Aj i ögonen.

Idag är det vinter..  Massa snö.. Som dem flesta nog har. Men vi har också en jäkla sol som lyser skarpt!  Och det är jätte trevligt, men jag är känslig mot sådan skarpt ljus att jag får skit ont i ögonen!.  kan man ta på sig solglassögon??

Väntar på att Sara ska slå en pling!  Vi ska gå och handla, hon bor bara några hus bort från mig! Sara är en ny bekant här ifrån höör! Hennes Benjamin går på Hampus dagis! Han är en också en årsmodell 2008:a och ska få ett syskon nu i mars! Precis som Sofia med Lilja som jag snart också ska träffa! Som också är ny bekantskap här i Höör :). Lilja är också årsmodell 2008 och ska också få ett syskon i mars :). Massa bebbar 2010 ;). Min vän är ju också gravid :) Fast hon ska ha i september och vem det är berättar jag inte än :). Och jag är bebisgillare så jag är glad att jag har någon jag kan få sniffa på :). NEJ- jag ska inte ha fler barn :)!! Blir bra att leka med andras barn :).

Så, så ser våran dag ut!. Hoppas kunna få fotografera lite!. Lilja är så söt men ett riktigt yrväder så det är väldigt svårt att fota henne :).  Hoppas kunna få fota hennes mamma och magen en dag ;).

Hej så länge!.



Kommentarer
Sofia & Lilja!

Sv: Jag tror han hade blivit jättesöt som tjej!



Hehe, ska du fota magen får du nog skynda på!

2010-02-04 @ 13:36:07
URL: http://sebra.blogg.se/
Malin

Ibland undrar jag vad jag tänker med! Man borde ju skriva ut kanal och sånt när man tipsar om en serie!!

På måndag kl 20.00 på svt1 tror jag det va. Man får följa fem människors vardag med deras sjukdom.

2010-02-04 @ 14:20:42
URL: http://finaklumpen.blogg.se/
Emelie

Ja, många man vet & känner ska ha barn nu 2010.

2010-02-04 @ 16:38:18
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet
sofie - mamma till underbara Liam

sv: det var inte så farligt om det inkluderar allt, men det blir svårt att spara ihopa det ändå eftersom vi ska på semester, om du tänkte göra det nu till sommaren?=)



klart du kan ha solglasögon ;)

2010-02-05 @ 07:58:42
URL: http://liampromsriadelsgard.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0