skrivet 15 oktober Maten.

Ja mycket tankar far i huvudet. Igår hade vi mannes kusin med familj här och åt med oss. Vi berättade om bröllopet och vi satt och pratade lite angående gäster. Sambon funderar på att bjuda med sin släkt, från hans mammas sida .Jag tycker hans släkt är väldigt trevlig så dem hade fått komma Men det känns ändå lite konstigt att ha ca 20 st  från pontus släkt när jag inte har någon mer än farmor från min släkt :(. 

Först tänkte jag på kallskuret- det sägs vara billigaste altenativet om man vill ha buffe- som jag tycker verkar mest vettigt. Sen tyckte sambon vi skulle ha helgrillad gris. Sen igår när vi pratade med ett par vänner så blev det prat om en catering som inte heller låg långt från oss som hade ganska bra priser! Men mellan catering och egen kallskuren mat blir det stor prisskillnad. Och andra sidan- fan så mycket skönare! Vi har ingen budget nu, eller sparade pengar till bröllopet utan vi tänkte lägga undan pengar från och med nu-eller min tanke var att handla något varje månad fram till bröllopet.  Det löser sig alltid! :) Det dyraste för oss är spriten. och nu maten eftersom sambon inte vill att vi gör maten själva. Ja annars har inte mer hänt. Ska ev ringa och boka kyrkan ändå på måndag.


Skrivet nu den 30 okt- Catering är bokad!


Kommentarer
Ida o Melvin

Vilken catering blev de?? =)

2011-10-30 @ 14:00:15
URL: http://idachristensson.blogg.se/
Anonym

Om ni inte är nöjda me ert val av catering så tipsar jag om Tockafarmaren i Dalby. Deras mat är UNDERBAR!!! Det har till o med varit på nobelfesten.



GRATTIS TILL BLIVANDE GIFTERMÅLET!!!

2011-10-30 @ 19:57:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0