Fredag & Lördag!

I fredags var barnen och jag lite rastlösa.. Vid 14-15 tiden stack vi till ikea och inhandlade ett tält :)

Ett tält som barnen kunde leka med, 59 kr. Vi behövde även en lampa i storarummet så vi köpte en sån där risgolvlampa för 99 kr.

Hem fick även en fotoram följa med oss hem och glödlampor och en ny badrumsmatta.

Blev en mjukglass på vägen hem och när vi hade kommit hem var även Pontus hemma.. Vi monterade upp tälten som blev en hit! :)

Sen blev det dusch och sen mys framför talang i pyjamas och morgonrockarna :)






Lördagen började och vi kände oss väldigt rastlösa.. Pontus var på jakt efter en ny bil. Vi bestämde att åka och titta på en jeep.  Som även jag kan köra ;).. Jag älskar grand:en :)  så en lördagsutflykt blev det. men bilen vi skullle titta på var sådärr dem sa att dem hade en annan men som stod på service så dem skulle ringa när dem fick tillbaka den.. Vi sa vi körde in om mc donalds för att kanske se om dem hann ringa innn dem skulle stänga..

Men när vi närmade oss svedala såg vi att det var svedala markand och bilen körde dit istället! Där blev det karusellåkning för barnen, lite lotteri och munkar så klart! Där träffade vi även på Pernilla, calle, amanda, julia och saga :)




Här kommer vi! :)




Nathalie blyg som alltid när det är massa okända människor :)



Går det inte fortare?


Sen åkte vi hem för att några skulle komma och titta på den vite bilen som pontus hade ute på blocket.. Dem tog bilen och nu står Pontus billös :)


Söndag förmiddag skriver jag detta inlägget. Jonas och farmor och faster ska komma snart. Körde nyss från malmö och pontus lånade min bil för dem ringde nyss och sa att jeepen hade kommit tillbaka så Pontus skulle snabbt åka och titta på den!.

Se om jag kan få några bilder idag :) Hej hopp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0