Gårdagens äventyr!

Igår träffade vi min gamla kompis Jannica och hennes son Neo!  Det var himla trevligt och vi hoppas snart få träffa dem igen! Hampus och Neo hade skit roligt ihopa.. Först shoppade jag kläder till nathalie som hon ska ha på sig i morgon! och sen gick vi fem till funhouse!

fick några kassa mobilbilder...

 

 

Hampus hade väldigt roligt- Nathalie med!..




två videofilmer






Efter funhouse tog vi tåget till min faster och mina kusiner och fixade mina naglar!

  och sen bar det hemmåt! Var hemma  sent coh barnen somnade på studs!






IDAG FYLLER MIN BROR ÅR!!!! HELA 18 ÅR!!!!  Så i morgon blir det kalas!!!!

grattis grattis grattis!!! :)

ska nu fixa tvätt, plocka ut nathalies kläder som hon växit ur och sedan gå och handla!!

Ha en trevlig kväll allesammans!

barndomsvän..

Idag har vi fullt upp! Ska snart åka in med barnen till malmö och sen kommer vi inte komma hem förens vid läggdags nästan!. Hoppas inte det blir så sent men man vet aldrig!.

Ska börja förmiddagen iallafall men att kolla efter smink till mig.. Vill ha en ny kajal penna!.

Sen vid elva tolv tiden ska jag träffa en gammal kompis :) Vi har inte träffats sen jag flyttade ifårn "vår gård"  1994! Så det är 16 år sen jag träffade henne sist! Helt galet! Vi var började vår vänskap då våra pappor spelade i samma fotbollslag och sedan flyttade dem till vår gård! Vi umgicks mycket på den tiden och nu hittade jag henne på facebook och nu ska vi träffas! Hon har fått en Neo som är 5 månader yngre än Hampus så vi ska åka till FUNHOUSE och prata av oss lite och barnen får leka! Ska bli skit kul och se om hon kommer ihåg några minnen från förr- för jag har massa minnen men jag är bra på att komma ihåg att sen jag var "liten" :).  

Sen efter vi träffat dem så ska jag åka till en annan stad och ska göra en sak där! Vad det är får ni se sen ;).

Nu ska jag byta en bajsblöja men vi syns ikväll! ;).

Paket till mig?

Sitter och väntar på postabilen.. Jag tror där är något roligt till mig! Dels dem nya sakerna till kameran, sen hoppas jag på mina framkallade bilder!. :).

Annars händer inte mycket idag- mer i morgon!. Skönt det med!. Igår var det städddag + tvättdag hela dagen + jobbsökande+ pluggande och idag blir det att hänga in lite tvätt och sen bara ta det lugnt!

Tycker det är skit tråkgit att blogga utan bilder så det blir bara ett kort inlägg idag!.

Vad händer hos er alla andra idag?

Roligare att städa med....

Ny Ajax?



Syrran kom igår- hon skulle ju passa barnen medans Pontus och jag var i väg!
När hon kom åkte vi och handlade lite! Fick då syn på denna ajax och syrran sa den luktade gott! Så idag tisdag ska jag städa! Som jag gör annars varje dag men jag tänkte köpa hem ett par olika såna där doftrengörningar så kanske det blir lite roligare att städa??

Vi får se idag om det luktar gott och det är roligare att städa :)..


Igår var vi ju på utbildningen, som lite kul på det hela hade han som hade kursen en liten tävling med frågor och hade man flest poäng så vann man en  skylt:



Himla bra för en sådan hade jag inte :).

Ska skicka in alla papper nu i veckan så jag hoppas det itne tar alllt för många veckor innan allt är godkänt!. Snön får gärna först försvinna innan jag ger mig ut också!.

Så så ser våran dag ut! PLUGGA OCH STÄDA!.

Pontus har köpt en sak till mig också, fast den kommer inte på lääänge men ändå! Det är en sak till kameran- mer än så säger jag inte! :)

mina andra kamera saker kommer i morgon, det jag visade bild på här ute innan :)..

Nu väntar jag bara ivrigt på min kamera!

pontus ringer.. vi hörs!

Planer för en söndag?

Satt och framkallade massa bilder igår.. Så i vecka ska jag in till stan,
Ikea, clas olsson skulle jag också vilja gå till..  massa bilder som ska upp :). På barnens rum och i vårt sovrum tänkte jag!.

Skulle vilja få upp i stora rummet med men det känns inte lönt eftersom vi ska göra vid här inne sen!.





Annars är det söndag idag- Pontus ska nog sova hela dagen, han kom hem vid typ halv åtta i morse.. Så jag får se vad barnen och jag hittar på!  Någon som har lust att åka till något lekland eller så med barn så bara hojta till!.








kaffebrus, blinddate & fuji.

