Vackert och kallt!  Igår när jag kom hem t...

img_1600 (MMS)

Vackert och kallt!  Igår när jag kom hem tog jag dante och gick en runda. Det var kallt med hade klätt nog därefter så jag frös inte! Solen sken och det var riktigt härligt!  Sen hämtade jag Barnen och Pontus körde till tandläkaren. Det blev kotlett med ris, sås Och morötter och till kvällen blev det kladdmuffins :).  Idag är det tisdag och då är det Hampus tur för tandläkaren och Pontus ska in till doktorn med sin hand. Får vi höra bad det är för fel på den :/  Det var allt för idag! Se om jag kan sitta lite vid datorn idag och lägga in lite bilder här! Hej så länge.

Jag har väldigt busiga barn :) Så fort til...

img_3716 (MMS)

Jag har väldigt busiga barn :) Så fort tillfället bjuds är hampus eller Nathalie på min mobil eller kamera för att fotografera allt möjligt :) som tex denna bild har natha tagit.  Helgen har gått väldigt snabbt och tyvärr hade vi önskat att vrida tillbaka  helgen men det som skett har skett :( tiden får utvisa vad som kommer att ske/ hända.  Idag har barnen och jag målat med vattenfärg. Jag har pysslat lite till bröllopet och det blev tyg över vilket barnen  hade väldigt roligt av. Dem har lekt och sysselsatt sig själva fint idag- hoppas på bättre dagar så jag kan hitta på något roligare med dem . Vill inte att våra problem ska gå ut över barnen men är det stora problem är det svårt att putta det åt sidan och låtsas som inget har hänt..  Innan när vi hade ätit middag oxh jag höll på med diskmaskinen förstod nog Hampus att jag var lite nere så han började duka av bordet till mig, jag förstod hans tanke att göra mig glad och han lyckades :) min Goa unge!!  Iallafall sover barnen nu, Pontus och jag titta just på tv men nu hänger han upp tvätten :) min duktiga kille :)  kollar på danska lyxfällan och jag förstår verkligen inget. Sängen kallar hellre men Pontus ville ha mig vaken en stund till så det får jag väl bjuda på :).

Barnkläder säljes!!!! Igår fixade jag i v...

Barnkläder säljes!!!! Igår fixade jag i vår gadrob. 4 backar med Barnkläder- mest tjejkläder i Strl 92-98 blev det! Tänkte sälja det på Loppisen i mars men tänkte ifall om någon här är intresserad så hojta till så kan jag fotografera det och visa! Plaggen säljes för 5 kr st!! :) Någon intresserad??

4 månader, tandläkaren, sambo med en tjej!

Ja just nu sitter jag utanför tandläkaren. Jag ogillar verkligen det.., dem ska ta vanliga tandstenen och det hatar jag. Det gör ont!
Dem ska även mäta luckorna och se om det blev bättre med operationen(grävningen) dem gjorde sist. Jag tror inte på att det blivit bättre! Då kommer dem vilja göra om det men det får så fall vänta!

Annars så är det 4 månader kvar idag till bröllopet och igår beställde och betalade jag min brudklänning :) väntar såklart efter den men det kommer ta tid att sy den så gissar på 1.5 månad..

Annars så blir jag sambo med Eva i morgon. Två mammor och tre barn :)- mysigt ska vi ha det :)

Och idag ska jag se om någon villig själ vill slinga mitt hår- känner mig ofräsch!! Dålig hy, blek som en Fis, grått hår. Dags att ta tag i det nu tycker jag så brun utan sol flaskan får plockas fram igen och lite nya slingor, kanske annars Eva kan göra det i morgon.

Nu ska jag in. Kommer bilder i kväll!

Idag träffade jag Eva efter jobb. Eftersom...

img_6246 (MMS)

Idag träffade jag Eva efter jobb. Eftersom jag tappa min frukost i golvet var jag hungrig när jag slutade så hon och jag åt middag hos svärmor på hennes jobb och sen gick vi inom en affär och köpte skidjacka och skidbyxor till min söta lilla flicka då hennes overall gick sönder i dragkejdan. Vi gick sen visare till värnhemsskolan, till bageriet och pratade lite med dem om bröllopstårta. Dem gjorde det för en bra peng och jag funderar starkt på dem. Vet dock inte om tårtan klarar sig från Malmö till Skurup :/ ??? Fick tipset iallafall att ha tårtan på ställning som bilden visar! Sen vet jag hur den ska se ut och vad den ska innehålla- ska bara höra så Pontus håller med mig :) Barnen sover gott och Pontus är hos pappa idag med så jag tror Jag inviger sängen snart :)

Längesen..

