traderainköp nr 1.

Har man börjat köpa saker på tradera är det svårt att sluta!

Denna veckan har jag vunnit några auktioner
   Igår kom mitt Popset - paket.

  • Ett popset med filt, kaninmobil och en overall från en traderare. Passar väl kanon eftersom jag har en röd vagn :). Ska ha filten och mobilen i vagnen!.  Jessica fick en sådan filt utav sin svärmor och jag blev förälskad i filten!  Men filten kostade  ny 300 kr vilket jag INTE betalar för en filt, även om filten faktsikt är ganska stor!!. Så jag kollade lite då och då om filten fanns på tradera men icke.. Fanns en med blommor men jag vill ha den randiga. Så nu hittade jag en med dessutom kaninen med och då börjarde jag buda! Med frakt och allt betalade jag 325 kr. Det stod i auktionen att overallen var noprig vilket flecce blir av tvätt+ att färgerna bleks lite men nu när jag fick paketet var filten precis likadan.. Blev inte så jätte glad men vad gör man?.   Jag trodde inte POP som är ett dyrt märke förlorade sin färg i tvätten så.. Förstår att billiga kläder gör det men inte dyra. Har köpt pop kläder  förr på tradera som också varit lite blekta i färgerna!.

 Med när man tar bilderna med kameran ser man inte att dem är varken nopriga eller blekta. (overallen ska jag skicka in på second hand om  inte någon vän vill ha den*)




Väntar ivrigt på posten för att se vad för paket som kommer idag :)

I morgon är det fredag- då ska vi hela familjen åka och bada, första gången för Nathalie.
Sen ska vi nog hälsa på min mormor/ barnens gammelmormor. 
Hon har nu varit på sjukhuset i en månad. 
Fotot är taget igår då hon mådde bra, var jätte pigg vilket var underbart att se :)  I torsdags trodde vi inte att hon skulle klara det, var en hemsk syn att se henne ligga där på sängen i akutrummet och kämpa efter att få luft fast hon hade syrmask. Hela helgen fick hon spendera på infektionen då hon hade kraftig lunginflammation och fick ha en lite resperator inkopplad.
Igår fick hon komma tillbaka till sin vanliga avdelning.. Njurmedicinen. Och har bara en slang i näsan.
Min mormor är bara 63 år gammal, i den åldern ska man inte BO på ett sjukhus!.
Men jag har känslan att hon får inte komma hem förens ja jag vet inte när.. Men kan garantera att hem till sin lägenhet kommer hon inte på minst en månad... Tråkigt men hon klarar det inte. Hon är för sjuk och har massa saker som står på tur för att "bota" -  man kan inte ge medicin åt allt på en gång utan för bota sak för sak och det tar ju tid..
Speciellt när hon har olika läkare hela tiden, den ena vet inte vad den andre vet osv..


Hon är så glad för Hampus, hon brukar säga- Är man ledsen så ska man träffa Hampus så blir man glad igen!.



Nu vaknade törnrosa så vi ska gå¨och mysa lite med henne- jag och min bambam :)

Pepparbiff, ris och god sås!.

pepparbiff, sås, ris, cocktailtomater och gurka blev det till middag igår! Supergott!!

Då ska man bara komma på vad man ska ha till middag idag.. Lasangette?  Ska nog till min mormor idag så vi får se  om det blir det till middag! Det är lätt att tillaga så det kan POntus fixa så maten är klar när jag kommer hem :)

Bjuder på ett litet leende på nathalie




Vill även gratulera Denise & Peter till deras fina dotter Tilde!. Äntligen fick ni er efterlängtade bebis :) Välkommen till föräldrarskapet!.  Lycka till med dottern!. :)


21/2-09 Nathalie´s dopdag.

Lördagen den 21 Februari 2009
Döptes våran dotter
Nathalie Monica Nova

Här bjuds det på bilder!.
Fler bilder finns på våran bilddagbok.se
"varahjartan"




I KYRKAN



En del av gästerna, alla hade inte kommit då fotot togs.


