Saknar gamla vänner

Igår fick jag väldigt tråkiga besked.. Jobbet som jag gick brevidgång, jag fick svar igår att brukaren tyckte inte vi matchade varandra. Det kändes tufft att få det beskedet eftersom jag trivdes och tyckte att allt gick jätte bra. Stället, arbetstiderna, lönen var dessutom perfekt för mig. Nu är jag tillbaka till ruta ett igen och ser är fan inte kul! Jag känner mig pinsam och dålig.. Jag kämpar och kämpar och sen när jag är vid mållinjen så sätter någon forten framför mig så jag stupar.. Letandes fortsätter.... Skit också.. Nya tag.... Just nu steker jag voffler. Visst hörs det konstigt!! Det ser ut som pannkaka men smakar voffel :) ska bli gott! Ikväll ska syrran göra mina naglar fina! Dem senaste dagarna har jag saknat några vänner jag inte direkt har kontakt med idag. Vänner som har betytt jätte mycket för mig men eftersom dem/vi gled bort betyde nog dem mer för mig än vad jag gjorde för dem :( Synd att man kan mista så nära vänner bara på 1 år.. Jag skulle så gärna vilja höra av mig till dem men håller mig tillbaka... Det var dem som släppte taget så det känns bara- desperat? Men som sagt- saknar dem... Nu ska jag snart servera mina barn mat , mysa framför tv.n till barnprogram :) Hej.


Kommentarer
Sara

Hej gumman! Vad tråkigt att du inte fick jobbet! Jag saknar dig! Jag hoppas vi kan träffas snart! Det är fullt ös nu när jag pluggar men vad sägs att träffas en helg? Jag är ledig på fredag. Sugen på att snacka i tele då? KRAMAR



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0