Näst sista dagen.

Någon som tänkt på att idag är det näst sista dagen på detta året.
Spännande att se vad 2010 har att erbjuda!
Det kommande året innebär för oss att Nathalie ska börja på dagis och jag ska börja jobba fulltid. Var- det får vi se vart det blir!.
Och så hoppas jag att 2010 innebär fler bebisar, tillökning, att två blir tre inom vår vännerkrets! :)
Vår lilla shopping på ikea:
Tyschpennor med stämpel i andra änden, målarfärg på burk + två barnsaxar.
En stor rostfri skål.
Inte på bild: 2 st nya kuddar. Pontus fick en sådan hård konstig kudde som ska vara bra och jag tog en dyr kudde som verkade väldigt bekväm att sova på!.
2 bakskålar, en musmatta, gardinstångsset, 3 ramar, en boll följde också med hem. + en chipspåse + 2 äpplemustar.
Var det något mer.... Aja det var den shoppingen.
Ska nu natta Nathalie. Hon har varit en " pain in the ass" idag. Skit tjurig. Somnade inte fören vid kl 16 och sov inte länge så nu bumbs i säng!
Godnatt hälsar Nathalie - den sure...
Efter hennes läggning blir det ljusmys!

God morgon!

Två trötta små troll ska bege sig till ikea! Undrar hur mycket vi kommer hem med :).
Jag gillar ikea, kan bero på att jag inte har råd att handla på andra ställen ;) men iallafall så gillar jag att shoppa på ikea och det finns alltid något man vill ta med sig hem!
Vad handlar du oftast när du är på ikea?

Beslutsångest

Beslutsångest vart jag ska ta vägen HAHA :).
Jag stängde ju ner denna sidan, familjenjohanssson.blogg.se för jag ville starta en fotoblogg!.
Sen öppnade jag upp min hemsida www.fotografdiana.dinstudio.se .
Men samtidigt så vill jag inte kasta iväg denna bloggen heller som jag haft i två år! Så jag beslutar nu att ha kvar denna sidan! Men istället för att skriva så mycket om mammalivet blir det lite mer om fotografering!.
Så välkommen hit, åter igen!. :)

GRATTIS HAMPUS 3 ÅR! <3


Godnatt

Säger godnatt till mina läsare , är hos syster yster och ska snart lägga mig i deras nya gästsäng som ser väldigt inbjudande ut :) Tidigt i morgon bitti kör vi! Och nu vet jag vad jag ska inhandla till alla 15 personer :). Hoppas gekås har vad jag söker :)

 Som sag- natti natt natt !!

SÅ HAPPY :)

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT IGÅNG MIN KATEORGI :)
Så nu ska jag ladda upp fler bilder som jag tagit :)
åh så glad jag blev :)..
Hejhej!

FOTO Naturen

Allt från Naturen.


Lägger upp fler bilder när tiden finns.


Foto Alla Djur.

 
 

Foto Barn / Vuxna <3

Foton som jag tagit på barn och vuxna.
Lägger upp fler när tiden finns.

( Är bilderna små kan man klicka på bilderna för större format)



JAG ÄR ARG!

VAD FAN ÄR DET MED MIN JÄVLA BLOGG??
MAN KAN JU FÖR FAN INTE ENNS KOLLA MINA KATEGORIER, JAG UPPDATERADE DEM PRECIS MEN SEN NÄR JAG SKA TITTA PÅ DEM IGEN SÅ ÄR DEM BORTA!!!
FÅR JAG INTE RÄTT PÅ DETTA KOMMER JAG BYTTA BLOGG helt och hållet!