Igår blev dagen helt upp och ner.

Dagen började med att lönen kom in, lönen försvann.. betalade räckningar, beställde lite saker till kameran som jag skrev i förgående inlägg..

Gör lite reklam ;) sakerna är köpta på kaffebrus.
 
Närbildslinser +1 +2 +3 +4  och +10. 249 kr. och sen en trådlös fjärrutlösare för 149 kr.

När Pontus kom hem skulle han köra mig och N till SofiA men jag tyckte han dröjde för länge att jag ställde in det.. Vår dejt har vi  jag ställt in hela veckan för att Pontus tog dröjt!. Så varje dag har det typ varit sms fram och tillbaka.. Kommer, kommer inte.. Kommer, kommer inte..

När klockan slog 20:00 var jag i stan och skulle träffa SofiE.. Sofie med Liam, som jag haft kontakt med från och till väldigt länge men vi har liksom aldrig träffats, fören igår då :).  Så hon och jag träffades på centralen sen gick vi till yellow Mellow????? Stavas? Skit samma- trevligt var det iallafall! Vi åt och sedan drack vi liite vuxendricka :). Bara sitta på en pub men en vän, dricka liten drink och sitta och snacka skit, utan man och barn :).. Lovely var det!.  Fick dock en jäkla huvudvärk redan när jag kom till puben så kvällen avslutades vid tolvslaget och jag tåg tåget hem.. Bultande huvud..

Vaknade i morse med fortfarande huvudvärk- man skulle kunna tro man var bakis men nix :).. Efter två alvedon+ och lite kärlek från sin sambo så försvann det onda och vi åkte och handla! 
När klockan slog " mitt på dagen" kom SofiA med Lilja och barnen lekte lite och vi mammor fika!.

Fick även ett samtal igår- utav min käraste vän.!. Hon hade väldigt goda nyheter att berätta för mig, vilket hon egentligen skulle säga personligen till mig då hon skulle komma igår men ställdes in pågrund av vädret!
Jag är himla glad för deras skull! Som jag tjatat på henne och frågat henne- när kommer bebis haha :).
Jag längtar tills det blir synligt så jag får fotografera min fina vän och hennes mage :). och sedan få se det här lilla grynet.:).. Det här paret har så mycket kärlek till varandra och är det perfekta paret , så fina människor som detta är kan ju inte barnet bli mer än sockersött!! <3

Jag har ju även en till vän som ska ha barn till sommaren så jag tycker det är riktigt roligt :). Och en bebis som kommer nästa månad också, så det blir massa bebisar som jag hoppas på att fotografera :) Älskar barnporrätt och behöver så många som möjligt att öva på :). Sen är jag bebisälskare också så jag är super glad :). Himla glad också att dessa fina två kompisar kan knippa igen tills jag fått mitt körkort så jag kan ta mig till dem och hälsa på :)  Bra jobbat tjejer! * skratt *

Nu är Pontus iväg och festar med en massa andra! Hoppas han har skoj och riktigt passar på att ha kul!! Inte så ofta vi går ut nu när man har barn!

Mina barn sover sen länge så jag tänkte krypa ner i soffan med lite gott jag hade köpt till mig och Hampus.. Vi skulle ha en mamma & son kväll, men han somnade i soffan så jag får mysa i ensamhet :). Skönt det med!

Någon som orkat läsa all text? :)

Aja, ha en trevligt fortsatt Lördag kväll!


Glömde:

Fujidirekt har HALVA PRISET på sina stora framkallningar nu!. Passa på!!!.


Format

Nytt pris: Tidigare pris:
20x30 5 kr 9 kr
30x45 15 kr 29 kr
40x60 35 kr 69 kr
50x75 45 kr 89 kr



Fredag+ löning.

Så skönt när man får en bra lön!. Fick min sista lön nu för mitt gamla jobb.. Kommer sakna den inkomsten :/ den har varit otroligt bra!.

Så nu är dem flesta betalningarna gjorda. Köpte vinterdäck så dem är betalda. Bilens skatt är också betald. MIN BIL :) Känns skumt att betala något till en bil, har ju aldrig gjort det förut , men kul är det :). Har inte fått provköra den än- längtar så mycket! På måndag ska vi gå den där handledarutbildningen. Jag har läst boken nu en gång, nu ska den läsas om igen :) En del saker har jag lärt mig av boken- men måste läsa den igen för jag har väldigt kort minne, och är ganska trög :). Hatade skolan och det jag läste i böckerna, det hade jag glömt när jag vänt sida..

var snäll mot mig själv också och beställde lite saker till min kamera... Jag hoppas jag får den snart!! Den är fortfarande inne på lagning!.
 
