Nu flyttar vi!

Nu blir det inget bloggande på ett tag!.  Igår åkte det mesta ner i lådor och idag körs det med kartonger hit och dit! Vi hjälps åt med den andre familjen!. Vi har lånat stor bil så just nu är Pontus och hans vän Jonas där och hämtar deras kartonger, sen gör dem hit och lastar av och tar våra kartoner.. Så körs det så fram och tillbaka.. Syrran kom  just och frågade om hon skulle vara barnvakt till Hampe- det underlättar så absolut!.  Nu ska jag börja städa toaletten! Kök får vänta lite med, kommer snart fler kartonger- behöver fler till köket.! I morgon flyttas möblerna!.

Så här är full rulle!! =)..

// Out

Jag tuppar snart av!

*pust och stön*.! Vad fan har jag gett mig in på.. Denna flytt känns som den aldrig kommer ta slut.. ( och vi har just börjat)  Nu har jag packat ca 10 kartonger.. Jag packer ner - Hampus packar upp. . Pontus har slängt det mesta.. Bara en 90 säng som ska kastas och motioncyklen ska Pontus föräldrar ha!.  All flyttlass går på Lördag och då ska jag putsa fönsterna, skura toaletten och fixa köket medans grabbarna kör möbler..!. Övrig städning städar vi i våra nya hem!.
Förstår inte hur jag ska orka..

Igår när jag nattade hampus 20,15 så somnade jag också!. Pontus väkte mig halv tolv och sa att jag skulle ställa klockan till dagen efter så jag kommer upp till jobb!. Idag har jag inte sovit något sen jag kom hem och det känns.. Mår illa så trött jag är...  Aldrig mer flytt! och du älskling- Du får bo själv på "gården". Jag flyttar inte mer så är det bara... Kan jag inte bara få somna och vakna upp så är alla våra möbler i Limhamn??

Gud vad gnällig jag är.. Men det får jag vara idag!. Pontus hade ju "lovat" att fixa denna flytten själv därför jag gick med på flytt...  *suckar och stönar*

Blä! Vilken skit dag....

Kontrakt påskivet!

Nu är kontraktet påskrivet och jag väntar på att Pontus ska komma hem med svarta sopsäckar så jag kan slänga all skit som man har!.
Ska tömma vårt sovrum nu och flytta i till Hampus rum! Det blir flytt  REDAN i helgen :)... Så jag ska tömma rummet och sätta in allt som ska slängas där! Ska sedan köra till tippen med  möbler vi inte ska ha och påsar med skit!.

I morgon kväll blir det kanske packning!

För er som undrar med dagis plats!.  Vi har ställt Hampus i kö sen förra året! I maj 08 ska han skolas in! MEN nu när vi flyttar vet jag inte hur det blir.. Ska ändra adressen nu så jag kan ställa han på massor av dagis i Limhamn! Sen får man hoppas på det bästa att han får plats hos någon!. Jag har för mig att man inte får gå utan dagis plats hur länge som helst...  Får han ingen dagisplats i maj vetti tusan vad som händer! Då får jag gå på gatan ett tag *skämt å sido* Sådant brukar ordna sig!.

Förra året när jag tänkte sätta in han i december 07  ringde jag dit och frågade hur det gick. Då såg dem att jag råkat skriva 2008!!! Och dem ändrade detta i nov 07 och när jag sen pratade med dem igen så stod han i nr 5 i kö i nov.  vet inte om det är värre i Limhamn att få plats  men jag får testa privata förskolor, dagmammor och kommunalt!. Det måste gå på något sätt!

Ska fixa här nu! Uppdatering kommer ikväll!!!


Nytt jobb idag!.

