Lekplatsen igår

Igår mådde jag för en gångs skull ganska bra, bara liite illamående.. Idag har det också varit illamående men inte lika mycket som det är annars!

Så igår sken solen och vi gick och träffade Johanna med hennes son Kevin som blir 4 år i år! Efter det gick vi ett par runder i LImhamn och snackade allmänt skit! När vi kom hem var det kvällsmat-  Gulaschsoppa med potatismos! Så jäkla gott!. Sen hade jag köpt en bok- Förväl älskade Holly!. Intressant med sorgsen bok.. Handlar om två tjejer som försvinner spårlöst... Till 99 % hittas dem alltid mördade någonstans... Och sant.. Dem hittas döda i ett dike.. Boken är pappan som har skrivit, så det är verkligen intressant och tårarna kan komma ibland... Tycker om sådana böker som berör en...

Nog om det, idag ska vi träffa Johanna och Kevin igen!. SKa snart gå iväg till dem. Handla med oss fika och sen hem till dem och kolla deras lya :)

Kommer in lite bilder på gårdagens lek på bilddagboken! :)
http://crazyfamily.bilddagboken.se/p/main.html


 // Out



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0