För 4 år sen

 

Igår var Pontus och fixade till båten med Niklas!. han kom hem ganska sent, vid åtta med mac donals mat :). Hampus kändes jätte varm, tog tempen och han hade feber! Gav honom alvedon och han somnade i ca 10 min sen vaknade han pappa kom hem med maten!.  Var vaken och sen gick vi och la oss vid halv tio-tio!. Pontus väkte oss vid tolv då hampus var skåll het!. Tog tempen igen och den hade inte sjunkit..  Han fick en ny alvedon!. Somnade om, vaknade lite då och då av hur varm han var! Vid fem vaknade jag till igen, tog en kissepause och tittade på snön utanför fönstret.. Tog tempen på honom igen och febern stod stilla, fick en till alvedon!. Vaknade sedan av att Pontus tog Hampus och gick upp.. Kollade på klockan.. NIO!.  Jag mådde lite illa så jag låg kvar.. Får stunder då jag mår illa, spelar ingen roll om jag sitter eller ligger på sidorna.. Antar att det är hon som ligger på någon nerv då!.
Lite över tio gick jag upp, då hade vi legat en stund i sängen och myst och Hampus verkade må jätte bra så vi åkte till kronprinsen där dem hade en clownföreställning!. Efter en timme gick vi in till Lindex, köpte kläder till Nathalie att ha på sig på bb :). och en filt jag länge velat ha!.
Gick sen inom apoteket och köpte mer alvedon *bra att ha hemma*..Sen körde vi inom och spolade av bilen och nu är vi hemma igen! Pontus har kört och kollat till båten!. Johan kommer ikväll och ska laga mat i vårt kök :) Ska bli kul  :).. 

3 dagar kvar till bf!. När kommer du stumpan??

 

 

 

Detta inlägg skrev jag för 4 år sen, exakt idag.  Ibland har jag funderat på att göra slut med bloggen men när jag bläddrar bland gamla inlägg som tex detta inlägget för 4 år sen vill jag inte sluta..

 

Igår satt jag och tittade igenom bloggen med barnen och Pontus. Vi hittade gamla bilder på när barnen var små, eller som när vi umgicks med Jessica och Nilas då killarna hade båten tillsammans.

Så mycket har förändrats sen den tiden. Vi umgås inte riktigt med samma människor längre. Vi gick från lägenhet till hus. jag fick nytt jobb, körkort, miste min mormor, pontus morfar, blev gift och tvåbarnsmamma. vi fick Bamse, åkte på vår första utomlandsresa tillsammans ja listan kan göras lång :). ( det jag rablade upp är inte i tidsordning ;).

Iallafall tycker jag det är himla kul att titta tillbaka och läsa och det är det som gör att jag fortsätter att blogga - för min och barnen att läsa längre fram och minnas tiden som var. :)

 

Barnen har precis suttit vid Hampus skrivbord med laptopen och spelat spel inne på svt.- spelhuset. Jag tog över för en liten stund sen och nu sitter dem och leker med bilar med Pontus och jag ska försöka få dem i säng.

 

 Kommentarer
Anonym

Vad lika ni är! :)

2012-11-23 @ 12:08:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0