10 dec- kvälls uppdatering

Undrar vad Dante fick i förgår för mat utav oss, undrar om den var för kryddad för honom, för idag är inte Dante bra i magen.. stackars vovven! Och så får han lida ännu mer när jag drar fram kameran, Dante hatar att bli fotograferad- han tycker det är jätte jobbigt att man måste liksom sitta stila. Försöker säga HAPPY till honom, det är ju hans fjälla så då brukar han reagera och bli glad men inte idag.. Kanske lite febrig?
Iallfall så testade jag lussekattterna- fick först inte degen till att jäsa men sen lyckades jag! Och visst gick dem att äta- kanske inte så där luftiga och goda som när man har ägg och kesella i.. Men absolut ätbara!- Om man inte hade lyckats bränna dem lite som jag!.
I morgon gör jag ett sats till att ta med på lördag!
Slänger in en bild på Hampe idag!.
Säger redan 20,30 godnatt!. Jag är super trött och känner för att ligga och filosofera lite innan jag sluter ögonen..


Kommentarer
Jessica♥ Mamma till Leia

sv: Hörde från NAthalie att det inte gör ont att amma så länge dem inte fått tänder både uppe o nere... Så fortsätter ett tag till.

2009-12-10 @ 21:40:31
URL: http://mammajesssi.blogg.se/
Lisa

Åh jag har köpt ett superbra och billigt objektiv http://www.netonnet.se/art/foto/blixt-filter-och-objektiv/objektiv/objektiv-canon/Canon-EF50MM18II(114859,4569) canon 50mm 1,8 heter det och jämfört med kitobjektivet så är det mycket bättre, har det som standardobjektiv nu är ljusstarkt och bra.

2009-12-10 @ 21:50:36
URL: http://kaoso
Mormor

Gud vad bra fotot blev på Dante.....

Hampus vet jag inte om det är för han är trött eller ????

Men han ser lite skum ut tycker jag ha ha

2009-12-14 @ 17:24:47
URL: http://kerstinfoto.dinstudio.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0