Tittar på ett ljus.






                                                                          







Efter dopet var det fika nere i en lokal i Limhamn där vi bor!.

Några av gästerna!.


Mamma (jag) och Nathalie



Syrran & Magnus

mormormorfar
Mormor & Morfar


Söte Eva

alex
Fin fina Alexandra


Jessica & Niklas



Marine & Robin.

Lite av   PRESENTERNA:

   
   
  
En del av presenterna, Visa plagg låg i tvätten :)





Dekrationen- vita blockljus på fat. Vita band med tryck av fötter och nappar i rosa.
Rosa blombland lite här och där.
 Små confetti nappar- rosa ute på borden,
Vit/rosa baby servetter  + toblerone till varje person.
Rosa namnskyltar med silvertext till gästerna. (namnplacering)
Till varje familj låg ett tackkort + en kylskpåsmagnet med Nathalie på, inslagen i cellofanfolie med rosa rosett om.
Varsit kinderägg fick barnen!.

Jag bjöd på kycklingsallad, dressing och små baguetter med smör.
Efterätt kladdkaka med vispgrädde och 3 st olika kakor.
Läsk / te / kaffe.



Vi gav en present till vår son Hampus! Presenten gömde vi under bordet under en filt :)
Han blev JÄTTE GLAD :)  Vår Älsklings pojk :)



Tackkorten..

som sagt- fler bilder finns på vår bilddagbok!










Dopdagen!

Jag har inte hunnit få bilderna från dopet igår men min mamma har lagt ut några bilder på sin bilddagbok.


www.bilddagboken.se sök på Kerstin67




Jävla skitdag!!

Jävla skidag! Allt går emot mig idag!! Morgonen började med förkyldning... Har beställt en sak på nätet till dopet *en viktig sak* och jag skickade mail till dem och frågade hur min order såg ut- när den tänkas komma fram men inget svar.. Går ut och kollar min bank och inga pengar är tagna!!! Betalade via internet! Skickar mail igen om min beställning men får inget svar! Och inget nr man kan ringa till!! Så besviken!!

Tar bussen till kyrkan och halvvägs till kyrkan går bussen i sönder, 7 min till mötet tar jag en taxi! Hann fram på minuten!

Hur ska denna dagen sluta? och dopet?.. Fan vad ledsen jag är!!.




Givetvis fortsätter dagen att vara kass... Mamma ringde och sa att mormor som "bor" på sjukhuset har blivit sämre! Hon har blivit flytttad till akuten? och har vätska i lungorna och har svårt att andas och ligger med syrmask... 
Väntar nu på att Pontus ska komma hem så jag kan åka till mormor... Ingen vet hur det kommet att gå, hon har dåligt hjärta och ingen vet hur mycket mer det orkar =(...

Tårögd..

ja *snyftar* Blir helt tårögd! Ska bli så kul på lördag! Jag får träffa två vänner jag inte träffat på jätte länge! Så det ska bliii sååå kkuuuull :)

Idag är det Onsdag och det betyder Öppna förskolan på frälsningsarmen 10-12. Ska ditt med Dannie och Dexter! Dannie är tillsammans med christoffer som är släkt med Min sambo!.  Dexter är  av en årsmodell 07 född i juliga december som Hampe fast Hampe är 06.a :)

Efter det får vi se vad som hittas på!. Hoppas jag får paket idag iallafall!! Annars blir det hem och göra lite negerbullar och chocklad"kakor". Man gör det med cornflakes och rusin!.

nej nu ska vi ta och fixa till oss! Ska träffa D&D om en timme! hej svejs!

kommer bilder sen:_

Du gav mig påminnelse!.