Precis hemkommen från det nya jobbet! Han jag jobbar med var inte den bäste man kunde önska sig.. Lite svår person!. Jag älskar att prata om allt mellan himmel och gjord medans han var lite... stel... Iallfall är det bara 4 månader och man behöver inte jobba brevid  varandra om man inte vill! Tror nog det ska gå bra iallafall :), Dem andre som jobbar där var i allafall trevligt! Det är alltid kul!. Älskling kom och hämtade mig efter jobb, skjutsade sen hem osss för att åka och hämta sin nya bil från USA. En gammal bil.. Ingen anning om vad för bil och bryr mig inte så värst.. Lika ointressant som han nog tycker om mina kamror eller barnvagnar :)

I morgon är det ONSDAG :) Då ska vi skriva på kontrakt på lägenhete! *WIIEE* Hoppas vår hyresvärd kan skicka vårt kontrakt supersnart!! SÅ man kan sätta igång :). Så fort vi skrivit på papperna på båda sidorna ska vi ändra vår adress så vi kan sätta Hampus i kö..  Den 19 maj ska han skolas  in för veckan efter börjar Pontus att jobba! Så vi får hoppas man får en dagisplats- annars vetti sjutton hur f*n man gör!

Hmm skrev en massa här men det försvann så nu får jag skriva om...

Jag har redan köpt en babyoverall... *tss*. Jag köpte en likadan till Hampus när jag var gravid med honom..  Sen sålde jag den och nu hittade jag en på tradera för 26 kr - så jag slog till  =).

Annars har inte mycket annat hänt!.  Väntar på att tiden kan gå så jag kan ringa och få tid för VUL och inskrivning!.

Annars är allt bara bra =).. Kommer lite bilder från igår!.

image23

image24


Enda lediga dagen..

Idag har jag ledigt! Jobbat hela helgen och börjar i morgon igen, på nytt jobb! *spännande*. Ett vik till sommaren. 4 timmar om dagen  mån- fredag!. Mellan 7-11!.

Idag vaknade Hampus 6 igen.. Vid halv åtta gick jag upp med honom så Pontus får sova lite! Ska tvätta idag men sköljmedlet var slut så jag får vänta på att affären ska öppna!. Slänga in en tvätt och sen äta god "söndagsfrukost". Ägg, lite olika pålägg. Nybakade bullar och sådant *mums*.

Sen i eftermiddag ska vi till mina föräldrar på middag, taco =).. GOTT!  Älskar min familj.! Skulle lätt kunna bo där i en hel vecka, det är så avslappnad stämmning. Man kan vara sig själv!. . Till nästa sommar då jag är mammaledig ska jag och ungarna nog bo där en vecka :). Då kan Hampus bada och leka i trägården!  Såg dem hade en bassäng med tak på biltema! En sådan är nog bra att ha :) Åka fyrhjulig med morfar också ! Det är skoj det!

       Bilder från förra året hos mina föräldrar!


Sen funderar jag på att köpa ny vagn.. Jag är tokig i vagnar :) Tänkte när vi flyttar!. Jag hade en babytravel jogger innan.. Men eftersom inte den gick in i hissen så var det ganska tufft när man bor på 3 våningen...  Sen var den lite ostabil när man skulle köra på trottoarkanter men det behöver  man ju inte göra :)

 Babytravel Singel Jogger...

 Sen vill jag ha en Babytravel syskonvagn!.  Dem två bilderna som är i ytterkanten är delux- breddare mellan hjulen! Sån vill jag ha! Med hårdlift som på bilden till vänster!.

Nä nu är det dags för att gå och handla frukost och sköjmedel och sen vara duktigt :)

ha en bra dag!

// Out!

Jag älskar hans kropp!

Har min goa son i famnen just nu!
 Han sitter i blöja och magen putar ut! Jag kan inte motstå att knippa lite nätt i hans goa tuttisar :). Pussa på hans mulliga bröstkorg!
 Han är så len och go min lilla son! 
Finns inget goare än en "bebis" kropp! Krampiga lår *mumsar på*

Ska snart till jobb. Börjar lite senare idag för Pontus stack till några kompisar igår och kom hem vid ett tiden så han ska få sova till åtta :). Inte så länge men det var han själv som stack till sina vänner när han vet att han ska ha Hampus på morgonen  =).
Så det så!.

