Lördagssysslor...... Men ikväll får vi det...

img_1880 (MMS)

Lördagssysslor...... Men ikväll får vi det trevligt :)

Min blivande man! Vad jag älskar honom <3 ...

img_9534 (MMS)

Min blivande man! Vad jag älskar honom <3 i morgon ska vi på middag hos vänner utan barnen- ibland är det jätte skönt att bara få vara vi två :) nu sover barnen gott efter vårt  fredagsmys med jordnötsringar, salta pinnar, chips och bland godis, och jag och Pontus ligger faktiskt också redan i sängen, tätt intill varandra med varsin iphone i handen ;)  natti natt

God morgon bloggen! Jag skrev ett jätte lå...

God morgon bloggen! Jag skrev ett jätte långt inlägg igår men såklart försvann det! Irriterande! Jag hämtade iallafall ut min reparerade iphone igår. Jag har ju tappat den i golvet ett x antal gånger och skärmen var sprucken. Lagad en gång men tog några veckor så var den sprucken igen.. Något mina vänner påpekade hur snygg min tejpade iphone var ;). Förra veckan tappade jag den och då slutade tocheen att fungera så då fick det Bli att lämna in den. Hittade ett billigt ställe 499 kr. Tog ett par dagar och nu är den hel! Synligt iallafall. Tocheen vill inte finns i mellanåt. Det stör mig lite men jag överlever nog... Såg dem hade på 3 ett erbjudande. Fri surf, samtal sms och mms plus nya iphone 4s för 349 kr i månaden. Jag sitter fast med detta till oktober :( Ja annars som ni såg på bilden från igår har vi grillat och satt ute igår och åt i det fina vädret! Mys! Sedan skapade jag ett evenemang på Facebook om bröllopet. Behöver ha reda på vad folk inte tåler i mat. Fina Nina ringde och hade en hel lista på vad hon inte tålde ;) det vanligaste brukar vara nötter men Nina hon är speciell hon ;). Men det är jätte bra att veta så vi kan fixa och ändra i menyn :) Nötter har vi några stycken som är allergisk mot. Och även gluten. Detta blir spännande :) folk har också tillgång på facebok att klicka i om dem kommer eller inte och det är spännande med att se vem som kan komma :) Nu har jag frukost och ikväll är det zumbatime- härliga onsdag!

Grillat i det ljuva vädret :).

img_6438 (MMS)

Grillat i det ljuva vädret :).

En del av mig saknas.

Ja min iphone är skadad. Som tur ska den opereras så jag får tillbaka den på onsdag och då kommer jag bli hel igen <3

Utan min iphone kan jag inte blogga eller facebokka... =(

Jag har inga nummer på min mobil heller så folk får kontakta mig. Så undrar ni mina vänner varför jag inte ringer eller skickar sms, samt svarar på fejjan vet ni varför.
Just nu fick jag låna pontus iphone+ internet så jag kunde betala mina räkningar.

Fick även 2/3 paket idag så nu inväntar jag bara det sista paketet sen är ALLT inhandlat till bröllopet förutom mat och dryck :)


Nu ska jag ge Nathalie sin anka = astmamedicinen + 4 tabletter 3 ggr om dagen i 5 dagar för hennes urinvägsinflammation =( som vi fick reda på idag från vårdcentralen.. Min lilla goa Nathalie <3!

vad helgen bjuder på får vi se!


God morgon läsare.. Idag är det vabbedag m...

God morgon läsare.. Idag är det vabbedag med Nathalie :( jättetråkigt då jag tycker inte om att behöva vabba från jobb :/ Vi ligger i soffan just nu med en tjej på mig och kollar på rio, tvättmaskinen rullar och likaså diskmaskinen... Tänkte även pyssla med placeringskorten idag när jag ändå är hemma... I helgen beställde jag det sista som gick att beställa tilll bröllopet. Det blev skor till oss alla, Hampus kläder förutom slips, alla kläder till Nathalie, mina underkläder- allt i vit såklart :) , och tjejernas Tärnklänningar :). Så det enda är Hampus slips som jag beställt från Kina men verkar tappats bort. Idag ska även vår bröllopsgästbok komma :) Ska även inhandlas dukar och Champangeglas denna månad sen är allt klart i stortsett med inhandlingen! Skönt!! :) 2 månader och 6 dagar kvar.....