OH! Jag hade glömt min lilla tjej från "emmaboda".  Hon som bor i andra sidan sverige "NÄSTAN" :)   Nu när du skrev kommentaren kom jag ju på att jag inte kan sluta blogga för då hänger inte du med i svängarna vad som händer här "nere";). Men va fan alex- du får med skaffa blogg så jag vet vad som händer hos dig! Annars är det orättvisst ;).

IGÅR: Måndag- var på öppen förskola. Vi hade kul men vid två tillfällen när jag inte såg det själv kom Hampus stört gråtandes till mig och jag har ingen anning om vad som hänt. Han bara grät och fick knappt luft av all gråt.. Och ingen hade sett vad som hade hänt.. Stackars liten som inte kan berätta. Vid andra tillfället kom en liten pojke och sa att han hade slagit Hampus men han skrattade när han sa det så jag tror bara han "skojade" om det, jag har en sån känsla iallafall!.

På kvällen när Pontus kom hem åt vi chile con carne och sedan gick hela familjen ut i snön! Dante drog Hampus i pulkan :)  Jätte roligt hade vi och sen släppte vi dante lös på en fotbollsplan och hade snöbollskrig! jag ahde inga vantar så jag fick bara bli en måltavla.... *suck* men kul hade vi ändå!.

Tisdag! idag var det BVC. Kickan vägde 6010 g och var 60,5 cm lång! :) Vaccination på Nathalie- 2 sprutor- ett i varje ben!. Ska köpa en Bumbo stol- någon som har en till salu? ... Kör ju med en riktigt barnkudde nu men får skaffa en till vagnen också. Hennes huvud hade inte blivit bättre.

Onsdag: Öppen förskola med Dannie och Dexter här i Limhamn!.

Torsdag! Träff med präst!.+ inhandla mat

Fredag Får nycklarna till lokalen, inhandla allt.

Lördag DOP :)

Söndag- slappedag!.

Lite bilder:



Jessica & Niklas. Var hos dem i Onsdag  och Niklas bjöd på god kycklingsallad!



Åkte till mormor och morfar och hämte pulka och åkte lite :)



mamma och Nathalie!.

Lördag: Lite om allt möjligt.

Fujidirekt.se

Framkallar mina foton där och är jätte nöjda med dem! Dem är BILLIGA, SNABBA, bra kvalite på fotona och man får hem dem i brevlådan med en faktura!.
Ibland får man mail om att det är fraktfritt (29kr) vilket händer ganska ofta!.
 I måndags kväll beställde jag dop -tackkort med kuvert. 6 kr st med kuvert.  Jätte billigt och man kan välja egna teman (färg+ text mm) Fick korten i tordags och blev jätte nöjd med korten!
Och alla gillar vi att få beröm för våra jobb så jag mailade dem och berättade hur nöjd kund jag är hos dem!
Och fick ett trevligt mail tillbaka! Dem ville ha min adress så dem kunde skicka mig en värdecheck för att dem uppskattade mitt mail :) Och det tackar man ju inte nej till en värdecheck :)..

Dop

Allting är så gott som klart förutom inhandling av all mat/fika. Men dekration, namnlappar mm är klart! Dop-tackkort klart.
På fredag ska jag hämta nycklarna och förberda nere i lokalen. På lördag morgon kommer jag sätta fram all fika innan vi sticker till kyrkan!

Nathalie

Har i 3 dagar sovit en hel natt utan att vakna och äta!. Har varit så skönt!. Hon somnade halv tio igår och sov till åtta :)
Vår duktiga tjej!.

FREDAG- Firade mormor igår på sjukhuset så gott man kan fira det på sjukhuset!. Blev lite ballonger, tårta och presenter! Men hon blev nog glad, hon fick träffat Hampus  och det blev hon glad för!.
Sen när jag kom hem blev det solning.