Nattuggla

Jag är så besviken.. jag har gjort min blogg så fin och så kunde inte folk riktigt se den.. Jag fick göra det bästa jag kunde så att ni med andra webbläsare kan läsa den, men ni då som har andra webbläsare ser den på annat sätt..
I den webbläsaren jag har har jag vita menyer med mörklilla text.
och ni med explorer och andra ser mörklilla text på lilla bakgrund- OCH DET SER FÖR JÄKLIGT UT.  jag har försökt gå in i explorer och byggde om sidan men den ville inte alls sammarbeta så nu ger jag upp..
huvudsaken är att ni ser mina inlägg och bilder....
Jag har annars haft diarré idag för er som vill veta det. Pontus var ju magsjuk för någon vecka sen och när det började krampa i magen och sen toa besök 3 gånger på 15 min förstod jag att jag hade nog fått Pontus sjukdom men han var snabb och gav mig tabletter mot det så nu har jag inte b****t  sen klockan sju :) 4,5 timme :) Inte illa :) SÅ jag hoppas det blir ullared ändå :).
Nä nu har jag gjort vad jag kan på bloggen så du ska jag till sängen och sova!. Tror vi hoppar över dagis i morgon!.
Natti natt gott folk!
Slänger in en bild på min goa tjej!.
SUCK, fortfarande kan jag inte hoppa ner några rader...

Andra inlägget idag.

Det var för kallt för att ta foto innan, jag frös så mycket om fingrarna.. Har bara tunna finger vantar..
Så jag stack ut innan snabbt för att få en bild till min header- ville den skulle vara lite vinteraktig och att man byter ut bilderna när det är en ny årstid.. Eller nått :)
Ser ni att jag byttat headern?? :)  Eller ja hela bloggen byttade jag igår så nu har den fått nytt utseende.. Jag är väldigt nöjd med min header och det runt om.. Rent och fint!.
Det jag menar med mellanrad är att för varje menningar jag gör som inte har med varandra och göra gör jag ett mellanrum men det verkar inte komma med.. Förra in lägget såg jag ETT mellanrum men fråga mig inte vad jag gjorde :)
Hmm fanns en sak  jag skulle skriva och berätta om men vet inte vad det var nu.. Glömsk blev jag!.
Som någon kanske har märkt så har min kategorier , innehållet i dem försvunnit.. Blev så när en tjej gjorde min blogg så jag vet inte om jag ska uppdatera dem eller göra nya!.
Hampus somnade just när Nathalie tyckte det var tid att vakna :) Så nu kryper hon runt och kollar läget vad brossan har dragit fram innan han somnade i soffan :).. Så då har jag lite tid och fixa kategorierna och läsa lite bloggar :)
Hej så länge!

17 december.

Idag är en helt vanlig dag.. Fick tågkortet av Pontus idag för han tog bilen men inget äventyr idag då Jessica inte kände sig okej och Eva- hon jobbade! Så det blir en FOTODAG i naturen!.  passa på att ta lite vinterbilder för man vet ju inte hur länge snön ligger kvar! Nu har vi solsken  men kallt ute- kanon till att fotografera!.

Så jag tar med kameran när jag ska hämta Hampus, sen går vi nog och handlar på vägen.. Idag blev det pulka till dagis igen :).. Fast det gick inte så bra, barnen trillade av tre gånger haha :).
Kommer en uppdatering senare iallafall så håll utkick!  Jag ändrade min blogg igår som ni kanske ser, men inte headern så jag funderar på att ändra den med...
Pernilla ändrade sin blogg igår också- den blev jätte fin gumman! Riktigt grym nybörjare ;).
Som sagt- återkommer senare......
p.s jag har en fråga. all min text sitter ihop fast jag gör mellanrum- någon som vet varför jag inte  får mellanrum i mina inlägg??

16 december. Snön faller.