Danteman



Igår fick jag åka iväg med Dante till veterinären. Hans mun kunde han inte stänga men äta och dricka gick bra.
Åkte till gammelgårdens djurklinik för jag fick snabbt en tid till Staffan!! Helt otrolig vilken underbar klinik!! Alla som var där fick man trevligt bemötande av och själva veterinären Staffan var underbar mot dante!
Det blev undersökning, kortisonspruta och rönken. Man kom fram till att han muskeln. Så blev han inte bättre under helgen av sprutan fick vi återkomma så fick han mer sprutor för att bygga upp musklen igen! Jag hade förväntat mig dyra pengar men priset var helt okej för all den vård han fick! Dante som tidigare varit rädd för djurkliniker och veterinärer var glad redan när han kom in och gillade säkert Staffan eftersom han var glad och visade igen rädsla alls, och så blev han såklart bjuden på hundgottis :)

Nu ska jag börja arbetsdagen!
Ikväll ska jag tvinga Pontus kolla på Bridesmaid :)

 

Nu börjar vi shoppa :) Månaden April blir ...

img_2205 (MMS)

Nu börjar vi shoppa :) Månaden April blir en del shopping!  Idag beställdes våra ringar :) verkligen skönt att få det gjort! Det blev mer än vad vår lilla budget var tänkt men dessa ringar håller livet ut :)  Jag skickade även efter Nathalies klänning och en gästboken :)  Nästa vecka beställer jag nya Tärnklänningar :/  men det blir nog bra! Inatt fick vi ingen sömn :( Nathalie hostade sig genom hela natten , otroligt att vi orkade med  jobbdag och jag även ett zumba pass ikväll , men nu går ögonen i kors! Fick tid på vårdcentralen för hennes hosta, och vi fick verkligen svar nu på att det är astma hon har. Så vi fick ny medicin till ankan plus en annan som hon ska ta morgon och kväll i 3 månader samt andra prover skulle tas, för att se om hon har allergi. Mammas tös! <3 fick vänta totalt i 1.5 timme... = rastlösa barn

Hejdå vi ses i maj!

Igår hade jag min lilla bröllopsträff med tärnorna, så nu hänger min klänning där i Marines gästrum :) tiden gick för fort :(

På kvällen satt jag och tittade på ringar.. Jag kan fan aldrig bestämma mig! Jag har liksom ingen favorit ring! Ingen jag älskar utan mer den och den är väl okej. Samtidigt som jag kan tänka att det är bara en ring så tänker jag att sen ska ju sitta där ett antal år!

Sambon vill ha titan, jag ville också ha titan men ändrat mig mer till vitguld. Mer lyster. Men vitguldet måste man rhodinera. Pontus vill inte ha någon guld alls, så jag såg borstade silveringar- det hade också funkat för honom sa han. Vi har ju silver idag, tjocka. Men dem ska bort då dem inte passar till något. På bröllopstorget avråder dem silver för de är för mjukt men våra ringar har samma form och lika hållbara och "fina kanske för att dem är grova?.

Jag mailade i allafall ett ställe där jag sett en vit guldring med 5 diamanter i men vill höra med deras släta ringar om dem matchar diamant ringen på höjden..
Hoppas på svar under dagen.

Eller ska Pontus få titan och jag vitguld på båda mina ringar? Suck...!

Iallafall är det måndag idag och det står träning på schemat för nu är mamsen frisk :) på onsdag är det zumba :) :) :)

Ja annars inga andra planner i veckan. Måste få tummen ur röven och skicka Hinderprövningen så det med kan avbokas av listan!

Nu ska jag jobba!