LÖRDAG:
Ska jobba kväll idag! Jag får ju börja mitt jobb när jag vill och Pontus ville fiska på förmiddagen så han fiskar och jag tvättar tills han kommer hem sen sticker jag till jobb.
Sen ska vi fira alla hjärtans dag! Vi i familjen! Vi tänkte gå och hyra en film och äta lite gott! Bara njuta hela familjen!

Söndag:
Hampus är utlånad till farmor och gammelfarmor. dem skulle köra och visa upp henne för någon!. Så vi har bara Hampe hemma och ska försöka hitta på något kul med bara honom :)

Så ser min helg ut!. :)
Uppdaterar denna blogg sen med videoklipp!

http://www.youtube.com/watch?v=e3ZI6HFHLZs

Den är på Nathalie!.

sjukhuset

var hos min mormor idag, imorgon är det en vecka sen hon åkte in till sjukhuset. Då hade hon gått och trillat tre gånger i lägenheten och hade ingen kraft alls i kroppen. Ambulansen fick komma hämta henne..

Nu ligger hon på  njuravdelningen. Hon har dåliga njurar, infektion i kroppen, haft hjärnblödning, har urinvägsinflamation ja jag vet inte allt.  Men hon blir bra! Det är vad jag hoppas på iallfall!. Nu är hon på sjukhuset och får hjälp, det behöver hon verkligen!. Att sitta i rullstol när man är 63 år och inte kan göra mycket själv , fy att bara tänka tanken på hur mormor har det och vad hon går igenom... nej stackare!. Ska bli bättre på att besöka mormor den dagen hon får komma hem!. Homn får vara på sjukhuset minst i 2 veckor till.. Hon fyller som sagt år på fredag så då är det hampus tur att få följa med till sjukhuset- då blir hon glad!!.

Annars så fick jag mitt halens paket idag, hmm - jag som sa att jag itne ville ha ordern.. Aja, ska packa upp och titta på kläderna- tror jag kanske behåller det ändå om kläderna sitter bra!.

Annars så var vi på öppna förskolan idag!. på  Frälsningsarmen!
Dem har här i limhamn Måndagar och onsdagar!. 10-12 med god fika!. Massor av pappor idag!.
På måndag ska jag gå till den andre förskolan som ligger nere vid limhamnstorget!.

 Nu ska jag natta mina två barn! och sen gå och handla ett chocklad :)

// Diana

SÅ GLAD!

Jag har kommit på en skit bra ide :)!.

skulle vilja berätta men det kan jag inte =( då är det inte roligt för dem som kommer på dopet!. Så det får bli en överraskning!. Men jag tror den kommer bli så uppskattad :). SÅ KUL :)

I morgon ska mamma och jag titta på kyrkan.. Mammas arbetskompis som är fotograf skulle egentligen kommit på dopet och fotat men hon har fått förhinder så hon kommer inte så mamma får bli fotografen istället- det går nog bra det med! Hon är jätte duktig min mamma :).. Sen har vi syrran och mange också som fotar.. Och sen kan jag låna ut min kamera till någon!. Samt blir nog en liten videosnutt också!.

Kan iallafall berätta att dopet är Lördagen den 21 febuari :O) kl 13,00.

Fick in en liiiten film på Hampus när han dansa innan- pratar på som tusan men bara allmänt "skit" :)


http://www.youtube.com/watch?v=GSMFY62qLcY&feature=channel_page


Måndag! öppenförskola..

Åkte till öppen förskola innan idag på Lindeborg- träffade Jessica där och Annika ( Niklas syster) med hennes barn Axel och Isak!. Det var väldigt trevlig och få komma ut och möta andra mammor!. Samt att Hampus kom ut lite!

I morgon tisdag- ska jag upp och träffa min mormor som ligger fortfarande på sjukhuset..

Onsdag är det öppen förskola i Limhamn som jag tänkte gå också! Har aldrig varit där förr!

fredag mormor fyller år!.

Det är dem enda planerna denna vecka!

Nästa vecka är FULLSPÄCKAD!