Här i Höör har det nu snöat i typ 3- 4 dagar. För varje dag som gått har det kommit mer snö!. Gud vad det känns juligt :).
ULLARED på lördag- hoppas det är snö då med så man får julkänsla när man handlar :).
Usch här är det inget bra här hemma.
Nathalie började i måndags att bajsa löst. Bajsade typ 3 gånger om dagen.. Men det var bara att torka och inget mer med det, fören igår.....
Efter mitt bloggskrivande igår
"""Nathalie mår inte riktigt bra, hon är jätte ledsen och kramade mig hårt och ville inte vara hos  pappa så det fick bli mammas famn, hon fick alvedon för 20 min och nu verkar hon redan lite bättre."""
så varande det bara i några minuter sen skrek hon igen. Jag tog upp henne och luktade om hon hade bajsat.. En mycket svag doft kom.. En doft som jag blev osäker på om det var bajs eller inte..
När nathalie bajsar kan man annars lukta det på flera kilometers avstånd! Jag tog av blöjon och fick då syns på det hemskaste jag hade sett...
Fy fan vad dumma vi kände oss, Pontus som har dyndernäsa hade heller inte luktat det. Det var ju inte mycket bajs men tillräckligt för att kunna fräta. Försökte torka men det gjorde bara det värre, ner i duchen fick det bli och sen MASSA smörjning..  Inte nog med det. I morse när hon vaknade kallade hon på mig och när jag skulle ta upp henne- löst igen... Suck... När Hampus var på dagis idag så bajsade hon igen- så det var direkt ner i duschen igen och sedan smörja.. Nu går hon på Resorb Junior som är en vätske ersättning vid diarré. men att höra hennes skrik när det gör ont är hjärtskärande!! Och man kan inte göra så mycket mer än att smörja och lufta gumpen.
Trodde kanske att hennes diarré hade med att göra att hon hade ätit pepparkakor men nu när jag tittade i hennes mun har hon ytterliggare  TVÅ tänder nere som precis ploppat upp!  Kan det kanske vara orsaken?
Bilderna är tagna med mitt nya objektiv som jag då fick i julklapp av tomten :).
Tar lite tid att lära sig det då det inte har någon zoom i sig :) Så nu åker det gamla ut på tradera igen!
Idag har Hamps varit i kyrkan och sen blev det julfirande på dagis med julmat. Så Hampus har gått idag mellan 9-12.. Underbara tider :).
Sen när vi kom hem lekte vi i trädgården medans Nathalie sov i sin vagn!.
Sen vill jag också berätta att jag har fått Pernilla till att skaffa blogg :) Diktigt att du lyssnar på mig gumman haha :)
klicka HÄR för att komma till hennes blogg!.  Hon är helt ny på detta området så önska henne välkommen till bloggandet ;).

En mycket bra dag!

Idag har det varit en mycket bra dag :)..
Dagen började med att vi hoppade faktiskt över dagis idag, vilket var skönt!, att slippa gå upp..
Dessutom så hade Hampus lite ont i foten efter sitt lilla hopp från trappan igår..
Sedan bestämdes en träff med Ida & Melvin!.
Ida är Pontus kusin och Melvin blir ju då mina barns nästkusin.
Dem kom och sedan inväntades kära brevbäraren då jag kände att min julklapp skulle komma!
Och visst kom den :) + mitt halens paket som innehöll  två tunnikor och ett par jeans!
Allt satt perfekt, då blir man glad :)
Och HMpaket kom också. Den innehöll en tröja till mig, nagellack och smycke + ett par basketskor till Hampus samt massa plagg till Nathalie som hon ska få i julklapp! En halv gadrob blev det till henne :) - hon behöver kläder! Värre skitmaja får man leta efter :).
Men som Ida sa- smutsiga barn är glada barn :) och det kan jag hålla med om ;).
Sedan gick vi och handlade fika som vi smaskade på lagom till Pontus kom med vår bil som hade varit på lite service! Så i morgon blir det nog julgransköp =).
Ida & Melvin
Lille Melvin 2.5 månad :)
Hampus sover och Nathalie mår inte riktigt bra, hon är jätte ledsen och kramade mig hårt och ville inte vara hos  pappa så det fick bli mammas famn, hon fick alvedon för 20 min och nu verkar hon redan lite bättre.
Tror hon har ont i sitt ben där hon fick sprutan, det känns lite som det är det som spökar!.
Ska sätta mig lite i soffan och se vad som kommer runt åtta tiden!.
I morgon ska Hampus få ÄTA på dagis- det ni! :) han ska vara där från 9-12 och dem skulle gå till kyrkan om jag fattade det rätt!.  Härligt med sovmorgon ;).
Natti natt!.
Ps, i morgon kommer massa foton måste ju testa mer foton med min julklapp :=)

15 december.

