Tisdag!.

Spacklade igår på barnens rum men hade givetvis glömt köpa sandpapper så det ska jag göra idag!.  Beöver slipas ner lite, får det jämt och sen ett lager spackel till så blir det bra! Ska eventuellt måla rummer idag!. ,  Hjälpas åt att dra maskleringstejp och sen tar jag  hampus någonstans i några timmar så kan Pontus måla ifred.. Det tar ju inte så lång tid!. Torkar dessutom på en timme!.

Ska försöka spackla idag, nu när jag ändå går hemma :)- och nu vet jag hur man gör :).

Kommer lite bilder på lägenheten som den såg ut före allt :)

  None Den väggen dem tre små hyllorna är och stolarna på ska målas i två färger sen! Färgen beror på syskonets kön :). Så dem får "varsinsida" av rummet+ att det ser småfräckt ut!
None Expedit bokhyllan ska bytas ut.. Den vite ska in till stora rummet! Där tavlorna sitter- är bara håll som vi uttnyttjat.. var så otroligt många håll från föregående hyresgäst att vi inte ville göra nya-  fören nu när vi målat klart :) Då blir det nya håll men vi har ju tänkt på här läääänge :)

None Köket blir ganska mörkt med blå tappet... Dessutom syns matfläckar så tydligt Så här kommer det att målas vitt!. Och gardiner ska upp! Gardintyget som jag ska ha finns på- bilddagboken!

sovrumm sovrummet ska också målas... Allla rum ska målas utom hallen :)..
Vid huvudändan ska det upp en fondvägg i tappet.. En svart tappet med silver/ grå blommor på!.. Annars dem andra väggarna ska vara vita!. 

storarummet innan färg Indianväggen ska vara svart, dem andra väggarna vita!. På den svarta väggen ska en vit lackhylla upp med några blommor på och ljus...  Mattan ska bytas ut! Till vad vet vi inte än.. Ska dessutom köpa en sån där vit "matta" som folk har på golvet, i soffan, eller i vagnar.. (((Heter??))) Ska iallafall ha en vit i soffan!.
Ska dessutom ha ett vitt soffbord!. 



STORARUMMET Denna väggen ska också vara svart!.  Bytta bokhyllan med Hampus bokhylla, så färgerna stämmer in :)

Det ska bli såå kul att få det klart :)..  Men det kommer nog ta hela veckan- minst :). Pratade nyss med Marine! Hon frågade om hon fick komma och titta på lägenheten i helgen- hoppas allt är klart då *wie*..

Sen längtar jag till ultraljudet!. :).. Visar det sig vara en flicka blir det massa rosa inköp- både i kläder och saker till rummet :) :)

Hej hopp!




Inlägg nr 2 !

Har spacklat ännu en gång! :)  Och nu pausar hampus och jag med världens godaste glass :).



Kommentarer
Alex

Låter riktigt härligt! Ni blir klara lagom till vi ska sätta igång med allt ni redan gjort =) Ska bli kuuuul å se resultatet! Åh den glassen, åt en sån i förra veckan, nästan mer än en halv den du!!!! MUMS!!

2008-05-27 @ 17:28:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0