En fjärrkontrol. Hade en sådan innan men den har försvunnit.. Och sen köpte jag close- up filter :)

Har även lagt bud på reflexskärmar så jag får se om jag finner budet nästa vecka!.
Dem sista kronorna jag har över ska sparas till den månad jag är pank!.

Tänkte lägga ut lite av mina kamera saker på tradera också, sådant som jag aldrig änvänder..  Ut med såndat som inte används och in med nya roliga saker!.

Annars så ska vi bara ta det lugnt idag!. Tänkte fråga sambon om vi ska stor handla ikväll! Storhandla= inte handla för hela månaden utan handla lite så man fyller upp skåpena :).

Storhandla får vi ta och lära oss göra när vi båda är heltidsarbetande!.

Har nog inte så mycket mer att säga idag!.  Kommer in lite bilder på Nathalie sen som jag tog, hon hade sitt hår i hästasvans :).

Vad ska ni ha till middag idag??

Avundsjuk!

Igår gick färden igenstans. Alla jag känner har jobbar på vardagarna... Eller så är dem som är mammalediga redan upptagna på sitt håll. Så det blev att vi stannade hemma, som vanligt.


Är avundsjuk på Pontus.. Han ska ut med sina kompisar på lördag.. Det unnar jag honom! Han jobbar och står i om dagarna! Går upp snusktidigt och sen jobbar hela dagen och kommer hem 17,15 varje dag om inte senare. jag längtar inte till den tiden då man ska ha en väckarklocka som ringer och väcker en varje morgon när man sover som bäst!. 

 Jag vill också gå ut en kväll, men ingen att gå ut med bara. Antigen är dem gravida eller så har dem barn.
Så jag är avundsjuk på honom, jag vill med komma hemmifrån lite.  18 dagar sedan jag var barnledigt och då jobbade jag. En av dem 18 dagarna gick jag försten och handlade själv :). JOHOOO !
 Annars har jag haft barnen vid mig hela tiden. Gissa om man då blir lite avundsjuk när Pontan ska vara familjefri :).. Jag får också vara familjefri- jag vet bara inte vart jag ska ta vägen... Mina vänner har jag lite svårt att komma till då det behövs körkort..  Så jag får nog allt snällt vänta tills jag får mitt körkort- då kommer det bli andra bullar kan jag tala om!! :)

Så på lördag- är det någon som har lust att träffas då så får ni gärna hojta till!

Info om dagen!.

*Idag blir det hemmagjord potatisgratäng med kassler!.

*Saknar min kamera så mycket..

* har köpt godis idag.. Billigt på netto denna vecka! 39,90kg.

Adjö!

Fototävling.

Är med i en fototävling hos Annie . 
Första priset är en gratis inloggning till hennes fotokurs hos minikurs.

Detta fick bli min tävnlingsbild, var svårt att välja.

En höstkväll.


Jag hoppas att jag kan vinna denna minikurs då jag kan utvecklas mer inom det jag älskar att göra som mest- fotografera!
Jag vill lära mig mer om kamerans inställningar: Iso, bländravärde och slutartid- det viktiga med att ta en fin och bra bild!. Det hade gjort mig väldigt glad!. :)


Vart går färden?

Vart går färden idag?? Vi har tågkortet och vill ut på äventyr!!.

Mycket sökande.

Känns som det är mycket på gång nu..
Den 6 April ska nathalie inskolas på dagis. Det kommer ta drygt en vecka att göra detta. Sen blir jag arbetslös.. Sitter varrannan, var tredje dag på platsbanken och kollar om där har kommit in några nya intressanta. Ska även ringa till min fd chef och fråga hur där ser ut i sommar.. Kanske finns sommarvik. halva april går bort till inskolning. , hela maj är jag arbetslös. och halva juni tar jag "mammaledig" och tar förhoppningsvis mitt körkort! Sen är det jobbsökandet igång igen..  Så känns som det är lättare att få ett sommarvik nu när sommaren närmar sig..  usch.. svårt det där med jobb! men det bli lite lättare när jag får körkortet! Många jobb kräver att man har körkort!.

iallfall så tar vi det lugnt här hemma idag.. Jag har precis städat och nattat nathalie.. ska nu ner och hänga upp tvätt!. Sen ringa min chef.. och sen tänkte jag sätta mig i soffan brevid hampus och plugga lite!.

Lite bilder :)



från i söndags- barnen badade hos farmor!


pappa och nathalie hos mormor och morfar.



riktiga snöflingor.. snöade igår och snöar idag :/

Nathalies första steg utomhus!