Ida gär det den 15 december.. Och nä jag hör det datumet så får det mig att minnas en sak. När jag väntade Hampus så min och barnmorskans beräkningar var att hamp skulle komma den 15 dec men sen på UL blev det ju flyttat men just 15 dec får mig att tänka på min lilla busunge!
Igår fick barnen sin vaccinations spruta mot svininfluensan.
Hon som gav sprutan på bvc sa att om man inte vaccinerar barnen kan man föra över smittan till dem fast man själv är vaccinerad!  man kan alltså bära smittan, smitta andra- även om du inte själv kan få influensan..
Så det gav mig ännu mer svar på varför mina barn ska vaccineras.. Skulle jag vaccinerat mig men inte gett barnen sjukan och sen jag dragit hem sjukan hade det varit mitt fel! -Så känner jag det.
Men nu som sagt är det gjort! Ingen feber, inte kinkiga- nada! Och Hampus sa  inte ens ett pip när han fick sprutan, duktiga killen :). Men han hoppade från ett trappsteg i trappan igår och kom lite snett med foten så han har ont i foten idag- så vi hoppade över dagis idag och är hemma och myser! Ska strax byta Nathalies blöja- det doftar FAAN!
Sen så fort klockan börja sig närma 12.30 ska jag yra runt i kylan och se om min JULKLAPP kommer idag :)..

Jag gillar....

I fredags var jag ju på julfest på jobbet där jag jobbar när det är helgdagar.
Räknade ut att i dec  och januari kommer jag att jobba 9 dagar i varje månad :) = pengar =  I LIKE!
Mamma och syrran jobbar ju för samma företag så dem var också med :)..
Slänger in en liten bild på mamma och mig!. :)
Iallfall så missade jag ju idolfinalen med min Eva satt och uppdaterade mig via sms  :). Och JAAA RÄTT vinnare vann :) ERIK!! Han är så duktig!..
Sen i lördags åkte vi till mina föräldrar på glöggkväll.. Men kvällen blev  lite ändrad, min pappa hade akutjouren och visst så ringde telefonen precis när vi anlädde. Pontus åkte med pappa som sällskap.. Kvar var jag och barnen, mamma, syrran, mange och brossan med Jessica.. Vi mös vid tv_n och tittade på filmen bilar och sen satte vi på ICE AGE  3 som mamma hade inköpt! Lagom till filmen var slut kom herrarna igen och när klockan var mycket så begav vi oss hem!
Söndag så började jag morgonen med frukost till reprisen av idol!. Jag tyckte att själva vinnarlåten gjorde calle bra på tv men efter att ha hörts erik vinnarlåt en andra gång var den lika bra!
Men en sak kom jag fram till! JAG ÄLSKAR LÅTEN! Skit bra låt!!
Nu är det måndag.. Och om 1,5 timme ska vi bege oss till BVC för att barnen ska få sprutan mot svininfluensan.
Alla barnen på dagis hade fått den och det var bara en som hade fått feber eller känning av den!. Så here we go!.
Har hört att det ska komma en andra våg med svininfluensen och då känns det bra att veta att hela min familj är skyddade!.
Iallafall så kom nathalies klänning idag, som hon ska ha till julen- så underbart söt är den!. Hoppas bara den pasar :) Ska testa den sen!.
Ska även snart titta i brevlådan och se om min julklapp kommer idag eller i morgon :)!.
Nu har jag inte mer att skriva för idag mer än ATT VI HAR SNÖÖÖÖÖÖ :).

mamma har varit snäll iår!.