Ja det var längesen man satt och blogga på datorn :) Annars gör jag det alltid via mobilen...

Idag har jag varit hos Jannica, neo och lennox. Jimmy han jobbade.  Mös med Lennox, åh vad jag älskar dem små liven :) Han är 3 månader nu och perfekt ålder :).. Jag och jannica satt och tittade på brudklänningar och nu har bestämt mig!

Får dock se om det blir att jag handlar den denna månaden- tror dock det. Får se hur "rik" jag är när räkningarna är betalda".  Idag kom vår lilla digitalkamera och jag hoppas få nytta av den snart :) Känns bra att ha gjort av med den stora och köpt en som man kan ha i bakfickan eller som barnen kan få använda :)

Annars så handlade jag nya vinterskor till barnen och rejälla vantar- vi har ju snö här! Hoppades skippa den eftersom julen är över.

Ja annars har inte mycket hänt. Var på middag hos Teddy och Nina i lördags-syrran hade nathalie, vilket natha tyckte vr jätte roligt och ville inte hem :)

Söndagen var Hampe på kalas!


Nu går jag nog och lägger mig- skulle sett sofias änglar men pontus är inte hemma ( är hos min pappa och och hjälper honom).  Älskar att ligga och mysa i vår varma säng så nu säger jag nog Godnatt!

Slänger in en bild från lucia på dagis :)


Lördag morgon. Varit vaken väldigt tidigt,...

img_5661 (MMS)

Lördag morgon. Varit vaken väldigt tidigt, finns en anledning. Igår var dagis stängt vilket betydde att snälla fina Eva ställde upp och passar barnen. Så kl 07 stod vi och knackade på hennes dörr. Syrran hjälpte mig på jobb så jag kund bli klar tidigare och sedan hade vi lovat barnen att åka buss till leksaksaffären för att handla en present till en dagiskompis som har kalas i morgon söndag. När Pontus hade hämtat oss kl fyra somnade utmattade barn. Nathalie vaknade när vi kom hem men inte Hampus. När kl va 18 försökte vi väcka honom men inte fören sju vaknade han till liv. Nathalie och jag hade under den tiden myst i hennes säng till filmen - det regnar köttbulla. Tyckte dock den var tråkigt.  Hon tittade sen vidare på mysteriet på greveholm och jag gick ner till Hampus och mös med honom och Pontus . Ja var väldigt trött och gick och la mig med Hamus strax efter nio kanske? Kl 23 kom Pontus in och sa om det inte vore skönare att sova i vår egen säng :). Nu halv sju kom Hampus in till oss och började klänga på mig så nu har jag skickat in honom på sig rum med toy story på tv, Nathalie sover gott än och jag ska försöka sova även om jag inte tror det går så bra!. Idag ska vi pyssla och jag ska försöka göra bröllopshäftena :) god natt :)

Igår var det onsdag, jag hämtade upp Vicki...

Igår var det onsdag, jag hämtade upp Vicki, gjorde lite ärende och körde sedan till en butik och provade klänningar. Fastnade för två klänningar- den som Vicki röstade på hade kostat 18 000 kr!!!! Klänningen var jätte fin men absolut inte värd det i mina ögon. Även om det var rea var den för dyr :( Sen att det var en märkes klänning och äkta diamanter spelar absolut ingen roll för mig. Jag köper inte saker bara för att det är bra märken. Jag är snål av mig och går på det som ser fint ut och har bra prislapp! Iallafall så gick jag där ifrån tomhänt så ingen klänning denna månad- det tar vi nästa månad. Jag har redan shoppat för febuarimånad vad jag ska hehe Sen har jag den förbannande tandläkaren också. 2200 kr, och mer kommer han säkert vilja hitta på i min mun men då ska jag säga nej- det får fan vänta någon månad. Jag skiter inte ut pengar!! Iallafall så följde Vicki med oss hem , det blev spagetti och köttfärsåS och sen la vi oss alla i nathalies säng och tittade på smurfarna :) Resten av kvällen spenderades i soffan med stora gottepåsen. 29 kr/kg på Ica maxi :). Idag torsdag körde vi med två bilar , det blev jobb, middag med syrran på Ikea för 27 kr :) och sedan åkte vi till min vän Jannica på trevlig prat och bebismystund med lennox :) han är nu 3 månader och är i en otrolig mysig ålder- älskar ju bebisar :). Både Monika och jag klämde och kände på honom och njöt av att gosa med honom. Ja och Monika kämpar vidare mot sin ofrivilliga barnlöshet.. :( så fruktansvärt fel att det finns folk som sen kan,- har många barn och inte ens uppskattar sina egna barn.. Jag är otroligt glad över att jag kunnat få gåvan att få mina barn- jag älskar dem så otroligt mycket! Just nu ligger en liten man bakom mig, rumpan mot min rygg :). Varm, len och världens finaste.. Nathalie har varit med pappa i Höör och hämtat/ lämnat saker till den nya ägaren av vårt gamla hus :) hon tyckte nog det var kul att se sitt gamla rum :). I morgon är det fredag..dagis har stängt men som tur är har jag en fin vän som tar dem kl sju på morgonen. :) super fina tant Eva :) Nu vill mina ögon stängas- , ja redan!! Natti natt.!

