Trevliga besök!

har inte haft någon lust att blogga direkt..


Igår kom Jannica, Jimmy och Neo och åt middag med oss och sen blev det kvällsmys! Barnen hade riktigt kul och somnade väldigt gott! Däremot hade Nathalie en jävligt jobbig hosta, speciellt på kvällen, Hon fick andas i ankan, hostmedicin och en alvedon då jag tyckte hon var lite för varm.  Sängen var upphissad, fönstret var öppet så mycket mer än så kunde vi inte göra =( så vi låg bara och lyssnade på hennes hostade tills det blev tyst och vi med kunde sova...

På lördagsmorgon vaknade vi lite efter nio.. jag tog en dusch och pontus hade handlat nybakade bullar och oboy :) blev en liten frukost innan vi begav oss in till stan för att hämta upp Marine som vi inte hade setts på 1,5 år!  Det var ett glatt återseende och Nathalie som annars brukar vara så fruktansvärt blyg älskade Marine direkt! Sist hon såg Marine var hon bebis men Marine har något extra- så himla barnkär och vet hur man ska vara mot barn att hon blir älskad direkt! :)

Så både hampus och Nathalie har tyckt denna dagen varit jätte rolig och när Marine och Robin skulle åka hem sa nathalie att hon kunde åka med dem hem :)

Vi har under dagen bakat pannkakor, målat med målarfärg, tittat på gamla bilder på allt möjligt :) sedan gjorde vi mat, åkte och handla, Robin kom och killarna grillade och sen åt vi mat allihopa och kvällen avslutades med prat i soffan med chips och dippa tills Robin fick ett samtal att hans föräldrar låst sig ute :) Så det var bara till att köra och hjälpa dem :)


En mycket trevlig dag har vi haft och jag är jätteglad över att Marine och jag fått tillbaka vår fina vänskap!

Natti natt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0