11 december Luciatåg!

LUCIATÅG PÅ DAGIS!:

 

Tåget har kommit in.. Någon som ser Hampus? :)

Längst bort till höger, han tittar bort.
Håller sin kompis i handen  och sjunger :)
Här var dem spöken :).
Denna killen hade mycket dans i kroppen :) SÖTNÖT!!
Nu är jag hemma, Pontus har åkt tillbaka till sitt jobb, Hamp är på dagis och Nathalie sover! Hon klarade inte av att stiga upp kvart över sex :). SÖMNTUTA som sin MAMMA!
Nu ska det bakas lussekatter till i morgon! Och sen ska det målas fint på naglarna, och fixa håret och sådant när farmor kommer!
Såg ni i City tidningen i förgår? :) Farmor var på första sidan :)!

10 dec- kvälls uppdatering

Undrar vad Dante fick i förgår för mat utav oss, undrar om den var för kryddad för honom, för idag är inte Dante bra i magen.. stackars vovven! Och så får han lida ännu mer när jag drar fram kameran, Dante hatar att bli fotograferad- han tycker det är jätte jobbigt att man måste liksom sitta stila. Försöker säga HAPPY till honom, det är ju hans fjälla så då brukar han reagera och bli glad men inte idag.. Kanske lite febrig?
Iallfall så testade jag lussekattterna- fick först inte degen till att jäsa men sen lyckades jag! Och visst gick dem att äta- kanske inte så där luftiga och goda som när man har ägg och kesella i.. Men absolut ätbara!- Om man inte hade lyckats bränna dem lite som jag!.
I morgon gör jag ett sats till att ta med på lördag!
Slänger in en bild på Hampe idag!.
Säger redan 20,30 godnatt!. Jag är super trött och känner för att ligga och filosofera lite innan jag sluter ögonen..

10 december 09 Lussekatter

Idag blir det bak som ska tas med på LÖRDAG.
På lördag efter jag slutat jobb åker jag till min kära familj och firar lite jul med pepparkakor, glögg och lussekatter! Pontus och barnen kommer att möta upp mig där såklart!
Hade egentligen velat åka någonstans eftersom Pontus tog bilen idag men alla jobbar eller gör annat =/  så då får det bli bak!
I morgon är det julfest med jobb, mamma och syrran jobbar ju på samma företag så  jag åker dit med dem!
Ska bli himla gott och få massa julkänslor  =), sen ska Hampus lussa på dagis i morgon så kameran laddas nu! Hoppas kunna ta ett kort på honom med sina kompisar =).

Som sagt jag skulle baka idag och testar DENNA!. Kungsörnens bakmix! Se hur goda dem blir- blir dem goda tjänar man faktiskt på att baka med bakmix än att köpa allt själv eftersom en saffran kostar MER än vad detta pkt gjorde!  Nu ska jag och loppan mysa lite framför tv:n.. Sen hämta hamp så han kan hjälpa mig med bakningen!.
'
HEJ.
uppdaterar sen om lussekatternas kvalite!

9 dec 09 Onsdag.

