Middagsgäster!

Fullspäckad dag! Dagen börjar med att klockan ringde. Kl 9.30 skulle vi vara hos pontus farmor och äta god frukost. Efter det var det hem och städa.. Farmor kom och hämtade hampus som skulle på barngympa. Jag tog natha och gick och handlade, börja på maten och sen kom en sovande hampus hem.! Efter en stund kom mina älskade föräldrar, lillebror och hans tjej! Jag älskar verkligen min familj! Dem är lugna, glada och trevliga och jag stortrivs i deras sällskap! Jag tycker vi kan prata om allt och har det alltid lika trevligt när vi ses allihopa! Älskar dem!! En annan sak har hänt. Min mormor ligger på sjukhuset sen i tosdags. Något med njurarna- ska besöka henne i veckan. Hoppas hon blir frisk snart- hon fyller 63 år på fredag! Ska till någon öppen förskola i morgon. Sen har vi bokat resa till legoland i juli med campingstuga!! Kul :)

Var på mobilia igår och skulle hitta ny rosa overall tll nathalie! Har haft en röd laban overall innan med mössa till men varenda utomstånde jag stött på har sagt ---- Det är en pojke va? Hmm absolut att pojkar kan ha rött  tycker det passar båda kön men jag trodde fler tjejer hade rött faktiskt. Varför säger dem pojke? Ser Nathalie ut som en kille?? *fniss*

Köpte iallafall en i rosa- hon är ju urgullig i rosa :O)

ny overall

Hon är en riktig stjärna :)..

Det rosa täcket har vi i hennes kombi vagn och sen röda stjärnåkpåsen i syskonvagnen.  Blandar rött och rosa men va fan gör det :)  Kan ju inte hela tiden köpa overall efter åkpåsens färg och allt sådant!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0