Roliga söndag!! :) Bilderna kom inte med m...

Roliga söndag!! :) Bilderna kom inte med mitt förra inlägg? Konstigt! Iallafall hade vi en mycket trevlig kväll igår! Joseph och Natalia kom till oss på middag vid halv sju och eftersom Natalia är gluten bakades det på speciell deg. Det blev två olika pajer och sallasd- maten var god och nästan allt blev uppätet :) sen blev det speciell kladdkaka som också smakade bra! Sjukt bas att en vetemjölpåse kostar ca 12 kr för 1 kg medans mjöl för gluten kostade 53 kr för 750g! När klockan tickade mot ett sov barnen i soffan och gästerna tackade för sig :) Och nu på morgonen vaknade jag vid sju då solen strålar in och en vaken Nathalie :) Idag är dagen jag väntat på i 1.5 vecka :) Jag ska åka iväg och ha träff med Eva och Marine , prova min klänning , dem sina klänningar och massa bröllopsprat :) Åker strax efter 10 och ska duscha äta frukost och packa innan :)

Först vill jag svara Emelie- jag sålde all...

img_7642 (MMS)

Först vill jag svara Emelie- jag sålde alla mina kamera saker i ett paket. Man får skit dåligt för sakerna och jag ångrar mig idag. Men ska köpa ny efter maj!  Till min anonyma läsare hittar du massa billiga kläder, brudklänningar, slöja, Tiara ja allt på www.dhgate.com, där har jag hittat massor av brud klänningar för under 1000 kr inkl frakt!!  Du hittar även billiga saker, brudkläder på ebay.se!  Men som jag skev i tidigare inlägg dem är uppsydda i Kina men min Brudklänning var verkligen välsydd. Jag gav men 1000 kr för min men jag tror absolut att dem som kostar 1000 kr är lika välsydda!!  Dessa gick på under 1500 kr och frakt ingår. Dessa två var mina favoriter innan men sen hittade jag inte upp säljaren :(

Nu har vi fredagsmys hos oss. Vi har poppa...

img_1776 (MMS)

Nu har vi fredagsmys hos oss. Vi har poppat  popcorn och haft popkrydda på, första gången jag provat krydda på och det blev jätte gott! Vi hade även vaniljbullar till myset. Lämnat saker på Loppisen och sen tog Pontus bilen och skulle äta middag med teddy så jag har mys med barnen och när dem somnat tänkte jag se en av dem nya filmerna!  Detta blir en myshelg i helgen :)

Kommande helg eller idag?

Igår kom filmerna jag hade beställt :)
Två av filmerna var dock slut i lagret så dem skickas ut till mig när den kommit in igen. Iallafall var en av filmerna bilar 2. Vi hade fått en likadan utav mamma i blue ray men den kan vi inte se på. Barnen tittade fint på filmen medan Pontus börja städa toaletten och jag gick på att städa kylen och svalen. Putsa och slänga- fint blev det! :) idag är det tvättstugans tur att få sig en städning! Och jag funderade på att se en av filmerna ikväll så fort barnen lagt sig. Funderar också på om man skulle hunnit backa vaniljbullar eller vänta tills i morgon med det. Ska liksom iväg på Loppisen i morgon och lämna grejor som ska säljas :)
Får nog bli bak på lördag förmiddag istället. Ta med ett par på söndag till Marine :) och bjuda på lördag kväll då också eftersom vi ska få middagsgäster :)
Nu har jag precis ätit min macka och tänkte sätta igång och jobba igen!
Hejsvejs!

Bröllopstårta och ringar! Igår följde Vic...

