båten ska säljas..

Jag är så besviken.. Båten ska säljas.

Han som Pontus har båten med, dem behöver pengar och därför säljs båten. Det var Pontus som erbjöd sig att sälja båten eftersom han vet hur dåligt paret har det ekonomiskt,  men sen fick vi höra att hans flickvän har klagat på killen att hon tyckte han ska sälja båten för att hon inte har pengar-  Det är inte rättvisst av henne att begära det utav honom eftersom killen  har fått båten då min sambo vann pengar på casinot och spelade med denna killen och ville vara snäll och dela med sig av pengarna så då köpte han halva Pontus båt för att Jonas hoppade av! 

Hade jag varit pank hade jag hellre sålt min bil än att börja klaga på sambon att han ska sälja hans ägodelar.

Suck vad dem ringer ner telefonen här hemma!

uppdatering- båten är nu såld :(



Uppdatering nr 2

Till Anna & Mollo- varför har ni samma ip-adress? Så löjligt!.

Sen får jag nog klargöra att detta är MIN BLOGG ni läser. I min blogg får jag skriva vad sjutton jag vill och jag bryr mig inte personerna läser min blogg! Sedan denna person har jag ingen direkt kontakt med så vad spelar der för roll då?

Jag står för mina åsikter att jag fortfarande tycker detta är fel!
Hade jag varit utan jobb, levt på min sambo hade jag inte haft mage till att säga åt honom att sälja sina saker för MIN skull! Då hade jag hellre sålt min bil och MINA saker först och främst...

Det är himla konstigt att så fort jag skriver något som inte folk klarar av att läsa så är det OKÄNDA personer som skriver till mig?!. personer jag inte känner? Ofta några inlägg med olika namn med samma ipadresser!. Säger det igen- har ni ingen glädje av att läsa min blogg så tvingar jag er inte!. Då kan ni bara vända och gå!


Funderar på att sätta lösenord på min blogg så endast vänner och familj får läsa då jag allt för ofta får skit kommentarer från folk som jag inte känner.. det är inte så kul när man inte kan svara tillbaka till dessa människor..


uppdatering nr 3 Till Annika-
denna bloggen handar om mig och min familj??nej inte endast! Denna bloggen handlar om ALLT!
Vänskap? vart har du fått det ifrån att vi är vänner??
Känsligt? vad är känsligt? att dem är panka? Inga namn skrivs och att hon är pank skriver hon själv om på sin blogg!


Kommentarer
Molla

Men de allra flesta har faktiskt gemensam ekonomi, inte dina och mina pengar... Har ni det så? Samma sak med "ägodelar". Lever man tillsammans så är allt gemensamt, allt annat är konstigt tycker jag.

2009-04-12 @ 01:06:44
Anna

Det kan inte vara sån kul lässning för de inblandade.

2009-04-12 @ 01:42:50
Annika

Håller med kommentarerna du redan fått. Den här bloggen handlar(väl)om dig och din familj, varför lämna ut känslig info om andra? Kallar inte jag vänskap..

2009-04-12 @ 10:34:09
Diana

Först Måste jag säga:) Du har Sjukt fint namn:)

Jag Tycker om att Läsa din blogg. Har Folk Problem med din Blogg, så Behöver om inte heller Läsa den! Ha en Fortsatt Trevlig Påsk!

2009-04-12 @ 13:02:45
URL: http://missrydel.blogg.se/
Nyfiken läsare

Förbannade kommentarer folk skriver! Jag tycker man kan hålla truten om man inte gillar det bloggaren skriver om! Det är enkelt att bara sluta läsa istället för att vara tuff över internet.

JAG vill läsa din blogg och vill absolut inte att du sätter lösenord!!

2009-04-12 @ 13:53:04
Alex

Nästan skrattretande vad folk ska ta åt sig av vad du skriver. Hade du hängt ut folk med namn hade jag kunnat förstå!

Gemensam ekonomi är HELT valfritt, inget måste! Man kan vara gift och ha ett stort hus, flera bilar UTAN att ha gemensam ekonomi. Men då krävs det såklart att båda har jobb... Inte att man lever på den andre. För att folk inte förstår sig på annat de inte har ngn kunskap om ska inte andra behöva foga sig för.

Fortsätt skriv precis som du gör, skit i alla trångsynta j*vlar! Denna blogg är till för ett syfte och det bevisar sig gång på gång, keep it up!

Du är bäst gumman <3 ! Varma Kramar från Småland =)

2009-04-12 @ 16:08:25
Elena

Dagens fråga: Vad använder du mest, mobilen eller datorn? =)

2009-04-12 @ 16:12:36
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Malin

Varför har folk så svårt att förstå att man skriver exakt vad man vill i sin egna blogg??!!!!

Stå på dig Diana. Du har mer än självklart rätt till dina åsikter i Din blogg.

Tråkigt med båten.

2009-04-12 @ 16:41:03
URL: http://malinannajosefine.blogg.se/
Emma

Vad folk e löjliga. Passar det inte så stick! Sätt du lösen, men berätta vad det e för mej så jag kan fortsätta läsa! Jag hade aldrig krävt att min gubbe skulle sälja sina saker om jag inte själv hade jobb o så. Stå på dej! Kram

2009-04-12 @ 16:58:42
URL: http://emmapaa.blogg.se/
carro

Vart tog min kommentar vägen? Den syntes innan ju! >:(

2009-04-12 @ 16:59:42
carro

äsch nu syns den ju/nyfiken läsare

2009-04-12 @ 17:00:47
Anonym

Tack för ditt svar..

Förstår på dina svar att du inte är "vän" med henne och så är livet. Man väljer vem man vill umgås med. Mina tankar går dock till KILLEN. Uppfattade ditt inlägg i din blogg som att ni va vän med honom, speciellt din sambo som hade en båt tillsammans med honom. Att flickvännen har en blogg som hon beklagar sig på är en sak, jag personligen tycker d e en helt annan sak med honom. Han hamnar i kläm. Nä, du skriver inga namn. Men världen e liten. Du/ni har era kompisar, som har andra kompisar.

Jag har själv varit i en pank situation och för mig va d väldigt känsligt. Att inte kunna handla mat, blöjor, kläder m.m till sitt barn el sig själv utan att få hjälp av närstående e ingen rolig situation. Har du själv varit pank ngn gång? Inget påhopp utan en fråga.

Självklart ska du fortsätta skriva vad du vill i DIN blogg, men precis som du skriver att du har rätt till din åsikt så har alla andra d också.

Annika

2009-04-12 @ 23:46:46
Elena

Vilka söta barn på headern :D

2009-04-13 @ 09:34:45
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Niklas

Jag tror att det måste ha blivit nåt missförstånd. Nu har hon ju inte gnällt för att hon ville ha pengar av mig. Vi har pratat om hur vi skulle få råd med det skulder och mat, och det är klart båten har kommit upp då. Jag har bara inte velat säga något till Pontus eftersom det inte kändes rätt. Det var väldigt snällt av honom, men jag tycker inte att hon ska få skulden för det, bara för att folk inte vill anställa gravida kvinnor. Och hennes bil är egentligen min bil som jag har köpt. Och den måste vi också sälja ändå, så fort den är fixad. Vi kunde ju pratat om det här, men jag tyckte att de andra läsarna kunde veta det med. Trevlig helg!

2009-04-17 @ 16:42:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0