Jag visar upp mig!

jag fick från jessica om att jag skulle lägga upp bilder här på kläderna jag fick från svärmor! nu efter jag tagit en dusch tänkte jag skulle testa kläderna och passade på att foto kläderna samtidigt!.

Får ju fota med mobilen då min käraste är på lagning!.

    

+ en massa andra kläder som jag inte orkar fota!

Min favorit tröja



Nu när jag ändå är igång kan jag visa min bil :)



nya fälgar + polering så är den fiin =)

 .


Ja det var nog allt för idag..
Trevlig eftermiddag!.

p.s- jag saknar min kamera....

God morgon måndag!

God morgon gott folk!

Att jag inte skriver på helgen är för att då blockerar Pontus datan! och jag kan inte blogga från min iphone!.
I fredags var vi och hälsade på mormor och morfar, för att hämtade däckena som skulle på min bil. Blev även middag där!. Mycket trevligt!


Lördag- min mormor fyllde 64 år!. Vi överaskade henne med present, och massa gott!  Efter det lilla kalaset var jag på jakt efter en ny overall till henne då den andre är lite för liten tycker jag.. Den här kylan och snön kommer säkert vara här ett tag till så overall är ett måste ett tag till.. Gick in om hm, lindex, stadium, och team sport.. Jag hittade ingen overall i nathalies storlek! 86.  Så det slutade med skidbyxor inne på åhlens! Inte så matchande till hennes jacka men vad tusan gör man?.
Sen bar det hem igen, på tåget stötte jag på ett bekanta ansikten..  det var Lykke och hennes son Philipe. Var vän med henne på lunarstorm då hon väntade sin son samtidigt som jag skulle ha hamp.. Ganska kul när man träffar någon som man vet så mycket om fast man aldrig träffat den "irl".

Iallfall sen bar det hemmåt.. Vi åt hämtemat och mös till melodifestivalen!

Söndag var det ju alla hjärtans dag.. Jag hade köpt en söt nalle till min älskling :)... Och han tog oss ut och åt frukostbuffe.
Sedan fixade pontus med sitt och jag städade huset. På eftermiddagen bar bilen till Limhamn där vi skulle på middag hos farmor, farfar och faster!.  Det var trevligt- god mat med!. :) Barnen lånade deras badkar och badade :). Sedan fick jag en del kläder till mig själv som jag snart ska testa! Kul med nya kläder :).
Sen bar det hemmåt och Pontus och jag satt tillsammans och surfarde runt lite..

Nu är det måndag och jag började morgonen men att får höra orden- älskar mamma... :)
hampus kom in till mig och jag tittade på klockan.. Dagistid och jag orkade inte gå upp.. så vi stanna hemma idag.. Och nu är klockan 10,30 -ska se våra bästa år!  Och mumsa i oss det vi hunnit baka nu på morgonen =). Negerbullar och goda vetebullar! MUMS!

Mina vetebullar. :)



vi hörs senare!

Åka till Norberg? Nej till Hässleholm!

Ni som känner Diana väl vet att hon kan vara lite strulig :)..

och nu har det skett igen :)!

Inte ska hon åka till Norberg där det finns närmare ställe och framför allt billigare!. Eller hur?!.

Norberg 2 veckor inklusive boende 15 550 kr.
Hässleholm två veckor morgon till eftermiddag - 9900 kr.

Så nu har jag bokat en handledarutbildning för mig och Pontus :). Den sker nu i februari.
Sen i Maj ska jag gå på riskettan..
Sen i JUNI börjar jag min intensivutbildning!

Tror ni jag är glad och förväntansfull?? =)

Längtar tills papperna är klara så jag kan ta bilen ut på en tur, ja med Pontus då förstås.... :)



En sån här snygg bil kommer jag köra på körskolan!

Ikväll blir det att åka till mamma och pappa :)

vad ska ni andra göra i helgen?


Idag är det väl torsdag?

ja eller? Helt flummig på dagen idag... Skulle ha vikt in all tvätt men jag har inte kommit så långt!.

Jag har gjort massa telefonsamtal... Väntat på mail... Handlat.. Städat i köket. Dammsugat 2 gånger...

Ikväll tror jag vi ska ut och köra liten sväng... Till mina föräldrar.. Tror Pontus ville hämta däck till MIN bil... Fast hans bil också till den dagen körkortet är i min hand.

 Ja, mina två veckor är bokade på intensivkursen :) Så när jag fyller 26 år så kommer jag sitta i min bil med ett stort leende på läpparna :)



Ni som har körkort- hur gammal var du när du fick ditt kort?