Ska gå och sola nu och sen laga mat,

Dagens middag:
Ris med kotlett och hemma gjord gräddsås med en klick gele!. och lite cocktailtomare... Mums!.

Har fått hem min videokamera och försöker få in videoklipp på youtube men har inte lyckats än! Men ska inte ge mig :)



Middagsgäster!

Fullspäckad dag! Dagen börjar med att klockan ringde. Kl 9.30 skulle vi vara hos pontus farmor och äta god frukost. Efter det var det hem och städa.. Farmor kom och hämtade hampus som skulle på barngympa. Jag tog natha och gick och handlade, börja på maten och sen kom en sovande hampus hem.! Efter en stund kom mina älskade föräldrar, lillebror och hans tjej! Jag älskar verkligen min familj! Dem är lugna, glada och trevliga och jag stortrivs i deras sällskap! Jag tycker vi kan prata om allt och har det alltid lika trevligt när vi ses allihopa! Älskar dem!! En annan sak har hänt. Min mormor ligger på sjukhuset sen i tosdags. Något med njurarna- ska besöka henne i veckan. Hoppas hon blir frisk snart- hon fyller 63 år på fredag! Ska till någon öppen förskola i morgon. Sen har vi bokat resa till legoland i juli med campingstuga!! Kul :)

Var på mobilia igår och skulle hitta ny rosa overall tll nathalie! Har haft en röd laban overall innan med mössa till men varenda utomstånde jag stött på har sagt ---- Det är en pojke va? Hmm absolut att pojkar kan ha rött  tycker det passar båda kön men jag trodde fler tjejer hade rött faktiskt. Varför säger dem pojke? Ser Nathalie ut som en kille?? *fniss*

Köpte iallafall en i rosa- hon är ju urgullig i rosa :O)

ny overall

Hon är en riktig stjärna :)..

Det rosa täcket har vi i hennes kombi vagn och sen röda stjärnåkpåsen i syskonvagnen.  Blandar rött och rosa men va fan gör det :)  Kan ju inte hela tiden köpa overall efter åkpåsens färg och allt sådant!

Att ha två barn tätt!.

För er som inte vet har jag två barn tätt!. Med samma man :)
Vi har sonen Hampus som vi kallar Bambam! Han är född  21 dec 2006
Sen det "nya" tillskittet är Nathalie som vi kallar bebis för det är så Hampus kallar henne :)
Hon är född 23 November 2008. Det är 23 månader imellan dem!

Många sa att det var tufft att ha två barn tätt! Eftersom det första barnet är fortfarande litet!
Och visst det är väl inte en dans på rosor- det är inget här i livet!.
Men jag tycker ändå att det går jätte bra!
Jag har dessutom Hampus hemma om dagarna och vi har hund! + vi har ingen hiss!.

men det funkar utmärkt!

MAT!

: Nathalie äter ju var 3 timme.!  Skulle dem vara hunriga bägge två får lilltösen vänta 2 sek tills jag tagit en macka till Hampus eller värmt hans mat. Sen sitter han och äter medans jag ger Nathalie mat!  Hampus visar ingen avundsjuka vilket vi är så tacksamma för!

Blöjbyten
Funkar kanon det med- går åt en del blöjor men inget som stör oss!.

Badning
Rekommenderar varmt en sån där badinsats som barnet ligger på/i- ifall man då har badkar som vi!.
 På så sätt har man händerna fria!
Här hemma badar barnen tillsammans vilket dem båda uppskattar! Det blir som två flugor i en smäll :)

Lek
När Hampus leker sitter oftast Nathalie i sin babysitter eller så ligger hom i babygymmet där
Hampus gillar att ligga hos henne!
 Så för mig blir det ändå passa tid till att sitta här, dammsuga, diska mm!
Dagarna går jätte snabbt men jag kan ändå säga att man har tid att hinna sminka sig och sådant!
Jag målar spjällsäng, bakar, mm! Det går fin fint :)
Lämnar dock inte barnen ensamma med varandra!!!!