Igår var det påskafton! Firade hos Hampus gamlelfarmor med god mat! Farmor,farar och faster var där med!
Idag är det middag hos hampus farmor!  ( på bild)

image14Såg att många svarade att man kunde göra ett VUL i vecka 7-8. Hmm jag vet knappt vilken vecka jag är i :). Har inte enns skrivit in mig.. Tycker det är för tidigt :) När jag fick veta att jag var gravid med Hampus låg jag direkt och ringde barnmorska haha =).  Med Hampus räcknade man alla dagar men nu med andra och sista barnet är det inte lika viktigt längre  =). Jag testade mig plus förr förra onsdagen på flera dagar innan BIM.. Men jag tror jag är i v5 nu.. Snart sex!

Ska jag vara ärlig är jag lite besviken eller vad man ska säga..
Vi har berättat för familj och jag för mina vänner.. Men NÅGRA inte alla, har inte visat någon glädje.. Och jag kan inte förstå riktigt varför..
Detta är ju vårt val.. Igår sa en släkting- amen det är väl synd om Hampus.. Synd sa jag? Ja hon tänkte på avundsjuka.. Så sa jag jo men det kan också vara så- ju yngre Hampus är desstu lättare blir det för han att acceptera. Samtidigt är det ju upp till oss föräldrar att  göra att Hampus inte känner sig utanför!   Tror många tycker det är för tidigt MEN det  är bara i början som det blir jobbigt med två "små" barn.   När barnen är lite äldre  kommer det inte vara några direkt problem! Då kommer dem att ha glädje av varandra och älska varandra! Det är så här vi vill ha det- tycker bara man kan visa lite leende då!. Som mina goa vänner :)

Sen kan jag passa på att säga till Alexandra och Marine - SÄTT IGÅNG =). *Ni vet vad jag menar* hehe

Nej nu ska jag ut med hund och borsta tänderna, bege mig till jobb!.

/// Out!


Trevlig påsk på er!

Då är det påskafton idag :).
Började morgonen med att Hampus vaknade kvart över sex! Försökte ge han välling men det gick inte att få honom att somna om! Jäkla sol! I vår andra lägenhet ska jag köpa rullgardin så det blir mörkare!
Gick upp lite innan sju och gjorde vid mig, gick ut med Dante och sen åkte jag till jobb!. 
Det gick snabbt på jobb, det mesta jag gjorde igår var orört idag så då går man bara igenom det!. Så jag slutade tidigt. Kom hem och så gav vi Hampus hans påskägg. Jag hade jätte dålig fantasi på vad man ska lägga i ett påskägg (tradition för oss att det innehåller godis) Så det fick det bli.. 3 st kinderägg (kastar äggleksakerna) + 3 nya nappar+ ett kexchocklad-det som inte smular :). Han blev jätte glad och skulle stoppa allt i munnen  på en och samma gång.. Testa alla tre nappar med chocklad i munnen..Vårt  påslakan är fullt med chocklad på så det fick blir att byta sängkläder :).

Sen kommer syrran upp med påskägg till Hampus och fikade med oss. Hans ägg innehöll SEX nappar :).
Ni förstår, alltid när vi ska ha en napp så är dem alltid borta! Så hur många nappar vi än har så inom 4 dagar så hittar man inte en enda! Undrar vad han gör av dem :) Man skulle nästan kunna tro Dante  (hunden) äter upp dem  =).

Klockan 17 idag ska vi till Hampsu gammelfarmor på middag.. Ska bli trevligt! Kameran följer med givetvis! =).

Någon som vet hur tidigt man kan göra ett VUL?  För att se hjärtat. Måste ta och göra ett sådant, lugna mina nerver lite!. Tycker det känns skumt! Även om jag tyckte det med Hampus med men jag vill ändå stilla mina känslor! Har haft ett missfall sen innan. Efter Hampus.  Men jag är rädd att man är gravid men att det inte är något foster där.. Jag känner inte ett skvatt.! Jag har inga symtomer ALLS.

