Så ont!.

Börjar bli riktigt trött på att vara gravid nu!. Gått 38 veckor idag och hon kan/får komma när som helst nu!.  13 dagar kvar till Bf.. Förstår inte varför man fokuserar sig på bf dagen så hårt när man mycket väl brukar gå över tiden!.
Sen hjälper det inte att Hampus var så duktig och kom på bf dagen- det gör det ännu svårare för man tror att tösen också kommer göra detta! Och det är ändå inte så ovanligt att man kan gå över tiden med andra barnet istället! Det brukar bara vara själva förlossningen som går lite snabbare- men det behöver det heller inte göra, man blir så knäpp på allt väntade!!!!

Hade bara foglossning på dagarna innan men nu har jag ont i bäcknet på nätterna med!. Och det spelar ingen roll hur jag ligger, kudde mellan benen hjälper inte längre! Sen går jag upp och kissar två gånger på natten och den första "kissningen" gör så ont! Att ta sig upp hur sängen, det spänner något fruktansvärt i magen, urinblåsan är väl så fylld att allt pressas där inne!. Det är ingen skön känsla så lilla vän du kan väl snart komma!.

Hampus fick sin nästkusin i torsdags! 9 dagar innan bf kom han!.  :)

Ska till barnmorskan nästa onsdag.. Hon säger inte så mycket men önskar hon kunde säga om det känns nära eller vad! Hon sa sist att hon trodde inte att hon skulle  väga lika mycket som hampus gjorde ( 3840g). så vi får se!

Ni som fött barn, gjorde ni något som fick fart på förlossningen?? =).

Nu ska vi iväg! Bjudna på middag hos jessica och Niklas!. Som redan är  i v 17!!! Tiden går snabbt :)





Kommentarer
Mari

Putsa fönster, gå i trappor, hoppa hopprep, ha sex. Ricinolja om man vågar..

2008-11-12 @ 23:07:09
Jessica

Oj.. I detta inlägget va jag bara i vecka 17. hehe. Om en dag är jag i vecka 35.. Tiden går minsann snabbt. !

2009-03-15 @ 15:09:29
URL: http://curdidurdi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0