Önskningar till himmelen och kärleken till sina barn!

Det händer ganska ofta som jag tänker på döden.. Jag vill så innerligt tro på att vi alla möts igen. Som att det finns en existens uppe i himmelen och dit kommer man och möter alla igen. Jag tror inte på Gud eller något sådant. Inte heller på änglar eller djävulen. Bara att vi möts igen på en bra plats där man inte längre lider. Allt är frid. Efter man dött tycker jag det är ganska brutalt att man bara är död. Att allting är totalt slut. Det skrämmer mig. Därför vill jag hellre tänka att våra själar finns i himmelen men våra kroppar försvinner för gott. Ibland när jag lyssnar på min mormors favorit låt kan jag säga några korta ord- ifall hon skulle höra mig. Ibland när jag är ledsen funderar jag på att åka till kyrkogården och snacka och be om hjälp, samtidigt känns det fånigt.. Väldigt fånigt.. Jag har också tänkt på en annan sak, Med kärleken till sina barn! Är det möjligtvis så idag att man ger mer kärlek till sina barn idag än man gjorde förr? Att man beskriver , säger allt oftare att man älskar dem. Att barnen är ens liv?! Att man kramar och pussar mycket mer idag än bad man gjorde förr? Tex när jag var liten. Är det så att vi alltmer är rädda om det vi älskar för att vi är mer medvetna om att livet snabbt kan vända? Är det mer så idag att man visar känslor tydligare? Att jag skriver detta är mer för att jag inte själv är uppvuxen med massa pussar och kramar och tänkte att det kanske är en sak som ändras med tiden i vår generation eller har det att göra med hur vi är som personer? Vad tror ni? :) Jag älskar mina barn över allt annat och ett liv utan dem finns inte för mig <3 För mig är dem alltid mina älsklingar oh kommer krama dem även när dem är vuxna! Kärleken är viktig, men ännu viktigare är att visa den.!

Varsigod! En liten kort uppdatering!

Ja här kommer en liten uppdatering om vad som hänt och händer  i vårt liv som familjen Andersson.! 
 
 • Vi har en byggarbetsplats på vår framsida!
 • Vi har fått in nya fönster på hela nedre plan som min kära pappa hjälpt oss att sätta dit.
 • Min man har kämpat hårt med att få ner all puts på vårt hus och grunden.
 • Han har också dragit rör för att få bort regnvattnet.
 • Vi har hittat en duktig murare som snart är färdig med att putsa om vårt hus!
 • Mannen och min pappa håller nu på med taket!
 • Vi har fått en ny familjemedlem men det har jag nog kanske hunnit skriva sen innan? Bamse heter han iallafall och är en väldigt go hund och vi är jätte glada att han kom till oss!
 • Min syster som bloggat lite smått om resan att kunna bli gravid är nu gravid och väntar tvillingar i november!
 • I augusti åker vi till kreta med mina föräldrar vilket vi läntar till nu när det är "skit"väder ute!
 • Hampus börjar nollan nästa månad och Nathalie börjar på stora avdelningen!
 • Jag funderar starkt på att inskaffa en ny fotostudio  igen :) 
 
Ja det var det som hänt på senaste! Fixade snabbt bloggen till Pernilla igår och blev sugen med att ändra min då den var gammal så det fick bli ett litet inlägg samtidigt ;)..
 
Hej! 

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0