Hundrunda
Vi har vovven Dante! Måste berömma honom - han är världens snällaste hund! Hampus har varit på honom mycket och aldrig säger han något! Just nu är det väldigt populärt att gömma Dante bakom en filt!. Han hänger den på Dantes huvud och Dante tar inte av den :) det kan se jätte roligt ut när han ligger och sover i ett hörn med en filt på huvudet :)
Det är kan vara lite  svårt med hund när man måste gå ut med honom  på eftermiddagen då kanske Pontus inte är hemma! Annars tycker jag att vi löst det ganska bra!
Pontus går ut med Dante innan han sticker till sitt jobb. Sen går jag och handlar mitt på dagen och när jag är hemma, kört in vagnen i trappen springer jag upp med varorna och hämtar hunden och passar då på när man ändå har barnen påklädda och sitter i vagn och tar då en runda med Dante! Sedan tar jag rundan själv eller med endast Hampus när sambon Pontus kommit  hem!. och sern blir det kvällsrundan med oftast Pontus!.

Handla
Inte alls svårt, man klär på sig själv, sen hampus och sist Natha, sen går Hampus ner med mig och sen sätter han sig nere i porten på trappsteget medans jag går ner en halv trappa och bär upp vagnen. Sen så går vi!. När vi kommer hem blir det ´fortsättning på "hundrunda".

Tvätta

Är man ensamstående med två barn utan tvättmaskin i lägenheten så lider jag med den personen!.
Här väntar jag gärna till Pontus kommit hem så han kan ta Nathalie! Hampus följer gärna med ner till tvättstugan!.När hampus var liten satte jag han i bilstolen så han fick följa med!

Nattning

Gör två flaskor till barnen. Nathalie moderersättning- hampus välling.
Ger Nathalie sin flaska  medans Hampus dricker sin och tittar i en bok. Sen när nathalie druckit klart lägger jag henne i sin spjällsäng som står brevid min sida. Sätter på speldosan och sen somnar hon själv.
Hampus däremot tar lite längre tid. Ibland, oftat läser vi saga sen släcker vi ljuset och ligger hos honom tills han somnat!. (Hampus ligger hos oss och har alltid gjort- aldrig velat sova i sin spjällsäng).


Är det någon mer som vill veta hur det är med två barn tätt är det bara att fråga på :)


Hon växer och blir mer rolig nu!.

Nybild på snutten  Ler och pratar på!. Händer och ben viftas det med hela tiden!.



Min underbara snutta!

Känns som man inte tar vara på bebistiden nu när man har Hampus! Man tänker mer framåt- attt vad kul hampe kommer få när syrran är äldre!. Jag tänker framåt hela tiden för Hampus skull!.
men samtidigt vill jag stoppa tiden och bara mysa med bebis som snart inte kommer vara bebis längre!
Visst är det något speciellt med bebisar!!!

fan vad sur man blir!.


åh så galen jag blir!.

Jag beställde ju två paket på halens med bara några dagar mellan varandra!
men jag har fått paketet som jag skickade efter sist!!

I min två order står det levereras i början i februari, viktigt eftersom kläderna skulle vara till dopet.

Så jag ringde just till Halens och frågade ëfter mitt paket.. Då hör jag inte kvinnan i andra änden, skit svårt att höra! Och så säger hon ja paketet kommer i slutet av februari? VA?  men jag har ordern framför mig och på alla 5 artilkar jag skulle få står det leverans i början av feb.  Ja men blusen kommer i slutet av feb svara hon!.
Skit ner dig säger jag tillbaka.. Nä inte riktigt men hoppa och skit tänkte jag!.Svarar att hon kan ta bort min order då... Så nu står jag klädlös igen till dopet!
Den andra klänningen jag köpte är som ett nattalinne till en flodhäst! Så jag får ta på mig något gammalt.. Suck..


ikeaköp!

