Onsdag idag.

Idag är det Onsdag! Veckan går snabbt!

veckan har hittils bestått av möte och tjafs med arbetsförmedligen- samtal med marie- som jag ska träffa nästa torsdag om eventuellt börja studera.
Varit och fotograferat massa barn och nu gjort deras cdskrivor klara, och ska sändas med posten idag. Inväntar även min iphone- den ska komma idag så vi får se om den gör det!

Tänkte åka till ikea också en dag och inhandla lite kontorsförvaring. Möblerade precis om :9 Så nu har vi data i stora hallen där uppe-+ innan var min dator ute i studion och sen bar jag in den på en vanlig byrå låda i sovrummet men det blev väldigt obekvämt och pontus störde sig på det så jag fixa nu med riktigt databord och skön datastol i hallen uppe!.

  funderar på att inhandla lite såna här förvaring från ikea.

mm ska se ifall vi ska inom stan i morgon!

ps är någon ledig i morgon och vill gå på ikea- hojta till :)


Idag eller ikväll ska vi hämta halmen och inreda i studion. Studion är i dåligt skick utvändigt så om några år rivs den och pontus sa jag fick använda kontoret i verkstaden och göra en studio där i stället.

Vi har ju en stor verkstad också. just nu står här maskiner ute på tomten och fixar golvet där inne.
 oj sorry bilden är sne :)

Nej nu ska jag se våra bästa år! Sen kolla posten ifall en avi ligger där till mig! Sen leta jobb!.

Hej så länge!


Kommentarer
Eva med Neo

Hej.... Vi är lediga från o med klockan 1 (slutar jobba då) Så om du är intresserad så kan vi följa med till IKEA?! XXX lutz har även invigning imorgon om du har lust? Massa kul för barn osv.... =) Ringer ikväll! Puss

2010-11-03 @ 14:32:16
URL: http://underbaraneo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0