Förkyld liten kille..



Har fått en liten förkyld kille här hemma, lider med honom =(. Man vet inte vad man ska göra för att det ska underlätta för honom.  Han började snora för någon dag sen och nu igår kväll började han hosta. 
Tycker inte alls om när han hostar på natten eftersom han väldigt ofta hostar så häftigt att all mat kommer upp och det är inte alls kul på natten =(.

Han vaknade klockan åtta och tyckte det var dags att cykla och handla frukost medans pappa låg kvar i sängen :). Riktigt god söndagsfrukost med härligt nybakade bullar, jucie och olika pålägg!
Hittade dessutom filmen babe! Efter frukosten åkte pappa på ett jobb och vi kollade på filmen.. Längesen jag såg filmen och gud vad sorgsen den var.. Satt nog och lipa genom hela filmen *haha*. hampus somnade i slutet och sov en bra stund!. Nu sitter vi här vid datan.. Jag skriver blogg och hampus kollar på gummibear på youtube :). Funderar på att cykla en sväng men vet inte om det är så bra om han har hosta och förkyldning??

har iallafall lagt upp lite fler bilder på min fotosida!. Ifall ni är intresserad av att titta

http://www.fotosidan.se/gallery/listpic.htm?type=st&authorID=110925










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0