Man ska inte säga för mycket!

Skrev till ett par kompisar, som det snöade hos att här snöar det inte!


Tittar nu ut... Behöver jag skriva det?... Suck...

Jag längtar att få gå på asfalt! Inte vara inlindad i 2 halsdukar och värsta tjocka vantarna på! Tycker det börjar bli skit drygt att dra vagnen över snövallarna! Jag vill ha VÅR!!

En bild på mina barn. Bilden är taget i jan 2009!

Svar: sommaren med Göran!

Såg ju filmen igår: Sommaren med Göran!

HELT KLART NI MÅSTE SE DEN!! En film i min smak och humor :)!


 Nu ska jag ta och städa lite här hemma! Ska se om jag kan ta lite foto här hemma så ni får se hur vi har det.. Det var ett tag sen nu och katergorin är borta- vårt hus...


Ses sen!

Mobilbild på nathalie.



bild från igår med mobilen. Nathalie är ute och går med sina bebisar :)

Trött blogg igår!

Igår satt jag och skulle skriva ett inlägg här på bloggen, men varje gång jag skulle klicka på spara & publicera så försvann det.. Så efter 3 gången gav jag upp!

Min blivande bil ankom igår :).. Den behöver ganska stor polering då den är väldigt matt i färgen ( röd) men insidan var den jätte fin i :).  har ju tyvärr ingen kamera så jag kan inte fota =(..
Jag är säker på att jag kommer stortrivas i den bilen :)..

STORT TACK TILL MIN SAMBO SOM KÖPTE BILEN TILL MIG :).
Så den ska ha och jag ut och övningsköra i när körkortstillståndet har kommit och vi har gått handledarutbildningen!.

Annars är det onsdag idag- känner lite huvudvärk så vi stannade hemma från dagis idag och sov lite längre istället.
Vet inte vad dagen har att erbjuda.. Nathalie är fortfarande hostig =(.. Tycker det blir värre när vi går ut så vi stannar inne idag..  precis som vi gjort mån och tisdag.. nu börjar man bli less på det.. Ska hänga in massa tvätt idag- det är det enda som står på schemat..

Tycker alla kan uppdatera sina bloggar så jag har något att läsa ;).

Sommaren med Göran.

ska se film nu när barnen vilar :).. Sommaren med Göran!

Någon som sett den? Tummen upp eller ner?!

återkommer sen!

Börjar bli uttråkad



Min söta dotter börjar bli uttråkad på att alltid stå som modell :) !

Utkast: Feb. 9, 2010

 
 


Någon som vill ha fina naglar?

Min faster ska vara i malmö nu hela veckan och fixa naglar!

250 kr i gele...  Jag själv älskar fransk manikyr men jag känner inte att jag har råd att sköta det just nu...

men är någon sugen så hojta till!. 250 kr är jätte  billigt! Jag har för mig att hon har det så att har man 4 kompisar som beställer så får man sitt eget gratis!.

Lite av hennes "konst".

  


Åter igen måndag!

Om helgen!

Fredag- gjorde inte ett piss på kvällen.. Blev ju storröj med kläder och barnens rum men på kvällen - nada!.

Lördag- Syrran kom på morgonen! Hon och jag åkte och handlade goda bullar :).
Åt frukost och sen packade vi resväskan, barn och hund och for från Pontus.. Han fick bli kvar hemma, men det hade han heller inget emot!  ( kan jag tänka mig- utan barn-fru och hund- lovely!. :))
Iallfall syrrans bil rullade hem till barnens mormor och morfar! Blev fika där och hämtade mitt försäkringspapper- åkte inom Ystad och lämnade in min älskade kamera! Förstår inte hur jag ska klara mig utan den i 3 VECKOR!!
En del av mitt hjärta är borta :).
Sen blev det hem igen, handling.. sjöng  och spelade gitar hero! Kvällen var skit jobbig med två pipiga barn. Natten kunde inte bli sämre.. Nathalie hade hosta exakt hela natten och Hampus spydde mellan 4-6.. sen vaknade vi vid nio och då var allt bra igen med lille hamp.. Jag var så trött så jag skulle kunna stå upp och sova!