Bröllopstårta och ringar! Igår följde Vicki med oss hem. Det brukar bara bli impuls att hon kommer och denna dag tänkte jag prata med kondiset och beställa tårta n. Vicki följde alltså med och vi fick jätte trevligt bemötande. Vi fick smaka på tre olika sorter och två olika bottnar. Ja har vänner som är både gluten och nöt allergiker men med tårta. Vi mixtra ihopa fick vi tårtan ätbar för alla :) förhoppningsvis alla ;) Jag hade väldigt enkla önkemål om hur tårtan skulle vara och detta gick såklart att fixa :) Idag har jag dessutom kollat ringar igen!! Kan säga så mycket som så att det blir titan och vitguld i mina ringar. Titan i Pontus eftersom han vägrar guld :) provade olika kombinationer i smycke butiken idag och hittade något fint :) Så om två veckor ska dem beställas :) Nu väntar sängen! Natti natt

Ja tiden går och jag saknar min systemkame...

img_9541 (MMS)

Ja tiden går och jag saknar min systemkamera allt mer och mer... Att gå ner sig från en systemkamera till en kass digitalkamera var mycket dåligt...  Och min iphone 3GS har heller ingen blixt... Men får väl vänta till efter bröllopet att inskaffa en ny- för det ska jag göra!  Sen tänkte jag försöka köpa små gåvor till alla som hjälpt till med bröllopet.. Får klura ut något.. Inget stort och dyrt men något för att visa vår tacksamhet!  Denna veckan ska två paket dyka upp i brevlådan! Dem sista paketena. Fick ett i fredags- en Brudväska :) tiaran kom också. Som jag inte vet om jag ska ha eller inte, annars tror jag min lilla prinsessa vill ha den på :)  Barnen där hemma går och pratar om det och Hampus väntar fortfarande ivrigt på sin slips :) Igår var Nathalie och Hampus på bio med sin farmor- det gillade dem :)  Och på kvällen igår gick jag med någon filmsak så inom 2 veckor får jag hem 6 filmer för priser av 1 och sen kan man köpa filmer om man vill varje månad, man kan även tacka nej. Enda kravet är att man köper en film under 6 månader och det gör vi!  Längtar till filmerna kommer :) I helgen tänkte jag försöka knåda ihop en dejt med mina tärnor. Vi ska prova alla klänningar och prata och bestämma en massa! Ska bli skit kul för Pontus får man inte ut så mycket av :) han hade ju nöjt sig med rådhuset så vill jag ha allt runt om kring får väl jag fixa det men de har jag inget emot ;) Nu är frukosten slut, ska efter jobb se om jag kan beställa bröllopstårtan :) :)  Ha en underbar måndag!   Lägger in en bild som min Mamma gjort :)

Ja igår satt jag med papperna. Nästa vecka...

img_4642 (MMS)

Ja igår satt jag med papperna. Nästa vecka ska dem skickas i väg. Tårtan ska också beställas nästa vecka.  Visa saker lägger man åt sidan men får sitta ner  snart och ta i tu med en del. Det jag kan fixa redan nu kan man göra klart. Månaden maj vill jag ha allt klart och bara ta det lugnt och kanske göra fint i trädgården inför sommaren! Får hoppas då också att våren är kommen :)  Mycket grilldagar hoppas vi också på :) ska göra verandan och trädgården fin denna sommar! Denna sommarn har man lön och semester vilket betyder att det finns pengar till att köpa in nya trädgårdssaker, krukor och sandsaker att ha i sandlådan :) skulle vill ha en hängmatta, nya trädgårdslampor också :) Usch vad mycket det är man vill ha!  Fräscha upp väggar i hela huset med ny färg och nya möbler på ovanvåningen! :) lång tids projekt samtidigt som man vill åka till Legoland, lalandia, kreta, Astrid Lindgrens värld! Ja hoppas på en fin och trevlig sommar :)

Hej och hå! Här jobbar vi på i det soliga...

Hej och hå! Här jobbar vi på i det soliga vädret- super skönt! Man blir så glad och pigg :) Var på zumba igår- skoj var det så dit ska jag fler gånger, så fort det finns ledig plats- brukar alltid vara fullbokat :( Glömde säga igår att klännigen jag la upp här på bild är inte klänningen jag beställt! :) den visar jag ju inte än :) Nu ska jag jobba vidare!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0