Pepparbiff, ris och god sås!.

pepparbiff, sås, ris, cocktailtomater och gurka blev det till middag igår! Supergott!!

Då ska man bara komma på vad man ska ha till middag idag.. Lasangette?  Ska nog till min mormor idag så vi får se  om det blir det till middag! Det är lätt att tillaga så det kan POntus fixa så maten är klar när jag kommer hem :)

Bjuder på ett litet leende på nathalie




Vill även gratulera Denise & Peter till deras fina dotter Tilde!. Äntligen fick ni er efterlängtade bebis :) Välkommen till föräldrarskapet!.  Lycka till med dottern!. :)




Kommentarer
Malin

Hej Diana.. Såg att du hade lämnat en kommentar i min blogg ang krukorna. Man tar helt vanliga krukor. och servetter i coola motiv. penslar på tapetklister på krukan o lägger försiktigt på servetten och sen litet tunnt lager klister ovanpå servetten.. sen e de bara att låta de torka. och så kan man lacka dom sen när dom torkat.. de blir faktiskt jättefint. har gjort dom med nallarna till blommorna vid lillans fönsterkarm :o) lycka till.. kul att du lämnade kommentar =) Kramar Malin.

2009-02-24 @ 16:51:54
jenny

Tack så mkt... Gulligt av dej...

Söta barn du har :)



2009-02-25 @ 17:59:52
URL: http://jemj.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0