Söndagen kom Manges mamma med sambo och hälsade när vi var hos syrran så jag gjorde hallonstänger! Sen blev det eftermiddag och bil med hund och barn åkte till mormor och morfar där vi mötte upp pontus och niklas som hade varit hemma och fixat med vårt tak.!
Vi är mycket tacksamma för att vi har sådan fin vän som Niklas som ställer upp!
Iallafall, Hamp ville stanna hos morfar så jag och pontus och Nathalie åkte hem tilll Niklas, Jessica och Leia och åt god pizza och god paj med glass :). Vid åtta tackade vi för oss och åkte och hämtade Dante och Hamp. Skönt var det att tiden inte var så sent när vi kom hem. Dock blev det sängen tidigt för mig för jag var så jäkla trött!
Nathalies hosta är så jobbig på natten att jag gav henne en liiiten dos medicin ( man får ju egentligen inte ge hostmedicin till barn under 2 år) - hon sov i allafall gott igenom hela natten och Hamp likaså- ja, och mamma med ;).

Nu på morgonen rinde Pontus samtiigt som väckarklockan.. Han berättade han han köpt EN BIL till mig :).
Vi var ute efter en v40 till mig och Pontus arbetskompis skulle just sälja sin jätte billigt så Pontus slog till!
Kan ju inte bli bättre ;). Så nu ska jag ansöka om körkortstillstånd och efter det så ska vi gå en kurs!.

Nu ska jag börja plugga! Fick böckerna utav syrran + en sådan cd skriva som nu ska installeras!

Först ta hand om tvätten- sen plugga! Så ser min dag ut idag!!..

Får inte glömma- läsa lite bloggar med :).

städfredag!

nu har jag varit skitduktig :)

möblerat på hampus rum.
möblerat på nathalies rum.. Dem har byttat stora möbler med varandra!
Rensat nathalies kläder.
Tagit hampus kläder från nathalies gadrob in till hampus rum till byrån.
rensat hampus leksaker.
byttat hamps sängkläder.
byttat våra sängkläder.
tagit ner tvätt.
tvättat en maskin kläder, hängt upp kläder.
städat lite i kök.
plockat undan i vardagsrum + dammsugit!

nu sitter jag här och tar det lugnt. nathalie sover så jag tänkte bänka mig framför tv:n och slå igång tv4anytime!

syns senare!!

Tråkfredag!

Idag är det en tråkfredag! Inga planer på hela helgen och det suger!  Tycker det är skit tråkigt att bara gå hemma när man gör det hela veckorna annars.. och i morgon ska jag inte jobba- vilket jag annars brukar se fram emot lite för då kommer jag hemifrån, utan barn..  Lite semester typ..

Så vi får se vad som händer i helgen... Syrran kommer antagligen i morgon , mitt på dagen..  Vi får se!

Mulet och trist ute så inte mycket lönt att gå och fota?.. Vi får se vad dagen för oss!.

Aj i ögonen.

Idag är det vinter..  Massa snö.. Som dem flesta nog har. Men vi har också en jäkla sol som lyser skarpt!  Och det är jätte trevligt, men jag är känslig mot sådan skarpt ljus att jag får skit ont i ögonen!.  kan man ta på sig solglassögon??

Väntar på att Sara ska slå en pling!  Vi ska gå och handla, hon bor bara några hus bort från mig! Sara är en ny bekant här ifrån höör! Hennes Benjamin går på Hampus dagis! Han är en också en årsmodell 2008:a och ska få ett syskon nu i mars! Precis som Sofia med Lilja som jag snart också ska träffa! Som också är ny bekantskap här i Höör :). Lilja är också årsmodell 2008 och ska också få ett syskon i mars :). Massa bebbar 2010 ;). Min vän är ju också gravid :) Fast hon ska ha i september och vem det är berättar jag inte än :). Och jag är bebisgillare så jag är glad att jag har någon jag kan få sniffa på :). NEJ- jag ska inte ha fler barn :)!! Blir bra att leka med andras barn :).

Så, så ser våran dag ut!. Hoppas kunna få fotografera lite!. Lilja är så söt men ett riktigt yrväder så det är väldigt svårt att fota henne :).  Hoppas kunna få fota hennes mamma och magen en dag ;).

Hej så länge!.

Känner mig laddad!

Fy sören vad jag känner mig laddad!! På att ta körkort!!!.

Jag har ju gått på två körskolor innan, och övningkört med svärmor så helt "lost" är jag inte :) .. men jag har svårt för att se det där " att jag kan". Jag är alltid så osäker och känner mig okunnig i det mesta!. Vågar inte riktigt lita på att jag kan faktiskt!!

men så tog syrran körkort idag!! GRATTIS IGEN :) och så tänkte jag att va fan- klarar hon det så ska väl jag klara det :)..  brossan tar ju sitt kort nu i mars och då är det bara jag kvar! Så dåligt av mig!

Så jag satte mig nu och kollade runt.. Och jag hittade DET!!.

En intensivkurs på 2 veckor! Där man bor på ett hem, i en lugnt stad. Och har datorer man kan plugga till.. man har lektioner och körningar. man tar hela sitt kort på ett och samma ställe under dessa två veckor! och jag kände att detta är något för mig!!

