Dennis / brors pefekta studentdag! ;)

Brossans student kunde inte ha blivit bättre. Vet inte om jag tidigare skrivit i bloggen att hans flickvän gjorde slut för ca 1 månad sen vilket tog min bror väldigt hårt. Dem hade varit tillsammans i mer än 3 år..

Dennis ville givetvis ha tillbaka sin älskade och på studenten var det meningen att hon skulle komma dit, efter hon gjorde slut var dem fortfarande vänner.
Men Jessica hade lite överaskningar :) Hon hade sagt till dennis att hon inte kunde komma just när han gick ut vid 13,10 utan skulle komma på kvällen vid 15.  När vi stod och väntade på Dennis var Jessica med oss och Dennis fick sin första överaskning :) Han blev givetvis jätte glad :)





Då fick dem åka syrrans cabbe!












När klockan var 18, 19 hade alla gäster kommit. Då fick Jessica sin överaskning ( hon trodde hon var den enda som var full av överaskningar men inte då inte :). Jessicas föräldrar körde in på gården och Dennis trodde Jessica planerat detta men Jessica stod lika förvånad  :).

Jag kom lite senare vid 19 tiden för Pontus bil hade vi fetta problem med vid rundellen vid sturup så där stod vi halva dagen så jag blev sen. Pontus skulle dyka upp på festen så fort farmor hade kommit för att passa barnen.

Jag kom och innan vi skulle äta tog jag lite bilder på min bror.



Tyckte denna bilden blev jätte fin på honom så jag visar bara denna  :)

Sen tog vi bilder ihop med Jessica  men visar er bara denna för den gillar jag mest :)



Efter Jessica gått iväg säger Dennis att han inte förstår något. Hon hade kramat och pussat på honom och han visste inte hur han skulle tolka det men jag visste vad som var på gång och sa- dina svar kommer att komma :)

Vi gick in och satte i oss i det fina tältet mamma och pappa hade fixat. Där bjöds det på smörgåstårter som syrran hade gjort! Innan man fick hugga i på maten hade mamma ett litet tal och sedan hade Jessica något att läsa upp!
Kan säga att väldigt många satt med tårar i ögonen * inklusive mig * där Jessicas sista mening i brevet var- vill du bli min igen? Och så klart svarade Dennis Ja :)

Det var så fint och sedan festade vi alla till det med groggar, snaps och alkoläsk - eller ja jag drack det i lagom mängd :).

Vid 02 gick jag och la mig då jag hade varit vaken sen 05 och stått vid en bil som inte ville funka i 3-4 timmar...

Men dagen kunde inte ha slutat trevligare <3




Kommentarer
Eva

Mina ögon tårades också! buuuhuu

2011-06-15 @ 08:34:34
URL: http://minioman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0