Nytt jobb idag!.

Precis hemkommen från det nya jobbet! Han jag jobbar med var inte den bäste man kunde önska sig.. Lite svår person!. Jag älskar att prata om allt mellan himmel och gjord medans han var lite... stel... Iallfall är det bara 4 månader och man behöver inte jobba brevid  varandra om man inte vill! Tror nog det ska gå bra iallafall :), Dem andre som jobbar där var i allafall trevligt! Det är alltid kul!. Älskling kom och hämtade mig efter jobb, skjutsade sen hem osss för att åka och hämta sin nya bil från USA. En gammal bil.. Ingen anning om vad för bil och bryr mig inte så värst.. Lika ointressant som han nog tycker om mina kamror eller barnvagnar :)

I morgon är det ONSDAG :) Då ska vi skriva på kontrakt på lägenhete! *WIIEE* Hoppas vår hyresvärd kan skicka vårt kontrakt supersnart!! SÅ man kan sätta igång :). Så fort vi skrivit på papperna på båda sidorna ska vi ändra vår adress så vi kan sätta Hampus i kö..  Den 19 maj ska han skolas  in för veckan efter börjar Pontus att jobba! Så vi får hoppas man får en dagisplats- annars vetti sjutton hur f*n man gör!

Hmm skrev en massa här men det försvann så nu får jag skriva om...

Jag har redan köpt en babyoverall... *tss*. Jag köpte en likadan till Hampus när jag var gravid med honom..  Sen sålde jag den och nu hittade jag en på tradera för 26 kr - så jag slog till  =).

Annars har inte mycket annat hänt!.  Väntar på att tiden kan gå så jag kan ringa och få tid för VUL och inskrivning!.

Annars är allt bara bra =).. Kommer lite bilder från igår!.

image23

image24




Kommentarer
Jenny

Ska Hampus skolas in på dagis i år? Och du har inte satt honom i kö ännu? Är inte det lite optimistiskt? ;) Trodde det var svårt att få dagisplats och att man måste anmäla 4 mån innan tänkt datum för att ha en chans. Vi har redan anmält våra små troll för säkerhetsskull, är tänkt med dagis kring nyår.

Vul och inskrivning är roligt! :) Lycka till!

Emelie

Jag upp Nellie redan när hon var 3 månader och fick som tur var dagisplats 4 månader senare. =)

2008-03-25 @ 22:18:08
URL: http://familjenbrocka.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0