Igår var ingen rolig dag!. På förmiddagen kände jag att jag började få urinvägs inflammation.
Det var ingen höjdare i gårkväll!  Jag blödde, satt på toa hela kvällen, kunde inte ens resa mig så fick jag gå på toaletten..  På något konstigt sätt så dem dropparna som kommer sist- svider som allra mest så jag trodde jag skulle trilla av toalettstolen, den svidande känslan kändes precis som när man låg på bb och skulle föda, när det svider så innerligt precis innan kroppen skulle komma ut ( jag har inte fått mina barn på en krystning- utan först huvudet och sen kroppen) så det svidandet gjorde förlossningarna sig påminda- tur jag är klar med barnafödandet :).
Fick tips av mammas kompis och många andra att dricka tranbär-* så min underbara man åkte och handlade det till mig, och tog hand om allt annat medans jag kved..
Efter en liter tranbär blev kissningarna färre och mindre onda!
Idag märker jag av det- men 100 gånger lättare och jag känner mig inte kissnödig lika ofta!. Men tranbären fortsätter jag att dricka, det är en ganska torr dricka efter man druckit den ett tag =(.
Igår kom även hampus julkläder som han ska ha på dagis på fredag :)
Fick även denna utan svärfar
har velat ha en sådan länge :) tänkte se mig omkring om man kan färga den vit!
LANTLIGT I LIKE <3
En liten bild när natha skulle sova igår!
ja jag har fotat mitt ben haha :) Jag har på mig syrrans gamla byxor, dem har slitits så mycker att idag gick dem sönder! jag känner mig cool =)  en cool morsa! =)
Jag är lite ledsen.. Jag försökte fota med objektivet jag köpte på tradera för att det var billigt- behövde ett nu till jul! Men gud vad jag saknar mitt andra objektiv- det som gick sönder.
Suck vad jag saknar det... Det är en enorm skillnad på¨kameran när man byter objektivet.. För er som kanske inte vet, på systemkamera så är det objektivet som avgör hur bra bilderna blir!.
på objekivet jag hade var det macro så det är skit svårt att ta foto på blommor nu..
Kanske skulle rånat en bank? Eller kanske en kamerabutik ?

Gratisbio.se

Som jag skrev för ett tag sedan att jag har hittat en sida som  heter gratisbio.se
på den sidan finns massa tävlingar, undersökningar, man kan skriva i folks gästbok- man har en egen profil och ju mer aktiv man är på sidan desstu mer poäng samlar man!. man får även poäng när man värvar någon- så därför undrar om någon är intresserad ?
Jag värvar er och jag får poäng :) Klicka här då..
När man kommer upp i ett visst antal poäng så kan man växla in dem och få biobiljettter!
Man kan även växla in dem för att få presentkort bland annat på Nelly.se
Så finns det någon som sitter mycket vid datorn, så går det fort att komma upp i poäng! Värt att testa!! :)

8 december 09 Tisdag!

 

Börjar dagens inlägg med att säga GRATTIS till Jessica som fyller 24 år!.

Fortfarande är jag ÄLDRE än dig HAHA.
( tänker på dina ord igår).




 

 

Har precis hämtat Hampus, håller på att tvätta nu..

Tänkte ta och röja här lite idag.. Känner mig ganska trött men tänkte jag skulle plocka undan här lite ( det är inte så mycket) och sen mysa framför tv.n kanske på tv 4 anytime.. bara ta det lugnt idag.. Inte gå ut mer utanför dörren idag förens i kväll då blöjor måste inhandlas- eller ska försöka kanske få Pontus att springa in om affären när han ska hem sen idag- tror han skulle komma hem sent ikväll idag, minns inte varför..

 

Sugen på att fota lite idag också.. Får se vad det blir för foton jag tar idag...

 

hej så länge!

 

 

7 december 09 Måndag!

Idag har det varit fart i fläng.. Men det gillas!
På söndag kväll hade Jessica frågat ifall jag kunde passa Leia medans hon blev snygg i håret! Men tyvärr har vi pontus bara ett tågkort  och han skulle ta tåget så jag kunde inte..
Men på måndags morgon när jag skulle gå och lämna Hamp på dagis märkte jag att jag hade tågkortet! Pontus hade tagit bilen! Så jag frågade Jessica om jag skulle ta Leia- vilket jag gärna gjorde!.
Så efter Hamp hade varit på dagis tog vi tåget Höör- Malmö, bytte tåg nr 2 malmö- Skurup!. Jessica och Leia mötte upp oss vid tåget och sen gick vi till frisören!
Leia var väldans lätt att underhålla så,  Jessica- jag ställer upp som barnvakt nästa gång också om det behövs ;)
Efter det så gick vi in om affären och skulle köpa det som behövdes till vårt bakverk! Bestämdes även att vi skulle äta tillsammans ihop med killarna som ändå skulle träffas efter jobb..
Det blev hämte mat :) och sen åt vi det vi hade bakat!
MUMS!!
Sen åkte vi hem, barnen somnade i bilen för natten och jag satte mig lite framför tv:n- Pontus datorn- så romantiskt var vår kväll ;).

söndagen den 6 dec 09

I söndags ( skriver detta in lägg idag tisdag) träffade jag Eva och Neo en snabb runda efter jag hade slutat jobb!.
Vi tog oss en "lunch" och sen åkte vi hem- ganska trött när man kom hem! Full helg!