Nu äter jag min frukost!! Fick ett nytt jo...

img_1612 (MMS)

Nu äter jag min frukost!! Fick ett nytt jobb på jobb förra veckan. Där hade blivit rejält missköt så jag tog tag i de i morse så jag har haft fyllt upp så frukosten fick bli lite sen. Det blev mackor och ett wienerbröd för jag kände mig skit duktig så jag förtjänade det :).   Igår körde jag ner hos min mamma och lånade en liten tv som dem inte använde. Nathalie blev väldigt glad över att ha en egen tv :). På kvällarna efter tandborstningen brukar Hampus titta lite på tv i sin säng i hemlighet för Nathalie och hon har fått titta i en bok. Men nu kan dem båda titta lite på tv. Annars har hon alltid tyckt det vart kul och låna Hampus säng och titta på film. Hoppas att jag kanske kan få liite längre sovmorgon nu med ;).  Ja i morgon är det onsdag- och den ser jag nu framemot eftersom jag ska Prova brudklänningar då :)  nej nu börja jobba igen, annars blir man Slö och trött!

Idag är det en ny vecka. Veckorna går väld...

Idag är det en ny vecka. Veckorna går väldigt snabbt. I helgen tog vi det bara lugnt, träffade Pernilla båda dagarna , tvättade, körde fem svarta sopsäckar till återvinningen. Städade lite där hemma och igår kväll satt barnen och jag och pysslade. Köpte lite saker på pema som har mycket scrapsaker. Saker barnen också har nytta av och dem älskade maskinen som gör hjärtan. Sakerna är till bröllopet egentligen men bra att ha i en pyssellåda senare när man vill pyssla. Köpte en färgpatron från inky.se men efter att ha fått patronen funkade den inte så dem skull skicka ut en ny till mig. Tycker dem är lite sega med frakten, tar längre tid än dem andra flesta gör men lite billigare va det så då kan jag stå ut lite med frakten :). När jag fått igång patronerna ska jag börja göra festhäftena. Gjorde en mall igår som blev helt okej. Kanske beställer jag klänningen idag också.. :) nu ska jag äta min frukostmacka och sen jobba på. Mycket idag på jobb. Hejhej

Just nu sitter Nathalie och jag och väntar...

img_3700 (MMS)

Just nu sitter Nathalie och jag och väntar på pizza . Vi har varit och handlat en dvd till ikväll med. Familjemys hela familjen. Idag har jag och Nathalie varit hos Pernilla med familj och fikat , längesen vi sågs och Amanda hade blivit så stor :). Nu är  vår pizza klar!!

Igår ville ingen följa med mig till mobili...

img_6425 (MMS)

Igår ville ingen följa med mig till mobilia så jag åkte hem till en vän och plockade upp vännen och åkte och handlade mat och sedan gick färden till Ikea där det blev lite shopping Det på bilden och en tvåkopp. Sakerna på bilden är till bröllopet och blev väldigt glad eftersom jag hittade Klädespåsen på fyndhörnan :) vi har ju lila tema vilket passar väldigt bra :). Så nu har min blivande klänning skydd när den kommer :). Ska beställa den ny nästa vecka och jag längtar tills  den kommer! Nu ska jag jobba! Ha en bra dag!!

Hejdå lån!

Nu har jag ju hittat min klänning och jag ändrade budgeten på våra ringar så då fanns det mycket mer att titta på och så nu har jag nog hittat min ring :).