 

Det var allt för idag!. Hoppas ni läsare får en underbar Påskafton med massa gott!  

image8
Äter sitt påskgodis i vår säng :)


image9

Påskägg i nalle phu

image10

Nappar Hampsu fick i påskägg :)


// Out!

Sjuk?

Är det någon mer som bloggen strular för? har skrivit två gåner idag men det verkar inte ha kommit fram..

Ialflall idag är det fredag jobbat idag och jobbar hela helgen!. Börjar tidigt  och slutar vid tolv- ett tiden så man har ändå tid med famijen!.
Kom hem och var riktigt trött så Pontus gick och handlade med Hamous så jag fick sova lite!. Men vaknade med lös i magen *mindre trevligt* Börjar kanske bli sjuk..  Är fruktansvärt trött idag men det beror nog på graviditetstrött + att jag jobbat!.

Annars händer inte så mycket idag, Pontus ska göra hemgjorda hamburgare idag och sen är det Lets Dance! Tänkte natta Hampus tidigt idag, han vaknade en timme tidigare hela veckan men det är nog för att solen kommer tidigare på morgonen- så då får han lägga sig tidigare  :).

I morgon är det påskafton :)..


//// Out..

Fotot är taget av pappa när mamma jobba.! Börjat fylla sin gåvagn och leker :)
Hampe!

Skärtorsdag!

Nu är det påsk :) Skickat ut lite påsk kort till dem närmsta i familjen! Hampus gammlefarmor ringde just och tacka!. Och så bjöd hon på påskmat på påskafton :). *trevligt*.

Idag har vi planer! Inte för att det är  mycket men något om man jämför på att vi oftast sitter hemma!.  Vi ska till kronprinsen idag, Hampus och jag!. Det var någon Lions marknad! Påskgummor skulle vara där uppe och dela ut ballonger till barnen. Och dem barn som var utklädda fick något.. Sen ska det vara fiskdamm och ankdamm! Kan vara kul för Hampus och titta på barnen :). 

Vi är så glada här hemma.. Finns en del roliga nyheter som kommit denna veckan.. Här är dem!.


  • Först fick vi reda på att Hampus ska få ett syskon! OM allt går bra vill säga! Detta är ju jätte nytt så mycket kan hända, men vi håller tummarna iallafall :)
  • Den 25 mars nu på tisdag blir jag arbetslös! MEN chefen för där jag jobbar på lördagar ringde och frågade om jag ville ha ett vik till den siste juli :). Ett vik på 4 timmar om dagen. kl 7-11! Kanon tid :) Så jag tackade ja! Hellre det än att gå på A-kassan just nu!. Sen efter dessa 4½ månad ska jag stämpa 2 månader och sen den 6 okt ska jag ta ut mina sista dagar med Hampus tills i november då jag ev blir mammaledig igen :). Nu på tisdag så blir Pontus pappaledig  i två månader!
  • Sista saken är att vi fick äntligen godkänt från MKB! Så vi ska bli Limhamnsbo! På onsdag nästa vecka ska vi skriva på kontrakt! Och så fort dem har skrivit på kontraktet härifrån (vilket kan ta tid *suck* så flyttar vi så snabbt som möjligt :).

    Nu ska vi ut med hund och sen till kronprinsen! Ha det gott!


image5


 

Testet är taget på BIM-4.
image4


 

image1

På andra våningen ska vi bo :) Längst till Höger på bilden! Ovanför lampan :) Där är köket :)

Vi får oxå ha en blogg ;)

Ibland när jag inte ha något att göra brukar jag gå runt till folks bloggar ( personer man inte känner men man vet vem dem är). Det är kul att läsa vad som händer i deras vardag. Och ibland har man själv lust att skriva av sig lite när man har tankar och funderingar.. Så därför har jag nu skaffat oss en blogg!. Får vi se hur aktiv vi blir :).  Ju mer folk som läser, desstu mer aktiv blir man =).

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0