Då var det ikea två dagar på raken!!! :) 

I tisdags körde vi dit och handlade barnsängar till ungarna! Köpte nathalies säng meddetsamma så man får dem i samma!. Inte snyggt med två olika sängar i samma rum!.

Sen igår Onsdag åkte vi dit med jessica! Hon kom och hämtade mig och barnen så åt vi där först och sen shoppade vi loss! Eller ja jag shoppade loss :)

2 st matskålar till dante
hushållshållare
sängmobil till skötbordet
massa saker till dopet
2 st runda mattor
2 st barnlampor
2 olika rosa backar
5 st ramar
tavellist
skorhorn
glödlampor
2 st förvaringsnät
en hundplädd
 och en klädrulle :)
4 st svarta skålar


Hoppas på att min videokamera kommer idag :)

Det var allt för idag!.


Vårt hem i bilder.

Hampus & Nathalies rum!


Hampus och Nathalies sängar.
En del av rummet!.




Vårt sovrum.




Vårt kök.





(senaste bilden)



Vårt vardagsrum.








Balkongen




Toaletten är under renovering..

ikea

Jag vill till ikea!!!!!!!!!

Har bestämt med Jessica att vi ska dit i morgon men jag vill dit idag med! Och köpa barnsängarna! Dem har fått in ribborna nu, verkade det som!. Åh vad jag vill dit.!  Sen när jag fått upp sängarna kan jag montera upp lamporna i morgon som jag ska köpa då :)

Nathalies lampa och matta som hon ska ha vid sin säng!.

Hampus Lampa och matta som han ska ha vid sin säng 

ovanför skötbordet ska jag ha denna

Ska jag hänga upp i taket för alla nallar i eller på väggen som typ ett fiskenät? jag får se med hem vill jag ha den iallafall :)
Sen är det saker till dopet som med ska hem!.

Ska strax gå och hämta mina två paket från pandura hobby och halens!. :) *wiieee*



Tjocke Jessica med Nathalie :) Hampus låg helt utmattad i soffan och hade feber!. :(

 Men idag är han feberfri *skönt*

 och nathalie har inte varit en prinsessa i natt, bara gnytt och varit jobbig- lilla grynet! Förkylda små barn!



via mobil

När jag nattar barnen ligger jag alltid med ryggen mot hampus efter jag sagt godnatt och jag älskar dig. Sedan går jag ut på nätet via mobilen och surfar- som nu :). Blir nog en mindre trevlig natt- barnen och pontus har åkt på förkyldning igen. Barnen har inte ens fått vara friska i en vecka! Skit jobbigt. Och hampus har feber med så det blev ingen gympa igår, ingen kyrkans barntimme idag+ inget besök på mammas jobb i morgon. Bara tvätt i morgon och på onsdag ikea med ungarna och jessica.. Får hoppas dem snart får in ribborna till barnsängarna så jag kan inreda med sängar och varsin barnlampa! nu sover tjejen- killen tar alltid lite längre tid på sig :). Natti natt

Digitalvideokamera



DENNA KOMMER BLI MIN I VECKAN :) LÄÄÄNGTAR SÅÅÅ :)


Nu fick vi besök- Jessica och Niklas!..

Föresten, vi har gjort vid lite i barnens rum! Igår sparkade jag sönder den där stora sängskiten!. Så nu inväntar vi på barnsängar som inte ville hem i helgen!  Åkte till ikea och skulle handla , nmär vi väl packat ihop allt och skulle ta det sistya- ribborna till sängarna var dem slut!. ta mig fan inte fel alltså! Så det får väntas med!. Skötbordet kom upp igen! :)

Får vara lite social nu!
hejsvejs!

Mobilinlägg

Testar om det funkar :) har precis vaknat. Oj här fick man frukost på sängen hihi hej

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0