 Jag har haft tre stycken "skit" lån som förföljt mig med tiden. Jag har haft ett stort lån som jag tog för att betala av mindre lån när jag precis hade flyttat hemifrån. Det blev en del krediter på ikea ( köpte soffa) och dator köpte jag med. Tog en kredit på en körskola som lurade mig på pengar så jag slutade där men pengarna var förlorade, tagit lån på en tv med... Dumt!. Iallafall detta stora lånet blev jag av med nu förra månaden, jag kastade in 3500 kr på den sista räckningen och det kändes väldigt skönt att bli av med den då den kostat 1300 kr varje månad.! Nu har jag 3 krediter kvar. Halens, Hm och ett till. Dock är dem inte på så mycket men jag vill bli av med dem så fort som möjligt vilket jag blir denna månaden förhoppningsvis! Och det känns väldigt skönt- det skrev jag två gånger va? Ja ni kanke förstår :) Så nu kommer jag ha mer pengar över varje månad och INGA lån :) Så då kan jag börja med att handla min klänning.. Nästa månad tar vi ringarna för jag tror jag hittat den rätte ringen nu!


Jag gick in på titanringar.com som har varit rent för dyra för min budget men nu efter mina lån är borta kommer jag att ha råd!

Dessa ringar har jag tittat på.

    

   Ringarna är i titan med äkta diamanter. Jag hade valt ringarna i blanka. på hemsidan titanringar.com kan du para ihopa ringarna. Det hade jag tänkt göra. Så jag får två ringar i en eftersom vi inte komer behålla våra gamla förlovningsringar.

Dessa fatnade jag för, och jag tror jag har hittat min favorit!  Jag visade Pontus men som alltid blir han lika överaskad av så fina ringarna är och tycker alla är fina....

Ja ni ser nog hur min stil är.. Breda ringar, få diamanter- väldigt stilren och enkel:)

Nu ska jag ner till min blivande man och lägga mig i hans famn och få lite massage! <3

Vigselringar

Idag är det 140 dagar tills den stora dagen är. I slutet av månaden tänkte jag inhandla min klänning eller ringarna.
Det där med ringde står fortfarande oklart. Jag hade hittat den ring jag verkligen ville ha men den hade oäkta diamanter. Så det hoppade jag över. Så hittade vi ett par andra som vi gillade, son jag fortfarande tycker är väldigt fina men så hittade jag en juvelaren på nätet som verkar jätte bra, tyvärr har han inte titanringar så jag mailade honom den oäkta ringen och fråga om han kunde göra ringen i silver med äkta diamanter. Men han svarade att silver var ej slitstarkt och diamanterna hade bara dem kostat 1550 kr st. Och jag tänkte ha minst 4. Dem pengarna ger jag inte.

Ser att många har silver som vigselring men antar att dem kanske är tjocka- vilket jag egentligen är ute efter.

Ska maila dem med den oäkta diamanten och fråga om dem inte kan sätta in riktiga!.

Vad vill ni ha för vigselring eller vad har ni för ring???

Nä nu blir det snart frukost med fil!

Säljer lite saker på tradera i ett stort p...

img_1015 (MMS)

Säljer lite saker på tradera i ett stort paket om någon är intresserad! Sök på dizzen så ska ni nog få upp auktionen!!

Ja idag har det hänt grejor! Efter jag sl...

Ja idag har det hänt grejor! Efter jag slutat idag körde jag och hämtade upp svärmor. Sedan hem och städade för att sedan duscha för idag skulle jag på date med min sambo :). Barnen hämtades och lämnades av hemma med farmor medan jag tog vår röda pärla och körde och hämtade upp Pontus. Det blev restaurangbesök och sedan in om mobilia för att handla födelsedagspresent till svärmor och titta på kläder och ringar. Det tog 15 min sen var vi på väg hem igen.. Killar och affärer... Suck :) väl hemma blev det en stor auktion som lades ut på tradera- nämligen mina fotosaker. Det här med foto är roligt men jag har tröttnat! Jag skuld faktiskt kunna nöja mig med en bra bättre digitalkamera som är grym än att konka på systemkameran. Och alla tillbehör jag hade - ja till vilken nytta när det bars ligger och dammar. Så allt åkte ut. Det känns bra faktiskt! Pontus tyckte att skulle vi sakna den- köper vi bara en ny, så enkelt är det :). Annars så har jag just mailat juvelaren som jag vill ska göra min ring. En liten speciallare hoppas jag på- får se vad han svarar tillbaka! Nu ska jag blunda och snusa på min lilla prins på 5 år :) han ligger hos oss för farmor lånar hans säng :) hon ska vara här i morgon och leka med barnen :). Dem har en väldigt bra farmor, precis som jag hade min mormor <3 :) Natti natt!

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0