5 december 09 sexparty

Lägger in två bilder sen sexpartyt hos Jessica som även firade sin födelsedag!.
Fler foton hittar ni inne hos Jessica och Malin.

kvällen den 4 dec 09

En bild på mitt hår.. Tyvärr är det svårt att fota sig själv med en systemkamera! Efter några foton blir den väldigt tung :) Så ingen bra bild...  Men får väl slänga in något iallafall!



Robban var här och hälsade på, sambon och han har precis kört mot stan! Pontus skulle passa på att träffa Johan med!.  Johan och Kröffe skulle till bahbas så Pontus åker dit en liten stund!.

I morgon är det jag som får vara lite själv! Det ser jag fram emot!

Nu ska jag se idolfinalen!

sovgott!

4 december 09

Idag börjar vi dagen med en bild!.
Natusan kids, berättade ju igår eller n'r det var att jag ville ha någon godoftande till barnen när dm badar. Eva rekomenderade en  men jag vill gärna ha " no tears" så då hittade jag denna jag har på bild!. Så ikväll ska den testas!.
Viva - Ja jag ska få bort min hårutväxt tänkte jag, det är inte så fint att ha några cm GRÅTT HÅR!.
Ja jag tycker det ser grått ut, men sen är jag ju 25 år gammal med så då börjar nog gråhåren komma!
Sen har jag ju två barn som kan göra mig tokiga och en sambo som jag kan skulle vilja slå på när han gör mig galen!.
Så jag antar att jag kanske är som 50 i kroppen?
Kanske därför jag tycker om att gå och lägga mig vid 22 tiden och sova till minst 08?.

Sunsilk- När jag ändå stod och luktade på barnens duchtvål så fick ajg för mig att lukta på några såna där flaskor- Har haft en annan i typ orange flaska för mååånga år sen men luktade nu på denna och blev beroende- fy faro vad den luktade GOTT! Så den åkte också ner i varukorgen!.
Så efter Hampus är hämtad från dagis ska jag börja på håret! Vill ni se bild sen?

Mina läsare.

Som Malin sa- vart tar alla läsare ivägen, så undrar jag-vem är alla läsare?
Varför "vågar" ni inte skriva något? Ni kan lägga tid på att läsa men inte enns skriva Hej. Det hade räckt för mig!.
Jag  kan ju se på ett ungefär hur många som läser bloggen, som går direkt in på denna adress familjenjohanssson.blogg.se. Och det är lååångt ifrån hur många som skriver. Jag säger inte att man sa kommentera varje dag. Jag tror att många som skriver blogg, uppskattar ifall man får en kommentar ibland.
Jag känner själv att ju mer folk kommenterar min blogg- desstu roligare är det att skriv, när jag vet att någon läser den.  Jag skriver inte blogg för att få kommentarer utan för ibland skriva av mig om mina tankar. Och sen är det jätte kul att sitta och läsa gamla inlägg ! Som igår satt jag och läste mina inlägg dem dagarna innan jag fick Nathalie! Mycket roande faktiskt!
Du som skriver blogg- brukar du också läsa dina gamla inlägg?
Av ren nyfikenhet har jag nu satt in en liten "räknare" så jag kan se vart mina läsare kommer ifrån :) Så har jag liite större koll på vem som läser min blogg ;).
Nog om detta!.
Idag har Alexandra varit här! Mycket trevligt! Det är en fin tjej!. En underbar vän! Bestämdes att en dag i februari ska jag ta tåget till henne en helg och mysa hon och jag bara!. Det ser jag framemot! :) MYCKET!
Barnen fick varsin present också- jätte fina saker, tack gumman!.
På lördag är det sexparty- ska bli skönt att komma ut lite utan barnen..
Bara får vara Diana och inte bara mamma Diana.
Gud så mörkt det är ute- Nathalie sover, Hamp kollar på tv.. Tänkte gå och möta Pontus vid tåget vid fem tiden.. Mina ideer på middag är totalt bortblåst så jag behöver Pontus för lite hjälp! Tänkte även köpa nytt skumbad till barnen, av någon god doft!  Har för mig Natusan har någon kidz tvål som luktar gott?!.
I morgon är det redan FREDAG!! Då är det IDOL!! :)
Längtar till lucia- då brukar jag inköpa gran! Jag vill pynta den som farmor Pia´s gran!!
jätte dålig bild men den är såå fin!.
Nä nu finns det inte mycket mer att berätta, vi hörs i morgon!

