lugnet

Idag slutade jag lite tidigare. Körde och handlade en snowracer till Hampus som han önskat sig. Nathalie fick en pulka i födelsedagspresent så vi behövde en till.

När det var gjort körde vi och hämtade barnen och åkte pulka. Hemma gjorde killarna en snögubbe medans jag och Nathalie gick in och började måla. Sen var det dags för killarna att köra till skolans sjuksköterska där Hampus hade fått tid för första träff med henne och kolla vikt, längd syn osv. Medans dem var där gjorde vi pannkakor som hela familjen just avnjutit. Barnen kollar barnprogram medans jag sitter brevid med laptopen. Hörlurarna sitter i, spotify spelas på hög volym och jag njuter av att inte ha någon hussyssla att göra!

Ikväll blir det nog filmmys med Pontus. Köpte en dvd utav grannens flicka som sålde jultidningar.

Ha en fin tisdag!


Kommentarer
Eva

Haha...Du är verkligen ute i sista minuten om du letar på nätet. Ett tips är CDON.com, finns blandade saker till tjejer/killar. Pontus kanske behöver en nästrimmer? ;)(Dom har iaf leverans inom 1-3 dagar.) Funderade nästan på att köpa en till Emil men sen fann jag något annat han tjatat om länge o alltid slarvar bort..

Vill du ha sällskap på Lördag följer jag GÄRNA med dig.

Aaaw, just det... Dumma trappan, våran trappa är också dum.
Nu ligger han o sover i sin sängen efter en kaskadkräkning.. :(

Bra att du har ett, för jag har inga :P
Men jag tänkte lite på doobidoo, har du sett det?
När du står mittemot varandra o den ena ser en skärm o där finns en artist o du skall sjunga en låt artisten gjort. Stressigt men kul!!

2012-12-17 @ 22:07:52
URL: http://minioman.blogg.se
Anonym

Förresten sa är jag trött på att läsa din rubrik "lugnet" o tycker att du får skriva en ny rubrik med ett nytt inlägg. ;)

2012-12-18 @ 09:53:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0