Det blir en bra bit att åka med tåget upp! Men det hade passat mig så jäkla bra!. Komma hemmifrån och kunna fokusera mig helt på körkortet, utan jobb, utan tvätt, städ och barnskrik!. Bara vara för mig själv och ta det där efterlängtade körkortet!. För visst skulle jag vilja ha det och är avundsjuk på alla som har kortet :).

Vilken frihet att få lättare jobb, att kunna åka till mina vänner! Till småland och hälsa på Alexandra ;). ULLARED! HAHA =).

Det är 3 månaders kö, så det får bli till sommaren när Pontus har semester som jag kan ta min lilla resa!.

Så nu längtar jag till sommaren ;).. Jag ska ta mitt körkort!!

Vinter naturen.









Modellen Dante :)







Ganska mycket snö nu!! Vi alla börjar ogilla det men inte Dante :)

GRATTIS SYRRAN!!!!

Idag fick min syster KÖRKORT!!!! :)

Det var det jag gick och väntade på för att kunna berätta för er ;).. Så nu kommer vi se syrran lite oftare ;).. Hon kan hämta oss vid tåget och massa sådant! :) Ja ett stort grattis till henne, kan du även berätta att man känner sig mer peppad på att ta sitt eget körkort, när brossan får sitt kort i mars! Jag kan ju inte vara den ende som inte har körkort i familjen ;)..

Åter igen Grattis syrran :).!!!



Helt snurriga på förskola?!



Hampus går på Förskolan K. Nathalie vill vi med ska gå där.. Jag har satt henne där i kö men när jag ringde till kommunen i dec för att höra om nathalie får plats , sa hon som det såg ut idag så nej. återkom i jan.

Pratar med personlaen i jan på Hampus förskola dem säger att det inte finns plats för Nathalie.. Dem beklagar, det var synd.. Just när Hamp precis börjat där och allt. Men dem kunde tyvärr inte ta in Nathalie då dem var redan så många barn..

Kommunen ringer mig och säger- nej ingen plats. Vi börjar kolla runt på andra förskolor..
Får även höra från förskolan att kommunen även ringt och frågat men tyvärr ingen plats.

Förre veckan ringde kommunen och sa att hon eventuellt hade hittat ett dagis.. Det tog ca 20 min att gå ditt, men det fanns möjligtvis en genväg dit.. En liten stig.. men man får ju ta vad som finns!. Så vi blev glada att vi eventuellt skulle få plats där!

Berättade detta för Hampus förskola att det fanns en chans och då blev personalen både glada och tyckte väl att det var synd samtidigt.

Idag när jag kommer till dagis och lämnar Hampus säger jag till en av personalen att Hampus och Nathalie fått plats på det där dagiset då säger "fröken" att hon blivit så chockad för dem hade fått papper om Hampus uppsägning och tyckte att det var konstigt. För det gick så snabbt. Hon menade att dem kanske hade kunnat ordna det.
 
När jag gick tänkte jag för mig själv, vaddå snabbt? Dem stod ju och sa både till mig och kommunen att där inte alls var plats,

Iallfall när jag hämtar Hampus- fick jag höra att Nathalie får plats på Hampus dagis!

Så personalen har väl pratat ihopa sig och sedan ringt kommunen och sagt att dem tar Nathalie ändå eftersom där finns många barn som slutar till sommaren så då får dem fixa det på något sätt! Det är bara dem få månaderna!.

Så, så ser det ut nu :)  Vi är glada här hemma att nathalie fått en plats, hos Hampus och personal som nathalie känner redan igen :)..


Nu ska jag fika, vi har ju varit och badat :)...

Hej!

Två mindre vänner.

Ska även berätta att jag mist två vänner, dock inte samtidigt men bara för man flyttat en bit..  
Tråkigt, men samtidigt så ser man också vems ens riktiga vänner är!

Göra er besviken.

Tyvärr får jag göra er besviken :) Den där hemligheten som jag skulle berätta om, det handlar inte om mig eller min familj! Men det påverkar mig ändå, om det sker som jag vill med andra ord  ;).

Kommer antagligen med beskedet ikväll!


För efter Hampus varit på dagis blir det BAD!! Familjebad :).. Pappa Pontus ska följa med och det ska bli jätte kul :).
hehe kl är nu 10:13 och Nathalie sover fortfarande...  Min sömntuta! =).

Ska föresten även tala om att den 23 mars börjar Hampus och Nathalie på förskolan Ekorren.. men det kanske jag redan berättat?

