =( och ändå skulle det finnas i lagret.. Skumt.. Jag vill ju med ha mitt paket :).

Och så har jag budat på lite klänningar till Nathalie som hon ska ha på bröllopet får se om jag kan kamma hem någon fin.

Annars har det inte hänt något speciellt förutom jobb, och sen vanligt hemma.

Lite roliga saker händer nästan varje helg nu ett tag framöver- det känns trevligt! Loppisar, marknader, och lite andra hemlisar :)

2 månader exakt idag som vi åker till kreta :)Vårt hotell :) det är även 2 månader + 1 dag till pappsen blir 50 ;)

Svar på er fråga!

Fått lite kommentarer på senaste om jag testade krämen som skulle göra bysten större- men jag har inte testat den :) så har ni fått mitt svar där!


Annars har inget annat hänt sen igår- så jag bloggar till helgen istället ;)

ha en trevlig vecka!

Helgen går swish förbi!

Ja nu är det söndag och jobbedag i morgon. Helgen går allt för fort!

I fredags blev det ett restaurangbesök med dem blivande nygifta paret. Efter det åkte vi hem till oss och vid 21 tiden åkte dem hem och barnen hoppade i säng och somnade gott!

Lördagen blev det lite tvättande under dagen, och på kvällen kom farmor, farfar och gammelfarmor Inger på grillning och kvällsfika!

Farmor hade varit i Göteborg och hade presenter med sig tilll oss alla :) Barnen fick kläder och massa mariekex och ballerinakex och Pontus och jag fick en fin ljusstake som nu står på vårt soffbord!

Efter maten skulle Nathalie i säng och det var bara farmor som fick borsta nathalies tänder och läsa saga för henne men det gjorde farmor så gärna! Bättre farmor hade inte barnen kunnat få <3

Smultron, röda vinbär, krusbär och rabarber bjuder vår trädgård på :)
Söndagen har bara bestått av städning för min del! pontus har varit ute i trädgården och fixat.  Ett litet avbrott gjorde vi då vi körde och åt glass inne i skurup! Hem sen och lagade mat och sen blev det dusch för barn och nu sover dem i sina sängar- upp kl 05 i morgon! Nu ska jag ner till Pontus och se en film!


Hoppas läsarna haft en trevlig helg!BILLIGA ENKLA bröllop/tärna/student klänningar.

När jag gifter mig vill jag ha en stor brudklänning, men många vill kanske bara ha en enkel brudklänning.

Men tänkte tipsa er om deras billiga och mycket fina enkla brudklänningar! eller varför inte studentklänning!

 329 kr 599 kr

 229 kr  399kr

 449 kr  699 kr


Tärnklänningar:

på mitt bröllop ska jag ha rött/ vinrött som tema och det är vad tärnorna kommer ha för färg på sia klänningar därför lägger jag upp dem jag hittar i den färgen.

 239 kr  299 kr   279 kr

 449 kr  349 kr

Alla kläder kommer ifrån Bonprix.seBonprix- har min klänning! Tummen upp!

Ibland får min mamma hem katalogen från Bonprix och jag ÄLSKAR deras kläder! Dem har riktigt snygga kläder till bra priser men jag har aldrig handlat där ÄN! Jag är som sagt ute efter en klänning till MIN SYSTERS bröllop :) Japp hon och Magnus ska gifta sig den 13 Augusti i år :) Jag gick in på Bonprix och hittade en massa eleganta klänningar :)

Klänningarna finns i andra färger. 
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

 239 kr      329kr  
  449 kr   279 kr

Men eftersom jag har köpt en speciellt fin BH som är vit vill jag gärna kunna använda och eftersom jag inte bär en vit klänning så får jag ta en klänning där man inte ser den vita BH:s kanten och så har jag svarta pumps så funderar jag på denna klänningen! 

  Beställer den och blir det inte bra kan man alltid skicka den tillbaka ;)

Klänning jakt till bröllop!

Tack för kommentarerna :) sånt är roligt! Men jag håller med nyfiken läsare- klänningarna 1&3 passar bättre när man ska klä sig sexigt ;) Men där det med vit, rött och svart- då undrar jag- vad tusan för färg ska man då ha på klänningen :) Ida- att bara bruden ska vara vit kan jag hålla med om, att det är snyggast så men och andra sidan man kan kanske ha tillbehör i andra färger så att man inte skriker ut vit färg? Sen tror jag inte bruden bryr sig om vilken färg man har på klänningen direkt :) Jag hittade dock andra klänningar som var i min smak- lägger ut bilder när jag kommer hem för just nu har jag Rast på jobb och skriver via min mobil! Underbara fredag!!!! :)

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0