Fredag+ löning.

Så skönt när man får en bra lön!. Fick min sista lön nu för mitt gamla jobb.. Kommer sakna den inkomsten :/ den har varit otroligt bra!.

Så nu är dem flesta betalningarna gjorda. Köpte vinterdäck så dem är betalda. Bilens skatt är också betald. MIN BIL :) Känns skumt att betala något till en bil, har ju aldrig gjort det förut , men kul är det :). Har inte fått provköra den än- längtar så mycket! På måndag ska vi gå den där handledarutbildningen. Jag har läst boken nu en gång, nu ska den läsas om igen :) En del saker har jag lärt mig av boken- men måste läsa den igen för jag har väldigt kort minne, och är ganska trög :). Hatade skolan och det jag läste i böckerna, det hade jag glömt när jag vänt sida..

var snäll mot mig själv också och beställde lite saker till min kamera... Jag hoppas jag får den snart!! Den är fortfarande inne på lagning!.
 
En fjärrkontrol. Hade en sådan innan men den har försvunnit.. Och sen köpte jag close- up filter :)

Har även lagt bud på reflexskärmar så jag får se om jag finner budet nästa vecka!.
Dem sista kronorna jag har över ska sparas till den månad jag är pank!.

Tänkte lägga ut lite av mina kamera saker på tradera också, sådant som jag aldrig änvänder..  Ut med såndat som inte används och in med nya roliga saker!.

Annars så ska vi bara ta det lugnt idag!. Tänkte fråga sambon om vi ska stor handla ikväll! Storhandla= inte handla för hela månaden utan handla lite så man fyller upp skåpena :).

Storhandla får vi ta och lära oss göra när vi båda är heltidsarbetande!.

Har nog inte så mycket mer att säga idag!.  Kommer in lite bilder på Nathalie sen som jag tog, hon hade sitt hår i hästasvans :).

Vad ska ni ha till middag idag??



Kommentarer
jessica-mamma till leia

Det är alltid kul med nytt-) vet inte vad vi ska äta. Lutar nog mot köpemat. Hehe. Sj?

2010-02-19 @ 16:55:19
URL: http://mammajesssi.blogg.se/
Emelie

Vart beställer du dom sakerna ifrån? till kameran :)



Igår åt vi fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Idag blir det lövbiff, krocketter, sallad och sås

2010-02-20 @ 18:35:44
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/livet


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0