Jag ger upp!

Jävla Kropp! Jag är så otränad att jag inte klarar det!

Ja var ju på gymmet i går med mamma... Stod på stepmaskinen och ökade trögheten för att få bättre resultat= träningsvärk.

Jag kämpade på och förbrände mycket kalorier men efter halva passet var jag totalt slutkörd och orkade inte mer. Det bultade i huvudet på mig av pulsen. Jag kände just då att jag hade behövt någon som puschade på men tänkte på mina feta lår och kämpade tiden ut. Benen var som spagetti och jag tänkte faan inte mer denna maskinen.. Gick sedan på bandet ihop med mamma.. Tyvärr hade jag druckit mycket efter stepmaskninen så jag fick knip. Men gick tiden ut, dock lite långsammare.
Känner vi någon träningsvärk idag? NEJ! Inte ett skit.. Funderar på om jag ska börja gå i rask takt i stället? Men jag vill inte gå mer i vikt på hela kroppen- bara låren...
Ska testa gå istället nästa gång...
På onsdag är vi inbokade på ett zumba pass- det ser jag framåt!!! :)


Igår fick jag ett paket :) det innehöll Placeringskort jag köpt på ebay. Helt vita, enkla , väldigt billiga 100 st :)

Får se om det kommer fler paket i veckan eller nästa för Hampys blev ledsen att det inte var till honom... Pontus trodde paketet innehöll Hampus slips så han sa till Hampus att paketet var till honom och blev jätte ledsen för han fick aldrig paket :). Sötnöten!

Ja nu är det frukost och jag har precis ätit min goda macka. Jobb igen nu och efter jobb ska jag köra och hämta Pontus jobbtelefon han glömt i en affär och sen handla massa kött och fylla frysen! :)

Ha en trevlig tisdag! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0