Aja jag åter kommer senare!
*  VINK  *

Besök hos gammelmormor!

Idag vaknade jag 05,40, väckte sambon och frågade om inte han försovit sig...  Upp snabbt och han tog bilen.. Det betyder att jag får tågkortet :). kl 08,40  tuttade min mobil.. försovit oss.. Ingen dagis. Inte lönt..

Så en träff med syrran bestämdes och snabbt upp från sängen för att ta på oss och bege oss till tåget. Mötte syrran på stationen och åkte sedan till min mormor.. Hon är mycket piggare och gladare nu än hon varit förr.. Så det är jätte kul att träffa henne :) Det är kul att se henne så glad , så glad som det går att vara.. Jag menar inte kul att vara 62 år gammal och bo på ett hem för att man inte klarar sig själv.. Och så är man hel klar i huvudet.
Den dagen jag blir gammal vill jag inte bo på ett hem.. För fy fan vad personal kan behandla boendena illa!

Sedan efter vi var där så tog vi bussen till Pontus/sambon som vi skulle samåka med hem :).. Och då började det att blåsa upp.. Tittar man ut så är det verkligen snöstorm...

I morgon är hela familjen hemma! Anticimex ska komma hit i morgon.. Så sambon har tagit ledigt så efter anti har varit här ska vi gå och bada :). Ska bli mys och lite skönt för mig att bara ha ett barn att se efter!
Att ha två barn på badet själv att se efter är tufft, men det går! 

Så, så såg våran dag ut idag och i morgon!.

I morgon händer KANSKE en annan STOR SAK! =). Men det är hemligt så det får ni kanske reda på i morgon kväll ;).

Björkaviksbadet i Höör.

Fått in bilderna på datorn så här kommer mina bilder från i fredags :).

 

 






 


 
Blir bad på Onsdag igen :)

Nu ska jag kryper ner i sängen brevid min sambo! Natti natt!



Vems rättighet?

Har en liten fråga om rättighet.

När man blir fotograferad av någon, ställt upp som "modell" för en fotograf, och fotografen har haft tillstånd att att få publicera upp bilderna på en hemsida.

Men om personen efter  en tid kommer och vill ej ha sina bilder publicerade på fotografens hemsida, har den då rätt att säga till fotografen att ta bort sig?

Vem äger bilden med andra ord?

Farväll mitt jobb!

Helgen har bestått av baddag med tjejerna i fredags- det skrev jag om!.

Lördag -jobbade jag min sista lördag på bron.. Efter det tog jag bussen och mötte upp min morbror på centralen. Han körde mig hem och vi tog en fika tillsammans med honom.. Sen när han körde, kom två andra gäster :)

Johan och Jonas!. Det blev beställning av pizza för vissa och oxfile för andra. Vid halv två på natten blev det sängen efter en mycket trevlig dag!

Söndag- igår.. Jag åkte till jobb och jobbade min allra sista dag på jobb.. Har städat på Öresundsbron i 2.5 år varje lördag samt varje helgdag/dagar som infallit mitt i veckan..
Det har varit världens bästa helgjobb! Flexitider, börjat när jag velat! Hänt jag varit i ullared, kalas, vad som på förmiddagen och sen jobbat på eftermiddagen! Med detta jobb har jag haft extra pengar i kassan och har drygt ut föräldrarpenningen vilket gjorde att jag kunde gå hemma så länge med Hampus.  och att Nathalie kan börja dagis vid 16 månader- hade kunnat vara hemma längre med henne med jag plockade ut mina 2 månader fp innan Nathalie kom!

Nog sagt om jobb..

Efter jag varit på jobb tog jag tåget till skurup där min familj hämtade upp mig och sen begav vi hos till Syrran och mange och åt middag där!

föresten

Hampus och Nathalie har fått plats tillsammans på ett dagis! Ekorren.. Så den 23 Mars inskolas dem där! Känns bra! En bit bort men det kunde ha varit värre!  Ska skaffa en cykelkärra! Kanon när man vill cykla och handla med efter man hämtat barn på dagis!.


 LÅNAD BILD.

Denna vecka händer inte allt för mycket..  Onsdag är bokad men inte mycket mer än så!.
Ska se ifall jag kan få min kamera inlämnad denna vecka med!.

Här är lite bilder från badet i fredags! :)
Bilderna kommer från Malins blogg..



 Leias försök till undervattens bild =)
 Nathalies försök

 men Tuva lyckades :)

 Hampus fick fotas ovanför vattnet :)

Fler bilder finns i Malins blogg!.

Åter kommer kanske senare.. Nu ska jag läsa en massa bloggar på bloglovin.. Jag ligger back!.

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0