Gratissaker

Såg inne hos Marih att man kunde bli medlem på en sida- GRATIS. och sedan tjäna ihop poäng och sedan få saker, allting helt gratis?
Aja värt ett försök :)  Klicka HÄR..


1 december del II

Uppdatering:
Hemkommen från pysslandet. Var jag som pysslade och Hampus lekte- som jag annade ;). Blev två smällkarameller, en tomte och 2 pepparkakor med glasyr på men dem kom inte med hem då vi tappade dem på dagis =(
Fick dagis bilderna idag :)- Jag har fotat själva fotografiet därför det inte är så skarp bild!.
(klicka på bilderna för att få dem stora)



En butter kille på bild- han var säkert jätte sur att han blev störd i allt lekande , därav den sura minnen :)  kanske lekte han med Felix som är butter på bild HAHA :).
MEN SÅ SÖT HAN ÄR OCH JAG ÄR STOLT!. :) Första dagisfotot är ju speciellt :)
Pontus och Hampus har kört iväg till vår gamle granne Inga och ska lämna en sak vi lånat av henne och sen ska Pontus hämta en matta som vi ska ha under köksbordet! EN STOOR MATTA.
Resten av veckan finns det inga planer.. Tror jag tar och har en tvätte dag i morgon eller på torsdag- får se!. Mej inte på torsdag- kom ju på att jag får besök då ju!! Av en fin kompis :)
nathalie dricker själv ur stort glas! :) Att sedan hälften kommer i haklappen gör inte så mycket haha :)  Hon är ju nybörjare :)
nathalie tar en sväng med Pappa :). Hon går ifall man tar henne i handen men inte gå själv, nej usch vad kusligt!.
Nu ska jag läsa lite bloggar och kommentera lite sådem bloggarna vet om att jag läser hos dem :). Tycker ni kan göra likadant här *blink blink*

1 December 2009- julpyssel och julebak!

Fram till 24 december ska jag börja med dagens datum i rubrikerna :) Kom just på det och annars så har jag alltid så svårt vad man ska skriva för rubrik. Så nu vet ni det :)
Idag är det TISDAG = 1 december = min morbror fyller år idag!.
Massa kalendrar ska öppnas och eftersom det inte var dagis idag så ser vi på kalendern ikväll istället.. Någon som har sett den? Tummen upp eller ner?
Snart ska vi äta frukost, och sen ska vi baka pepperkakor, hmm trodde jag ja- nu när jag skriver detta inlägg kom jag på att jag inte tagit ut degen ur kylen  och den ska vara ute i 4-5 timmar.. Så Nej först julpyssel på dagis- SEN julbak!.
Så nu hade jag tänkt göra en juldesign!.
Här är bilderna jag försökte ladda upp igår:
orkade inte lägga upp alla fönster så detta får duga :).
Hej så länge!.
Återkommer nog senare!.

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0